Σικελιώτης έγραψε:impostor έγραψε:Ή γνώρισε το θεό ή το ρουμάνικο σύστημα σωφρονισμού δουλεύει καλά. Πιο πιθανό είναι το δεύτερο.
ΥΓ:Μετράνιον τι νεκρός ; Χθες προχθές τον είχε σε τηλεφωνική συνέντευξη στο σκάι.
Έτσι..
Και αυτό με δεδομένο ότι όντως πιστεύουμε ότι έχει σωφρονιστεί έτσι;
Φίλε εμένα δεν με έπεισε.
Το καχύποπτο σενάριο:
Ο Πάσσαρης ένας από τους πιο διαβόητους κακοποιούς της Ελλάδας, ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι τον έχει φτύσει το σύστημα και η κοινωνία ολόκληρη όχι απλά δε σωφρονίζεται αλλά διψάει για εκδίκηση.
Πόσο μάλλον να μετανόησε για τις πράξεις του
επειδή πίστεψε στο θεό. Ας σοβαρευτούμε.
Το σχέδιο είναι θα δείξω καλή διαγωγή, θα το παίξω μετανοημένος να γίνω συμπαθής στην κοινή γνώμη, θα ζητήσω να εκδικαστώ στην Ελλάδα, θα μεταταγεί εδώ και μετά μην τον είδατε τον Παναή.
Το καλοπροαίρετο σενάριο:
Να πιστέψουμε ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες ο άνθρωπος αυτός να έχει όντως σωφρονιστεί.
Και το ακόμη πιο καλοπροαίρετο-αφελές σενάριο:
Να πιστέψουμε ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες ο άνθρωπος αυτός να έχει όντως σωφρονιστεί
επειδή ο πάτερ Γερβάσιος μίλησε στην ψυχή του και τον έκανε καλό άνθρωπο. Τον ΠΑΣΣΑΡΗ ... ο πάτερ Γερβάσιος
KEEP CALM AND THINK LOGICALLY
Anyway, όποιος είδες προχθές την γλυκανάλατη συνέντευξη

που του έκανε η δημοσιογράφος από την εκπομπή "Δικογραφίες" ,πέρα από το γεγονός ότι κάτι τέτοιες γελοίες ερωτήσεις δεν τις κάνει ούτε η Πάνια στον πιο δευτεροκλασάτο καλεσμένο της, θα καταλάβει ότι αιωρείται ένα fake πράγμα.
Άκου ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος στον Πάσσαρη. Στον Πάσσαρη...
"Τι σημαίνει για σένα αγάπη;"
Λες και είναι καμιά φιναλίστ σε καλλιστεία.
Μέχρι και ο ίδιος γέλασε.
Ο πιο σκληροτράχηλος κακοποιός της Ελλάδας να απαντάει σε τέτοιες φλωριές. Αντί να τον ρωτήσει τίποτε άλλο με πιο πολιτικο-κοινωνικό περιεχόμενο να βγάλουμε κι εμείς καμιά άκρη, τον ρωτούσε για το πώς φτερουγίζουν οι πεταλουδίτσες.
Τέσπα και αυτός went with the flow.
Έπρεπε να δείξει ότι είναι κοντά στο θεό.Στο 6.17 η ερώτηση κόλαφος της δημοσιογράφου
Τέσπα, επειδή δε θέλω να είμαι απόλυτη ας πιστέψουμε ότι όντως ο άνθρωπος αυτός σωφρονίστηκε για τον α΄ ή β' λόγο (σημασία έχει το αποτέλεσμα) και ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία όπως ορίζουν το σύνταγμα, οι νόμοι και οι άγραφοι ηθικοί κανόνες.
Αλλά κρατώ μια επιφύλαξη.