Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Αύγ 2021, 23:31

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αν σου πει καποιος οτι στην Ελλαδα πχ την τελευταια εβδομαδα πεθαναν 5 καρκινοπαθεις σε τελικο σταδιο - 4 ανοσοκατασταλμενοι 3 μεταμοσχευμενοι και 50 χωρις υποκειμενα νοσηματα εσυ θα βγαλεις το συμπερασμα οτι αυτοι που δεν εχουν υποκειμενα νοσηματα ειναι πιο ευαλωτοι στον θανατο απο τους καρκινοπαθεις σε τελικο σταδιο,τους ανοσοκατασταλμενους και τους μεταμοσχευμενους;

Γαμάτο επιχείρημα.
:laugh1: :good:

(δεν το λέω ειρωνικά)
2 .

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 26 Αύγ 2021, 10:22

Καλώς και την ΄΄αθώα΄΄ που έσπευσε να επιδοκιμάσει την απόλυτη μαλακία.

Κουέστα σερενάτα κον ουν φιλ ντι βότσε σι πουό καντάρ
ουν ινναμοράτο , αλ ιναμοράτα λα σουσουρελά, λα σουσουρελά...!
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Αύγ 2021, 11:00

bizeli έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αν σου πει καποιος οτι στην Ελλαδα πχ την τελευταια εβδομαδα πεθαναν 5 καρκινοπαθεις σε τελικο σταδιο - 4 ανοσοκατασταλμενοι 3 μεταμοσχευμενοι και 50 χωρις υποκειμενα νοσηματα εσυ θα βγαλεις το συμπερασμα οτι αυτοι που δεν εχουν υποκειμενα νοσηματα ειναι πιο ευαλωτοι στον θανατο απο τους καρκινοπαθεις σε τελικο σταδιο,τους ανοσοκατασταλμενους και τους μεταμοσχευμενους;

Γαμάτο επιχείρημα.
:laugh1: :good:

(δεν το λέω ειρωνικά)

πως μπορει καποιος που ισχυριζεται οτι δεν μπαινουν λαθρο ή ζηταει δεδομενα που δεν υπαρχουν
να ειναι δικαιος και στα υπολοιπα που γραφει ; δεν γινεται οταν εγω ηθελημενα ειμαι αδικος σε κατι
θα ειμαι και αλλου δεν μπορει να εχω δικιο σε κατι και συγχρονως να κανω τα στραβα ματια
σε οτι δεν μου αρεσει ...απο μενα ο γιαννους εχασε καθε αξιοπιστια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 26 Αύγ 2021, 11:02

Οπως δήλωσε ο εξαιρετος διδάκτορας καρδιολογίας του ΕΚΠΑ, Κωστας Αρβανίτης,
και πόσταρα σε προηγούμενη ανάρτηση,

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
1) Η ADE νόσηση μπορεί να αποτελέσει θέμα ανησυχίας για εμβολιασμένους, που έκαναν εμβόλιο βασισμένο στο αρχικό στέλεχος του ιού (δηλαδή ΟΛΑ τα παρόντα εμβόλια) όταν αυτοί θα κολλήσουν από μετάλλαξη Δέλτα.
2) Τα εξουδετερωτικά αντισώματα που προκαλούνται από τα εμβόλια έχουν ΜΕΙΩΜΕΝΗ ικανότητα εξουδετέρωσης των ακίδων του στελέχους Δέλτα.
Αυτό μεταφράζεται σε μειωμένη "προστασία" από νόσηση. Ταιριάζει με τα μαντάτα που στέλνει το Ισραήλ, η Αγγλία και άλλες χώρες, που έχει επικρατήσει απόλυτα η Δέλτα και "βλέπουν την προστασία του εμβολίου να εξανεμίζεται μπροστά στα μάτια τους" (όπως δήλωσε Ισραηλινός διευθυντής κλινικής Covid, προ μηνός)

Το παραπάνω επιβεβαιώνει το νομπελίστα Λυκ Μοντανιέ, όταν από τον περασμένο Μάιο,
https://rairfoundation.com/bombshell-no ... -variants/
έλεγε πως τα εμβόλια είναι υπεύθυνα για τις μεταλλάξεις.
Μάλιστα έλεγε ακριβώς αυτό για την ADE
Prof. Luc Montagnier said that epidemiologists know but are “silent” about the phenomenon, known as “Antibody-Dependent Enhancement” (ADE).
Δηλαδή οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν, αλλά σιωπουν για το φαινόμενο που είναι γνωστο ως εξαρτώμενη αύξηση αντισωμάτων (ADE).
Κι έρχεται τώρα η εβδομαδιαία αναφορά από τηνεπιτροπή υγείας της Αγγλίας να τον επιβεβαιώσει.
https://assets.publishing.service.gov.u ... ing_20.pdf

Γνωρίζοντας ήδη πως το μεγαλύτερο μέρος των πληθυσμών στην Αγγλία και το Ισραήλ είναι εμβολιασμένο,
αλλά η μετάλλαξη Δέλτα έχει κυριαρχήσει και δεν την πιάνει το εμβόλιο,
γεννούνται πολλά ερωτήματα.
Αφού το εμβόλιο δεν σε προστατεύει από το να κολλήσεις τον ιό (Αδωνης),
δεν σε προστατεύει απο το να νοσήσεις, (δημαρχος Μυκόνου),
δεν σε προστατεύει από το θάνατο (ανάρτηση δρ Αρβανίτη),
τότε γιατί να το κάνεις ;

Γιατί να πρέπει να κάνουν τεστ μόνο οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι ;
Και το χειρότερο και ούλτρα φασιστικό.
Γιατί να μπαίνουν σε διαθεσιμότητα οι ανεμβολίαστοι, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα,
τη στιγμή που μεταδίδουν τον ιό όσο και οι εμβολιασμένοι ;
Γιατί εξαιρούνται του υποχρεωτικού εμβολιασμού, οι μπάτσοι και οι παπάδες ;
Αυτοί δεν είναι ευρύτερος δημόσιος τομέας ;
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Αύγ 2021, 14:01

nemo έγραψε:
πως μπορει καποιος που ισχυριζεται οτι δεν μπαινουν λαθρο ή ζηταει δεδομενα που δεν υπαρχουν
να ειναι δικαιος και στα υπολοιπα που γραφει ; δεν γινεται οταν εγω ηθελημενα ειμαι αδικος σε κατι
θα ειμαι και αλλου δεν μπορει να εχω δικιο σε κατι και συγχρονως να κανω τα στραβα ματια

Tι εγινε με τα 4 εκ Αφγανους που θα μπουν στην Ελλαδα;
Ηρθαν η ακομη;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Αύγ 2021, 14:03

Παυλος Γ. έγραψε:Οπως δήλωσε ο εξαιρετος διδάκτορας καρδιολογίας του ΕΚΠΑ, Κωστας Αρβανίτης,

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Το συμπερασμα συνεχιζει να ειναι οτι ο Αρβανιτης δεν εχει πει ποτε οτι οι εμβολιασμενοι ειναι πιο ευαλωτοι στον ιο απο τους ανεμβολιαστους
Αυτο το λες εσυ και ψευδως μας πλασαρες οτι το ειπε ο Αρβανιτης
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Αύγ 2021, 14:40

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
nemo έγραψε:

Tι εγινε με τα 4 εκ Αφγανους που θα μπουν στην Ελλαδα;
Ηρθαν η ακομη;

κοιτα δεν θα μπω στο γελοιο παιγνδι του ποιος την εχει μεγαλυτερη
κανενας δεν ειπε οτι θα μπουν 4 εκατομμυριο αφγανοι αλλα ενα εκατομμυριο μαζι με αφγανους
ναι και θα μπαινουν σιγα σιγα κατα ομαδες ακριβως για να μην ξυπνησουν τα γιδια σαν το λογου σου
αν και συ δεν εισαι χαζος αλλα προσκυνημενος .....ζητας συνεχως στοιχεια για εκεινο και για το αλλο
ενω δεν ζητας και στοιχεια για τους λαθρο; να εχεις δλδ απαιτηση απο τον κουλαρα σαν καλος δεξιος
να εχει δεδομενα για το ποιος μπαινει και ποσοι ειναι αυτοι .... το κοψιμο η τσιρλα ειναι για τον εμβολιασμο
ακομη και των νηπιων ..εγω αν γινοταν
θα γεμιζα ολοκληρες πλαγιες των βουνων με τους προσκυνημενος και θα καθαριζα μια και καλη :madwoman:

παλουκωμενους :angry:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Αύγ 2021, 14:44

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Παυλος Γ. έγραψε:Οπως δήλωσε ο εξαιρετος διδάκτορας καρδιολογίας του ΕΚΠΑ, Κωστας Αρβανίτης,

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Το συμπερασμα συνεχιζει να ειναι οτι ο Αρβανιτης δεν εχει πει ποτε οτι οι εμβολιασμενοι ειναι πιο ευαλωτοι στον ιο απο τους ανεμβολιαστους
Αυτο το λες εσυ και ψευδως μας πλασαρες οτι το ειπε ο Αρβανιτης

Εικόνα

7/5/2021 ΓΡΑΒΑΝΗ ΔΙΑΛΕΞΕ: ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ... - Κωνσταντίνος Αρβανίτης | Facebook
https://m.facebook.com/orpheus.greece/p ... 6355404588 1/8
Η Σελίδα Κωνσταντίνος Αρβανίτης βρίσκεται στο Facebook. Για να συνδεθείτε με τον Κωνσταντίνος, συνδεθείτε στοFacebook.
ή
Σύνδεση
Γίνετε μέλος
Κωνσταντίνος Αρβανίτης
21 Ιουνίου στις 10:32 μ.μ. ·
ΓΡΑΒΑΝΗ ΔΙΑΛΕΞΕ: ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΛΑΣΙΕ ΕΜΒΟΛΙΩΝ... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Ανέβασε ανάρτηση ξεδιάντροπου εκφοβισμού προς του ανεμβολίαστους, ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης,φοβερίζοντας τους ότι το 4ο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο θα τους αφορά σχεδόν αποκλειστικά!!Αφού προειδοποίησε ότι το 4ο κύμα θα είναι από την μετάλλαξη Δέλτα (αυτήν που έχουμε ακούσει σαν "ινδική") ισχυρίστηκε σαν παραδοσιακός πλασιέεμβολίων, ότι τα εμβόλια της PFIZER και της ASTRA-ZENEKA (ναι, μάρκες ανέφερε) θα τους καλύψουν!__________________________________________ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣΗ πικρή αλήθεια είναι ότι θα τους καλύψουν, αλλά μάλλον τα... μάτια, δια παντός!Εχω ανεβάσει προ ημερών νέα από την Βρετανία, που έδειχναν ότι ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι είναι ευπαθείς απέναντι στην "ινδική μετάλλαξη" ή αν προτιμάτετην "μετάλλαξη Δέλτα".Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε προς το χειρότερο, για τους εμβολιασμένους!Εχουμε νεότερα από την Βρετανία ,που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους ανεμβολίαστους, αν μολυνθούνμε την μετάλλαξη Δέλτα!Αυτά περιέχονται στο πιο πρόσφατο δελτίο του PUBLIC HEALTH ENGLAND με τίτλο: "Sars-Cov-2 variants of concern and variant under investigation" (αριθμός δελτίου 16), που κυκλοφόρησε πριν από 3 μέρες, την 18η Ιουνίου.Μεταξύ πολλών άλλων αναφέρεται και στην μετάλλαξη Δέλτα, που έχει εξαπλωθεί αρκετά στην Βρετανία.Στην σελίδα 12 αυτού του δελτίου 70 σελίδων, υπάρχει το πινακάκι που ανέβασα, που αναφέρεται στα περιστατικά Δέλτα μετάλλαξης, από 1ηςΦεβρουαρίου ως και 14 Ιουνίου.
7/5/2021 ΓΡΑΒΑΝΗ ΔΙΑΛΕΞΕ: ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ... - Κωνσταντίνος Αρβανίτης | Facebook
https://m.facebook.com/orpheus.greece/p ... 6355404588 2/8
991 κοινοποιήσεις
Δείτε προηγούμενα σχόλια...
Είναι συνολικά 60.624, από τους οποίους πάρθηκαν δείγμα τις τελευταίες 28 μέρες στους 53.177.Από αυτούς οι ανεμβολίαστοι ήσαν 35.521, από τους οποίους πέθαναν 34 άτομα. Δηλαδή ούτε 1 στους χίλιους! Για την ακρίβεια η θνητότητα της Δέλταμετάλλαξης σε ανεμβολίαστους είναι 0,09%. (Εβαλα πράσινα κυκλάκια στον πίνακα, για διευκόλυνση).Οι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις και αφού πέρασαν και 14 μέρες μετά την 2η δόση, ώστε να θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι, ήσαν 4.087 και απόαυτούς πέθαναν οι 26, που είναι ένα ποσοστό 0,63% δηλαδή περίπου 7πλάσιο από εκείνο των ανεμβολίαστων!! (Εβαλα κόκκινα κυκλάκια στον πίνακα, για διευκόλυνση).ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ: ότι οι εμβολιασμένοι με μία μόνο δόση και που έχουν περάσει 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους, έχουν παρόμοιο ποσοστό με τουςανεμβολίαστους (ελάχιστα μεγαλύτερο με 0,10%). Ευτυχώς για αυτούς! _______________________________________ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΟι πλήρως εμβολιασμένοι πεθαίνουν (αν μολυνθούν με μετάλλαξη Δέλτα), σε ποσοστό 7πλάσιο από τους ανεμβολίαστους!Βρετανία 18 Ιουνίου 2021, κύριε Γραβάνη μας!Αν θέλεις και όλο το αρχείο σε pdf, κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και κατέβασέ το και διάβασε το, αν και πολύ φοβούμαι ότι το έχεις πάρει χαμπάρι,αλλά ψαρεύεις απληροφόρητους.https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwj9n_XW4KnxAhV6hf0HHXbkCyUQFjABegQIBRAF&url=https%3A%2F%2Fassets.publishing.service.gov.uk%2Fgovernment%2Fuploads%2Fsystem%2Fuploads%2Fattachment_data%2Ffile%2F994839%2FVariants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_16.pdf&usg=AOvVaw1hsPOLHaLsU02bob67ICd0Αν λοιπόν το φθινόπωρο προκύψει 4ο κύμα και αν αυτό είναι από την μετάλλαξη Δέλτα, είναι πολύ καλύτερα να είσαι ανεμβολίαστος, με βάση τα ωςσήμερα δεδομένα, εννοείται.
Είπα και σε πρόσφατη συνέντευξη μου, (που υπάρχει και στο Youtube) ότι "το φθινόπωρο ίσως έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα προβλήματα από τουςεμβολιασμένους", που ελάχιστοι το πρόσεξαν και ακόμη λιγότεροι το κατάλαβαν...

https://perma.cc/MS5H-BZZU

:fico:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Αύγ 2021, 15:01

Τελικα ο εμβολιασμος δεν εδωσε τιποτα στους εμβολιασμενους η τους εκανε πιο ευαλωτους στον ιο συμφωνα με τα οσα εσυ καταλαβες απο τον Αρβανιτη;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Αύγ 2021, 16:14

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Τελικα ο εμβολιασμος δεν εδωσε τιποτα στους εμβολιασμενους η τους εκανε πιο ευαλωτους στον ιο συμφωνα με τα οσα εσυ καταλαβες απο τον Αρβανιτη;

88 θανάτους στην Κάλυμνο το εξάμηνο την προηγούμενη δεκαετία. Το προηγούμενο εξάμηνο του 2021 που συμπίπτει με την επιχείρηση "Ελευθερία" η Κάλυμνος κατέγραψε 284 αιφνίδιους θανάτους από "φυσικά αίτια" δηλαδή 322% πάνω από το μέσο όρο της δεκαετίας και όλοι εμβολιασμένοι. Όλοι εμβολιασμένοι!
0 .

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”