pluton έγραψε:
Άκουσε δεν έδωσα καμιά απάντηση στο ασεβές νήμα για την Παναγία. Ούτε φυσικά το κατήγγειλα γιατί πιστεύω στην ελευθερία και κάθε διαφορετική ενέργεια θα ήταν αντίθετη σε αυτό που εγώ ονομάζω δημοκρατία (δημοκρατία που είναι πολύ διαφορετική από αυτή που εσείς πιστεύεται, έχει και τα χαρακτρηστικά του σεβασμού)... Αλλά η συζήτηση αυτή είναι γεμάτη ασέβεια παρουσιάζεται η Παναγία σαν .... και φυσικά αυτό δεν στηρίζεται σε κανένα ιστορικό γεγονός...
Όσον αφορά γιατί δεν τολμάτε να βάλετε σκίτσο (όχι σατυρικό, απλό σκίτσο) του Αλλάχ είναι γνωστό και σε σένα και σε όλους γιατί. Αν δεν υπήρχαν οι λόγοι που όλοι ξέρουμε θα βάζατε και θα παραβάζατε........ με την ίδια ασέβεια που τώρα γράφετε όλα αυτά τα εξοργιστικά για την Παναγία.
Θα σε παρακαλέσω να βάλεις ορθογράφο.
Πάμε παρακάτω.
Δεν υπάρχει ΑΣΕΒΕΣ ΝΗΜΑ. Ανταλλάξαμε απόψεις πολύ όμορφα. Πες μας το λοιπόν πώς την παρουσιάζουμε που σε ερέθισε τόσο, ώστε να θιχτείς;
Δεν γνωρίζω πως αποκαλείται η ''δημοκρατία'' που ασπάζεσαι, αλλά προφανώς πρέπει να καταλάβεις, πως η ασυδοσία απέχει, τουλάχιστον απ'τις δικές μου σκέψεις, όπως αυτές εκφράζονται. Αρκετών άλλων επίσης. Αν εσύ επιμένεις να διατηρείς παρωπίδες ή απλά να βλέπεις μονόπλευρα, δεν σου φταίει κανείς.
Υ.γ. Ότι δεν μπορεί να εξηγήσει το δικό σου μυαλό, δεν σημαίνει απαραίτητα χλεύη από άλλους.
Όσοι τρέχουν να πιστέψουν σε κάτι, μου δημιουργούν αδιαθεσία.
Μπορείς να πιστεύεις ότι θες και να μην ζαλίζεις τον κοσμάκη; Δεν μαζεύεις πιστούς να ξέρεις. Ούτε ο Νέμο απ'την άλλη που ''παλεύει'' να κονομήσει ψηφοφόρους για την χρυσή αυγή.
Ότι σκατά, ο καθένας για την πάρτη του.

Όπως μαγκιά είναι ο χυδαίος αυτός αριστερός υπουργός που απευθύνεται με τον τρόπο που απευθύνεται σε ένα Ιεράρχη, ας πάει αυτός ο "μάγκας υπουργός" όπως τον χαρακτήρισε ο Ιεράρχης να μιλήσει ανάλογα σε ένα μουφτή.... τζάμπα μάγκες.