Περί Γότθων και Ούννων

Άρθρα ιστορικά, σχετικά με ιστορικά γεγονότα ή πρόσωπα.
Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Re: Περί Γότθων και Ούννων

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Μαρ 2023, 19:31

nemo έγραψε:ας περιμενουμε να μπει και ο παπαρας ο τεξ αυτος κατι θα εχει να πει επι του θεματος

οσο για τους κολοσσους του πνευματος αναφερουν στην παγκοσμια λογοτεχνια και σε φιλοσοφους

και δεν θα πειραζε να ειναι και ενας χριστιανος ουρακοταγκος στην θεση του αρχιεπίσκοπου

γιατι αλλο πραγμα η πιστη και αλλο πραγμα πολιτικη και η διακυβερνηση μιας χωρας

ο τεξ, που δεν ειναι παπαρας, θα βαλει κανα βυζαντορτοντοξικό σεντόνι που θα βλογάει τα γένια του!
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μαρ 2023, 20:04

taxalataxalasa έγραψε:
nemo έγραψε:ας περιμενουμε να μπει και ο παπαρας ο τεξ αυτος κατι θα εχει να πει επι του θεματος

οσο για τους κολοσσους του πνευματος αναφερουν στην παγκοσμια λογοτεχνια και σε φιλοσοφους

και δεν θα πειραζε να ειναι και ενας χριστιανος ουρακοταγκος στην θεση του αρχιεπίσκοπου

γιατι αλλο πραγμα η πιστη και αλλο πραγμα πολιτικη και η διακυβερνηση μιας χωρας

ο τεξ, που δεν ειναι παπαρας, θα βαλει κανα βυζαντορτοντοξικό σεντόνι που θα βλογάει τα γένια του!

το παπαρας το χρησιμοποιω σαν χαδευτικο ρε !!! :s_mad
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μαρ 2023, 20:07

taxalataxalasa έγραψε:

Και ως γνωστό η Εκκλησια ειναι διαχωρισμενη απο το Κρατος που κανει πολιτικη και διακυβερνα την χώρα!

Δεν έχει σχέση! :laugh1: Έχεις πλάκα ρε νέμο...

μονο ενας ηλιθιος δεν καταλαβαινει οτι ο χριστιανισμος ειναι θρησκεια της αγαπης και της συγχωρησης
και οτι το πρωτευων καθηκον της εκκλησιας ειναι και η περιθαλψη αλλοδαπων
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Μαρ 2023, 21:14

nemo έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:
Και ως γνωστό η Εκκλησια ειναι διαχωρισμενη απο το Κρατος που κανει πολιτικη και διακυβερνα την χώρα!

Δεν έχει σχέση! :laugh1: Έχεις πλάκα ρε νέμο...

μονο ενας ηλιθιος δεν καταλαβαινει οτι ο χριστιανισμος ειναι θρησκεια της αγαπης και της συγχωρησης

Ασε την θεωρια. Εδω μιλάμε για πραξεις. Μονο ενας ηλιθιος δεν καταλαβαινει οτι αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη.

Δεν μιλάμε για χριστιανισμό γενικως. Μιλαμε για ορτοντοξική κατάσταση. Δεν εχει την αποκλειστικότητα η ορτοντοξική τάση ωστε να καπηλεύεται τον όρο χριστιανισμός σαν να ειναι ταυτόσημες εννοιες. Καπου χάνεσαι!
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Μαρ 2023, 21:19

nemo έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:

το παπαρας το χρησιμοποιω σαν χαδευτικο ρε !!! :s_mad

παπαρια, χαϊδεμα... :hmmm σαν να μην μας τα λες ολα νέμο! τι κρυβεις; :LoL: :rolll: μην εισαι ντουλαπάτος; είναι τάση στην ακροδεξιά η ντουλαπίαση!
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μαρ 2023, 21:25

taxalataxalasa έγραψε:
nemo έγραψε:το παπαρας το χρησιμοποιω σαν χαδευτικο ρε !!! :s_mad

παπαρια, χαϊδεμα... :hmmm σαν να μην μας τα λες ολα νέμο! τι κρυβεις; :LoL: :rolll: μην εισαι ντουλαπάτος; είναι τάση στην ακροδεξιά η ντουλαπίαση!

γιατι γμτ μου ειστε τοσο αρνητικοι και υποκριτες! και ψευτες και και και
δεν βριζω ποτε στα φορα και συνηθως οταν δεν παω ατομα δεν ανοιγω συζητηση το παπαρας το χρησιμοποιω για ολους
και οσους συζητω στα υπολοιπα που λες δεν τα πιανω -τι σημαινει ντουλαπατος;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μαρ 2023, 21:32

taxalataxalasa έγραψε:
nemo έγραψε:

Ασε την θεωρια. Εδω μιλάμε για πραξεις. Μονο ενας ηλιθιος δεν καταλαβαινει οτι αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη.

Δεν μιλάμε για χριστιανισμό γενικως. Μιλαμε για ορτοντοξική κατάσταση. Δεν εχει την αποκλειστικότητα η ορτοντοξική τάση ωστε να καπηλεύεται τον όρο χριστιανισμός σαν να ειναι ταυτόσημες εννοιες. Καπου χάνεσαι!

μα αυτο ακριβως με παρεξενεψε με τον καθολικισμο που αναφερες οι διαφορες μεταξυ ορθοδοξιας ειναι στους κανονες
της πιστης- ο παπαρας ο τεξ ακομη να γραψει; στα υπολοιπα δεν εχουν διαφορες

θα σου πω ενα παραδειγμα για να δεις οτι αυτο που λες ειναι μια μλκ και μιση -αφηνω ενα ενδεχομενο μηπως και εγω
δεν το συλλαμβανω αυτο που λες -το παραδειγμα ειναι ενας μεταξυ μας πολεμος ελλαδας βουλγαριας και τα δυο κρατη
ειναι ορθοδοξα ....τι πρεπει να κανουν οι εκκλησιες των δυο χωρων; για να ειναι υπερεθνικες !
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μαρ 2023, 21:34

και φυσικα ειμαι φασιστας ακροδεξιος εθνικιστης και λιγο κομμουνιστης -συνεχιζουμε τωρα !
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Μαρ 2023, 21:46

nemo έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:παπαρια, χαϊδεμα... :hmmm σαν να μην μας τα λες ολα νέμο! τι κρυβεις; :LoL: :rolll: μην εισαι ντουλαπάτος; είναι τάση στην ακροδεξιά η ντουλαπίαση!

γιατι γμτ μου ειστε τοσο αρνητικοι και υποκριτες! και ψευτες και και και
δεν βριζω ποτε στα φορα και συνηθως οταν δεν παω ατομα δεν ανοιγω συζητηση το παπαρας το χρησιμοποιω για ολους

ντουλαπάτος = κρυφαδερφή... κρυβεται στην ντουλάπα... :laugh1: Συνειρμος (παπαρια, χαϊδεμα)...

εγω μιλαω στα φορα με οσους θελουν να μιλησουν μαζι μου... δεν λεω οχι σε κανεναν!
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μαρ 2023, 21:48

taxalataxalasa έγραψε:
nemo έγραψε:γιατι γμτ μου ειστε τοσο αρνητικοι και υποκριτες! και ψευτες και και και

ντουλαπάτος = κρυφαδερφή... κρυβεται στην ντουλάπα... :laugh1: Συνειρμος (παπαρια, χαϊδεμα)...

εγω μιλαω στα φορα με οσους θελουν να μιλησουν μαζι μου... δεν λεω οχι σε κανεναν!

για να πω την αληθεια εδω το κολλησα και εγω και στην αρχη το παρεξηγησα

και οχι δεν ειμαι κρυφοαδελφη αλλα παντρεμενος με την ψεκασμενη :s_mad
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορικά”