Κατηχητικό

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
blackpaint
Basic poster
Basic poster

Re: Κατηχητικό

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 21 Μαρ 2018, 00:52

Αμα ητανε παιδι μου θα την πηγαινα, με σκοπο ομως να κοινωνικοποιηθει με αλλους ανθρωπους που εχουν διαφορετικες πεποιθησεις και οχι "για να ερθει σε επαφη με την εκκλησια", για οποιο σκοπο και να ηταν αυτο. Δεν θα της λεγα αυτα ειναι παραμυθια, θα της ελεγα, αυτοι οι ανθρωποι αυτα πιστευουν, αφηνοντας να εννοηθει, πως οι ανθρωποι γενικως πιστευουν σε διαφορετικα πραγματα.
Τα ιδια θα της ελεγα εαν μου λεγε πως θελει να παει στην ΚΝΕ η στον Σνικ η οποιον ραπερ ακουνε τωρα τα 12χρονα. Μονο καμια χρυση αυγη να μη μου λεγε, γιατι εκει θα ετρωγε απαγορευση εξοδου για κανα μηνα και κατασχεση ψηφιακων συσκευων και λογαριασμων σε μκδ κσι ανακρισεις σε στυλ μοσχα 1936.
2 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 21 Μαρ 2018, 00:55

Αν σου έλεγε ότι πάει σε ισλαμικό κατηχητικό, δεν θα το έπαιρνες πιο βαριά;
1 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 21 Μαρ 2018, 00:56

blackpaint έγραψε:Αμα ητανε παιδι μου θα την πηγαινα, με σκοπο ομως να κοινωνικοποιηθει με αλλους ανθρωπους που εχουν διαφορετικες πεποιθησεις και οχι "για να ερθει σε επαφη με την εκκλησια", για οποιο σκοπο και να ηταν αυτο. Δεν θα της λεγα αυτα ειναι παραμυθια, θα της ελεγα, αυτοι οι ανθρωποι αυτα πιστευουν, αφηνοντας να εννοηθει, πως οι ανθρωποι γενικως πιστευουν σε διαφορετικα πραγματα.
Τα ιδια θα της ελεγα εαν μου λεγε πως θελει να παει στην ΚΝΕ η στον Σνικ η οποιον ραπερ ακουνε τωρα τα 12χρονα. Μονο καμια χρυση αυγη να μη μου λεγε, γιατι εκει θα ετρωγε απαγορευση εξοδου για κανα μηνα και κατασχεση ψηφιακων συσκευων και λογαριασμων σε μκδ κσι ανακρισεις σε στυλ μοσχα 1936.

:good:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 21 Μαρ 2018, 00:57

Cavaliere έγραψε:Αν σου έλεγε ότι πάει σε ισλαμικό κατηχητικό, δεν θα το έπαιρνες πιο βαριά;

Εννοείται :o
1 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Μαρ 2018, 06:34

blackpaint έγραψε:Αμα ητανε παιδι μου θα την πηγαινα, με σκοπο ομως να κοινωνικοποιηθει με αλλους ανθρωπους που εχουν διαφορετικες πεποιθησεις και οχι "για να ερθει σε επαφη με την εκκλησια", για οποιο σκοπο και να ηταν αυτο. Δεν θα της λεγα αυτα ειναι παραμυθια, θα της ελεγα, αυτοι οι ανθρωποι αυτα πιστευουν, αφηνοντας να εννοηθει, πως οι ανθρωποι γενικως πιστευουν σε διαφορετικα πραγματα.

DAB :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 21 Μαρ 2018, 09:24

Λαχουρένιος έγραψε:Kαι η θεολογια επιστημη θεωρειται ομως

θεωρειται.

δεν ειναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Μαρ 2018, 09:28

asevastos έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Kαι η θεολογια επιστημη θεωρειται ομως

θεωρειται.

δεν ειναι.

Εννοώ την θρησκειολογία βασικά όχι την χριστιανική απολογητικη
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 21 Μαρ 2018, 10:06

Δεν δεχόμαστε την δημιουργία ιδρυμάτων φιλοξενίας από κανένα ιδιώτη. Θα τα καταργήσουμε όταν γίνουν κυβέρνηση οι έλληνες ορθόδοξοι πατριώτες.

Επίσης θα καταργήσουμε τις έννοιες λαός, πολίτης κτλ

Τέρμα η αοριστία και η ισοπέδωση. Μόνο Έλληνας θα λέμε.

Ελλάδα για Έλληνες. Ευτυχώς η Γη είναι μεγάλη και υπάρχουν και άλλα κράτη για τα υπόλοιπα έθνη. Νομίζω έχουν και δικό τους, οπότε λύθηκε το πρόβλημα της μετανάστευσης!
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 21 Μαρ 2018, 10:12

Χρίστος Έλ έγραψε:Δεν δεχόμαστε την δημιουργία ιδρυμάτων φιλοξενίας από κανένα ιδιώτη. Θα τα καταργήσουμε όταν γίνουν κυβέρνηση οι έλληνες ορθόδοξοι πατριώτες.

οκ, περιμενουμε.

τι χρονοδιαγραμα παιζει; σαν τους κομμουνιστες, μολις χιονισει στον ηλιο, η συντομοτερα, μολις χιονισει στην κολαση ας πουμε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 21 Μαρ 2018, 16:27

Το κατηχητικό τόπος κοινωνικοποίησης; :o

Είμαι 66 χρονών, στην εποχή μου κανείς από φίλους/γνωστούς/ συγγενείς ίδιας ηλικίας, που μέναμε στην ευρύτερη περιοχή Αθηνάς-Πειραιά, δεν πήγαμε κατηχητικό και εκπλήσσομαι που γίνεται τέτοια συζήτηση τον 21ο Αιώνα!
.
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”