Περί κυκλοφοριακής συμφόρησης Αθηνών

Άρθρα σχετικά με την επικαιρότητα, κοινωνία, πολιτική κλπ.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Περί κυκλοφοριακής συμφόρησης Αθηνών

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Νοέμ 2025, 00:18

ageparian έγραψε:Έχετε στοιχεία που να το τεκμηριώνουν αυτό; Δεν είμαι Αθηναίος, αλλά προσπάθησα να βρω πλάνα που να δείχνουν μποτιλιάρισμα στον Κηφισό. Ό,τι κατάφερα να βρω δείχνει ότι η κυκλοφορία οφείλεται κυρίως σε Ι.Χ. αν και, όπως ισχυριστήκατε, φαίνονται πράγματι περισσότερα φορτηγά και ταξί απ' ότι έχω συνηθίσει να βλέπω σε τέτοιες καταστάσεις συμφόρησης [1], [2], [3].

Αν εννοείς στατιστικά στοιχεία, δεν έχω (και δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια στοιχεία).
Όσα λέω είναι κυρίως από όσα έχω ακούσει από άτομα που κυκλοφορούν συχνά σε εκείνη την περιοχή κατά τις ώρες αιχμής.
Μπορώ να σου βάλω φωτογραφίες με φορτηγά κολλημένα στον Κηφισό, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό αποδεικνύει κάτι.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ageparian
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ageparian » 27 Νοέμ 2025, 07:43

Adminović έγραψε:Αν εννοείς στατιστικά στοιχεία, δεν έχω (και δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια στοιχεία).
Όσα λέω είναι κυρίως από όσα έχω ακούσει από άτομα που κυκλοφορούν συχνά σε εκείνη την περιοχή κατά τις ώρες αιχμής.
Μπορώ να σου βάλω φωτογραφίες με φορτηγά κολλημένα στον Κηφισό, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό αποδεικνύει κάτι.

Μια φωτογραφία από μόνη της συμφωνώ ότι δεν αποδεικνύει κάτι. Πλάνα κατά μήκος του Κηφισού που δείχνουν ότι η πλειοψηφία των οχημάτων είναι Ι.Χ. δεν νομίζετε ότι δείχνουν κάτι παραπάνω απ' το «άκουσα από γνωστούς μου»; Οι στατιστικές και αναφορές από δεικούς θα 'ταν σίγουρα κάτι καλύτερο, όπως νομίζω θα 'ταν και μια αναφορά σε ειδησεογραφικό άρθρο. Κάτι χειροπιαστό, τέλος πάντων.
0 .
-ΑΓΕ

Άβαταρ μέλους
ageparian
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ageparian » 28 Νοέμ 2025, 13:56

Καλησπέρα σ' όλους,

Επειδή βρήκα ένα ορθογραφικό λάθος στο άρθρο μου τ' οποίο απαιτεί μεταμόρφωση νέας εικόνας και συννημένου αρχείου, παραθέτω τις διορθωμένες εκδόσεις παρακάτω:

Εικόνα
Εικόνα
peri_kykloforiakhs_symforhshs_athinwn.pdf
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-ΑΓΕ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Νοέμ 2025, 10:00

H κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Αθήνα είναι αποτέλεσμα της ακραίας αστυφιλίας. Αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα, δεν θα λυθεί ούτε η συμφόρηση. Άρα δεν θα λυθεί ποτέ :D H ενίσχυση των ΜΜΜ είναι καλή πρωτοβουλία αλλά εν τέλει είναι παυσίπονο.
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 01 Δεκ 2025, 20:37

Κάποιοι φαίνεται πως με διαβάζουν. :D :dirol:

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Δεκ 2025, 23:34

Λαχουρένιος έγραψε:H κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Αθήνα είναι αποτέλεσμα της ακραίας αστυφιλίας. Αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα, δεν θα λυθεί ούτε η συμφόρηση. Άρα δεν θα λυθεί ποτέ :D H ενίσχυση των ΜΜΜ είναι καλή πρωτοβουλία αλλά εν τέλει είναι παυσίπονο.

Πως λύνεται η αστυφιλία δηλαδή; :hmmm

Γενικά πάντως, ότι ξέρατε για την αυτοκίνηση π.χ. για Ι.Χ., σιγά-σιγά να το ξεχάσετε. Προσεχώς "Ι.Χ." μόνο σε καμιά πίστα δίκην λούνα πάρκ :s_cool
Η επέλαση των ρομποταξί αλλάζει τις πόλεις και την οικονομία των μετακινήσεων

https://www.protothema.gr/technology/ar ... i-londino/

O καπιταλισμός οδηγεί σε κοινωνικοποιημένα οχήματα με ελαχιστοποιημένους χρόνους ακινησίας - μέγιστη αξιοποίηση :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2025, 10:33

Καλά, τραγούδα εσύ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ageparian
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ageparian » 06 Δεκ 2025, 11:24

Adminović έγραψε:Κάποιοι φαίνεται πως με διαβάζουν. :D :dirol:

Μάγκας! Τέτοια είδηση έψαχνα για την κίνηση στον Κηφισό και δεν μπόρεσα να βρω όταν κουβεντιάζαμε σχετικώς. Φέρεται λοιπόν ότι τα φορτηγά είναι μέρος του προβλήματος της συμφόρησης στον Κηφισό και συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες. Το πόσο μεγάλο είναι το μέρος της ευθύνης τους θα φανεί αφότου ολοκληρωθούν οι αναλύσεις των δεδομένων που συλλέγονται.
1 .
-ΑΓΕ

Επιστροφή σε “Επικαιρότητα”