Χρίστος Έλ έγραψε:
Εγώ μίλησα γενικά λέγοντας ελάτε. Θα είναι πολύ κόσμος την Κυριακή - εκατοντάδες μπορεί και χίλιοι, για αυτό μην φοβάστε την κάμερα. Δεν θα είναι ο Κλεομένης και οι στενοί του φίλοι μόνο. Θα αντιδράσουμε και θα διαμαρτυρηθούμε απαιτώντας να τα μαζέψουν οι βουλευτές του κυνοβουλίου.
Από εκεί και πέρα κάνε ότι θες εσύ. Αν θες κάθησε στον καναπέ. Εσύ γιατί αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα για το ότι πολεμάω με το πληκτρολόγιο; Δεν ζήτησα τιμές ούτε θέλω να αποδείξω κάτι για πάρτη μου. Το μόνο που θέλω να αποδείξω στους ξένους είναι ότι πούστηδες και ανώμαλοι είναι οι βουλευτές, ΟΧΙ εμείς οι Έλληνες. Φτάνει πια.
Και πίστευε ότι η επανάστασή μας οφείλεται σε ένα ακήρυχτο πόλεμο κατά των Ελλήνων που τον είδαμε στον ύπνο μας. Κανένα πρόβλημα.
Καθόλου γενικά δεν μίλησες. Βάζεις σε ένα καζάνι τους Έλληνες Πατριώτες μη χριστιανούς, ονοματίζοντάς τους προδότες. Και για να'χουμε καλό ρώτημα ρε κουραδόμαγκα, θα πάρεις στιλέτο να κατέβεις στη διαδήλωση του Κλεοτέτοιου, ή μήπως θα έχετε και κουμπούρια για τους σατανιασμένους;
Αν θες κάθησε στον καναπέ σου στο φινάλε, όπως τις προηγούμενες φορές και ζήσε τις ονειρώξεις σου.
Όσο για τους πούστηδοι, άμα σε ενοχλήσουν, μην τους ξαναπουλήσεις στριγκ ή πρόσεχε όταν συνουσιάζεσαι, το ταίρι σου. Ευλόγησον.