Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Re: Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 27 Απρ 2018, 14:17

stavmanr έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
υπομονή ρελα θα το συνηθίσεις, πάντα αυτό κάνει ο σταβ. Θα τον μάθεις.

:D Έχεις συγγένεια με γερμανούς; Τίποτα γκέμπελς;

Ο τυπος όπου σταθεί αφορίζει κάθε τι επιστημονικό και μισεί τον διαφωτισμό. Τις προάλλες μας έλεγε πως ο κόσμος φτιάχτηκε το 5500 Π.Χ. και πως όλα τα απολιθώματα που χρονολογούνται παλιότερα είναι απάτες της επιστήμης που θέλει πλήξει την θρησκεία :giggle02:

Ευτυχώς που ξεβρακώνεσαι μόνος σου προσπαθώντας να φανείς πειστικός.
Κάνε παράθεση το κείμενό μου. :yesyes:

βρίσκεται εκεί ακριβώς που βρίσκονται όσα ισχυρίζεσαι πως είπα εδώ

stavmanr έγραψε: Εδώ δεν κατάφερε να αντιληφθεί την έννοια του πειράματος. Νομίζει ότι ο εξελικτισμός θα αποδειχθεί όταν καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα πείραμα ίσα με το σύνολο των ωκεανών...
Δεν αντιλαμβάνεται ότι τα πειράματα προσπαθούν να προσομοιώσουν τις συνθήκες, ή και όταν είναι τέτοιου μεγέθους υποθέσεις προσπαθούν να αποδείξουν ότι μπορεί να συμβεί ακόμα και στην πιο ακραία περίπτωση περιβάλλοντος.
Νομίζει ότι είναι πιο πιθανό να συμβεί μία μετάλλαξη στη θάλασσα παρά στο εργαστήριο! Και δεν αντιλαμβάνεται ότι στο εργαστήριο αναπαράγονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επίτευξη της όποιας μετάλλαξης.
Για παράδειγμα, ο Roth πρότεινε τη συνεχή επιλογή. Τι σημαίνει συνεχής επιλογή; Είναι μία εξαιρετικά ακραία κατάσταση που προσομοιώνει την "φυσική επιλογή" σε τελείως απίθανα πλεονεκτικό επίπεδο. Στην ουσία, προσφέρει στους υπό εξέταση οργανσιμούς αφύσικα σταθερές πλεονεκτικές συνθήκες που ευνοούν συγκεκριμένες αλλαγές. Τέτοιο πλεονεκτικό περιβάλλον δεν θα έβρισκες ποτέ στα βάθη των ωκεανών, όπου όλα είναι ρευστά, μεταβαλλόμενα κι εχθρικά προς την επικράτηση τυχαίων μεταλλάξεων... Βέβαια, ούτε η συνεχής επιλογή -δηλαδή τα ακραία πλεονεκτικό περιβάλλον- κατάφερε να βγάλει αποτέλεσμα.
Για να καταλάβεις τι σημαίνει "συνεχής επιλογή" είναι σα να προσφέρεις πλούσιες στα κατάλληλα θρεπτικά στοιχεία τροφές, σε σταθερή βάση, σε πληθυσμούς ανθρώπων τους οποίους μελετάς αν το ύψος σχετίζεται με τη διατροφή. Κι από αυτούς διαλέγεις εκείνους που αναπτύχθηκαν περισσότερο, τους ξεχωρίζεις και συνεχίζεις να τους ταΐζεις ακόμα καλύτερα! Αλλά για τον Νικ, η θεωρία αυτή θα μελετώνταν καλύτερα αφήνοντας τους ανθρώπους να πεινούν και να διψούν στο φυσικό τους περιβάλλον για χιλιάδες χρόνια... :D

Κι έτσι, ο Νικ πιστεύει ότι αν αφορίσει τη συζήτηση στο ...χάος, καταφέρνει να βάλει το κεφάλι στην άμμο και να παρουσιάσει το επιχείρημα της άγνοιας "επειδή δεν το έχουμε δει και δεν μπορούμε να δούμε τί συμβαίνει σε όλο το χάος, συνέβη!" :D
Μεταξύ των άλλων αποτελεί και γνωστό λογικό άλμα που φανερώνει σοφιστική διαλεκτική.

Βέβαια, είναι η πρώτη φορά που βλέπω εξελικτιστή να αφορίζει τα "εξελικτικά" πειράματα. :D
Έχουν την πλάκα τους. :yesyes:

Τι έγινε σταβάκο ? δεν σου αρεσει όταν οι συνομιλητές σου γίνονται το καθρέφτισμά σου ? :giggle02:
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Re: Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 27 Απρ 2018, 14:26

Φίλε Σταβ άσε το δούλεμα.
Όχι δέν έχω καμία συγγένεια με γερμανούς και ούτε με γκέμπελ.
Είμαι φανατικός αντιφασίστας.
Το πολύ τρολάρισμα και χαβαλές γίνονται βαρετά.
Οπότε εάν θες και μπορείς σοβαρέψου λύγο.
1 .

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 27 Απρ 2018, 14:30

stavmanr έγραψε:
Sarastro έγραψε:Υποστήριξα την πανταχόθεν παραδεδεγμένη θέση. Κι'εσύ γιά να την αποδεχθείς θέλεις να σου φέρω ληξιαρχικά πιστοποιητικά γέννησης και θανάτου όλων των ανθρώπων που γεννήθηκαν στην Γή. Αυτό το ζητάς, την στιγμή που η αντίθετη άποψη δεν έχει ούτε κάν μία ένδειξη υπέρ αυτής.
Δηλαδή, οι στατιστικές θέσεις περί θνησιμότητας αποδεικνύονται μόνο με πιστοποιητικά θανάτου; Αν όχι, γιατί μου γράφεις τέτοιες ανοησίες;
Φέρε ότι στατιστικά δείγματα θέλεις εσύ... Εσύ αναφέρθηκες σε στατιστικά δεδομένα. Όχι εγώ.
Άκου "παραδεδεγμένες"! :giggle02:
Να τι γράφει η wikipedia, να και τι γράφει η encyclopaedia britannica:
https://en.wikipedia.org/wiki/Life_expectancy
https://www.britannica.com/science/mortality-demography
Aυτό εγώ το λέω παραδεδεγμένο. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτά που γράφουν δεν είναι αλήθεια, πες μας γιατί. Μπορείς;
stavmanr έγραψε:
Aυτή την στιγμή, το μικρότερο ποσοστό γεννήσεων το έχει η Ιαπωνία. Η χώρα αυτή έχει πληθυσμό περί τα 120.000.000. Πριν από την βιομηχανική επανάσταση. Πριν από την βιομηχανική επανάσταση, κατά τον 18ο αιώνα, οι εκτιμήσεις του πληθυσμού είναι περί τα 30.000.000 https://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Japan_before_the_Meiji_Restoration
Πως εξηγείς τον τετραπλασιασμό του πληθυσμού τα τελευταία 200 χρόνια; Αρχισαν ξαφνικά οι Γιαπωνέζοι να κάνουν 10 παιδιά ο καθένας; Η δεν υπήρξε καμμία αύξηση, αφού δεν έχω πρόσβαση στα πρωτότυπα αρχεία των απογραφών;
Πάντως, όχι χάρη στη Βιομηχ. Επανάσταση.
Οχι ε; Εχεις κάποιο επιχείρημα γι'αυτό; Μήπως πρέπει να δεχθούμε την αυθεντία σου;
stavmanr έγραψε:Αν παρατηρήσεις το γράφημα θα διαπιστώσεις ότι ο πληθυσμός της Ευρώπης και της Β. Αμερικής (κυρίως ανεπτυγμένες περιοχές) παγώνει, ενώ αυξάνεται ραγδαία εκεί που δεν έχει φτάσει ακόμα η ...επανάσταση. Πώς το εξηγείς αυτό που σου παρουσιάζω με στοιχεία ;
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... ntries.png
Αστειότητες που μπορούν να εντυπωσιάσουν μικρά παιδιά. ΟΛΕΣ οι χώρες του κόσμου είχαν ραγδαία αύξηση του πληθυσμού καθώς αναπτυσσόταν, όταν έφθασαν στο σημείο να περιορίσουν τους θανάτους από επιδημίες και άλλες αρρώστειες, ενώ από την άλλη συνέχιζαν να γεννούν πολλά παιδιά, σαν να επρόκειτο να πεθάνουν νέα. Μετά, σταματούν να γεννούν πολλά παιδιά και ο πληθυσμός σταθεροποιείται. Ε, οι αναπτυσσόμενες χώρες καθώς αποκτούν καθυστερημένα τα αγαθά τής βιομηχανικής επανάστασης, βρίσκονται στο πρώτο στάδιο.
stavmanr έγραψε:
Εναλλακτικά, μπορείς να υποστηρίξεις ότι δεν είναι 120.000.000 ο σημερινός πληθυσμός τής Ιαπωνίας. Η ότι δεν έχει το χαμηλότερο ποσοστό γεννήσεων. Η, ακόμη καλύτερα, ότι δεν υπάρχει κάν χώρα που να ονομάζεται Ιαπωνία.
Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα. Αυτά που υποστηρίζεις δεν είναι...
Μπά; Ολες οι πηγές που γράφουν ότι υπάρχει η Ιαπωνία, λένε επίσης αυτό που υποστηρίζω εγώ.
0 .

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 27 Απρ 2018, 17:40

relativer777 έγραψε:Τελευταία έκδοση του visual office είναι του 2017. Από πού κι ώς πού απαρχαιωμένη?
Μάλλον εκφράζεις λάθος άποψη επειδή δέν Ασχολείσαι καθόλου με την C δέν σου είπα σώνει και καλά προγραμμάτιζε με αυτήν Απλά σου είπα κατέβασε τη Δοκίμασε τη Δες τι δυνατότητες έχει και έπειτα τα ξαναλέμε. Προσεχε μονο Μη φας δυνατό κόλλημα όπως όλοι οι άλλοι που τη χρησιμοποιούν και δεν ξεκολλάς με τίποτα από αυτή. Τότε να δεις αν είναι Απαρχαιωμένη ή όχι από τις δυνατότητές της. Απλά την java την χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες λόγω της ευκολίας της και όχι των δυνατοτήτων της ούτε επειδή είναι πιο εξελιγμένη Εάν την δοκιμάσεις ,Θα διαπιστόσεις το πόσο εξελιγμένη και μοντέρνα σε επεξεργασία και εύρος φάσματος εντολών έχει, τότε θα χτυπήσεις μπιέλα. Παλιά είχαμε φάει κόλλημα με την Pascal της borland. Εκεί να δεις πως είχαμε κολλήσει δεν ξεκολλάγαμε με τίποτα το ίδιο παθαίνει Όποιος εξοικειώνεται με την visual C.
Κάνε το πείραμα και Δοκίμασε τη και τότε ξανά μιλάμε άμα θες.
Εσύ ασχολείσαι με προγραμματισμό 20 χρόνια όπως μου λες η διαφορά είναι ότι εγώ 38 Όπως καταλαβαίνεις Δεν είμαι κανένας άσχετος.
Άλλωστε όπως σου είπα είναι δωρεάν δεν θα σου κοστίσει τίποτα Οπότε γιατί το σκέφτεσαι ; Θα μπορούσα να σου πρότεινα την Delphi, Αλλά η C είναι πολύ ανώτερη.
Αυτά προς το παρόν.

αλλο c και αλλο visual c...

εγω δεν ειμαι visual τυποσ, δοθλευω σε ΒΟ - back office, server ....

αλλα αν ειναι να φτιαξω καμια εφαρμοηγ η παιχνδι, δε θα χρησιμοποισω visual γλωσσες, αλλα τις μοντερνεσ που κανον και για κινητα, tablet, pads κι ολα αυτ α τα μπιχλιδια! :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 27 Απρ 2018, 19:08

Οι visual C ,C++,C. Έχουν τις
ίδιες εντολές πορίπου .Για εφαρμογές android είναι ακατάλληλες Όπως και για
Παιχνίδια. Για Παιχνίδια είναι αρκετά καλή η basic, αλλά η java είναι σαφώς καταλληλότερη. Ok εγώ αναφερόμουν σε προγραμματισμό για pc.
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 28 Απρ 2018, 09:04

Sarastro έγραψε:
stavmanr έγραψε:Δηλαδή, οι στατιστικές θέσεις περί θνησιμότητας αποδεικνύονται μόνο με πιστοποιητικά θανάτου; Αν όχι, γιατί μου γράφεις τέτοιες ανοησίες;
Φέρε ότι στατιστικά δείγματα θέλεις εσύ... Εσύ αναφέρθηκες σε στατιστικά δεδομένα. Όχι εγώ.
Άκου "παραδεδεγμένες"! :giggle02:
Να τι γράφει η wikipedia, να και τι γράφει η encyclopaedia britannica:
https://en.wikipedia.org/wiki/Life_expectancy
https://www.britannica.com/science/mortality-demography
Aυτό εγώ το λέω παραδεδεγμένο. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτά που γράφουν δεν είναι αλήθεια, πες μας γιατί. Μπορείς;
stavmanr έγραψε:Πάντως, όχι χάρη στη Βιομηχ. Επανάσταση.
Οχι ε; Εχεις κάποιο επιχείρημα γι'αυτό; Μήπως πρέπει να δεχθούμε την αυθεντία σου;
stavmanr έγραψε:Αν παρατηρήσεις το γράφημα θα διαπιστώσεις ότι ο πληθυσμός της Ευρώπης και της Β. Αμερικής (κυρίως ανεπτυγμένες περιοχές) παγώνει, ενώ αυξάνεται ραγδαία εκεί που δεν έχει φτάσει ακόμα η ...επανάσταση. Πώς το εξηγείς αυτό που σου παρουσιάζω με στοιχεία ;
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... ntries.png
Αστειότητες που μπορούν να εντυπωσιάσουν μικρά παιδιά. ΟΛΕΣ οι χώρες του κόσμου είχαν ραγδαία αύξηση του πληθυσμού καθώς αναπτυσσόταν, όταν έφθασαν στο σημείο να περιορίσουν τους θανάτους από επιδημίες και άλλες αρρώστειες, ενώ από την άλλη συνέχιζαν να γεννούν πολλά παιδιά, σαν να επρόκειτο να πεθάνουν νέα. Μετά, σταματούν να γεννούν πολλά παιδιά και ο πληθυσμός σταθεροποιείται. Ε, οι αναπτυσσόμενες χώρες καθώς αποκτούν καθυστερημένα τα αγαθά τής βιομηχανικής επανάστασης, βρίσκονται στο πρώτο στάδιο.
stavmanr έγραψε:Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα. Αυτά που υποστηρίζεις δεν είναι...
Μπά; Ολες οι πηγές που γράφουν ότι υπάρχει η Ιαπωνία, λένε επίσης αυτό που υποστηρίζω εγώ.

Στις πηγές σου φαίνονται εκτιμήσεις ...ασανσέρ. Δηλαδή ο μέσος όρος ανεβοκατεβαίνει διαρκώς. Ακόμα και στις αρχές του 1900 που είχε ήδη εδραιωθεί η βιομ. επανάσταση, το αναμενόμενο της ζωής ήταν ...30 χρόνια, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 1950 ήταν μόλις 41 χρόνια (πολύ κοντά στα παλαιολιθικά). Πώς το εξηγείς;
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 28 Απρ 2018, 09:07

nik_killthemall έγραψε:
stavmanr έγραψε:
:D Έχεις συγγένεια με γερμανούς; Τίποτα γκέμπελς;

Ευτυχώς που ξεβρακώνεσαι μόνος σου προσπαθώντας να φανείς πειστικός.
Κάνε παράθεση το κείμενό μου. :yesyes:

Άσε τα γκεμπελικά. Το "τις προάλλες" δεν είναι "εκεί". Δείξε το "που" Νικάκο.
Υπάρχει η δυνατότητα quote και link για να το δείξεις.
Μη μας απογοητεύσεις για άλλη μία φορά... :D

Μέχρι τότε, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου.
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 28 Απρ 2018, 09:11

relativer777 έγραψε:Φίλε Σταβ άσε το δούλεμα.
Όχι δέν έχω καμία συγγένεια με γερμανούς και ούτε με γκέμπελ.
Είμαι φανατικός αντιφασίστας.
Το πολύ τρολάρισμα και χαβαλές γίνονται βαρετά.
Οπότε εάν θες και μπορείς σοβαρέψου λύγο.

Είναι η δεύτερη φορά που παρεξηγιέσαι προσωπικά με πράγματα που γράφω σε άλλους... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 28 Απρ 2018, 10:23

Στάβ σου το ξαναέγραψα ότι δέν παρεξιγιέμαι.
Σε ποιούς άλλους;
Όταν ποστάρεις το δικό μου πόστ ;
Και προσθέτεις την λέξη " τυχαίες " σε άλλον αναφέρθηκες;
Αναφέρομαι στην πρώτη φορά.
Τεσπα φαίνεται ότι ξεχνάς ολίγον. Δέν βαριέσαι δέν είναι κατακριτέο.
Απλά δέν κατάλαβα σε ποιόν απευθυνόσουν για συγγένεια με γερμανούς. Βλέπεις έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου εκεί.
Όταν δέν γράφεις σε ποιόν απευθύνεσαι
Πώς περιμένεις να γνωρίζω ότι απευθύνεσαι σε άλλον; γράφε το nickname. Καλή σου μέρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 28 Απρ 2018, 11:47

stavmanr έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:

Άσε τα γκεμπελικά. Το "τις προάλλες" δεν είναι "εκεί". Δείξε το "που" Νικάκο.
Υπάρχει η δυνατότητα quote και link για να το δείξεις.
Μη μας απογοητεύσεις για άλλη μία φορά... :D

Μέχρι τότε, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου.

ακριβώς ! ούτε καν εσύ δεν έχει νόημα να συζητήσεις με το καθρέφτισμά σου, τόσο χάλια είναι ! :laugh1:

ήμουνα σαφής μαν. όταν μου δείξεις με quote και link που βρίσκονται όσα είπες πως είπα στο ποστ σου που παρέθεσα, ε τότε θα σου δείξω κι εγώ. Από δω και πέρα ειδικά με σένα θα είμαι ο καθρέφτης σου. Αν αυτό σε ανακατεύει :laugh1: να αλλάξεις.

Συμφωνούμε δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου !
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Επιστροφή σε “Θεολογία”