Κάθε ἄνθρωπος ἔχει τρεῖς φίλους. Ὁ ἕνας τὸν ἐγκαταλείπει κατὰ τὴν ὥραν τοῦ θανάτου, ὁ ἄλλος κατὰ τὸν ἐνταφιασμὸν καὶ ὁ τρίτος τὸν συνοδεύει πέραν τοῦ τάφου. Ὁ πρῶτος εἶναι τὰ ὑλικὰ ἀγαθά, ὁ δεύτερος oἱ φίλοι του καὶ ὁ τρίτος τὰ καλὰ ἔργα. Διά τοῦτο ὁ ἄνθρωπος πρέπει νὰ φροντίζῃ, ὥστε ἐνῷ, ὅταν ἐγεννήθη, ὅλοι γελοῦσαν καὶ αὐτὸς ἔκλαιεν, ὅταν ἀποθάνῃ, οἱ ἄλλοι νὰ κλαίουν καὶ αὐτὸς νὰ γελάῃ.
Ἀρχιμανδρίτης Ἰωήλ Γιαννακόπουλο
Ορθόδοξη Θεολογία
-
pluton
- Supreme poster

Ορθόδοξη Θεολογία
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Re: Ορθόδοξη Θεολογία
pluton έγραψε:Κάθε ἄνθρωπος ἔχει τρεῖς φίλους. Ὁ ἕνας τὸν ἐγκαταλείπει κατὰ τὴν ὥραν τοῦ θανάτου, ὁ ἄλλος κατὰ τὸν ἐνταφιασμὸν καὶ ὁ τρίτος τὸν συνοδεύει πέραν τοῦ τάφου. Ὁ πρῶτος εἶναι τὰ ὑλικὰ ἀγαθά, ὁ δεύτερος oἱ φίλοι του καὶ ὁ τρίτος τὰ καλὰ ἔργα. Διά τοῦτο ὁ ἄνθρωπος πρέπει νὰ φροντίζῃ, ὥστε ἐνῷ, ὅταν ἐγεννήθη, ὅλοι γελοῦσαν καὶ αὐτὸς ἔκλαιεν, ὅταν ἀποθάνῃ, οἱ ἄλλοι νὰ κλαίουν καὶ αὐτὸς νὰ γελάῃ.
Ρίγη συγκίνησης, ετύλιξαν το δύσμοιρο και ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες, κορμί μου. Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη Ιωήλ που μας δίδαξε και την υστεροφημία. Του είμαστε υπόχρεοι. Τώρα δα, σκεφτόμουν να αφήσω τα εγκόσμια και να σύρω τη δόλια Πασιφάη, μέχρι τα Μετέωρα, για να κλειστώ σε μοναστήρι. Να γίνω Νύφη του χριστού μου.

0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Nandros
- Crazy poster

pluton έγραψε:Κάθε ἄνθρωπος ἔχει τρεῖς φίλους. Ὁ ἕνας τὸν ἐγκαταλείπει κατὰ τὴν ὥραν τοῦ θανάτου, ὁ ἄλλος κατὰ τὸν ἐνταφιασμὸν καὶ ὁ τρίτος τὸν συνοδεύει πέραν τοῦ τάφου. Ὁ πρῶτος εἶναι τὰ ὑλικὰ ἀγαθά, ὁ δεύτερος oἱ φίλοι του καὶ ὁ τρίτος τὰ καλὰ ἔργα. Διά τοῦτο ὁ ἄνθρωπος πρέπει νὰ φροντίζῃ, ὥστε ἐνῷ, ὅταν ἐγεννήθη, ὅλοι γελοῦσαν καὶ αὐτὸς ἔκλαιεν, ὅταν ἀποθάνῃ, οἱ ἄλλοι νὰ κλαίουν καὶ αὐτὸς νὰ γελάῃ.
Και πώς το γνωρίζει ο αρχιτσομπάνος, ότι οι αποθαμένοι γελούν; Από πού το έμαθε;
.
0 .
-
Nandros
- Crazy poster

Πασιφάη έγραψε:Ρίγη συγκίνησης, ετύλιξαν το δύσμοιρο και ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες, κορμί μου. Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη Ιωήλ που μας δίδαξε και την υστεροφημία. Του είμαστε υπόχρεοι. Τώρα δα, σκεφτόμουν να αφήσω τα εγκόσμια και να σύρω τη δόλια Πασιφάη, μέχρι τα Μετέωρα, για να κλειστώ σε μοναστήρι. Να γίνω Νύφη του χριστού μου.pluton έγραψε:Κάθε ἄνθρωπος ἔχει τρεῖς φίλους. Ὁ ἕνας τὸν ἐγκαταλείπει κατὰ τὴν ὥραν τοῦ θανάτου, ὁ ἄλλος κατὰ τὸν ἐνταφιασμὸν καὶ ὁ τρίτος τὸν συνοδεύει πέραν τοῦ τάφου. Ὁ πρῶτος εἶναι τὰ ὑλικὰ ἀγαθά, ὁ δεύτερος oἱ φίλοι του καὶ ὁ τρίτος τὰ καλὰ ἔργα. Διά τοῦτο ὁ ἄνθρωπος πρέπει νὰ φροντίζῃ, ὥστε ἐνῷ, ὅταν ἐγεννήθη, ὅλοι γελοῦσαν καὶ αὐτὸς ἔκλαιεν, ὅταν ἀποθάνῃ, οἱ ἄλλοι νὰ κλαίουν καὶ αὐτὸς νὰ γελάῃ.
Προτείνω μοναχικό όνομα Αδελφή Μπινελίκη!
.
0 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Nandros έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Ρίγη συγκίνησης, ετύλιξαν το δύσμοιρο και ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες, κορμί μου. Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη Ιωήλ που μας δίδαξε και την υστεροφημία. Του είμαστε υπόχρεοι. Τώρα δα, σκεφτόμουν να αφήσω τα εγκόσμια και να σύρω τη δόλια Πασιφάη, μέχρι τα Μετέωρα, για να κλειστώ σε μοναστήρι. Να γίνω Νύφη του χριστού μου.pluton έγραψε:Κάθε ἄνθρωπος ἔχει τρεῖς φίλους. Ὁ ἕνας τὸν ἐγκαταλείπει κατὰ τὴν ὥραν τοῦ θανάτου, ὁ ἄλλος κατὰ τὸν ἐνταφιασμὸν καὶ ὁ τρίτος τὸν συνοδεύει πέραν τοῦ τάφου. Ὁ πρῶτος εἶναι τὰ ὑλικὰ ἀγαθά, ὁ δεύτερος oἱ φίλοι του καὶ ὁ τρίτος τὰ καλὰ ἔργα. Διά τοῦτο ὁ ἄνθρωπος πρέπει νὰ φροντίζῃ, ὥστε ἐνῷ, ὅταν ἐγεννήθη, ὅλοι γελοῦσαν καὶ αὐτὸς ἔκλαιεν, ὅταν ἀποθάνῃ, οἱ ἄλλοι νὰ κλαίουν καὶ αὐτὸς νὰ γελάῃ.
Προτείνω μοναχικό όνομα Αδελφή Μπινελίκη!![]()
.
Αδερφέ εν χριστώ Νάνδρε, να σ' έχει καλά ο κύριος ημών για την διαύγεια πνεύματος. Προσπαθώ είναι η αλήθεια, να αποβάλλω τα σατανιάσματα και να μπω στους κόλπους της θείας ευεργεσίας του. Ξαναλέω. Να γίνω νύφη του. Θα βγάλω και σεντόνι πιστοποίησης παρθενίας. Ευλόγησον και εύχομαι όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ στο διάβα σου.
Μετά τιμής και μετανοίας, συν 46 πατερημά και 97 γονυκλισίες, η μετανιωμένη φίλη σου, Πασιφάη.

0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Nandros
- Crazy poster

Πασιφάη έγραψε:Nandros έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Ρίγη συγκίνησης, ετύλιξαν το δύσμοιρο και ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες, κορμί μου. Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη Ιωήλ που μας δίδαξε και την υστεροφημία. Του είμαστε υπόχρεοι. Τώρα δα, σκεφτόμουν να αφήσω τα εγκόσμια και να σύρω τη δόλια Πασιφάη, μέχρι τα Μετέωρα, για να κλειστώ σε μοναστήρι. Να γίνω Νύφη του χριστού μου.pluton έγραψε:Κάθε ἄνθρωπος ἔχει τρεῖς φίλους. Ὁ ἕνας τὸν ἐγκαταλείπει κατὰ τὴν ὥραν τοῦ θανάτου, ὁ ἄλλος κατὰ τὸν ἐνταφιασμὸν καὶ ὁ τρίτος τὸν συνοδεύει πέραν τοῦ τάφου. Ὁ πρῶτος εἶναι τὰ ὑλικὰ ἀγαθά, ὁ δεύτερος oἱ φίλοι του καὶ ὁ τρίτος τὰ καλὰ ἔργα. Διά τοῦτο ὁ ἄνθρωπος πρέπει νὰ φροντίζῃ, ὥστε ἐνῷ, ὅταν ἐγεννήθη, ὅλοι γελοῦσαν καὶ αὐτὸς ἔκλαιεν, ὅταν ἀποθάνῃ, οἱ ἄλλοι νὰ κλαίουν καὶ αὐτὸς νὰ γελάῃ.
.
Αδερφέ εν χριστώ Νάνδρε, να σ' έχει καλά ο κύριος ημών για την διαύγεια πνεύματος. Προσπαθώ είναι η αλήθεια, να αποβάλλω τα σατανιάσματα και να μπω στους κόλπους της θείας ευεργεσίας του. Ξαναλέω. Να γίνω νύφη του. Θα βγάλω και σεντόνι (1) πιστοποίησης παρθενίας. Ευλόγησον και (2) εύχομαι όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ στο διάβα σου.
Μετά τιμής και μετανοίας, συν 46 πατερημά και 97 γονυκλισίες, η μετανιωμένη φίλη σου, Πασιφάη.
(1) Αυτός ο δυστυχής ο κρίνος, τί φταίει που τα φορτώνετε όλα απάνω του;
(2) Μου εύχεσαι να γίνω νταβατζής τώρα;
.
0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Βαλε Πηγη γιατι λες ψεματα.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Wild Rebel έγραψε:pluton έγραψε:Κάθε ἄνθρωπος ἔχει τρεῖς φίλους. Ὁ ἕνας τὸν ἐγκαταλείπει κατὰ τὴν ὥραν τοῦ θανάτου, ὁ ἄλλος κατὰ τὸν ἐνταφιασμὸν καὶ ὁ τρίτος τὸν συνοδεύει πέραν τοῦ τάφου. Ὁ πρῶτος εἶναι τὰ ὑλικὰ ἀγαθά, ὁ δεύτερος oἱ φίλοι του καὶ ὁ τρίτος τὰ καλὰ ἔργα. Διά τοῦτο ὁ ἄνθρωπος πρέπει νὰ φροντίζῃ, ὥστε ἐνῷ, ὅταν ἐγεννήθη, ὅλοι γελοῦσαν καὶ αὐτὸς ἔκλαιεν, ὅταν ἀποθάνῃ, οἱ ἄλλοι νὰ κλαίουν καὶ αὐτὸς νὰ γελάῃ.
Βαλε Πηγη γιατι λες ψεματα.
Το κείμενο είναι όπως μου το έστειλε φίλος σε προσωπικό μέηλ, γιατί υποψιάζεσαι ότι δεν είναι του Ἀρχιμανδρίτη Ἰωήλ Γιαννακόπουλου;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Πασιφάη
- Crazy poster

Nandros έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Nandros έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Ρίγη συγκίνησης, ετύλιξαν το δύσμοιρο και ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες, κορμί μου. Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη Ιωήλ που μας δίδαξε και την υστεροφημία. Του είμαστε υπόχρεοι. Τώρα δα, σκεφτόμουν να αφήσω τα εγκόσμια και να σύρω τη δόλια Πασιφάη, μέχρι τα Μετέωρα, για να κλειστώ σε μοναστήρι. Να γίνω Νύφη του χριστού μου.
.
Αδερφέ εν χριστώ Νάνδρε, να σ' έχει καλά ο κύριος ημών για την διαύγεια πνεύματος. Προσπαθώ είναι η αλήθεια, να αποβάλλω τα σατανιάσματα και να μπω στους κόλπους της θείας ευεργεσίας του. Ξαναλέω. Να γίνω νύφη του. Θα βγάλω και σεντόνι (1) πιστοποίησης παρθενίας. Ευλόγησον και (2) εύχομαι όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ στο διάβα σου.
(1) Αυτός ο δυστυχής ο κρίνος, τί φταίει που τα φορτώνετε όλα απάνω του;
(2) Μου εύχεσαι να γίνω νταβατζής τώρα;![]()
.
1. Αυτός ο κρίνος ευθύνεται για τη μαλακία και την φτώχεια στο πνεύμα. Δουλικά μια ζωή..
2. Ε, το μαλάκα..

0 .