ΜΙΑ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ 4 ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
ageparian
Rookie poster
Rookie poster

Re: ΜΙΑ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ 4 ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δημοσίευσηαπό ageparian » 09 Μαρ 2026, 12:52

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
ageparian έγραψε:Μύθηρα, καταλαβαίνεις τι πάει να πει χωρόχρονος Minkowski; Γνωρίζεις πώς λειτουργεί η έρευνα στη φυσική και με τι ασχολείται ο τομέας τις τελευταίες δεκαετίες; Γράφεις μ' έναν «αέρα» σιγουριάς για εξεζητημένα επιστημονικά ζητήματα, αλλά έχω σοβαρές αμφιβολίες αν τα γνωρίζεις σε βάθος.

σχὀλιο 9

..γνωριζω ..φυσικος εχω σπουδασει ....η Φυσικη του 20ου αιωνα και του 21ου βρισκεται σε πλανη και αποπροσανατολισμο από ψευδοχωρους και ψευδοδιαστασεις των μαθηματικων κατασκευων ....δυστυχως ...κι χωροχρονος Μinkowsky ειναι ενα τετοιος ψευδοχωρος εικονοχωρος ...μια μαθηματικη κατασκευη που παρεσυρε τη Φυσικη σε φαντασιωτικες θεωριες για το Συμπαν

...κβαντομηχανικη ...ειδικη και γενικη σχετικοτητα... θεωριες της αποπλανηση της Φυσικης ..που ωθει στην κατασκευη πειραματων για την επιβεβαιωση τους και καλα

Τι να σου πω βρε Μύθηρα. Κρίμα στον κόπο που έκανες για το πτυχίο αν λες αλήθεια. Και κρίμα σ' εμένα που πέταξα χρόνια ολόκληρα της ζωής μου στα σκουπίδια κάνοντας έρευνα πάνω σε πράγματα που δεν ισχύουν.

Στην αρχή νόμιζα ότι γενικά τρόλαρες το σύμπαν, αλλά πλέον—απ' το ιστορικό των γραπτών σου—δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι καταφέρνεις να παραμείνεις πιστή σ' αυτό το σκοπό τόσα χρόνια χωρίς να βγεις εκτός χαρακτήρα. Αν ήσουν πάντως φίλη ή συγγενής μου και μου 'λεγες τα ίδια πράγματα που γράφεις εδώ μέσα, θα 'χαμε τελείως διαφορετική κουβέντα.

Σου εύχομαι τα καλύτερα.
0 .
-ΑΓΕ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΜΙΑ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ 4 ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 10 Μαρ 2026, 09:15

σχόλιο 10

...η σύγχρονη φυσική είναι αποπλανημένη από την κβαντομηχανική και την αινσταίνια σχετικότητα ...ειδικά η κβαντομηχανική ήταν πρότζεκτ εκτοπισμού της θεωρίας του αιθέρα ...το πέτυχαν τελικά επιβλήθηκαν με τις θεωρητικές αλχημείες τους ...
...σου στέλνω μια ειδική μελέτη με τα επιχειρήματα τα επιστημονικά κατά των θεωριών αυτών ..για να διαβάσεις αυτό το μελέτημα ...σου στέλνω την παρακάτω συνδεση στου γκουγκλ ντραιβ...δεν ξέρω ομως αν καταλαβαίνεις από φυσική και τύπους....αλήθεια έχεις σπουδάσει κάτι σχετικό;;;εδώ ο σύνδεσμος ....

<ΤΟ ΤΕΤΡΑΣΤΥΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΝΣΤΑΙΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ >

https://docs.google.com/document/d/1uto ... ue&sd=true

καλή σου ανάγνωση .......και ξεκλείδωσε το κεφάλι σου καταρχήν .... :dunno:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Επιστροφή σε “Θεολογία”