• Ενεργά Θέματα 
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.

Γονέας 1 και γονέας 2

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γονέας 1 και γονέας 2

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Αύγ 2024, 13:14

Να σου πω και εγώ ήθελα να στο βάλω αυτό.

https://www.facebook.com/share/MzR43WJvCqTuvr4C/

Τώρα εδώ το Μαράκι θέλει να μας πει ότι στην Ρωσία οι αλλαξοκωλιες είναι κάτι άγνωστο και ο κόκκινος στρατός πολεμά για την ηθική..... Οι Πολωνοί, οι Γερμανοί, οι Βαλτικές χώρες και γενικά όπου μπήκε ο ηθικός κόκκινος στρατός έχουν άλλη γνώμη. Ο Jerzy Bohdan Szumczyk έφτιαξε ένα άγαλμα που δείχνει την ηθική του κόκκινου στρατού. Το ονόμασε comm frau.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Αύγ 2024, 13:59

στηρίζουμε τη διαφορετικότητα και το δικαίωμα του να αναγνωρίζεται ο καθένας όπως θέλει εκείνη
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Σεπ 2024, 11:31

Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια!»
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Σεπ 2024, 12:19

Aμφιβάλλω με το αν η Λατινοπούλου έχει ασχοληθεί ποτέ με κάποιο σοβαρό θέμα στην πολιτική της ''καριέρα''. Με το μόνο με το οποίο ασχολείται είναι να σχολιάζει την κάθε μαλακία που λένε διάφοροι επώνυμοι και ανώνυμοι στα social media.

Αυτό είναι κουτσομπολίστικη εκπομπή όχι πολιτική.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Σεπ 2024, 10:06

«Kάτι σαύρες δεν έχουν φύλο όχι τα παιδιά μας»: Ξέσπασε ο Γιάννης Σούρας με τις δηλώσεις της Παπαρίζου
0 .

Κλεομένης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Κλεομένης » 20 Σεπ 2024, 13:21

Χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ανησυχούν για τα παιδιά. Τα παιδιά μας ρε γαμώτο! Τα παιδιά μας!. Όταν ακούω να το λένε αυτό, καταλαβαίνω αμέσως ότι πρόκειται για ανθρώπους με ευαισθησίες και ενσυναίσθηση για τα παιδιά. Μόνο για τα παιδιά μάχονται και ενδιαφέρονται. Όχι για κανέναν άλλο λόγο.
Ε τι κάνετε; Βλέπουν και μικρά παιδιά!
Για πρόσεχε τι λες! Έχουμε και παιδιά εδώ!

Πόσο με πείθουν για τη γνήσια αυτή αντίδραση! Να τους πιστεύετε πάντα όταν στην επιχειρηματολογία τους βάζουν μπροστά παιδιά ή και άλλα πρόσωπα ενδεχομένως που μπορεί να είναι θύματα, όπως γυναίκες ας πούμε που κακοποιούνται.
Ευαίσθητοι άνθρωποι.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Σεπ 2024, 20:55

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω δύο παιδιά – Αν μποροúσα θα ήθελα και να τα κuοφορńσω»
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Σεπ 2024, 07:45

Λένα Διβάνη: «Η παραδοσιακή οικογένεια είναι πολύ παλιακή»

«Για εμένα είναι φυλακή και νομίζω ότι για όλους πια. Ο θεσμός ξεφτίζει και το 60% παίρνει διαζύγιο σύμφωνα με τα αρχεία του δικηγορικού συλλόγου.

Δεν γίνονται πια γάμοι, γίνονται γαμοβαπτίσεις.

Τώρα το παιδί έγινε το θέμα, ο γάμος είναι πολύ παλιακός. Όπως και η παραδοσιακή οικογένεια είναι πολύ παλιακή. Τώρα η οικογένεια μπορεί να είναι οι φίλοι σου, μπορεί δύο άντρες, δύο γυναίκες, μία γυναίκα και το παιδί της. Κάποτε ήταν μπαμπάς, μαμά, παιδί. Τελείωσε αυτό» είπε η Λένα Διβάνη.
0 .

Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2024, 08:21

pluton έγραψε:Λένα Διβάνη: «Η παραδοσιακή οικογένεια είναι πολύ παλιακή»

«Για εμένα είναι φυλακή και νομίζω ότι για όλους πια. Ο θεσμός ξεφτίζει και το 60% παίρνει διαζύγιο σύμφωνα με τα αρχεία του δικηγορικού συλλόγου.

Δεν γίνονται πια γάμοι, γίνονται γαμοβαπτίσεις.

Τώρα το παιδί έγινε το θέμα, ο γάμος είναι πολύ παλιακός. Όπως και η παραδοσιακή οικογένεια είναι πολύ παλιακή. Τώρα η οικογένεια μπορεί να είναι οι φίλοι σου, μπορεί δύο άντρες, δύο γυναίκες, μία γυναίκα και το παιδί της. Κάποτε ήταν μπαμπάς, μαμά, παιδί. Τελείωσε αυτό» είπε η Λένα Διβάνη.

Σε αυτά έχει δίκιο. Έχει ξεφτιλιστεί ο θεσμός.
0 .

Κλεομένης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Κλεομένης » 21 Σεπ 2024, 08:45

Τέτοιος που ήταν, του άξιζε.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”