ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΘΕΟΥ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΘΕΟΥ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Σεπ 2017, 07:41

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...εεε... η Τρεμουντανα εχει σχεση με το Σχεδιο της Αποκλισης και βεβαια την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ που υπαρχει στο Κοσμο μας...

...ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙΣ ΑΜΥΗΤΟΙ ΚΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ...

Θαρρώ πως για την Τρεμουντάνα θα πρέπει να ανοίξεις ένα νέο νήμα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 29 Σεπ 2017, 12:49

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Γύπας έγραψε:Είδα το βίντεο. Δεν διαφωνώ με τίποτα γιατί δεν έχω σχετικές γνώσεις. Αυτό που μου τη δίνει πάντως είναι ότι ζηλεύω. Που τα ξέρεις όλα αυτά Μύθηρα; Άστο διάλο γαμώτη μου!

σχολιο 4

......θα μου πειτε τοτε γιατιο αναρτας θεμτα τεοιοα ... απλα για να τα βρουν εκεινοι που θα τα καταλαβουν κι α θα τα παρουν σοβαρα ...αυτοι προφανως και δεν ειστε εσεις .....

Ναι, σαφώς και δεν είμαστε εμείς. :P
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 29 Σεπ 2017, 13:09

Admin έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...εεε... η Τρεμουντανα εχει σχεση με το Σχεδιο της Αποκλισης και βεβαια την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ που υπαρχει στο Κοσμο μας...

...ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙΣ ΑΜΥΗΤΟΙ ΚΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ...

Θαρρώ πως για την Τρεμουντάνα θα πρέπει να ανοίξεις ένα νέο νήμα.

σχολιο 7

.. εχω σκοπο να μεταφερω το νημα στα βασικα του σημεια απο το φορουμ οπου ειχε ξετυλιχτει πληρως ...μαζι με το νημα για το Σχεδιο της Αποκλισης ...που αρρηκτως συνδεονται με την Θεολογια του Σατανα ( Σηθωνα , Σαθωνα, Σεθ, Τωθ , Θωτ , η και Θαναση ακομα κτλ κτλ ) ....καθως κια τα δυ νηματα εοχυν σχεη με υτα σχεδια αποστασιας κια τι ακριβως ανγκες του Πληρωματςο των Εκπτωτων θεοτητων ικανοποιουν ...ευελπιστω παντ σε εν ακαλο διαλογο μ,ε ρωτησεις απαντησεις κτλ .. αλλα κια στην αποθεση μεσ αστο διαδικτυο σε μια ησυχη γωνια ... των των παραξενων αυγων -ιδεων ...που γεννηθηκαν μεσα μου και εκκολαπτωνται πανω απο 10 χρονια στο πνευμα μου ....

....ο Μπαρμπα ΣΗθων ( που δνε πρεπει να τον συγχεουμε με τον ανιψιο του τον Νεωτερο Σηθωνα τον Πριγκιπα που λεμε στο Ταγμα των Κορακων που θα παντρευτει την Κορη απο το Αγριο Αλωνι και θα γινει Νεος Αυτοκρατορ απστραγγιζοντας το αιμα της ) ...κτλ κτλ συμφωνα με την νεομυθολογια μας ..Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ .... θεωρει ματαια την αποπειρα και την περιγελα και ευχαριστιεται που κανεις δεν της δεν τις δινει αξια .. αλλα πισω εχει αχλαδα την ουρα ... θα ερθει η ωρα της ...απλα δεν ειναι ακομη η ωρα της ...οταν ομως θα εκδηλωθουν τα πρωτα φαινομενα αισθητου .. τρεμουλου του βαρυτικου πεδιου της γης ....θα εχιε ερθει η δικης της κοσμοιστορικηγ ωρα ..χιχιχι !!!

..μεχρι τοτε απλα θα γινομαι περιγελο απο τους παιδαριωδεις αμυητους κι ανυποψιαστους ...καθολου δνε με πτοει αυτο γιατι γνωριζω την εξελικτικη κατασταση των ανθρωπων κι οτι αναμεσα μας κυκλοφορουν παιδικες ανωριμε ςψυχες μυξιαρικα ανιδεα απο την γαλαξιακη ιστορια οπως βεβαια και σκοταδιστε ςεξελίγμενοι απλα της κατρακυλας πολυ υπουλου κια μοχθηροι που αληθεις κοσμικες της μισουνε μεχρι θανατου .... αλλα ειπαμε ....υπαρχουν κι εκεινοι που διαβαζουν με πολυ σοβαροτητα .. κι για αυτους γραφω ...

η νεομυθιστορια μας συνεχιζεται .....κια νομιζω εχει δημιουργηθει η απαιτουμεν ενταση για αυτην !!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Σεπ 2017, 13:22

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε: αλλα ειπαμε ....υπαρχουν κι εκεινοι που διαβαζουν με πολυ σοβαροτητα .. κι για αυτους γραφω ...

σε ευχαριστώ για την αναγνώριση της σοβαρότητας μου. επιτέλους τώρα θα καταλάβουν μερικοί εδώ μέσα την αξια μου.
την έχω πλέον στο τσεπάκι τη θέση του συντονιστή στην ενότητα για το σεξ. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 29 Σεπ 2017, 13:53

Ρεκ_ _μας έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε: αλλα ειπαμε ....υπαρχουν κι εκεινοι που διαβαζουν με πολυ σοβαροτητα .. κι για αυτους γραφω ...

σε ευχαριστώ για την αναγνώριση της σοβαρότητας μου. επιτέλους τώρα θα καταλάβουν μερικοί εδώ μέσα την αξια μου.
την έχω πλέον στο τσεπάκι τη θέση του συντονιστή στην ενότητα για το σεξ. :fico:

σχολιο 7

... μα δεν ειπα τιποτε ειδικα για σενα που πραγματικα μας εχεις εκπληξει με τις σοβοροτατες επιστημονικες σου αναλυσεις ...πραγματικα αξιομνημονευτες ...χεχε ...και το πιο σημαντικο παντα μασκαρεμενες με τρολαρισμα μοναδικο σερβις ... η ιδιοφυης τρολαρισμενη σοβαροτητα σου ειναι μοναδικη στο ειδος της .... εχεις αραγε κι εσυ το κορακισιο ταλαντο .. νομιζω ...χμμ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 30 Σεπ 2017, 03:47

Όταν λες επιστημονικές, για επιστήμη μιλάς; Κοσμολογία; Οικονομικά; Βοτανολογία;
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 30 Σεπ 2017, 09:38

Γύπας έγραψε:Όταν λες επιστημονικές, για επιστήμη μιλάς; Κοσμολογία; Οικονομικά; Βοτανολογία;

σχολιο 8
...ναι ναι για τα παντα ακομη κια για σεξολογια, κοπρολογια , κτλ κτλ ...νομιζω ειναι σοβαρος επιστημονας ο Ρεκ-μας
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Σεπ 2017, 11:22

ντελιβαράς είμαι με διδακτορικό στον τομέα παρηγορητικής θεραπείας στερημένων ανοργασμικών παντρεμένων μιλφς και υστερικών αγάμητων γεροντοκόρων. με ειδίκευση στο ηλικιακό φάσμα από 20-63 ετών.:fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 01 Οκτ 2017, 02:23

Ρεκ_ _μας έγραψε:ντελιβαράς είμαι με διδακτορικό στον τομέα παρηγορητικής θεραπείας στερημένων ανοργασμικών παντρεμένων μιλφς και υστερικών αγάμητων γεροντοκόρων. με ειδίκευση στο ηλικιακό φάσμα από 20-63 ετών.:fico:

Ντρίγκι ντράγκα ντρίγκι ντράγκα
όλο δίφραγκα και φράγκα
ντρίγκι ντράγκα ντρίγκι ντράγκα
γεια σου πούστημου Ρεκ_ _μα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 05 Οκτ 2017, 14:53

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Δοξαρι 8
Ο ΣΑΘΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΣ

Θα μείνω εκεί που συμφωνούμε.

Στα τελευταία βιβλία φιλοσόφων άθεων που διάβασα(Πολύβιος Δημητρακόπουλος, Γούσταυος Λε Μπον) διαπίστωσα πως τελικά ο Σατανάς(ή Σάθωνας, Σηθ πως τον λες) και οι Εβραίοι από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν κακό, αλλά ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Το παγκόσμιο και διαχρονικό πρόβλημα λοιπόν είναι ο ΛΑΟΣ!!! Πρέπει να εξαφανιστούν οι λαοί, όπως λες οι κατώτερες τάξεις.

Και τί αλήθειες δεν διάβασα και έφριξα. Είναι πραγματικά απίστευτο!

Αυτοί που κατηγορούμε για αλήτες πολιτικούς είναι του λαού, ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Το χειρότερο πράγμα που διάβασα και με λύπησε είναι πως ο λαός θέλει το ψέμα και όχι την αλήθεια, το συναίσθημα και όχι την λογική.

Και όλοι πάνε να καλοπιάσουν, λένε ο λαός και ο λαός και μιλάνε με οίκτο και συμπόνοια, ότι είναι κακομοίρης ο λαός και τί τραβάει...
και να που το πρόβλημα είναι ο λαός γιατί αυτοί φτιάξανε την ιστορία.

Οι φτωχοί λοιπόν θέλουν να γίνουν πλούσιοι, για να κάνουν τα ίδια με τους πλούσιους. Όλες οι επαναστάσεις ήταν ένα ψέμα και όλες οι σοσιαλιστικές ιδέες μια ουτοπία.

Αντί λοιπόν να καλοπιάσουμε τον λαό για να πάρουμε ψήφους και να συνεχιστεί η μιζέρια, πρέπει να βροντοφωνάξουμε! Να ψοφήσει ο λαός!

Και δυστυχώς λαοί υπάρχουν σε όλα τα έθνη, έστω και αν ας πούμε ο σουηδικος λαος δεν είναι τοσο άσχημος και βάρβαρος οσο ο εβραικος για παράδειγμα.

Που είναι οι αληθινά ευγενείς; Σίγουρα δεν είναι οι μασώνοι και οι πλούσιοι, γιατί όλοι αυτοί του λαού είναι!

Που είναι λοιπόν οι αληθινοί βασιλιάδες;
0 .
..

Επιστροφή σε “Θεολογία”