Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Re: Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 18 Απρ 2018, 02:25

ναι έχω δει κάποιες. είναι πολύ ωραία και συμφωνώ με τον Δανέζη.
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Re: Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 18 Απρ 2018, 02:45

Φίλε μου λάθος έκφραση " σύμφωνα με σένα " Η Αγία γραφή δέν γράφει οτιδήποτε σύμφωνα με εμένα.
Απλά έτσι γράφει. Τί να κάνω; να αλλάξω τα γραφόμενά της ώστε να ικανοποιούν εμένα ή Εσένα ή οποιονδήποτε;
Με λίγα λόγια μου λές ότι ψάχνεις ποιά
Θρησκεία θα σου προσφέρει αυτά που αναζητάς για να την ασπαστείς και ακολουθείσεις;
Φίλε μου ο Θεός που πιστεύω εγώ δέν κάνει προσφορές ούτε ενδιαφέρεται το τί θέλουν οι κατασκευές του. Ώς Θεός έχει τους δικούς του κανόνες και σκοπούς. Δέν ανέχετε κανέναν και τίποτα να έχει την όποια γνώμη σε Θεϊκά ζητήματα. Βρίσκετε παντού πάντα και είναι ο ίδιος τα πάντα.Έχει δημιουργήσει τα πάντα στα σύμπαντα και τα εξουσιάζει απόλυτα. Είναι ο μόνος κυρίαρχος εξουσιαστής και ρυθμιστής
Των πάντων. Για να μή μακριγορώ είναι
Θεός - Θεός Απόλυτος.
Μάλλον δέν θα σ'αρέσει ο Θεός που πιστεύω, μιάς και δέν προσφέρει αυτά που θέλεις. Βλέπεις προσφέρει όταν,όπως και όπου αυτός θέλει.έχει τα πάντα αλλά δέν χρειάζεται τίποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 18 Απρ 2018, 02:57

Με τον Δανέζη συμφωνούν δεκάδες χιλιάδες τον εκτιμούν όλοι
Δέν έχει βρεθεί κάποιος που να μπορέσει να τον διαψεύσει, διότι για ότι αναφέρει παρουσιάζει αποδείξεις.
Είναι πράγματι εντιποσιακά δυνατός στα επιχειρήματά του.
Πρίν καιρό του είχα γράψει μα με τάποσε παρουσιάζοντας αποδείξεις στο θέμα αντιπαράθεσης για την καμπύλωση του χωροχρόνου.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 18 Απρ 2018, 03:01

Φίλε tanipteros εδώ σταματάω για σήμερα, είναι 3 Η ώρα μεσάνυχτα.
Ώρα για λίγο ύπνο δέν νομίζεις;
Οπότε καλή σου μέρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 18 Απρ 2018, 03:51

Εγώ θα συνεχήσω....καλό βράδυ :)
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 18 Απρ 2018, 12:39

stavmanr έγραψε:
Αν δε σου άρεσε το παράδειγμα, τότε άφησε τις πρώτες ύλες κάπου στην έρημο και περίμενε να βρεις υπολογιστή σε κάποιο διάστημα από τώρα... Ή ακόμη καλύτερα εξήγησε γιατί δεν έχεις βρει υπολογιστή, φεράρι, μίξερ, φτιαγμένα από τυχαίες δραστηριότητες, στα 4,5 δις χρόνια που τα πρωτογενή υλικά περιφέρονται στην επιφάνεια της γης...

Κάθε φορά πιάνεσαι από μία τρίχα και προσπαθείς να την κάνεις τριχιά ρε Νικ...

Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν κατάφερα να τα διαβάσω...

Νόουπ, η ΒΕΒΑΙΗ κατανόηση του σύμπαντος και της προέλευσής του, μέσω της φεράρι και του μίξερ είναι ο ορισμός όχι απλά της κωμικής ανοησίας, αλλά είναι και ο ορισμός της μεσαιωνικής σκέψης και της ΑΝΤΙ-επιστημονικότητας.

Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν διαβάζονται ...

tanipteros έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Ο παραλογισμός σου βγάζει ανέκδοτα :

- Υπάρχει θεός !
- Ποια είναι η απόδειξη γιαυτό ?

Φίλε Νικ δεν είναι ακρως εγωιστικό να λες δεν υπάρχουν άλλα όντα εκτός 4ης διάστασης γιατί εγώ μόνο αυτά βλέπω?

Είναι σαν να λες είμαι το μοναδικό ον στο σύμπαν.....

Ο Θεός των θρησκειών είναι το αθάνατο ον δημιουργός της 3ης και 4ης διάστασης. Κάλλιστα αν υπάρχει ζωή πέρα από την 5η διάσταση μπορεί να είναι ένα ον.

Απάντηση για το αν υπάρχει θεός δεν εκφέρω εγώ, αλλά εσύ ! Εγώ λέω πως ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν υπάρχει θεός ! Εσύ λές ΞΕΡΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ! Πολύ ωραία, απόδειξε το ! Αν δεν μπορείς να το αποδείξεις τότε ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ αν υπάρχει θεός !
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Απρ 2018, 12:44

Οι έννοιες της φυσικής έχουν συγκεκριμένο νόημα, μην τις κακοποιειτε έτσι ή τουλάχιστον μην υποκρινεστε οτι μιλάτε επιστημονικα
1 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 18 Απρ 2018, 18:22

nik_killthemall έγραψε:Πολύ ωραία, απόδειξε το ! Αν δεν μπορείς να το αποδείξεις τότε ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ αν υπάρχει θεός !

Η απόδειξη έρχεται μέσω της νοητικής προσέγγισης. Σε ενα αιτιοκρατικό σύμπαν το πρώτο Αίτιο είναι ο Θεός.
Δεν χρειάζεται να σου συστηθεί κάποιος ως θεός να το δεις, να τον ακουμπήσεις κτλ....

Αν και σε ένα αστρικό μου ταξίδι είδα μια φωτεινή σφαίρα την οποία προσέγγιζαν πολύ μικρά φωτάκια. Και απορούσα τι είναι.
Εκείνη την στιγμή μια άλλη οντότητα ήρθε μπροστά μου και μου είπε ότι αυτό που βλέπω είναι η ένωση των ψυχών με τον Θεό.

Μέχρι στιγμής σου έχω 2 αποδείξεις μια θεωρητική και μια εμπειρική....
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 18 Απρ 2018, 18:51

tanipteros έγραψε:Μέχρι στιγμής σου έχω 2 αποδείξεις μια θεωρητική και μια εμπειρική....

έτσι εξηγουνται όλα, πρόκειται για αλληλεπιδράσεις φωτονιων με σωματίδια ύλης.
φωτεινά ή σκοτεινά φωτόνια;
ειναι καλό να παιρνεις και απο τα δυο για να υπάρχει ισορροπία
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 18 Απρ 2018, 19:48

tanipteros έγραψε:Αν και σε ένα αστρικό μου ταξίδι είδα μια φωτεινή σφαίρα την οποία προσέγγιζαν πολύ μικρά φωτάκια. Και απορούσα τι είναι.
Εκείνη την στιγμή μια άλλη οντότητα ήρθε μπροστά μου και μου είπε ότι αυτό που βλέπω είναι η ένωση των ψυχών με τον Θεό.

Μέχρι στιγμής σου έχω 2 αποδείξεις μια θεωρητική και μια εμπειρική....

:s_crazy
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Επιστροφή σε “Θεολογία”