Nandros έγραψε:stavmanr έγραψε:Οι περιγραφές ήταν δικές σου Νάνδρε. Μη μου χρεώνεις ...βοθρολογίες όταν δεν έχω γράψει ποτέ τέτοια πράγματα.
Τελικά η Β. Επανάσταση έφτιαξε βόμβες, πυραύλους, όπλα για να σκοτώνεται και να βασανίζεται ο κόσμος δίπλα στα καλοριφέρ και τις σοκολάτες Ιον ή όχι;
Φυσικά, δεν θα απαντήσεις...
Τί θα πει οι περιγραφές είναι δικές μου! Σαν χριστιανός ορθόδοξος που είσαι και θεολόγος υποτίθεται τα ξέρεις!
Θα πει ότι οι περιγραφές είναι δικές σου. Ο μόνος που μιλά για λύματα και βόθρους ως τώρα είσαι εσύ.
Δεν γνωρίζεις καν τί γράφεις;
Και αν σου φταίει ο συνάνθρωπος και η Β.Επανάσταση, τα παράπονα σου στον θεό σου, που έκανε έτσι σκατά τον κόσμο και τον άνθρωπο!
Ας αφήσουμε για λίγο το Θεό κι ας πάμε στη δική σου θεωρία. Είναι δυνατόν το τίποτα να έβγαλε έναν κόσμο ...βόθρο, όπως τον περιγράφεις εδώ και 3 ποστς; Τί είδους ανόητες περιγραφές είναι αυτές;
Επιστρέφουμε στο θέμα της Β. Επανάστασης. Η Β. Επανάσταση είναι μία τεχνολογική άνθιση. Η τεχνολογική αυτή έκρηξη έχει τα πολλά και μικρά καλά της, και τα λίγα αλλά τεράστια σε μέγεθος στραβά της (όπως πχ. η βόμβα νετρονίου). Η μονόχνωτη αντιμετώπιση που κάνετε κάποιοι μέσα στην πόρωσή σας να στηρίξετε τις ιδεολογικές σας εμμονές είναι τελείως λανθασμένη. Τα αποτελέσματα της Β. Επανάστασης μπορεί να κριθούν ιστορικά από ένα απλό ...πάτημα κουμπιού.
Αν το καταλαβαίνεις, καλώς. Αν όχι, τότε είμαι εδώ να ζητήσεις επεξηγήσεις.
Μάπα θεός είναι ο άχρηστος!
Επειδή έφτιαξε εσένα τον άχρηστο; Αυτό εννοείς;
Καθώς, αν θεωρείς τον εαυτό σου χρήσιμο, σημαντικό, έξυπνο, σωστό κλπ. , τότε απλά αντιφάσκεις.