ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 14 Οκτ 2017, 19:52

Wild Rebel έγραψε:
tanipteros έγραψε:γεμίζεις με κακία την ψυχή σου Χρίστο..... άσε τους πεθαμένους στην ησυχία τους....και μάλιστα τους σοφούς.

Εικόνα
Εικόνα

ΧΑΧΑΧΑ
ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗΣ REBEL.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΓΕΛΙΟ. ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ..

:giggle02:
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 14 Οκτ 2017, 19:57

tanipteros έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:
tanipteros έγραψε:γεμίζεις με κακία την ψυχή σου Χρίστο..... άσε τους πεθαμένους στην ησυχία τους....και μάλιστα τους σοφούς.

Εμείς πιστεύουμε στην αιώνια ζωή και στο αιώνιο φως και γι' αυτό θα νικήσουμε.

Ποια αιώνια ζωή? Εσύ μέχρι χτες έλεγες ότι η ψυχή είναι ένα τίποτα χωρίς το σώμα και δεν πιστευες στην μεταθάνατο αιώνια ζωή τώρα τα γυρνάς?

Επίσης βλέπεις την πνευματική ζωή σαν πόλεμο που μάχονται δυο παρατάξεις...... και λες θα νικήσουμε.... πόλεμο έχεις μέσα στην ψυχούλα σου καημένε?

Δεν είπα ότι είναι τίποτα και δεν είπα ότι δεν πιστεύω στην αιωνιότητα! Διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου.

Χωρίς ψυχή δεν υπάρχει νόημα αλλά και χωρίς σώμα η ψυχή δεν έχει να κάνει κάτι. Και τα 2 χρειάζονται. Και την αιωνιότητα την θέλω, αλλά δεν μπορώ αποκλειστικά με τις δυνάμεις μου γιατί άλλος μου έχει δώσει την πνοή της ζωής. Χάρη σε Αυτόν μπορείς να είσαι και εσύ αιώνιος. Μόνος σου δεν γίνεται, οι αποστάτες θα γεράσουν και θα καταστραφούν.

Ναι υπάρχει καθημερινός πόλεμος. Το καλό με το κακό. Πάλι νύχτωσε τώρα που σημαίνει ότι το κακό κέρδισε πάλι προσωρινά μέχρι το επόμενο πρωί. Ο Θεός δεν έφτιαξε την νύχτα αλλά την ημέρα.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 14 Οκτ 2017, 20:00

γελάς με τα χάλια σου?
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 14 Οκτ 2017, 20:07

tanipteros έγραψε:γελάς με τα χάλια σου?

;Όχι, με τα χάλια του νεοεποχιτισμού.

Πρέπει δηλαδή να σας ανατινάξει ένας τζιχαντιστής και να σας μαγειρέψει η φυλή που ανήκει το κοριτσάκι που γελάει, για να πάψετε να ασχολείστε με τους έλληνες και τους χριστιανούς;

Τί άλλη γελοιότητα θα ακούσουμε;

Δες μέσα στην ψυχή των αρχαίων πνευμάτων του κακού για να καταλάβεις μίσος. Εμείς το κακό δεν το συγχωρούμε, αλλά το λιώνουμε.

Να σε κοπανάω σατανά.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 14 Οκτ 2017, 20:11

Τουρλού το φαγητό των Ζιμπάμπουε σήμερα.

Rebel και Tanipteros με μπαχαρικά και μυρωδικά.

Άντε πείτε τίποτα άλλο να γελάσουμε.

Για τον Ηράκλειτο που είπε πατήρ πάντων ο πόλεμος, άλλους τους κάνει αφέντες, άλλους δούλους τί έχετε να πείτε; Τίποτα;

Ρε τον φασίστα τον πόλεμο.

Εμείς λοιπόν δεχόμαστε ως αφέντη το καλό και δούλο το κακό. Εσείς μπορείτε να πιστεύετε σε όποια αφρικάνικη και εβραική παροιμία θέλετε. Εμείς το κακό το συντρίβουμε.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 14 Οκτ 2017, 20:14

Αυτό το σατανιασμένο τερατούργημα, γύπας με μπράτσα τί συμβολίζει; Τον πονηρό εβραίο που πουλάει νεοεποχίτικα ψέμματα; Και ο dim ποιος είναι;

Τα σατανιασμένα αγάλματα πέφτει και η σατανιασμένη τέχνη συντρίβονται.

Μασωνοαρουραίοι.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 14 Οκτ 2017, 20:22

Wild Rebel έγραψε:Εικόνα

Τί είναι τούτο; :ashamed:

Φέρτο από εδώ να του ξορκίσω τα δαιμόνια. :inlove45: :mastigio234:
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Οκτ 2017, 20:25

Χρίστος Έλ έγραψε:
Wild Rebel έγραψε:Εικόνα

Τί είναι τούτο; :ashamed:

Φέρτο από εδώ να του ξορκίσω τα δαιμόνια. :inlove45: :mastigio234:

Κάνεις απιστίες στην Πέπυ; :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 15 Οκτ 2017, 00:08

Χρίστος Έλ έγραψε:Θα καταργήσουμε το μάθημα της φιλοσοφίας, όταν ξαναγίνει η Ελάδα εληνική.

Θα καταργήσετε τα κέρατά σας τα δίφορα. Η Ελλάδα έχει Ιστορία και Πολιτισμό και αυτό που να κωλοχτυπιέστε, δεν αλλάζει. :P
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 15 Οκτ 2017, 00:20

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 3

.... αλλα εννοειται οτι ι θεισμος μου ειναι πολυ προχωρημενος σε αλλα υψιπεδα ...κια βεβια σε αρμονικα μετο πανθεισμο μου που ειναι λογικη συνεπεια αλλιως πως θα ενεργουσε ο προσωπικος θεοςαν ολη η πλαση δεν ειχε κατι απο τηνουσια την θεικη ???

..... τυγχανει να εχω παρακολουθησει κι ενα μεταπτυχιακο φιλοσοφιας και εχω να πω κι αλλα επι τουτου ...ενημερωτικα... που δεν γνωστα στο ευρυ κοινο με την γενικη μορφωση την φιλοσοφικη ....εχω κανει και μικρη πτυχιακη εργασια και θα πω πραγματα που δνε ξερετε

Να χαρώ εγώ τα υψίπεδα του Γκολάν και τα μεταπτυχιακά φιλοσοφίας. :s_rofl :s_crazy
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Επιστροφή σε “Θεολογία”