ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Μαρ 2017, 14:14

Εικόνα

«Όταν ξαναγυρίσω στην Ελλάδα θέλω να αναλάβω τις ευθύνες μου. Να ζητήσω συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. Δικαίωμα του κάθε κατηγορούμενου είναι να βλέπει τους κατηγόρους τους».

Αυτό τόνισε -μεταξύ άλλων- ο κακοποιός Κώστας Πάσσαρης σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δικογραφίες».

«Έχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα. Άλλες οι αρχές μου τώρα. Πλησίασα τον Θεό και αυτό με άλλαξε. Είναι υποχρέωση μου να βρίσκομαι εδώ που είμαι και δεν κατηγορώ κανέναν», πρόσθεσε ο Πάσσαρης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Ρουμανίας τα τελευταία 15 χρόνια.

Ερωτηθείς γιατί δεν δίνει συχνότερα συνεντεύξεις ο Πάσσαρης απάντησε: Mου φαίνεται απρεπές να μιλάω στα ΜΜΕ. Δεν είμαι κάποιο δημόσιο πρόσωπο. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι τέτοιο. Πολλά πράγματα έχουν ειπωθεί διαφορετικά απ’ ότι πραγματικά έγινε. Κάποια στιγμή έπρεπε να ακουστώ κι εγώ.

Είμαι άλλος άνθρωπος πλέον, διαφορετικός από πριν

Ο διαβόητος κακοποιός αναφέρθηκε και στον πνευματικό αλλά και στον τρόπο που η θρησκεία άλλαξε τον τρόπο σκέψης του.

«Με έχει αλλάξει η επαφή μου με τον πατέρα Γερβάσιο. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος πλέον. Διαφορετικός από πριν. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Με έχει φέρει κοντά στον Θεό. Μου έδωσε αγάπη. Πήρα πολύ περισσότερη αγάπη. Τόση που ίσως δεν την άξιζα. Θα ήθελα, όταν μετά από χρόνια βγω από την φυλακή να πάω στον πατέρα Γερβάσιο. Αυτό θα ήθελα. Έχω και εγώ στόχους. Είναι περισσότερο πνευματικοί, βέβαια. Ξέρω ότι είμαι φυλακή αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω στο Άγιο Όρος και να γίνω μοναχός. Αλλά πρώτα πρέπει να κλείσω τους λογαριασμούς μου με την κοινωνία», διευκρίνισε.

passaris 3

«Φοβάμαι μη τυχόν στεναχωρήσω τον Θεό. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος πλέον. Θα ήθελα το τελευταίο μέρος της ποινής μου να το εκτίσω στην Ελλάδα. Και δεν είναι ότι εδώ οι φυλακές είναι τόσο χάλια όσο λένε. Ούτε ποτέ ήμουν σε κανένα υπόγειο όπως έλεγαν τα ελληνικά ΜΜΕ. Απλά θα ήθελα να ξαναμπώ στο κλίμα της Ελλάδας. Να είμαι πιο κοντά με τον πατέρα Γερβάσιο. Ήμουν νεκρός και τώρα ξαναζώ. Πέρασα από τη κόλαση στη ζωή», είπε.

Όσο για το πώς περνάει στη φυλακή: Δεν μου λείπει κάτι. Είμαι καλά. Δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Είμαι εκεί που είμαι. Εκτίω την ποινή μου. Είναι σημαντικό αυτό. Διαβάζω προσεύχομαι, γυμνάζομαι. Έχω ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα. Τελειώνει η μέρα μου και υπάρχουν πράγματα που δεν έχω προλάβει να κάνω. Γράφω στίχους και ποιήματα. Βραβεύτηκα κιόλας. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο βέβαια.

Τέλος, ο Πάσσαρης έστειλε το δικό του μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων, εμφανώς μετανιωμένος.

229412

«Πραγματικά λυπάμαι. Αν θα μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα είχα κάνει διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τους άξιζε αυτό που τους συνέβη. Ούτε στα θύματα, ούτε στους συγγενείς τους. Και λυπάμαι γι’ αυτό. Η μόρφωση και η εκπαίδευση είναι σημαντική. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν από την αρχή της ζωής μου τα είχα πάει καλά. Τα πράγματα, πιθανότατα, θα ήταν διαφορετικά. Δεν μπορείς να στηρίζεις την ευτυχία σου στη δυστυχία του άλλου», τόνισε.

http://www.crashonline.gr/%ce%b3%ce%bd% ... %b7%cf%83/

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Μαρ 2017, 14:51

o Πάσσαρης είναι νεκρός αν δεν κάνω λάθος
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2017, 15:03

Εγω σε μια εκδρομη ειχα καπνισει κατι περιεργα τσιγαρα και γνωρισα τον Χριστο τοτε που ειχε παει φανταρος
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μαρ 2017, 00:18

Ή γνώρισε το θεό ή το ρουμάνικο σύστημα σωφρονισμού δουλεύει καλά. Πιο πιθανό είναι το δεύτερο.

ΥΓ:Μετράνιον τι νεκρός ; Χθες προχθές τον είχε σε τηλεφωνική συνέντευξη στο σκάι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 11 Μαρ 2017, 00:19

impostor έγραψε:Ή γνώρισε το θεό ή το ρουμάνικο σύστημα σωφρονισμού δουλεύει καλά. Πιο πιθανό είναι το δεύτερο.

ΥΓ:Μετράνιον τι νεκρός ; Χθες προχθές τον είχε σε τηλεφωνική συνέντευξη στο σκάι.

Έτσι..
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 11 Μαρ 2017, 00:24

impostor έγραψε:Ή γνώρισε το θεό ή το ρουμάνικο σύστημα σωφρονισμού δουλεύει καλά. Πιο πιθανό είναι το δεύτερο.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο παλιότερα, ότι τον είχαν αποτελιώσει μέσα στις φυλακές από το πολύ ξύλο κλπ
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μαρ 2017, 16:19

Σικελιώτης έγραψε:

Έτσι..

Και αυτό με δεδομένο ότι όντως πιστεύουμε ότι έχει σωφρονιστεί έτσι;
Φίλε εμένα δεν με έπεισε.
Το καχύποπτο σενάριο:
Ο Πάσσαρης ένας από τους πιο διαβόητους κακοποιούς της Ελλάδας, ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι τον έχει φτύσει το σύστημα και η κοινωνία ολόκληρη όχι απλά δε σωφρονίζεται αλλά διψάει για εκδίκηση.

Πόσο μάλλον να μετανόησε για τις πράξεις του επειδή πίστεψε στο θεό. Ας σοβαρευτούμε.
Το σχέδιο είναι θα δείξω καλή διαγωγή, θα το παίξω μετανοημένος να γίνω συμπαθής στην κοινή γνώμη, θα ζητήσω να εκδικαστώ στην Ελλάδα, θα μεταταγεί εδώ και μετά μην τον είδατε τον Παναή.

Το καλοπροαίρετο σενάριο:
Να πιστέψουμε ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες ο άνθρωπος αυτός να έχει όντως σωφρονιστεί.

Και το ακόμη πιο καλοπροαίρετο-αφελές σενάριο:
Να πιστέψουμε ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες ο άνθρωπος αυτός να έχει όντως σωφρονιστεί επειδή ο πάτερ Γερβάσιος μίλησε στην ψυχή του και τον έκανε καλό άνθρωπο. Τον ΠΑΣΣΑΡΗ ... ο πάτερ Γερβάσιος
KEEP CALM AND THINK LOGICALLY

Anyway, όποιος είδες προχθές την γλυκανάλατη συνέντευξη :ohno: που του έκανε η δημοσιογράφος από την εκπομπή "Δικογραφίες" ,πέρα από το γεγονός ότι κάτι τέτοιες γελοίες ερωτήσεις δεν τις κάνει ούτε η Πάνια στον πιο δευτεροκλασάτο καλεσμένο της, θα καταλάβει ότι αιωρείται ένα fake πράγμα.

Άκου ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος στον Πάσσαρη. Στον Πάσσαρη...
"Τι σημαίνει για σένα αγάπη;" :s_rofl
Λες και είναι καμιά φιναλίστ σε καλλιστεία.
Μέχρι και ο ίδιος γέλασε.
Ο πιο σκληροτράχηλος κακοποιός της Ελλάδας να απαντάει σε τέτοιες φλωριές. Αντί να τον ρωτήσει τίποτε άλλο με πιο πολιτικο-κοινωνικό περιεχόμενο να βγάλουμε κι εμείς καμιά άκρη, τον ρωτούσε για το πώς φτερουγίζουν οι πεταλουδίτσες.
Τέσπα και αυτός went with the flow. Έπρεπε να δείξει ότι είναι κοντά στο θεό.

Στο 6.17 η ερώτηση κόλαφος της δημοσιογράφου

Τέσπα, επειδή δε θέλω να είμαι απόλυτη ας πιστέψουμε ότι όντως ο άνθρωπος αυτός σωφρονίστηκε για τον α΄ ή β' λόγο (σημασία έχει το αποτέλεσμα) και ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία όπως ορίζουν το σύνταγμα, οι νόμοι και οι άγραφοι ηθικοί κανόνες.
Αλλά κρατώ μια επιφύλαξη.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μαρ 2017, 16:19

Metranion έγραψε:
Δεν ξέρω ρε παιδιά, κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο παλιότερα, ότι τον είχαν αποτελιώσει μέσα στις φυλακές από το πολύ ξύλο κλπ

Ε καλά γύρω από τέτοια ονόματα πάντα υπάρχει μια παραφιλολογία.
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”