Sarastro έγραψε:Αμφισβήτησες αυτό που είπα, ότι δηλαδή η αναμενόμενη διάρκεια ζωής σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερη απ'ό,τι στον Μεσαίωνα ή στην Αρχαιότητα. Αυτό το έκανες αμφισβητώντας τα λεγόμενά μου. Εσύ όμως δεν έφερες όχι στοιχεία, αλλά ούτε κάν ένα επιχείρημα που να στηρίζει αυτά πους λες.
Υποστήριξες μία θέση που δεν αποδεικνύεται. Και ζητάς από εμένα ανταποδείξεις;
Όσο πάει και βουλιάζεις στον παραλογισμό ρε Σαραστρο.
Όταν, λοιπόν, μου έγραψες ότι έκανες στατιστική ανάλυση σου ζήτησα το δείγμα σου. Και απλά το έριξες στην παραπληροφόρηση.
Εγώ, λοιπόν, θεωρώ ότι ο άνθρωπος εμφανίζει διάφορες διακυμάνσεις στο επίπεδο ζωής του, που δεν εξαρτώνται από τις Βιομ. Επαναστάσεις κλπ. Γιατί, όπως έδειξα, η βιομ. επανάσταση δεν φέρνει μόνο καλά, αλλά και πολύ μεγάλα στραβά. Λχ. οι πάνω από 20 εκατ. νεκροί του Α' ΠΠ και οι πάνω από 50 εκατ. νεκροί του Β' ΠΠ σε μόλις 10 χρόνια... Δίπλα σε αυτά τα περιστατικά "αιχμής θανάτου" βάζουμε κι όλα τα άλλα που προκαλούνται από τα παράγωγα της Β. Επανάστασης.
Επιπλέον, οφείλεις να παρατηρήσεις ότι στις "ανεπτυγμένες" κοινωνίες μειώνονται δραματικά οι γεννήσεις και ο πληθυσμός γερνά, οδηγώντας σε αργό θάνατο τις κοινωνίες αυτές.
Είναι υπεραπλουστευτική η στατιστική σου και βασίζεται σε λάθος ή ανύπαρκτα δείγματα.

Τέλος!
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪