Τι δεν καταλαβαινεις απο το ''περιορισμενη περιφερεια''?Αυτες τις περιοχες τις ειχε δεδομενες πριν 30 χρονια και τωρα απλως προσπαθει να τις διατηρησει,ενω εχει χασει την περισσοτερη Αν. Ευρωπη και τα Βαλκανια.
Η Ουκρανια επι Ψυχρου Πολεμου ηταν αναμφισβητητα δικη τους και τωρα θεωρειται επιτυχια που ο Πουτιν κρατησε τη μιση Κριμαια
Σε λιγο οι πουτινοπληκτοι θα πανηγυριζετε που δεν υπαρχουν αμερικανοι στρατιωτες στη Μοσχα.
Τι ακριβώς θεωρείς ''περιορισμενη περιφερεια''; Θες να πεις δεν έκανε εισβολή ακόμα στην νότιο Αμερική;
Πρόσεξε την Κριμαία την πήρε ΟΛΗ και κρατά την μισή Ουκρανία με όπλα τους Ρωσόφωνους οι οποίοι ελέγχουν όλη την Κασπία και την ανατολική Ουκρανία, την δυτική Ουκρανία ελέγχει με ροές φυσικού αερίου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα στην Ουκρανία.
....μετα απο 4-5 χρονια εμφυλιου και σε συνεννοηση με τους αμερικανους.
Αυτοι που εχουν τα φοντα να γινουν η επομενη υπερδυναμη ειναι οι κινεζοι.
Αλλα οκ ο κινεζος προεδρος δεν ειναι ''ορτοντοξο'' ουτε βγαζει macho φωτογραφιες χωρις το φανελακι αρα τι να κλασει αυτος ή ο φλωρος ο αραπης των ΗΠΑ μπροστα στο Πουτιν να 'ουμ.
Πρόσεξε φίλε μου, οι επεμβάσεις δεν γίνονται εν θερμώ αμέσως, η ιμπεριαλιστική δύναμη (τέτοια είναι και η Ρωσία του Πούτιν) αφήνει το θύμα της να αιματοκυλιστεί και να προστρέξει με παρακάλια του θύματος στην ιμπεριαλιστική δύναμη προς βοήθεια. Αυτό κάνουν οι πάντες από συστάσεως ανθρωπότητας, αυτό έκαναν οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές στην Ελλάδα του τσίπρα πριν μερικούς μήνες.
Αυτό το περιγράφει με γεωπολιτική ακρίβεια το
Ευαγγέλιο κατά Λουκά κεφ κβ εδάφιο 25
ΘΑΥΜΑΣΕ:
"... Οι βασιλείς των εθνών κυριεύουσιν αυτών, και οι εξουσιάζοντες αυτών ευεργέται καλούνται."
Ποιος θα γίνει τώρα η επόμενη υπερδύναμη ακόμα δεν το ξέρουμε, μπορεί να είναι η Κίνα, μπορεί η Ινδία, μπορεί η Βραζιλία, μπορεί το Μεξικό, μπορεί η Αργεντινή, μπορεί το Ιράν, μπορεί η Αυστραλία, μπορεί ο Καναδάς, μπορεί η ΕΕ θα δούμε.
όσο αφορά το σχόλιό σου
Εισαι κατσαπλιας. κλπ κλπ
Σου έχω εκπλήξεις, το ζήτημα είναι ότι δεν θέλω να πέσω σε βαρύ διάλογο, προτιμώ λάιτ καταστάσεις, αλλά αν με βαρέσει καμιά διάθεση έχω κατά νου να ανοίξω μια ενότητα με στοιχεία που θα σε εκπλήξουν. ΥΠΕΜΟΝΗ!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».