Αμα ητανε παιδι μου θα την πηγαινα, με σκοπο ομως να κοινωνικοποιηθει με αλλους ανθρωπους που εχουν διαφορετικες πεποιθησεις και οχι "για να ερθει σε επαφη με την εκκλησια", για οποιο σκοπο και να ηταν αυτο. Δεν θα της λεγα αυτα ειναι παραμυθια, θα της ελεγα, αυτοι οι ανθρωποι αυτα πιστευουν, αφηνοντας να εννοηθει, πως οι ανθρωποι γενικως πιστευουν σε διαφορετικα πραγματα.
Τα ιδια θα της ελεγα εαν μου λεγε πως θελει να παει στην ΚΝΕ η στον Σνικ η οποιον ραπερ ακουνε τωρα τα 12χρονα. Μονο καμια χρυση αυγη να μη μου λεγε, γιατι εκει θα ετρωγε απαγορευση εξοδου για κανα μηνα και κατασχεση ψηφιακων συσκευων και λογαριασμων σε μκδ κσι ανακρισεις σε στυλ μοσχα 1936.
Κατηχητικό
-
Cavaliere
- Rookie poster

Re: Κατηχητικό
Αν σου έλεγε ότι πάει σε ισλαμικό κατηχητικό, δεν θα το έπαιρνες πιο βαριά;
1 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.
-
Γύπας
- Extreme poster

blackpaint έγραψε:Αμα ητανε παιδι μου θα την πηγαινα, με σκοπο ομως να κοινωνικοποιηθει με αλλους ανθρωπους που εχουν διαφορετικες πεποιθησεις και οχι "για να ερθει σε επαφη με την εκκλησια", για οποιο σκοπο και να ηταν αυτο. Δεν θα της λεγα αυτα ειναι παραμυθια, θα της ελεγα, αυτοι οι ανθρωποι αυτα πιστευουν, αφηνοντας να εννοηθει, πως οι ανθρωποι γενικως πιστευουν σε διαφορετικα πραγματα.
Τα ιδια θα της ελεγα εαν μου λεγε πως θελει να παει στην ΚΝΕ η στον Σνικ η οποιον ραπερ ακουνε τωρα τα 12χρονα. Μονο καμια χρυση αυγη να μη μου λεγε, γιατι εκει θα ετρωγε απαγορευση εξοδου για κανα μηνα και κατασχεση ψηφιακων συσκευων και λογαριασμων σε μκδ κσι ανακρισεις σε στυλ μοσχα 1936.

0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Γύπας
- Extreme poster

Cavaliere έγραψε:Αν σου έλεγε ότι πάει σε ισλαμικό κατηχητικό, δεν θα το έπαιρνες πιο βαριά;
Εννοείται

1 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

blackpaint έγραψε:Αμα ητανε παιδι μου θα την πηγαινα, με σκοπο ομως να κοινωνικοποιηθει με αλλους ανθρωπους που εχουν διαφορετικες πεποιθησεις και οχι "για να ερθει σε επαφη με την εκκλησια", για οποιο σκοπο και να ηταν αυτο. Δεν θα της λεγα αυτα ειναι παραμυθια, θα της ελεγα, αυτοι οι ανθρωποι αυτα πιστευουν, αφηνοντας να εννοηθει, πως οι ανθρωποι γενικως πιστευουν σε διαφορετικα πραγματα.
DAB
.gif)
0 .
-
asevastos
- Rookie poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

asevastos έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Kαι η θεολογια επιστημη θεωρειται ομως
θεωρειται.
δεν ειναι.
Εννοώ την θρησκειολογία βασικά όχι την χριστιανική απολογητικη
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Δεν δεχόμαστε την δημιουργία ιδρυμάτων φιλοξενίας από κανένα ιδιώτη. Θα τα καταργήσουμε όταν γίνουν κυβέρνηση οι έλληνες ορθόδοξοι πατριώτες.
Επίσης θα καταργήσουμε τις έννοιες λαός, πολίτης κτλ
Τέρμα η αοριστία και η ισοπέδωση. Μόνο Έλληνας θα λέμε.
Ελλάδα για Έλληνες. Ευτυχώς η Γη είναι μεγάλη και υπάρχουν και άλλα κράτη για τα υπόλοιπα έθνη. Νομίζω έχουν και δικό τους, οπότε λύθηκε το πρόβλημα της μετανάστευσης!
Επίσης θα καταργήσουμε τις έννοιες λαός, πολίτης κτλ
Τέρμα η αοριστία και η ισοπέδωση. Μόνο Έλληνας θα λέμε.
Ελλάδα για Έλληνες. Ευτυχώς η Γη είναι μεγάλη και υπάρχουν και άλλα κράτη για τα υπόλοιπα έθνη. Νομίζω έχουν και δικό τους, οπότε λύθηκε το πρόβλημα της μετανάστευσης!
0 .
-
asevastos
- Rookie poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Δεν δεχόμαστε την δημιουργία ιδρυμάτων φιλοξενίας από κανένα ιδιώτη. Θα τα καταργήσουμε όταν γίνουν κυβέρνηση οι έλληνες ορθόδοξοι πατριώτες.
οκ, περιμενουμε.
τι χρονοδιαγραμα παιζει; σαν τους κομμουνιστες, μολις χιονισει στον ηλιο, η συντομοτερα, μολις χιονισει στην κολαση ας πουμε;
0 .
-
Nandros
- Crazy poster

Το κατηχητικό τόπος κοινωνικοποίησης;
Είμαι 66 χρονών, στην εποχή μου κανείς από φίλους/γνωστούς/ συγγενείς ίδιας ηλικίας, που μέναμε στην ευρύτερη περιοχή Αθηνάς-Πειραιά, δεν πήγαμε κατηχητικό και εκπλήσσομαι που γίνεται τέτοια συζήτηση τον 21ο Αιώνα!
.
0 .