Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;
-
micro
- Basic poster

Re: Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;
και γω τον λεο μαρια κι ειναι ραφτρα στν κοκκινια! χαχα
0 .
-
tanipteros
- Basic poster

Re: Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;
micro έγραψε:και γω τον λεο μαρια κι ειναι ραφτρα στν κοκκινια! χαχα
και συ μπουρδολογείς? Πρόσεχε μην βγεις πρώτος με αυτά που λες.

0 .
ΦΩΣ !!! 

-
micro
- Basic poster

α μα δεν κανω και τιποτε αλλο! για σας λεω, ναπροσεχετε να μν καταντησετε σαν και μενα!
0 .
-
tanipteros
- Basic poster

οκ θα προσέχουμε!
0 .
ΦΩΣ !!! 

-
relativer777
- Basic poster

Φίλε tanipteros καλησπέρα.
Να σου θυμίσω τη συζήτηση που είχαμε κάνει στο παρόν νήμα έως τις 3 τα ξημερώματα.
Εάν θυμάσαι είχαμε καταλήξει πώς οι συμμετέχοντες στη συζήτηση Θα έδιναν αυτή την τροπή στη θεματολογία.
Επικαλούνται οι περισσότεροι την επιστήμη μα την αποφεύγουν όπως διάβολος το λιβάνι, γιατί τους ξεσκεπάζει. Κάτι που δεν τους συμφέρει διότι στη συζήτηση απλά το μόνο που κάνουν είναι να τρολάρουν.
Δεν δέχονται και ούτε αποδέχονται τις επιστημονικές εξηγήσεις και ενίοτε αποδείξεις αυτών.
Επικαλούνται την επιστήμη κατά το δοκούν όπως, εάν και εφόσον τους συμφέρει.
Όταν τους τα παραθέτει κάποιος ποιούν την νήσσα .

Να σου θυμίσω τη συζήτηση που είχαμε κάνει στο παρόν νήμα έως τις 3 τα ξημερώματα.
Εάν θυμάσαι είχαμε καταλήξει πώς οι συμμετέχοντες στη συζήτηση Θα έδιναν αυτή την τροπή στη θεματολογία.
Επικαλούνται οι περισσότεροι την επιστήμη μα την αποφεύγουν όπως διάβολος το λιβάνι, γιατί τους ξεσκεπάζει. Κάτι που δεν τους συμφέρει διότι στη συζήτηση απλά το μόνο που κάνουν είναι να τρολάρουν.
Δεν δέχονται και ούτε αποδέχονται τις επιστημονικές εξηγήσεις και ενίοτε αποδείξεις αυτών.
Επικαλούνται την επιστήμη κατά το δοκούν όπως, εάν και εφόσον τους συμφέρει.
Όταν τους τα παραθέτει κάποιος ποιούν την νήσσα .

0 .
-
Spark
- Extreme poster

δεν ειναι κακό να κανεις την πάπια, καλύτερα να παπαρίζεις παρά να ψάχνεις το "θεο".
και εγω κάνω την πάπια γιατί ξέρω πως όποιος ξέρει δεν μιλά και όποιος μιλά δεν ξέρει.
καποιοι μπορουν να φαντάζονται και η φαντασία τους κανει καλλιτέχνες
λοιπον εσεις που ξέρετε πολλά για το "θεο" χαιρετίσματα, το κανάλι του θεου έκλεισε.
και εγω κάνω την πάπια γιατί ξέρω πως όποιος ξέρει δεν μιλά και όποιος μιλά δεν ξέρει.
καποιοι μπορουν να φαντάζονται και η φαντασία τους κανει καλλιτέχνες
λοιπον εσεις που ξέρετε πολλά για το "θεο" χαιρετίσματα, το κανάλι του θεου έκλεισε.
0 .
-
relativer777
- Basic poster

Φίλε Spark αυτό κατάλαβες ; ή μου παριστάνεις τον βλάκα ;
Κάνετε την πάπια μόνο όταν σας συμφέρει. Διαφορετικά είσθε λαλίστατοι. 30 σελίδες δέν γέμισαν από την σιωπή σας. Και μάθετε να διαβάζετε πρίν απαντήσετε.
Το Κανάλι του Θεού το έχετε στον εγκέφαλό σας και ανοίξει η κλείσει είναι παντελώς αδιάφορο. Η αλήθεια και η πραγματικότητα δεν είναι εξαρτημένη από την ύπαρξή μας είτε υπάρχουμε είτε όχι η δημιουργός δύναμη δεν ενδιαφέρεται στο ελάχιστο Ούτε ζήτησε ποτέ την άποψή μας και δεν έχει την ανάγκη να πιστέψουμε την ύπαρξή της ή όχι. Αυτά είναι όλα Ανθρώπινες απόψεις. Είναι δικαίωμα αναφαίρετο του καθενός να πιστεύει και να ζεί βυθισμένος στις παραισθήσεις του.
Το τί κάνει η φαντασία το γνωρίζω Είσως καλήτερα από εσένα, μιάς και έχω συγγράψει επιστημονική φαντασία με τίτλο :
" Το Σύμβολο της Παπαρούνας ".
Τα συμφραζόμενά σου δείχνουν ότι ούτε κάν δέν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το θέμα του νήματος το οποίο θέτει το ερώτημα: Επιστροφή στον δωδεκαθεϊσμό ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;
Δέν Θέτει κανένα ερώτημα για αθεϊσμό.
Οπότε μάθετε σε τή θέμα βρίσκεστε για να μή πετάτε άσχετες προς το θέμα παπαριές.
Κάνετε την πάπια μόνο όταν σας συμφέρει. Διαφορετικά είσθε λαλίστατοι. 30 σελίδες δέν γέμισαν από την σιωπή σας. Και μάθετε να διαβάζετε πρίν απαντήσετε.
Το Κανάλι του Θεού το έχετε στον εγκέφαλό σας και ανοίξει η κλείσει είναι παντελώς αδιάφορο. Η αλήθεια και η πραγματικότητα δεν είναι εξαρτημένη από την ύπαρξή μας είτε υπάρχουμε είτε όχι η δημιουργός δύναμη δεν ενδιαφέρεται στο ελάχιστο Ούτε ζήτησε ποτέ την άποψή μας και δεν έχει την ανάγκη να πιστέψουμε την ύπαρξή της ή όχι. Αυτά είναι όλα Ανθρώπινες απόψεις. Είναι δικαίωμα αναφαίρετο του καθενός να πιστεύει και να ζεί βυθισμένος στις παραισθήσεις του.
Το τί κάνει η φαντασία το γνωρίζω Είσως καλήτερα από εσένα, μιάς και έχω συγγράψει επιστημονική φαντασία με τίτλο :
" Το Σύμβολο της Παπαρούνας ".
Τα συμφραζόμενά σου δείχνουν ότι ούτε κάν δέν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το θέμα του νήματος το οποίο θέτει το ερώτημα: Επιστροφή στον δωδεκαθεϊσμό ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;
Δέν Θέτει κανένα ερώτημα για αθεϊσμό.
Οπότε μάθετε σε τή θέμα βρίσκεστε για να μή πετάτε άσχετες προς το θέμα παπαριές.
1 .
-
Spark
- Extreme poster

relativer777 έγραψε:" Το Σύμβολο της Παπαρούνας ".
ενδιαφέρομαι να το διαβάσω, υπάρχει στο δίκτυο;
πραγματικά ο τιτλος του θέματος δεν δινει πολλες επιλογές,
και τι πρεπει να συμφωνω ή να διαφωνω εαν ειναι θελημα θεων;
πα πα πα πα

Η.Γ. την άποψη μου για την θέληση του-των "θεων" αναπτύσω στην σελίδα 13
έτσι για εμένα η θέληση του-των εχει σχεση με στοιχειώδη σωματίδια κβαντα και άλλα στοιχεία.
τελευταιο διαμάντι απο εμένα εδω..
Spark έγραψε:δεν ειναι κακό να κανεις την πάπια, καλύτερα να παπαρίζεις παρά να ψάχνεις το "θεο".
0 .
-
relativer777
- Basic poster

Φίλε μου Spark δέν έχω κανένα ενδιαφέρον να επιβάλλω την όποια άποψή μου. Απλά είχα και έχω την πρόθεση να συζητήσω με τους συμμετέχοντες στο παρών θέμα.
Κάποιοι εισχωρούν με την πρόθεση για Spamming. Τρολάρουν το όλο θέμα για χαβαλέ. Ο χαβαλές είναι θεμιτός όταν υπάρχει μέτρο.
Όχι το μυθιστόρημα δέν έχει αναρτηθεί ακόμη στο διαδίκτυο. Αφ'ενός,Διώτη βρίσκεται στο στάδιο της καθαρογραφής από το χειρόγραφο, καθώς και της διόρθωσης του συντακτικού. Είναι πολύπλοκη συγγραφή
Και απαιτείται ενδελεχή αναπροσαρμογή. Είναι ένα μία καινοφανής μέθοδος συγγραφής λογοτεχνίας. αποτελείται από δύο μέρη.
Το πρώτο έχει τίτλο: το Παρελθόν.
Το δεύτερο:Το Μέλλον
Μιάς και έχεις ενδιαφέρον για την Qwadum Physics θα είναι της απόλυτης αρεσκείας σου.
Τέσπα σταματάω εδώ για να μή φανεί ώς διαφήμιση. Κάνε υπομονή διότι αργεί. Θέλει πολύ δουλιά ακόμη.
Όταν έχεις την δυνατότητα επιλογής ,
Άσε τους Θεούς να κουρεύονται.
Εσύ Κάνε τις δικές σου επιλογές.
Οι πάπιες σου απίθανες !!!
Κάποιοι εισχωρούν με την πρόθεση για Spamming. Τρολάρουν το όλο θέμα για χαβαλέ. Ο χαβαλές είναι θεμιτός όταν υπάρχει μέτρο.
Όχι το μυθιστόρημα δέν έχει αναρτηθεί ακόμη στο διαδίκτυο. Αφ'ενός,Διώτη βρίσκεται στο στάδιο της καθαρογραφής από το χειρόγραφο, καθώς και της διόρθωσης του συντακτικού. Είναι πολύπλοκη συγγραφή
Και απαιτείται ενδελεχή αναπροσαρμογή. Είναι ένα μία καινοφανής μέθοδος συγγραφής λογοτεχνίας. αποτελείται από δύο μέρη.
Το πρώτο έχει τίτλο: το Παρελθόν.
Το δεύτερο:Το Μέλλον
Μιάς και έχεις ενδιαφέρον για την Qwadum Physics θα είναι της απόλυτης αρεσκείας σου.
Τέσπα σταματάω εδώ για να μή φανεί ώς διαφήμιση. Κάνε υπομονή διότι αργεί. Θέλει πολύ δουλιά ακόμη.
Όταν έχεις την δυνατότητα επιλογής ,
Άσε τους Θεούς να κουρεύονται.
Εσύ Κάνε τις δικές σου επιλογές.
Οι πάπιες σου απίθανες !!!
1 .
-
tanipteros
- Basic poster

η υπόθεση ζωής σε άλλες διαστάσεις και ότι η σκέψη καμπυλώνει τον χώρο αρκούν ως ενδείξεις κάποιου όντος που δημιούργησε το σύμπαν μας και ότι μερικοί παλιοί το ονομάζουν θεό.... από κει και μετά ας τρολάρουν όσο θέλουν.
0 .
ΦΩΣ !!!