ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ ΚΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ ΚΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 10 Οκτ 2017, 14:55

Πασιφάη έγραψε:Δεν τίθεται θέμα χαλαρότητας καλή μου γυναίκα. Οσο για το χασομέρι, καλό είναι να αναρωτηθείς, μήπως όλοι εσείς που είστε αμπελοφιλόσοφοι της δεκάρας, έχετε δουλέψει ποτέ στη ζωούλα σας για να μπορείτε να ζείτε έστω αξιοπρεπώς. Προσωπικά δεν έχω την αξίωση να με θεωρήσουν σούπερ ουάου γνώστρια πραγμάτων, που ντε και σώνει, έχω ''λύσει τα μυστήρια της Ζωής'' ή τα άρρητα μυστήρια του Σύμπαντος, του Γαλαξία και των Θεοσόφων της Αρχαίας Ελλάδας.
Αν το έπραττα, τώρα θα ζούσα σε χαρτόκουτο.
Άστα διάλα, τραβάτε να δουλέψετε, να δείτε '' παπά κώλο '', που ξημεροβραδιάζεστε με κλαπαρχιδιές στα φόρα. Αποκτήστε ζωή, ρε πυροβολημένοι.

Εσύ τί κάνεις στο φόρουμ των χασομέρηδων; Γιατί δεν πας να δουλέψεις;

Για αρχή πλύνε τα πιάτα.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 10 Οκτ 2017, 15:04

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
δεν υπαρχουν εναρετες καλες και κακες φυλες ετσι απλα ...υπαρχουν εξελιγμενες ψυχονοητικα και μη εξελιγμενες και βεβαια εξελιγμενες καθοδικα σκοταδιστικες εκυλισμενες ως προ ςτο φως τους ... και εξελιγμενες ανοδικα ηρωικες ημιθεικες ψυχες που εχουν αναδειξει το εσωψυχο φως τους ...

ο τσιγγανος ο πακιστανος ο αφρικανος ειναι μη εξελιγμενες φυλες οχι ομως κακες φυλες με την εννοια που αποδιδουμε συνηθως παρατην βαρβαροτητα τους ...απο την αλλη υπαρχουν λευκες φυλες αρκετα εξελιγμενες που ειναι πραγματικη ενσαρκωση του σκοτους μεσα στο κοσμο μας μεσα απο αυτε ςεκδηλωνεται το παρανοικο καταστροφικο κακο ....

....υπαρχουν πχ μαυροι και μελαμψοι που μεσα στην βαρβαριλα τους και αξεστοσυνη τους εκπεμπουν μια παιδικη αφελεια κι ευγενεια που σε καθηλωνει ...

Με μπέρδεψες απόλυτα.

Άσε την εξέλιξη που λένε αυτοί οι άθεοι, δηλαδή όποιοι ζούνε σε πόλη και έχουν τεχνολογία και όποιοι στα χωράφια και δεν έχουν ούτε τουαλέτα.

Την εξέλιξη που πιστεύεις εσύ. Το πνευματικά εξελιγμένος δεν το θεωρείς ενάρετος/καλός;

Όχι όμως κακές;;! ΜΟΧΘΗΡΟΤΑΤΕΣ και ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΕΣ είναι.

Αν εξαιρέσουμε ορισμένους μαύρους και πακιστανούς, στην τσιγγάνικη και εβραική φυλή δεν πρόκειται να βρεις κανένα που να μην είναι ενσάρκωση του Σατανά επί της γης.

Σατανιασμένοι έως το κόκκαλο. Τα βάθη του Σατανά, η επιτομή της βαρβαρότητας, της ασπλαχνίας, της μοχθηρίας.

Αυτές οι 2 φυλές είναι η μεγαλύτερη μάστιγα της ανθρωπότητας. Δεν ξέρεις με τί έχεις να κάνει. Τα τέρατα που φτιάχνουνε στα βιντεοπαιχνίδια είναι άγια μπροστά τους.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 10 Οκτ 2017, 15:57

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
σχολιο 2

...οπως ειδες σε αντιμετωπιζω ως δραστηριο στο διαδικτυο κρακτη κρισιμων ζητηματων της νεας εποχης,,,ασχετως αν δεν ανηκουμε στην ιδια συνομοταξια κρακτων .. εισαι <<κηρυκο κορακας διαπιστευμενος δηλαδη εν δραση >>.. οχι ομως του δικου μου Ταγματος ...αρκετα ατομα στην δολια εποχη μας εχουν αυτο το χρισμα ....καποιοι το εχουνε ενεργοποιησει και ειναι στρατευμενοι σε ενα σκοπο αλλοι ειναι χαλαροι και χασομερηδες ακομη πχ Πασιφαη ... και με ενδιαφερει να ανοιγω συζητησεις με τετοια ατομα ..

Δεν τίθεται θέμα χαλαρότητας καλή μου γυναίκα. Οσο για το χασομέρι, καλό είναι να αναρωτηθείς, μήπως όλοι εσείς που είστε αμπελοφιλόσοφοι της δεκάρας, έχετε δουλέψει ποτέ στη ζωούλα σας για να μπορείτε να ζείτε έστω αξιοπρεπώς. Προσωπικά δεν έχω την αξίωση να με θεωρήσουν σούπερ ουάου γνώστρια πραγμάτων, που ντε και σώνει, έχω ''λύσει τα μυστήρια της Ζωής'' ή τα άρρητα μυστήρια του Σύμπαντος, του Γαλαξία και των Θεοσόφων της Αρχαίας Ελλάδας.
Άστα διάλα, τραβάτε να δουλέψετε, να δείτε '' παπά κώλο '', που ξημεροβραδιάζεστε με κλαπαρχιδιές στα φόρα. Αποκτήστε ζωή, ρε πυροβολημένοι.

σχολιο 4

.. πως εισια σιγουρη οτι δεν εχω δουλεψει ...το διαολοσταλσιμο το εχιες παντα στο τσεπακι ...αλλα αν ο αλλος δνε το αξιζιε γυρναει πανω σου να το ξερεις....εχωψ δπυλεψει και εχω λιωσει μαλιστα στην δουλεια μια περιοδο ...κια σπουδασα στα πανεπιστημια του συστηματος και δουλεψα τα σχετικα με τις σπουδες μου κια συνεχιζω ..κι αλλα ασχετα δουλικα επαγγελματα εκανα για τον επιουσιο ...απλα τωρα ειμαι στην φαση της λιτοτητας του βιου δουλευω μονο για τα αναγκαια ...πως αλλιως θα ειμουν αντισυστημικη αν ειχα πεσει με τα μουτρα βρε συ σουσουραδα μου ...κι εβγαζα σαν ραπανακι το χρημα για να το καταναλωσω σε μαλακιες προιοντα κια υπηρεσιες απο αυτες που προσφερει το συστημα?? .. κι επιπλεον δεν εκανα οικογενεια γιατι ακριβως η αναγκη μου ηταν αλλη κι οχι να αναπαραγω παιδια αναλωσιμα του συστηματος .. αυτο θα ηταν αντιθετο με τις αρχες μου ...αχ κυρα σου σουραδα ...

Γάμησε το ''αντισυστημικό'', δεν έχει καμία σχέση, με όσες παπάρες τσαμπουνάς.Πώς ζεις; Πώς τρέφεσαι; Πώς είσαι οκ στις υποχρεώσεις σου;
Σπούδασες στο Πανεπιστήμιο; Ποιός μαλάκας σου έδωσε πτυχίο;
Κι αν στο'δωσε, στείλε μια κόπια το ρημάδι με την υπογραφή του, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Επιπλέον, δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνεις ''μαλακισμένα'' προϊόντα, μα όσα χρειάζεσαι για να την βγάλεις. Αντισυστημική του κώλου είσαι. Ούτε καν ξέρεις τί πρεσβεύεις. Αχταρμά τα έχεις κάνει.
Η γραφή σου δε, υποδεικνύει δυσλεκτικό άτομο. Απλά και απέριττα.

Υγ. Καλή η επιλογή σου, να μην αναπαραχθεί το είδος σου. Καλησπέρα.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 10 Οκτ 2017, 18:11

Εγώ το ήξερα πόσο φανατική και υβριστική είνα η πατσαφάει.

Λοιπόν είναι επιστημονικό αυτό που σου λέω για τις φυλές. Όσο να θέλω να πιστεύω πως ισχύει κάτι άλλο, θα με διαψεύδει η πραγματικότητα. Και πρόκειται για άμεσαη απόδειξη, όχι για debate ηλιοκεντρισμού-γεωκεντρισμού, εξέλιξης-δημιουργίας. Πως βλέπεις δηλαδή το νερό να βράζει στους 100βαθμούς.

Οι πρόγονοί μας θεωρούσαν αυτονόητο τον ρατσισμό, δεν είχαν ιδέα για τις σημερινές αντιρατσιστικές βλακείες και αν τα ακούγανε θα γελάγανε ή θα πέφτανε να αυτοκτονούσανε.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Περπατούσα χθες απλά στον δρόμο και βγήκε ένας τσιγγάνος από ένα σπίτι και μου έλεγε "ουστ από εδώ ρε", χωρίς καν να τον ξέρω. Εγώ φυσικά δεν έδωσα σημασία αλλά σκέφτηκα που καταντήσαμε να μπουν παράσιτα στην χώρα μας και να μας λένε κιόλας ουστ.

Το να υποστηρίξεις λοιπόν τον πανθεισμό δεν είναι λογικό.

Οι φυλές διαφέρουν πνευματικά και σωματικά. Μάλιστα οι πνευματικά κατώτερες φυλές έχουν και άσχημη εμφάνιση και βρωμάνε. Προβάλλει ο εξωτερικός κόσμος την εσωτερική τους σαπίλα.

Σου θυμίζω ότι οι τσιγγάνοι είναι 700 χρόνια στην Ευρώπη κλέβοντας, σκοτώνοντας, μεταδίδοντας αρρώστιες, πουλώντας ναρκωτικά, λέγοντας ψέμματα για λεφτά, ζώντας εκτός νόμου με τους δικούς τους νόμους.

Άρα λοιπόν δεν πρέπει να αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν αυτοί να γίνουν ενάρετοι και αν είσαι ένα με αυτούς(πανθεισμός). Αυτό που πρέπει να αναρωτιέσαι είναι αν οι διπλανοί σου είναι πράγματι ομοεθνείς, που ανεχθήκανε ή ακόμα και δεχθήκανε αυτό το χάλι 700 χρόνια!!!

Το θέατρο του παραλόγου.

Δεν γίνεται λοιπόν κάποιος που πιστεύει στην πνευματική ανωτερότητα, έστω στην πνευματική εξέλιξη, να μιλάει για ισότητες, να κάνει ταυτίσεις, πως όλοι άνθρωποι είμαστε και να μην βλέπει την διαφορά ανάμεσα στο κακό και το καλό.

Αυτοί που λες για ναούς είναι αυτοί που παίζουν την μασωνική σκακιέρα. Εγώ λέω για την φύση των ζώων-μαζών. Αυτοί επενδύουν στην δαιμονική φύση του λαού.

Δεν αρκεί να εξαφανιστούν οι σάπιοι ηγέτες, αλλά να εξαλειφθούν βιολογικά και κατά συνέπεια πνευματικά τα μιαρά σπέρματα και οι βρώμικοι φυλές. Για να ζήσουμε εμείς στον παράδεισο.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 10 Οκτ 2017, 20:46

Πασιφάη έγραψε:

Γάμησε το ''αντισυστημικό'', δεν έχει καμία σχέση, με όσες παπάρες τσαμπουνάς.Πώς ζεις; Πώς τρέφεσαι; Πώς είσαι οκ στις υποχρεώσεις σου;
Σπούδασες στο Πανεπιστήμιο; Ποιός μαλάκας σου έδωσε πτυχίο;
Κι αν στο'δωσε, στείλε μια κόπια το ρημάδι με την υπογραφή του, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Επιπλέον, δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνεις ''μαλακισμένα'' προϊόντα, μα όσα χρειάζεσαι για να την βγάλεις. Αντισυστημική του κώλου είσαι. Ούτε καν ξέρεις τί πρεσβεύεις. Αχταρμά τα έχεις κάνει.
Η γραφή σου δε, υποδεικνύει δυσλεκτικό άτομο. Απλά και απέριττα.

Υγ. Καλή η επιλογή σου, να μην αναπαραχθεί το είδος σου. Καλησπέρα.

σχολιο 5

....διακρινω εκνευρισμο μαζι μου ... θα μπορουσες να με αγνοησεις εντελως γιατι δεν το κανεις??? ??χμμ???τι αληθεια σε εκνευριζει ... αγαπητοι φορουμιστες εχουμε εδω μια αποκαλυψη φυσης ψυχης ... οι υβρεις ενεργειοποιηθηκαν επειδη υπαρχιε απειλη .. η Μεγαλη Ανατολη φερνει εκνευρισμο σε οσουσ δεν εινα φτασμενοι για αυτην ...απλα καποιος αλλος θα με αγνους ...χμμμ το γεγονος οτι θελεις να βρισεις κατι σημαινει ...ετσι εκφραζονατα οι φυλες που τρομαζου με αληθεις του τυπου της διακρισης των φυλων και του πεπρωμενου τους ,, δεν εινα τυχαιο οτι εκφραστηκες ετσι υβριστκα αυτη ακριβως την ωρα ...

...να η πορτα ,,, Πασιφαη βγες εξω απο την αιθουσα ...εννοω μην ξανακοιταξεις τα θεματ που ανοιγω ειναι απλο ...τι καθεσαι κι ακους αυτα τα παρανοικα ???χμμμ.. κατα βαθος κατι σημαινουν για σενα ....κατι ψυχολογικο ενα καμπανακι απο το μελλον .. εε ???

...ας πουμε γενικα οτι σε ενα ακροατηριο 100 ατομων μιλαμε για τους ΝΑΟΥΣ τις εξελικτκες καμπυλες τα πεπρωμενα των ψυχων να ειστε σιγουροι οτι τοτε καμμια 10αρια οχι παραπανω απο τους παρευρισκομενους θα σηκωθουν ολο ενταση θυμο και τρομο και θα σας επιτεθουν κανονικα ...ισως και χειροδικωντας .... τι ακριβως συμβαινει??? ... απλα ερχεται μια βαθια υπενθισμιση σε αυτους ...που αποτελουν κατωτερες φυλες ενα τρομερο τραυμα του διαχωρισμου της απομακρυνσης τ της υπενθυμισης της κατωτερωτητας ς καποιων φυλων ...οσο πιο εντονα επιτεθει κανεις με υβρεις και υποτιμησεις τοσο κακο ειναι το πεπρωμενο του ..χμμμ,,,Πασιφαη ... πολυ κακο που εκνευριστηκες ...χμμμ....καταμαρτυρηθηκε το ποιον σου ...το καρμικο ...εννοω .. σε εκνευριζω απλα για σου θυμιζω κατι πολυ κακο για το9 πεωμενο σου !!!..

...η αντιδραση της Πασιφαη ειναι χαρακτηριστικη αντιδραση ατομου κατωτερης φυλης οταν ακουει θεωριε ςπου μιλανε για διακρισεις πεπρωμενα διαφορετικες καμπυλες εξελιξης ... Ανατολη και διαχωρισμο ..χμμμ... Πασιφαη βοηθας απιστευτα την παρουσιαση αυτου του Θεματος ...χεχε ...κι αθελα σου !!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ !! ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΩΣ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗΣ ΕΙΣΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !!!ΧΜΜΜ!!!αρα σε καινε ΚΙΑ ΣΕ ΘΥΜΩΝΟΥΝ !!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 10 Οκτ 2017, 21:06

σχολιο 6
..οσο για το πτυχιο .. και μεταπτυχιακο εχω κανει .. μαλιστα ....αν και αντισυστημικη κυνηγουσα παντα την γνωση που προσφερε το συστημα ..... εσυ ..??? εχεις σπουδασει κατι η απλα σκραπας !!!εε ?? χαχα .. για να θυμωνεις μαλλον σκραπας ....και φθονερη μαλιστα σκερπανοκεφαλη !!.....χεχε....εε ??? η κανω λαθος .. δουλευει ςπροφανως σαν σκυλι και νομζει ςοτι κανεις κατι σπουδαιο ....απλα προσφερεις το σωματακι σου για να καταναλωνεις... τιποτε αλλο ...κι αν εισια και παντερεμενεη και εχιε παραγαγει αναλωσιμα παιδι ακομη χιεροτερα ..χμμ σου παει τελικα το συστημα της Αποστασιας γιαυτο και οριεσαι με αυτους που το ξεμπροστιαζουν .....για ηρεμια σου συστηνω να μην ξαναατησεις το ποδαρι σου στις αιθουσες των θεματων που ανοιγω !!!ριχνωντας μαυρη πετρα πισω σου ...χμμ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Οκτ 2017, 21:25

Εγώ μπορώ να κάτσω; Τη δευτέρα γυμνασίου έχω βγάλει αλλά έχω παπί που το πάω σούζα με τρικάβαλο ίσαμε και 350 μέτρα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 10 Οκτ 2017, 22:53

σχολιο 7
οσο για την γραφει εε ναι ειναι εντελως χυμα ...συντακτικα και ορθογραφικα σιγα μην βαλουεμ τα καλ αμα ςρουχα για παρουσιασεις σε αιθουσε ςτου συστημικυυ διαδικτυου πυ καθε καρυδιας καρυδι μπαινει και παιζιε με τα κουβαδακια του η πεταει τις κοτρωνες του...αυτος που ειναι ετοιμος θα παρει οτι ειναι ν απαρει και ετσι απο αυτη την αφροντιστη γραφη ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 10 Οκτ 2017, 22:57

Χρίστος Έλ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:Δεν τίθεται θέμα χαλαρότητας καλή μου γυναίκα. Οσο για το χασομέρι, καλό είναι να αναρωτηθείς, μήπως όλοι εσείς που είστε αμπελοφιλόσοφοι της δεκάρας, έχετε δουλέψει ποτέ στη ζωούλα σας για να μπορείτε να ζείτε έστω αξιοπρεπώς. Προσωπικά δεν έχω την αξίωση να με θεωρήσουν σούπερ ουάου γνώστρια πραγμάτων, που ντε και σώνει, έχω ''λύσει τα μυστήρια της Ζωής'' ή τα άρρητα μυστήρια του Σύμπαντος, του Γαλαξία και των Θεοσόφων της Αρχαίας Ελλάδας.

Εσύ τί κάνεις στο φόρουμ των χασομέρηδων; Γιατί δεν πας να δουλέψεις;

Για αρχή πλύνε τα πιάτα.

Χαβαλεδιάζω, όταν μπορώ, καλή ώρα.
Όσο για τα πιάτα..μην τα ξαναλέμε. Έχω μαλάκα που τα πλένει. :P
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 10 Οκτ 2017, 23:00

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 6
..οσο για το πτυχιο .. και μεταπτυχιακο εχω κανει .. μαλιστα ....αν και αντισυστημικη κυνηγουσα παντα την γνωση που προσφερε το συστημα ..... εσυ ..??? εχεις σπουδασει κατι η απλα σκραπας !!!εε ?? χαχα .. για να θυμωνεις μαλλον σκραπας ....και φθονερη μαλιστα σκερπανοκεφαλη !!.....χεχε....εε ??? η κανω λαθος .. δουλευει ςπροφανως σαν σκυλι και νομζει ςοτι κανεις κατι σπουδαιο ....απλα προσφερεις το σωματακι σου για να καταναλωνεις... τιποτε αλλο ...κι αν εισια και παντερεμενεη και εχιε παραγαγει αναλωσιμα παιδι ακομη χιεροτερα ..χμμ σου παει τελικα το συστημα της Αποστασιας γιαυτο και οριεσαι με αυτους που το ξεμπροστιαζουν .....για ηρεμια σου συστηνω να μην ξαναατησεις το ποδαρι σου στις αιθουσες των θεματων που ανοιγω !!!ριχνωντας μαυρη πετρα πισω σου ...χμμ..

Μωρή, στέκεις απο μυαλό; Εσύ μεταπτυχιακό και γράφεις σαν παιδί νηπιαγωγείου;
Ναι, είμαι αποστάτρια και έχω και δυο λεβέντες ισα με κει πάνω και μαγκιά μου. Κάτσε εσύ με τις παπάρες σου να γελάει ο κόσμος.
Α..Και όπου γουστάρω θα μπαίνω και θα σχολιάζω. Δεν κατάλαβα. Αναφορά θα σου δώσω; :P
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”