ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Προέλλην έγραψε:Εγώ μέχρι τις αρχές του 2000 δεν θυμάμαι να έχω νιώσει ποτέ και πουθενά στην Ελλάδα αποπνικτική ζέστη. Ειδικά Αύγουστο, θυμάμαι πάντα είχε απλά ζεστούλα, χωρίς να σε κάνει να δυσανασχετείς και να σε περιορίζει. Κλιματιστικό δεν είχαμε και δεν θυμάμαι να μας έλειπε. Βάλαμε κάπου το 2004-2005 όμως, γιατί δεν γινόταν αλλιώς, θυμάμαι καλοκαίρια τότε με απανωτούς καύσωνες που απλά δεν γινόταν δουλειά με ανεμιστήρες και τέτοια, πέθαινες χωρίς κλιματιστικό.
Τα τελευταία χρόνια, όποτε κατεβαίνω καλοκαίρι Ελλάδα, πολύ σπάνια να μην έχει καύσωνα τουλάχιστον τις μισές μέρες, συνήθως όλες όμως. Πλέον κατεβαίνω αυστηρά πριν την 1η Ιουνίου ή/και μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.
Πού βρίσκεσαι, όμως; Εγώ τις προάλλες ταξίδεψα στην Αυστρία για δουλειά και είχε 37, ενώ στην Αθήνα 33!
Σε undisclosed location τoυ μπαμπά της Αυστρίας. Εδώ μέχρι 37 έπιασε μόνο δύο μέρες, στις 27 Ιουλίου και 4 Αυγούστου. Οι ίδιες είναι και οι μοναδικές μέρες που έπιασε 36. Γενικά για 6-7 μέρες είχε πάνω απο 32-33 και αρκετούτσικες γύρω στους 30. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπήρξε ούτε ένα βράδι που να μην έχει καλή δροσιά.
Όμως, ναι, αν όλα τα καλοκαίρια απο δω και πέρα είναι έτσι, θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι κάποια πιο βόρεια χώρα. Στο Όσλο αυτή τη στιγμή έχει 21 βαθμούς με λιακάδα, να βγείς σαν άνθρωπος να κάνεις την βόλτα σου, να πας σε κανέναν μπυρόκηπο, κλπ. Κάπου ώπα με τα 25°C+
Για Αυστρία και το συγκεκριμένο μέρος που ήσουν δεν ξέρω, εικάζω όμως ότι είσαι λίγο μαυρόγατα και έπεσες πάνω σε πηκ καύσωνα.