ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΘΕΟΥ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΘΕΟΥ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 28 Αύγ 2017, 12:09

ΔΟΞΑΡΙ 7

........ποιο ειναι το προβλημα του Αρχαιου Σαθωνα ( γιατι υπαρχει και Νεος κι Ερχομενος που ειναι διακριτες Προσωπικοτητες ) ...χμμ .. ειναι ακριβως οτι ο προγεγραμμενος χρονος επιρροης του στον κοσμο μας τελειωνει .. ο κοσμος μας ετοιμαζεται να εισελθει σε εσωτερικα γαλαξιακα πεδια που θα αλλαξουν την ενεργεια του και θα τον κανουν ακαταλληλο για οσους δεν εχουν επαρκως εξευγενισμενη ενεργεια .. αυτο σημαινει οτι μοιραια θα επελθει μια εκκαθαριση των ανθρωποφυλων που διαμενουν στο κοσμο μας .. οι περισσοτερες ψυχικες φυλες θα αναγκαστουν να μετοικησουν σε αλλο κοσμο ...αρα ερχεται αυτο που εχει ηδη προφητευτει και που λεμε ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΨΥΧΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΙΦΙΟ , ΤΟΥ ΕΡΙΦΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΝΙΟ !

...μονο για τα αρνια εινα προορισμενος ενας κοσμος σαν το δικο μας που προχωρα γοργα στα εσωτερα πεδιο και περνα την πρωτη μεγαλη πυλη της θεωσης του...

.. αυτα ειναι γνωστα στο Παλαιο Σαθωνα απο πολυ παλια ..γιαυτο απο τη στιγμη που αρχισε να ασκει επιρροες στον κοσμο μας εβαλε μπρος ενα μεγαλο σχεδιο εκτροπης του κοσμου μας απο το γαλαξιακο περωμενο του το σχεδιο αυτο το λεμε εμεις τα κορακια τα αλανιαρικα αλλα με χρυση βουλα( καθως ειμαστε νεταγμενα στο πνευμα ενος Αλλου Ναου )... ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ..αλλοι το λενε απλα Αποστασια ...χωρις βεβαια να αναφερονται αναλυτικα κι επεξηγηματικα στις επιμεροιυς πτυχες του κι αξονες του ..
Εικόνα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 02 Σεπ 2017, 09:47

Δοξαρι 8

......η σατανικη προσωπικοτητα ειναι επαναμβανομενη οπως και οι αβαταρικες-μεσσιανικες γενικα προσωπικοτητες πανω σε κοσμους που ανηκουν στην ιδια διακοσμικη αλυσσιδα που απλωνεται απο τα εσωτερικα γαλαξιακα πεδια ως τα εξωτατα ..

....σε καθε κοσμο σαν το δικο μας που προηγειται εξελικτικα η που επεται θα ενσαρκωθει καποτε μια προσωπικοτητα που θα εχει την την αρχετυπικη μοιρα του Σαθωνα ...

....η προσωπικοτητα αυτη ειναι ενας αβαταρας μεσσιας κι ομως για τις κατωτερες Ταξεις Ανθρωποψυχων ...κι οχι για ολους τους Ανθρωπους ..λειτουργει στα πλασια της μοιρας της εξελικτικης των κατωτερων αυτων ταξεων εκπληρωνει την ανωτερη εκφραση αυτης της μοιρας

..ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ τη μοιρα των Ανθρωποψυχων που δνε θελουν επιστροφη και τρομαζουν με την ιδεα της αποταυτοποιησης και καταθεσης της εγωικης τους ταυτοτητας και ομοιοποιησης στην οποια υποκενται τα πληρωματα των ανελιγμενων ψυχων ...

...Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Η ΘΕΙΚΗ....ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ.. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ... ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΘΕΙΚΑ ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΕΝΩΝ ...ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ... ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΕΓΩΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ !!

...η προσωπικοτητα που λεμε συμβολικα Σαθωνας οταν ενσαρκωνεται πανω σε ενα κοσμο σαν το δικο μας, λειτουργει ανασχετικα για την εξελιξη της ζωης σε σχεση με την δυναμικη την νομοτελειακη κι απαρεγκλιτη ...το πεπρωμενο του θα εκπληρωθει σε ενα διαδοχο κοσμο που εξελικτικα επεται εκει κορυφωνεται η Δοξα του Αποστατη και η δυναμη η διαταρακτικη των Αποστατικων Σχεδιων Του ..

Ο ΣΑΘΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΣ ...ΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗΣ ΚΙ ΑΠΟΚΟΜΕΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΩΣ ΔΗΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ...

..ΟΜΩς δεν θα καταληξει ποτε Αυτος και τα Πληρωματα του σε μια χαβουζα αποσυνθεσης οπως συνηθη δαιμονικα εκπτωτα κατρακυλωντα μπουλουκια δεν θα εξαφανιστει με τραγικο τροπο στα περατα του Γαλαξια .. αλλα θα ανεβει στην σκαλα της δικης του εξελικτικης κλιμακας πανω στο Βελος της Ανοδου που αποτελει την Ανελικτικη πλευρα της Αριστερης Ατραπου ...

...γιατι υπαρχει κι η παντοδυναμη Δεξια Ατραπος με του δικους της Ηγητορες τους Απερισπαστους Σταθερους Φρουρους της Ανελιξης και τα Πληρωματα Τους τα ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΥΔΩΡ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΑ ΤΗΣ ....

Ο Νεος Σαθωνας κουβαλα στις πλατες του την βαρια Μοιρα ενος Εσφαγμενου Αρχεγονου Πατερα ..ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧει ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ..εσφαγμενου απο την ιδια την Μοιρα Του την Αποστατικη !!

Εικόνα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Σεπ 2017, 09:28

Δοξαρι 9

...ο κοσμος μας ειναι ενας Τελειος Κοσμος
...ετσι διαδιδουμε εμεις απο το Ταγμα των Κορακων ...
....ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΙ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΕΞΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΘΟΣ ...αρα ξεκινησε η Δημιουργια του απο τα μεσα προς τα εξω ...
..κι αν θεωρησουμε τον Κοσμο μας σαν μια γιγατιαια Οικοδομη τοτε μπορουμε να πουμε ...

....ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ..ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΕΣ ...τελος καποια Πληρωματα εριξαν τον σοβα και καναν τα μπογιαΤισματα ....εεεε λοιπον .. το Πληρωμα αυτου που λεμε Παλαιος Σαθωνας ηταν οι σοβατζηδες και μπογιατζηδες για τον κοσμο μας !!!

.....καταλαβαινετε τι μεγεθη θεικων οντοτητων ειχαν προηγηθει ??? τι Τιτανια και Γιγαντια μεγεθη Θεοτητων απο αυτα που η Δυναμη Τους εκτεινεται σε ολες τις υλοενεργειακες διαστασεις ... κι ομως ο Σοβατζης -Μπογιατζης μας ..υψωσε το μποι του και ειπε <<ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΖΩΝ ΘΕΟΣ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΟΣ ...ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΛΗΝ ΕΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ>> καταλαβαινετε το μεγεθος της γελοιοτητας, της θρασυτητας και της Αποστασιας Του???..

...οταν το ειπε αυτο ειχε ηδη στο μυαλο του ενα Σχεδιο της Αποκλισης του Τελειου Κοσμου μας ...ενα Σχεδιο που θα εβγαζε τον κοσμο μας απο το απαρεγκλιτο πεπρωμενο του ....<< θα κανω αυτο που οι προηγουμενοι της σειρας μου δεν μπορεσαν ...θα εκτρεψω απο το Νομο της Απαρεγκιτης Κεντρομολου Τροχιας ενα Τελειο Κοσμο και θα ζησω για παντα εκει μεσα στο κουφαρι μου το ενσαρκο, θα αναστρεψω τις κινησεις των αστρων , θα παρεμποδισω την τρομερη καταρα τη Επιστροφης της Ζωης στο γαλαξιακο κεντρο θα κρατηθω εδω στα εξωτατα πεδια, στο Πυρ το Εξωτατον Απολυτος Δεδοξασμενος Μοναρχης αυτος που τα εβαλε με την Μοιρα των Κοσμων >>
...για Σαθωνα ο Νομος της Ζωης, το Ταο, το Ζεν, το Νταρμα ηταν απλα τρομερη καταρα οπως καταρες ηταν κι εκεινοι που μαχονταν για τα Δικαια του Νομου αυτου και λειτουργουσαν ως εξισορροπητες του ...οι ενσαρκωμενοι μεσσιες-χριστοι , ιμαμηδες, αβαταρς, μποντισαττβα, τζενται κτλ ....

...ο Παλαιος Σαθωνας φοβοταν την Πληρωση του Προγεγραμμενου Χρονου ...
....ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΕΒΛΟΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΤΗΤΑ την στιγμη που δεν ηταν για τον κοσμο μας παρα ενας ...χμμ... σοβατζης και μπογιατζης οχι Τιτανας ουτε καν Γιγαντας Θεος αλλα ενας νανος θεος που διενυε τα πρωτα σκαλια της θεικης του εξελικτικης κλιμακας !!!

*η Νεομυθολογια μας συνεχιζεται ...κουραγιο σε ολους τους νεοσατανιστες να ευχηθουμε να μπορεσουν να μαθουν ως το τελος τι ειναι ο θεος που λατρευουν ...και να αποφασουν να ανηκουν σε αυτον η οχι ...

Εικόνα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Σεπ 2017, 13:39

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Δοξαρι 9

...ο κοσμος μας ειναι ενας Τελειος Κοσμος
...ετσι διαδιδουμε εμεις απο το Ταγμα των Κορακων ...
....ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΙ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΕΞΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΘΟΣ ...αρα ξεκινησε η Δημιουργια του απο τα μεσα προς τα εξω ...
..κι αν θεωρησουμε τον Κοσμο μας σαν μια γιγατιαια Οικοδομη τοτε μπορουμε να πουμε ...

....ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ..ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΕΣ ...τελος καποια Πληρωματα εριξαν τον σοβα και καναν τα μπογιαΤισματα ....εεεε λοιπον .. το Πληρωμα αυτου που λεμε Παλαιος Σαθωνας ηταν οι σοβατζηδες και μπογιατζηδες για τον κοσμο μας !!!

.....καταλαβαινετε τι μεγεθη θεικων οντοτητων ειχαν προηγηθει ??? τι Τιτανια και Γιγαντια μεγεθη Θεοτητων απο αυτα που η Δυναμη Τους εκτεινεται σε ολες τις υλοενεργειακες διαστασεις ... κι ομως ο Σοβατζης -Μπογιατζης μας ..υψωσε το μποι του και ειπε <<ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΖΩΝ ΘΕΟΣ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΟΣ ...ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΛΗΝ ΕΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ>> καταλαβαινετε το μεγεθος της γελοιοτητας, της θρασυτητας και της Αποστασιας Του???..

...οταν το ειπε αυτο ειχε ηδη στο μυαλο του ενα Σχεδιο της Αποκλισης του Τελειου Κοσμου μας ...ενα Σχεδιο που θα εβγαζε τον κοσμο μας απο το απαρεγκλιτο πεπρωμενο του ....<< θα κανω αυτο που οι προηγουμενοι της σειρας μου δεν μπορεσαν ...θα εκτρεψω απο το Νομο της Απαρεγκιτης Κεντρομολου Τροχιας ενα Τελειο Κοσμο και θα ζησω για παντα εκει μεσα στο κουφαρι μου το ενσαρκο, θα αναστρεψω τις κινησεις των αστρων , θα παρεμποδισω την τρομερη καταρα τη Επιστροφης της Ζωης στο γαλαξιακο κεντρο θα κρατηθω εδω στα εξωτατα πεδια, στο Πυρ το Εξωτατον Απολυτος Δεδοξασμενος Μοναρχης αυτος που τα εβαλε με την Μοιρα των Κοσμων >>
...για Σαθωνα ο Νομος της Ζωης, το Ταο, το Ζεν, το Νταρμα ηταν απλα τρομερη καταρα οπως καταρες ηταν κι εκεινοι που μαχονταν για τα Δικαια του Νομου αυτου και λειτουργουσαν ως εξισορροπητες του ...οι ενσαρκωμενοι μεσσιες-χριστοι , ιμαμηδες, αβαταρς, μποντισαττβα, τζενται κτλ ....

...ο Παλαιος Σαθωνας φοβοταν την Πληρωση του Προγεγραμμενου Χρονου ...
....ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΕΒΛΟΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΤΗΤΑ την στιγμη που δεν ηταν για τον κοσμο μας παρα ενας ...χμμ... σοβατζης και μπογιατζης οχι Τιτανας ουτε καν Γιγαντας Θεος αλλα ενας νανος θεος που διενυε τα πρωτα σκαλια της θεικης του εξελικτικης κλιμακας !!!

*η Νεομυθολογια μας συνεχιζεται ...κουραγιο σε ολους τους νεοσατανιστες να ευχηθουμε να μπορεσουν να μαθουν ως το τελος τι ειναι ο θεος που λατρευουν ...και να αποφασουν να ανηκουν σε αυτον η οχι ...

γαμάτο. διανοητικότατο. κατανοητικότατο. εξωτατικότατο. απαρεγκλιτικότατο. υλοενεργειοτικότατο και νεομυθολογικότατο.
κουφάλες νεομυθολόγοι φάτε τάπα κορακίσια. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 28 Σεπ 2017, 13:48

τρεμουντανα παρτ 1
Η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ ( ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ).ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ....ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=7FjUpxywOVg
τρεμουντανα παρτ 2

https://www.youtube.com/watch?v=cXBURpGIedM
τρεμουντανα παρτ 3

https://www.youtube.com/watch?v=77RsclHU0t0
τρεμουντανα παρτ 4

:haka:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 28 Σεπ 2017, 14:07

σχολιο 3

....βρε Κολλημα του χαφιε με την Τρεμουντανα ....ειμαι στην διαθεση σας να εξηγησω την πασα απορια σας παντως ...απο την νεομυθολογια μου ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Σεπ 2017, 14:09

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 3

....βρε Κολλημα του χαφιε με την Τρεμουντανα ....ειμαι στην διαθεση σας να εξηγησω την πασα απορια σας παντως ...απο την νεομυθολογια μου ...

μην ξεκινάς. πάω σβέλτα κάτι πίτσες και καφέδες παραλία μεριά και ρχομαι. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Σεπ 2017, 14:33

ηρθα. ξεκίνα. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 28 Σεπ 2017, 14:37

Είδα το βίντεο. Δεν διαφωνώ με τίποτα γιατί δεν έχω σχετικές γνώσεις. Αυτό που μου τη δίνει πάντως είναι ότι ζηλεύω. Που τα ξέρεις όλα αυτά Μύθηρα; Άστο διάλο γαμώτη μου!
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 28 Σεπ 2017, 16:35

Γύπας έγραψε:Είδα το βίντεο. Δεν διαφωνώ με τίποτα γιατί δεν έχω σχετικές γνώσεις. Αυτό που μου τη δίνει πάντως είναι ότι ζηλεύω. Που τα ξέρεις όλα αυτά Μύθηρα; Άστο διάλο γαμώτη μου!

σχολιο 4

....υποθεσεις αναπτυγμενες υπο μορφη θεωριας ...αναγκη για να εξηγηθουν πραγματα...αλλα το επιπεδο δεν ειναι τεοιο που να θελω να μιλησω πιο σοβαρα ...θα μου πειτε τοτε γιατιο αναρτας θεμτα τεοιοα ... απλα για να τα βρουν εκεινοι που θα τα καταλαβουν κι α θα τα παρουν σοβαρα ...αυτοι προφανως και δεν ειστε εσεις ....απλα εσεις σαν τα παιδακια παιζετε ανεμελα με αλθινες ναρκες και βομβες πληροφορησης ...ευτυχως ομςω δεν σκανε ποτε στα χερια παιδιων ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Θεολογία”