Οι "Μεσσίες" της Νέας εποχής

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Re: Οι "Μεσσίες" της Νέας εποχής

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 22 Μάιος 2015, 17:29

Τον Ιούλιο του 1977, ο Μαϊτρέγια άφησε το κέντρο Του στα Ιμαλάια και ήρθε ανάμεσά μας, τη στιγμή που λιγότερο Τον περιμέναμε, "ως κλέπτης εν νυκτί". Από τότε ζει στο Λονδίνο σαν ένας συνηθισμένος άνθρωπος που τον απασχολούν τα σύγχρονα προβλήματα – πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Από το Μάρτιο του 1978, άρχισε ν' αναδύεται ως ομιλητής στην ινδοπακιστανική κοινότητα. Δεν είναι ένας θρησκευτικός ηγέτης, αλλά ένας παιδαγωγός με την ευρύτερη δυνατή έννοια του όρου – και υποδεικνύει τον τρόπο για την έξοδό μας από την τωρινή παγκόσμια κρίση. Σύμφωνα με την εσωτερική διδασκαλία, ο Μαϊτρέγια εκδηλώθηκε πριν από 2.000 χρόνια στην Παλαιστίνη, "επισκιάζοντας" τον Ιησού, το μαθητή Του – που τώρα είναι ο Δάσκαλος Ιησούς. Αυτή τη φορά ο Μαϊτρέγια έχει έρθει ο Ίδιος.

Η πνευματική διδασκαλία του Μαϊτρέγια. Ο Μαϊτρέγια ήρθε για να διδάξει στην ανθρωπότητα την τέχνη της Αυτοπραγμάτωσης. Τα πρώτα βήματα είναι "η εντιμότητα του νου, η ειλικρίνεια του πνεύματος και η μη-προσκόλληση".

Η σημασία που δίνει ο Μαϊτρέγια στα κοινωνικά θέματα αντικατοπτρίζεται στις προτεραιότητες που μας προτείνει να θέσουμε: εξασφάλιση επαρκούς και σωστής τροφής για κάθε άνθρωπο, επαρκής στέγη για όλους, περίθαλψη και παιδεία ως δικαίωμα όλων. Το κοινωνικό Του μήνυμα μπορεί να συνοψιστεί σε λίγες λέξεις: "Μοιραστείτε τα αγαθά και σώσετε τον κόσμο". Ο Μαϊτρέγια ξέρει ότι θα δεχτούμε τη συμβουλή Του και ότι είμαστε στο κατώφλι μιας εποχής ειρήνης και καλής θέλησης.

Από τα τέλη του 1991, ο Μαϊτρέγια κάνει μια σειρά από εμφανίσεις. Στις 11 Ιουνίου 1988, εμφανίστηκε με θαυματουργό τρόπο, "σαν από πουθενά", σε μια συνάθροιση για προσευχή και θεραπεία στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Ένας ρεπόρτερ Τον φωτογράφησε καθώς απευθυνόταν σε χιλιάδες ανθρώπους που Τον αναγνώρισαν αμέσως ως το Χριστό.

Παρόμοια γεγονότα έχουν ώς τώρα εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια μεγάλων αριθμών ανθρώπων σε διάφορες χώρες. Μ' αυτό τον τρόπο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν αποδείξεις της παρουσίας Του και η ελπίδα είναι ότι αργά ή γρήγορα θ' απαιτήσουν από τα μέσα ενημέρωσης ν' ανταποκριθούν. Ο Μαϊτρέγια αναμένει ότι αυτή η προσέγγιση θα οδηγήσει στην Ημέρα της Αναγγελίας. Την ημέρα εκείνη, ο Μαϊτρέγια θα "επισκιάσει" νοητικά ολόκληρη την ανθρωπότητα ταυτόχρονα. Ο καθένας μας θ' ακούσει τα λόγια Του ενδόμυχα, τηλεπαθητικά, στη δική μας γλώσσα, και όλοι θα ξέρουμε ότι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος είναι τώρα ανάμεσά μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 22 Μάιος 2015, 17:31

Βέβαια ο παγκόσμιος διδάσκαλος (Αντίχριστος) ο χριστός της Νέας Εποχής δεν είναι ο Μεντρέγια αλλά κάποιος που θα έχει σχέση με την Γαία: Μεντρ-Γαία
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 22 Μάιος 2015, 17:35

Εδώ βλέπουμε θρησκευτικούς ηγέτες να προσκυνάνε τη Γαία, μαζί και ο Βαρθολομαίος , στη Γροιλανδία

Εικόνα

Λίγο πιο πριν από εκεί είχε περάσεις ο χριστός της Νέας Εποχής, ο Μεντρ-Γαίας
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 27 Μάιος 2015, 23:32

Εικόνα

SABBATHAI ZeWI

(1626-1676)

ΕΝΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πρωτοπρ. Βασιλείου Γεωργοπούλου

Λέκτορα Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.

Η παρουσία ψευδομεσσιών και ψευδόχριστων δεν είναι φαινόμενο το οποίο εμφανίστηκε μόνο κατά τη διάρκεια τού εικοστού αιώνα1. Μία ανάλογη περίπτωση εμφάνισης ψευδομεσσία είχε παρουσια­στεί στα χρόνια της τουρκοκρατίας στον ευρύτερο ελληνικό χώρο.

Πρόκειται για τον ιουδαίο Sabbathai Zewi ο οποίος γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1626 αν και οι αρχικές ρίζες της οικογένειας βρί­σκονταν στην Πελοπόννησο. Λαμβάνον­τας αφορμή από την ιουδαϊκή προσδοκία της ελεύσεως του Μεσσία ύστερα από την παράλληλη μελέτη του ιουδαϊκού αποκρυφιστικού συστήματος της Καμπάλα αναγόρευσε τον εαυτό του ως τον αναμενόμε­νο Μεσσία. Ο ίδιος ταξίδευσε στην Ιερου­σαλήμ συναναστράφηκε με ορισμένους ραβίνους και τους εξέθεσε τις απόψεις του.

«Είμαι ο Κύριος. Ο Θεός σας»2, με τη φρά­ση αυτή υπέγραφε σε γράμμα του το 1665 που έστειλε στα Ιεροσόλυμα. Το 1665 είναι το έτος όπου η δράση του συστηματοποι­είται. Οι αντιλήψεις του διαδόθηκαν πάρα πολύ γρήγορα. Δημιούργησε μία ολόκληρη κίνηση μεταξύ των διαφόρων ιουδαϊκών κοινοτήτων της εποχής του που αποδέ­χονταν και υπερασπίζονταν τις ιδέες του δημιουργώντας έτσι ένα ρήγμα στην θρη­σκευτική ομοιογένεια και εθνική ενότητα των συμπατριωτών του. Οι οπαδοί του ονομάστηκαν Σαμπατιανοί (Sabbathianer) και η κίνηση του Σαμπαταϊσμός3.

Ο μεσσιανικός ισχυρισμός του, οι διάφορες περίεργες ενέργειες του και συμπεριφορές του, η χρήση του ονόματος του Θεού, [b]η κατα­νάλωση απαγορευμένων ουσιών, η αναγό­ρευση των δύο αδελφών του, ενός σε βασιλιά της Τουρκίας και του άλλου σε βασιλιά της Ρώμης και η χρήση οργιαστικών πρακτικών που είχαν ως θεμέλιο, όπως έχει επισημαν­θεί ένα είδος καμπαλιστικού - σεξουαλικού μυστικισμού4, θα γίνουν αφορμή να συλλη­φθεί, ύστερα από την ισχυρή παρέμβαση των Ραβίνων της Κων/λης στο Σουλτάνο, και να φυλακιστεί στην Καλλίπολη.

Αποφυλακίστηκε αργότερα όταν ο ίδιος αλλαξοπίστησε και έγινε μουσουλμάνος λαμβάνοντας ως νέο όνομα το Aziz Meh-met Efendi5 με την παράλληλη υπόσχεση από τον Σουλτάνο να αναλάβει το αξίωμα του φύλακα των πυλών τού παλατιού. Η πράξη του αυτή αφ' ενός μεν επιχειρήθηκε να ερμηνευθεί από τους οπαδούς ότι είχε συμβολικό χαρακτήρα για να δικαιολογη­θεί η πράξη της αποστασίας του, αφ' ετέρου δε η αποστασία του θα του προσθέσει επιπλέον οπαδούς, διάφορους εξωμότες που ήταν ιουδαϊκής καταγωγής και είχαν γίνει μουσουλμάνοι π.χ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Sabbathai Zewi πέθανε τελικά την ημέρα της ιουδαϊκής εορτής του Yom Kippur στο Μπεράτι της Αλβανίας στις 17-9-1676. Οι αν­τιλήψεις του παρέμειναν ισχυρές για πολλά χρόνια μετά το θάνατο του και στον ελλη­νικό χώρο π.χ. Θεσσαλονίκη, Κων/πολη κ. α. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο το γεγονός ότι δύο αιώνες περίπου αργότερα ο Έλληνας λόγιος Στέφανος Κομμητάς (1770-1837), στο έργο του Εκκλησιαστική ιστορία θα κάνει στον Sabbathai Zewi ειδική αναφορά6.

Ως τελική επισήμανση στη μικρή αυτή αναφορά μας για τον εν λόγω ιουδαίο ψευδομεσσία θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε μία επισήμανση που κάνει ο επιφανής ιου­δαίος φιλόσοφος και ιστορικός Gershom Sc­holem (1897-1982). Ο G. Scholem στην κλασι­κή μονογραφία του για τον Sabbathai Zewi7 τονίζει κατ' επανάληψη, ότι η όλη κίνηση του Σαμπαταϊσμού δεν μπορεί να ερμηνευ­θεί αποκομμένη από την επίδραση που είχε η Καμπάλα -ο ιουδαϊκός εσωτερισμός- στις ιουδαϊκές κοινότητες του 17ου αιώνα.

Τη σχέση αυτού το "Μεσσία" με τον Κεμαλισμό μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

http://www.egolpion.com/sabbathai_zewi. ... z3bNB2uvOi
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 09 Ιουν 2015, 23:05

Συνεχίζω με Μεσσίες (δασκάλους) που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε διαφορετικές χώρες.
Παραρτήματα δυστυχώς αυτών των σατανιστικών εκδηλώσεων έχουν ανοίξει και στη χώρα μας
Θα δείξω πως γίνεται ο προσηλυτισμός, είναι αυτό που ενδιαφέρει να γνωρίζουμε όλοι μας...

ΙΜΑΛΑΪΑ - ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ:

ΣΤΟ ΑΣΡΑΜ ΤΟΥ

ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Αληθινή Ιστορία
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ
Εικόνα

Ήταν απόγευμα πια και άρχισα να ανεβαίνω τα απότομα σκαλοπάτια, για να φτάσω στην κορυφή που βρισκόταν το άσραμ. Με προσπέρασε τρέχοντας ένας ολόγυμνος Δυτικός, άντρας γύρω στα τριάντα, που τουρτούριζε από το κρύο, γιατί μόλις είχε βγεί από τα παγωμένα νερά του ποταμού. Είχα διαβάσει για τα κρύα παρατεταμένα μπάνια που κάναν οι γιόγκι συνδυασμένα με μερικές ασάνες (πόζες), για να προκαλέσουν πίεση και διέγερση ορισμένων ορμονικών αδένων, ώστε ν' αλλάξει η βιοχημεία του σώματος. Όλα αυτά που έβλεπα γύρω μου θύμιζαν γνώσεις που είχα, ήταν πράγματα που ήθελα, είχα την επιθυμία να κάνω χρόνια τώρα... Η πρακτική εφαρμογή... η ζωή της γιόγκα,... της μαγείας. Η Μαγεία για μένα είχε θετική έννοια τότε.

Όμως... ο γέροντας, το Άγιον Όρος, οι «Χριστιανικές» εμπειρίες φώναζαν το αντίθετο. Προειδοποιούσαν για το Διάβολο που εξαπατά, που μεταμορφώνεται σε άγγελο φωτός, προκειμένου να εξαπατήσει. Δεν πίστευα. Αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στα δύο, δε γνώριζα τι είναι τι. Γι' αυτό είχα έρθει στην Ινδία. Για να καταλάβω.

Καθώς ανέβαινα τα σκαλοπάτια, φοβισμένος, έκπληκτος, γεμάτος περιέργεια και απορία, ένοιωσα να με πλησιάζει αοράτως μια ύπαρξη που με παρηγόρησε και με γαλήνεψε και με στήριξε, ενώ ταυτόχρονα άκουσα ολοκάθαρα μέσα στο νου μου μια φωνή να λέει: «Μη προσκυνήσεις τα είδωλα ουδέ μη λατρεύσεις αυτά. Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σου ούκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλην εμού».

Η πρώτη εντολή που είχε δώσει ο Θεός στο Μωυσή στο όρος Σινά!!! Εκείνη τη στιγμή ήμουν τόσο ήσυχος και καταλάβαινα τόσο βαθειά το νόημα της εντολής, που απορροφήθηκα από το νόημά της και όχι από τον περίεργο τρόπο που ήρθε σε μένα. Σήμερα πιστεύω ότι ήταν Άγγελος.

Ενώ ακόμα η φωνή αντηχούσε στο νού μου, τα σκαλοπάτια τελείωσαν και ήρθα φάτσα με φάτσα με έναν υπαίθριο, μικρό, ινδουιστικό ναό. Εκεί υπήρχαν οι διάφορες θεότητες του Ινδουιστικού πανθέου. Ένας «θεός» είχε ανθρώπινο σώμα και κεφάλι ελέφαντα, άλλος ήταν ανθρωπόμορφη μαϊμού, ο άλλος με 6 χέρια και 4 πόδια και άλλα διάφορα αγάλματα που δέχονταν λατρεία από τους κατοίκους του άσραμ. -«Αν δεν είναι αυτά είδωλα, τότε ποιά είναι;». Αναρωτήθηκα. Ήταν μια αποκάλυψη αυτό για μένα. Οι άνθρωποι ήταν ειδωλολάτρες!! Όπως οι αρχαίοι Έλληνες... όπως οι αρχαίοι λαοί προ Χριστού.

Ταυτόχρονα κατάλαβα κάτι, που το ξεχνούσα κάποιες φορές αργότερα. Η μία πλευρά τουλάχιστον, η Ορθοδοξία, ήταν κάθετη. Ξεκάθαρα έλεγε ότι δεν έχουμε σχέση πνευματική μ' όλους αυτούς. Μάλιστα έπαιρνε και θέση αντιθετική. Ένα καθαρό ΟΧΙ.

Εκ του βιβλίου "Οι γκουρού ο νέος και ο γέρων Παΐσιος" του Διονυσίου Φαρασιώτου Εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη"
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 10 Ιουν 2015, 09:31

σχολιο 4
... κι ο Ιησους ηταν ενα Μετραιγια της εποχης του αναμεσα βεβαια σε πολλους δασκαλουςκαι σοφους που η φιλοσοφικη τους δυναμη ηταν πολυ πιο ακμαια και πλουσια ..χμμμ..δασκαλοι που μιλοσασν για την καινη πλαση ...και την νεα διαθηκη .. στην Ιουδαια οι συντηρητικοι Σαδδουκαιοι και Φαρισιαιοι τους εβλεπαν ως φορεις του κακου αρα ανατροπεις της εξουσιας της καταχρηστικη τους χμμμ...αρα παντα οι δυνμεις της συντηρησης διαμονοποιουν καθε τι νεο καθως αυτο τους ξεβολευει και το ακυρωνει την εξουσια τους την καταχρηστικη ...η δυναμη ενος πνευματικου δασκαλου εγκειται ακριβως σε αυτηντην ακυρωση και το ξεθεμελιωμα της καταχρηστικης καταπιεστικης εξουσιας ...

...αν ζουσες Σικελλιωτη την εποχη του Χριστου σιγουρα θα ανηκες σε εκεινους τους Φαρισσαιους τους πιστους του γραμματος του Νομου που θα παροτρυναν τα πληθη να μη παρασυρονται απο αιρετικους και να μενουν πιστοι στο Νομο και τηνπαραδοση την παρωχημενη βεβαια ..χμμμ..

...συνειδητοποιεις τη θεση σου μεσ στην ιστορια σε αυτη την κρισιμη καμπη της ???... ειναι η ιδια που θα ηταν και την εποχη του Χριστου τοτε ..πολεμιος με καθε τι καινουριο ...συντηρητικος ως το κοκκαλο ...χμμ απορριπτικος του καινουριου ...χμμμ....δεν ειναι τυχαιοι οι εχθροι οι απερισκεπτοι της Νεας Εποχης που δνε μπορουν δουν τις προοδευτικες τασεις και τα τσουβαλιαζουν ολα στο ιδιο σακι ...

...ειναι οι ιδιοι που αν ζουσαν στα χρονια του Ιησου θα φωναζαν μεσα στα πληθη <<ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ >>

ΧΜΜ!!!αχ μωρε Σικελιωτη .. αλλα πες γιατι επελεξες αυτο το ψευδωνυμο ,, τι ειχες στο νου ??? :ciao5:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 10 Ιουν 2015, 21:52

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 4
... κι ο Ιησους ηταν ενα Μετραιγια της εποχης του αναμεσα βεβαια σε πολλους δασκαλουςκαι σοφους που η φιλοσοφικη τους δυναμη ηταν πολυ πιο ακμαια και πλουσια

Μα φυσικά ήταν ένας Μετραίγια, η Θεοσοφία διδάσκει ότι πήγε στις Ινδίες....
Βέβαια υπήρχαν άλλοι που ήταν ανώτεροι όπως ο Απολλώνειος ο Τυανέας που κυνηγήθηκε άδικα, γιατί ήταν Μάγος.
Όταν έφευγε στον κατήφορο αμόλαγε πορδές από το φόβο του όπως έγραψε κάποιος στο παλιό forum.

To όνομα Σικελιώτης το έγραψα για να δείχνω τη συνέχεια του ελληνισμού μέσα από το Χριστιανισμό, αυτό που δεν αντέχει η Νέα Εποχή και ο Σιωνισμός χορηγός της.
Επίσης γιατί όλοι οι Νεοεποχίτες θέλουν μα βγάλουν ψεύτη τον Σικελιώτη και τον Ηρόδοτο. Το μυαλό τους, επειδή η καταγωγή τους είναι εβραϊκή, δεν φτάνει έως τον Πολύβιο. Εσύ με το κομμάτι αμοίβεσαι; Ανήκεις στην ΑΜΡΑ από τα λίγα που έψαξα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 10 Ιουν 2015, 21:56

ΜΥΘΗΡΑ ξέχασα, ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω:
Μου μοιάζεις σαν υπνωτισμένη και ελεγχόμενη...
Διάβασε Άγιο Κυπριανό, θα καούν τα σατανικά μάτια αυτών που σε ελέγχουν, ακόμη και στην Αμερική να βρίσκονται...
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 10 Ιουν 2015, 22:24

σχολιο 5

...στην ΑΜΡΑ εγω ?? χμμ.. οχι βεβαια ....απλα μπηκα κι εκει κι εκανα τις κριτικες μου να κοιτα εδω,διαβασε την συνομιλια μου με τους διαχειριστες της ΑΜΡΑ για τον ελευθεροτεκτονισμο..εχω γραψει κατι καλα ..να διαβασε απο εδω ,, και με βλεπουνμε στραβο ματι εκει μεσα για ολα αυτα ...
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1073.60.html

Κυπριανο ...μα αυτος δνε ηταν μαγος??? ολο ξορκια εχει ..χμμ χαχα!! αα αυτος ειναι χριστιανος μαγος ξεχασα ...χμμμ με τα ξορκια του μου θυμιζιε μωρε κατι μαγισσες γυφτισσες πουσε δια βαζουν καισ σε φτυνουν τρειςς φορες ςγιανα βγαλουν λενε το κακο ματι ... αχ!!μωρε Σικελιωτη τιο εριξες ενετλως το επιπεδο ...ειπαμε να κνουμε διαλογο αλλα εσυ εκςι με τα ξορκια των καλογερων ..τι τον ηθελε ςτωρα τον Κυπριανο ,, με το ματι που εχω εγω τι να μου κανει τα ξορκια του Κυπριανου ...τους διαμονες μου μολις που τους γαργαλανε στα πισθια αυτα τα ξορκια ..μωρε αχ!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 10 Ιουν 2015, 22:44

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 5

...στην ΑΜΡΑ εγω ?? χμμ.. οχι βεβαια ....απλα μπηκα κι εκει κι εκανα τις κριτικες μου να κοιτα εδω,διαβασε την συνομιλια μου με τους διαχειριστες της ΑΜΡΑ για τον ελευθεροτεκτονισμο..εχω γραψει κατι καλα ..να διαβασε απο εδω ,, και με βλεπουνμε στραβο ματι εκει μεσα για ολα αυτα ...
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1073.60.html

Κυπριανο ...μα αυτος δνε ηταν μαγος??? ολο ξορκια εχει ..χμμ χαχα!! αα αυτος ειναι χριστιανος μαγος ξεχασα ...χμμμ με τα ξορκια του μου θυμιζιε μωρε κατι μαγισσες γυφτισσες πουσε δια βαζουν καισ σε φτυνουν τρειςς φορες ςγιανα βγαλουν λενε το κακο ματι ... αχ!!μωρε Σικελιωτη τιο εριξες ενετλως το επιπεδο ...ειπαμε να κνουμε διαλογο αλλα εσυ εκςι με τα ξορκια των καλογερων ..τι τον ηθελε ςτωρα τον Κυπριανο ,, με το ματι που εχω εγω τι να μου κανει τα ξορκια του Κυπριανου ...τους διαμονες μου μολις που τους γαργαλανε στα πισθια αυτα τα ξορκια ..μωρε αχ!!

Διάβασε Κυπριανό νάρθεις στα ίσια σου...Πιάνει, για αυτό δεν επιτρέπονται Τρισάγια σε υπνωτισμούς , θα λακίσει ο διάβολος από τις αναδρομές
Άσε τη Νέα Εποχή και τις παραφυάδες της

ΑΜΡΑ είναι Θεοσοφία, δεν τους ενδιαφέρει η Μασωνία. Λέγουν ότι δεν πιστεύουν σε καμιά θρησκεία αλλά από μόνη της η Θεοσοφία είναι θρησκεία.
Θεοσοφιστής 3ου βαθμού γίνεται Μασώνος 18ου...Από 33 και πάνω είναι μόνο Εβραίοι. Στα 100 άτομα γίνονται 2...
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”