ΟλΑ ΜπΖεΜαΤα τΑ εΜβΟλΙα ΕιΝαΙ αΣφΑλΕιΣ!!!11
Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
vallon
- Supreme poster

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ,
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΕΟΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

Παυλος Γ. έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Απ' ό,τι έχω καταλάβει υποστηρίζει ότι η πανδημία είναι δημιούργημα μιας παγκόσμιας σέχτας συνωμοτών που θέλει να ελέγξει τη συμπεριφορά όλων των ανθρώπων πάνω στη γη.
Και ότι μέσα από τις καραντίνες, τον εκφοβισμό και τον εκβιασμό μας επέβαλλαν τον εμβολιασμό ως υγειονομική αναγκαιότητα μέσω του οποίου θα εισάγουν στο σώμα μας μικροτσιπ το οποίο θα δίνει πληροφορίες σε κάποιο άγνωστο κέντρο (που πιθανόν θα βρίσκεται στα γραφεία του Γκέιτς) για τις καθημερινές μας δραστηριότητες (πλύσιμο, χέσιμο, πήδημα, συμμετοχή σε φόρουμς κλπ) τις οποίες θα επεξεργάζεται κάποια υπερεξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη ώστε να έχουν τα σκοτεινά κέντρα μια άμεση εικόνα της καθημερινότητας και των συνηθειών μας για να μας στέλνουν τα ανάλογα διαφημιστικά μηνύματα στα μέιλ μας.
Και οπωσδήποτε να μεταλλάξουν το ντιενέι μας σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι από εμάς να βγάλουν κέρατα, άλλοι ουρές, άλλοι να γίνουν τρανσέξουαλ, άλλοι ασεξουαλικοί και οι υπόλοιποι να αναπτύξουμε αυτοάνοσα νοσήματα
Παραπάνω έγραψα τον άγραφο κανόνα, να μην ταίζεις τα τρολ,
αλλά θα τον παρακάμψω, γιατί ήταν κάτι που ήθελα να γράψω και μου διέφυγε.
Υπάρχει ένα συνεχώς αυξανόμενο ρεύμα παγκοσμίως, που λέγεται τρανσχιουμανισμός, ή μετανθρωπισμος.
Μέχρι και κόμμα έφτιαξαν και συμμετείχαν στις εκλογές των ΗΠΑ.
Ενας από τους κύριους εκφραστές του, είναι ο διάσημος αστροφυσικός, Μιτσιο Κάκου.
https://www.tovima.gr/2008/11/24/cultur ... o-kakoy-2/
Αυτό το ρεύμα υποστηρίζει, ότι ο άνθρωπος θα γίνει αθάνατος μεσω της γενετικής και της μοριοβιολογίας.
Για να επιτευχθεί όμως αυτό, χρειάζεται να γίνει μια αναβάθμιση στην φυσιολογία του.
Μια τέτοια αναβάθμιση, ίσως είναι τα εμβόλια mRNA.
Για ν΄ ακολουθήσουν κι άλλα και μετά άλλα, μέχρι να βρούμε το ποθητό αποτέλεσμα.
Ιδού η επίσημη ιστοσελιδα του DARPA, που είναι ο ανθός του υπουργείου Αμυνας των ΗΠΑ.
https://www.darpa.mil/
κι εδω οραματίσου τον υπερστρατιωτη των ΗΠΑ.
https://sociable.co/technology/envision ... -programs/
Αν ακόμα έμεινες στα τσιπάκια του Γκέιτς, καλά κρασσσά.
Παυλο .. το κρισιμο αυτο εργο στο νημα αυτο σχεδον εχει ολοκληρωθει ...βεβαια αν δεν ανακοινωθει επισημα η ληξη της πανδημιας δεν εχει μπει η τελευταια πινελια ....αναμενουμε ο ξεσπασμα του σκανδαλου οχι απλα δημοσιευματα παραπλευρα περι σκανδαλου ...αλλα ξεσπασμα ....τα μεγαλα ΜΜΕ να ασχοληθουν εντατικα με το σκανδαλο της Πανδημιας αυτο .... αποθηκευση στο διαδικτυο τωρα!!!!!!!! ...να ξερεις αν ξεσπασει το σκανδαλο οι νυν φανατικ εμβολιαστες θα αρχισουν να σβυνουν θεματα και σχολια .. γιαυτο αποθηκευσε τα παντα στο διαδικτυο εκτος απο το pc σου ....προσφερονται δυνατοτητες αποθηκευσεις της ταξης ως και 50Gbytes και σου δινουν και url κινησης αρχειου ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:παιδες μολις βεβαιωθηκα για τον θανατο μιας γνωστης 35 ετων απο το αστρα
επαθε καρδιακη προσβολη ενω επιχειρουσε να βαλει μπρος το αμαξι της
την βρηκε ο πατερα της με το κεφαλι πανω στο τιμονι
η φαση ειναι οτι του ειπαν οι γιατροι να μην πει σε κανεναν οτι εκανε το εμβολιο
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί όλα αυτά τα τραγικά συμβάντα από τα εμβόλια σχεδόν πάντα συμβαίνουν στον κοντινό περίγυρο των αντιεμβολιαστών.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Παυλος Γ. έγραψε:
Παραπάνω έγραψα τον άγραφο κανόνα, να μην ταίζεις τα τρολ,
αλλά θα τον παρακάμψω, γιατί ήταν κάτι που ήθελα να γράψω και μου διέφυγε.
Υπάρχει ένα συνεχώς αυξανόμενο ρεύμα παγκοσμίως, που λέγεται τρανσχιουμανισμός, ή μετανθρωπισμος.
Μέχρι και κόμμα έφτιαξαν και συμμετείχαν στις εκλογές των ΗΠΑ.
Ενας από τους κύριους εκφραστές του, είναι ο διάσημος αστροφυσικός, Μιτσιο Κάκου.
https://www.tovima.gr/2008/11/24/cultur ... o-kakoy-2/
Αυτό το ρεύμα υποστηρίζει, ότι ο άνθρωπος θα γίνει αθάνατος μεσω της γενετικής και της μοριοβιολογίας.
Για να επιτευχθεί όμως αυτό, χρειάζεται να γίνει μια αναβάθμιση στην φυσιολογία του.
Μια τέτοια αναβάθμιση, ίσως είναι τα εμβόλια mRNA.
Για ν΄ ακολουθήσουν κι άλλα και μετά άλλα, μέχρι να βρούμε το ποθητό αποτέλεσμα.
Ιδού η επίσημη ιστοσελιδα του DARPA, που είναι ο ανθός του υπουργείου Αμυνας των ΗΠΑ.
https://www.darpa.mil/
κι εδω οραματίσου τον υπερστρατιωτη των ΗΠΑ.
https://sociable.co/technology/envision ... -programs/
Αν ακόμα έμεινες στα τσιπάκια του Γκέιτς, καλά κρασσσά.
Παυλο .. το κρισιμο αυτο εργο στο νημα αυτο σχεδον εχει ολοκληρωθει ...βεβαια αν δεν ανακοινωθει επισημα η ληξη της πανδημιας δεν εχει μπει η τελευταια πινελια ....αναμενουμε ο ξεσπασμα του σκανδαλου οχι απλα δημοσιευματα παραπλευρα περι σκανδαλου ...αλλα ξεσπασμα ....τα μεγαλα ΜΜΕ να ασχοληθουν εντατικα με το σκανδαλο της Πανδημιας αυτο .... αποθηκευση στο διαδικτυο τωρα!!!!!!!! ...να ξερεις αν ξεσπασει το σκανδαλο οι νυν φανατικ εμβολιαστες θα αρχισουν να σβυνουν θεματα και σχολια .. γιαυτο αποθηκευσε τα παντα στο διαδικτυο εκτος απο το pc σου ....προσφερονται δυνατοτητες αποθηκευσεις της ταξης ως και 50Gbytes και σου δινουν και url κινησης αρχειου ...
Όταν μιλάμε για ''ξέσπασμα σκανδάλου'' εννοούμε την αναβάθμιση στην ανθρώπινη φυσιολογία μέσω των εμβολίων mRNA που πιθανόν να παίξουν σημαίνοντα ρόλο στην επίτευξη της αθανασίας του;

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:παιδες μολις βεβαιωθηκα για τον θανατο μιας γνωστης 35 ετων απο το αστρα
επαθε καρδιακη προσβολη ενω επιχειρουσε να βαλει μπρος το αμαξι της
την βρηκε ο πατερα της με το κεφαλι πανω στο τιμονι
η φαση ειναι οτι του ειπαν οι γιατροι να μην πει σε κανεναν οτι εκανε το εμβολιο
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί όλα αυτά τα τραγικά συμβάντα από τα εμβόλια σχεδόν πάντα συμβαίνουν στον κοντινό περίγυρο των αντιεμβολιαστών.
ρε φιλε μια ζωη ψαχνομαι δινοντας χωρο σε καθε αποψη και προτου την ασπαστω
την κοσκινιζω εκατο φορες μες στο μυαλο
μεχρι στιγμης δεν εχω γνωστους που εχουν πεθανει απο τον ιο
εχουν πεθανει μερικοι απο το γνωστο περιγυρο αλλα οι συγγενεις
τα παιδια τους επι το πλειστον μου ελεγαν οτι πεθάναν απο αλλες αιτιες
ουτε και απο τα εμβολια εξον αυτην την φορα
αλλα ο λογος να φτασουν να απαγορεύουν τα δυο εμβολια ακομη και στην σουηδια
εδω και δυο μηνες εχει να κανει με πολλους θανατους γυρω απο αυτα
δηλαδη πρεπει να σας το πει ο κουλις και η επιτροπη για να εχετε αποψη;
υσ...τωρα μολις εμαθα οτι ο εργοδοτης την πιεσε να κανει το εμβολιο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

nemo
Κατι τετοιο γενικα ειναι τραγικα απαραδεκτο
Ως πολιτες δεν εχουμε δικαιωμα να πιεσουμε κανεναν συμπολιτη μας για να κανει εμβολιο
Καταρχας εγω που εκανα γνωριζω οτι ειναι ασφαλες ωστε να πιεσω αλλον η εστω να προσπαθησω να τον πεισω γι αυτο;
Δεν το γνωριζω επισης δεν ειμαι ειδικος,δεν ειμαι γιατρος οποτε δεν θα πρεπει να προσπαθω να πεισω αλλους
Ποσο μαλλον αν μιλαμε για εργοδοτη προς εργαζομενο
Μιλαμε για τρελο φαουλ
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:nemo
Κατι τετοιο γενικα ειναι τραγικα απαραδεκτο
Ως πολιτες δεν εχουμε δικαιωμα να πιεσουμε κανεναν συμπολιτη μας για να κανει εμβολιο
Καταρχας εγω που εκανα γνωριζω οτι ειναι ασφαλες ωστε να πιεσω αλλον η εστω να προσπαθησω να τον πεισω γι αυτο;
Δεν το γνωριζω επισης δεν ειμαι ειδικος,δεν ειμαι γιατρος οποτε δεν θα πρεπει να προσπαθω να πεισω αλλους
Ποσο μαλλον αν μιλαμε για εργοδοτη προς εργαζομενο
Μιλαμε για τρελο φαουλ
Και γιατί ρε Γιάννι είναι απαράδεκτο;
Ποια λογική επιβάλλει να κάνω εγώ το εμβόλιο, με πιθανότητα 1:1.000.000 να πάθω κάτι, για να διασφαλίσω την ανοσία του κάθε ασυνείδητου ψέκα που δεν αναλαμβάνει την ατομική και κοινωνική του ευθύνη κρυπτόμενος πίσω από παπάτζες περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Καθολικός εμβολιασμός για όλους στην καλύτερη ή αλλιώς υποχρεωτικός σε επιλεγμένες κοινωνικές ομάδες που έρχονται σε επαφή μέσα από τη δουλειά τους με πολύ κόσμο.
Και πολύ καλά έκανε ο συγκεκριμένος εργοδότης, όπως το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι, αφού ένας ασυνείδητος που είναι μέλος κάποιας ομάδας δυνητικά μπορεί να προκαλέσει σε όλους τους υπολοίπους σοβαρό πρόβλημα.
Η πούστικη λογική του δεν κάνω το εμβόλιο γιατί είμαι πονηρός και αφήνω τους άλλους να κινδυνέψουν για να προστατέψουν τη δική μου υγεία πρέπει να παταχθεί αλύπητα.
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Δεν γινεται δεν μπορουμε και δεν πρεπει να αναλαβουμε εμεις την ευθυνη να πεισουμε η να υποχρεωσουμε καποιον να κανει το εμβολιο
Ειμαι εγω 100% σιγουρους για το εμβολιο;Οχι φυσικα.
Αυτος ειναι ο ρολος του κρατους
Και αν εγω πεισω καποιον να το κανει και ειναι ενας απο τους λιγους παγκοσμιως που πεθανει απο θρομβωση πως θα το αντεξω;
Ειμαι εγω 100% σιγουρους για το εμβολιο;Οχι φυσικα.
Αυτος ειναι ο ρολος του κρατους
Και αν εγω πεισω καποιον να το κανει και ειναι ενας απο τους λιγους παγκοσμιως που πεθανει απο θρομβωση πως θα το αντεξω;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί όλα αυτά τα τραγικά συμβάντα από τα εμβόλια σχεδόν πάντα συμβαίνουν στον κοντινό περίγυρο των αντιεμβολιαστών.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί όλα αυτά τα τραγικά συμβάντα από τα εμβόλια τον κορωνοιο σχεδόν πάντα συμβαίνουν στον κοντινό περίγυρο των αντιεμβολιαστών καραντινακιδων.

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ