Νομιμη Ηλικια Σεξουαλικης Συναινεσης

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Νομιμη Ηλικια Σεξουαλικης Συναινεσης

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Οκτ 2022, 07:19

Γιάννης έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

Δηλαδη εσυ παρακινεις 15χρονους να αυνανιστουν;Αφου δεν υπαρχει προβλημα οπως μας λες

Όχι, εσένα παρακινώ που είσαι 40 χρονών μαντράχαλος.

Και 15 να ήσουν, πάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Μόνο αν ήμουν παρών και έβγαζα καμιά φωτογραφία. Αν απλώς σε παρακινώ να πας να την παίξεις κεκλεισμένων των θυρών, θα δυσκολευτείς να βρεις δικαστήριο που θα αναγνωρίσει τέλεση παιδεραστίας.

Εν κατακλείδι, άντε να την παίξεις να ηρεμήσεις.

Γιαννη,
ο ΓΓ είναι γνωστή περίπτωση και δεν χρειάζεται να τον παίρνουμε στα σοβαρά
κλασική ατένσιον χορ που καυλώνει να κουρδίζει τους άλλους και να τεστάρει τα όρια

άρα

η συνταγή για ΓΓ και φυσικά για προέλλην είναι μια
αφου πάτε σε διαγωνισμό του ποιος θα γράψει την μεγαλύτερη χαζομάρα
επιλέγεις , αν θα τον ακολουθήσεις στο βούρκο που του αρέσει να κυλιέται

κοίτα τώρα νήμα που άνοιξε

να μας πείσει ότι καλή είναι η παιδεραστία.!!!!!!!!!!!!!!!!!
ότι δεν τρέχει τίποτα ρε σεις και ο γεωργιάδης καλό παιδί ήταν και ο λιγνάδης
εντάξει γούσταραν λιγάκι παιδικά κωλαράκια , αλλά οκ , ας κάνουμε τα στραβά μάτια

ε τώρα θα καθόμαστε να μιλάμε σοβαρά;
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Οκτ 2022, 10:41

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά διάβασα κάτι παραπάνω και άρχισα να ανησυχώ.
Εμείς μικροί στα δέκα με έντεκα μαζευόμασταν στα χωράφια και τις μετράγαμε κατά μήκος, κατά περιφέρεια και διαγωνιζόμαστε ποιος θα κατουρήσει πιο μακριά, ποιος θα τα πετάξει πιο μακριά ή πιο αργά ή πιο γρήγορα από τους άλλους και βλέπαμε, παίζοντας τες ομαδικά, και πορνοφωτογραφίες από ένα περιοδικό που βούταγε ο Βαγγέλης από τον πατέρα του.
Ενίοτε παίζαμε το γιατρό και με τις γειτονοπούλες που η κάθε μία ήθελε να την εξετάζουν και τρεις γιατροί ταυτόχρονα και πόναγαν πάντα όλες κατά ένα περίεργο τρόπο σε ό,τι κάλυπτε το βρακί τους.
Έπαιζε παιδεραστία;

Το κανατε με παρακινηση ενηλικου;

Όχι ρε, αυτοβούλως.
Και όταν συνέβη δυο τρεις φορές να μας πιάσουν επ' αυτοφώρω παίζοντας το γιατρό με τις γειτονοπούλες φάγαμε το ξύλο της αρκούδας από τις μανάδες μας.
Και όταν σε φάση ωριμότητας, γύρω στα 15 με 16, που διαβάσαμε Φρόιντ, Φρομ, Ράιχ και Νηλ οι οποίο υποστήριζαν ότι η καταπίεση των μεταξύ ανηλίκων σεξουαλικών παιχνιδιών πιθανόν στο μέλλον να επιφέρει σεξουαλικές παρεκτροπές, εγώ ζήτησα το λόγο από τη μάνα μου για το καταχέριασμα που μου έριξε τότε που στρίμωξα στο δωμάτιο μου τη μεγαλύτερη μου κατά δυο χρόνια Σμαράγδα ενώ η μάνα μου και η μάνα της έριχναν τον καφέ στην κουζίνα.
Και η απάντηση της ήταν ότι έπρεπε να μου είχε ρίξει περισσότερες γιατί θα είχα βάλει μυαλό και δε θα της κουβάλαγα τώρα στο σπίτι κάθε αλανιάρα που γνώριζα και να το βουλώσω γιατί θα μου έριχνε αναδρομικά ό,τι δε μου είχε ρίξει μέχρι τώρα.
Σκουριασμένα μυαλά ρε πστη μου.

Ειρήσθω εν παρόδω να αναφέρω ότι ξύλο τρώγαμε μόνο εμείς και όχι τα κορίτσια γιατί λέει εμείς τα παρασέρναμε να ξεβρακωθούνε ενώ στην πραγματικότητα αυτές μας πίεζαν αφόρητα να παίξουμε το γιατρό μαζί τους.
Εμείς θέλαμε να κάνουμε τις ποδηλατάδες μας και αυτές μας εκβίαζαν ότι αν δεν παίξουμε
το γιατρό θα μαρτυρήσουν στις μανάδες μας ότι βουτάγαμε τσίχλες από τον περιπτερά και πηγαίναμε και καπνίζαμε στην ταράτσα του σπιτιού του Τάκη του πιλάφα.
Υποκύπταμε λοιπόν αλλά το ξύλο δεν το γλυτώναμε ούτε στη μια ούτε στην άλλη περίπτωση όταν μας τσακώνανε.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 25 Οκτ 2022, 15:54

vallon έγραψε:
Γιάννης έγραψε:

Και 15 να ήσουν, πάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Μόνο αν ήμουν παρών και έβγαζα καμιά φωτογραφία. Αν απλώς σε παρακινώ να πας να την παίξεις κεκλεισμένων των θυρών, θα δυσκολευτείς να βρεις δικαστήριο που θα αναγνωρίσει τέλεση παιδεραστίας.

Γιαννη,
ο ΓΓ είναι γνωστή περίπτωση και δεν χρειάζεται να τον παίρνουμε στα σοβαρά
κλασική ατένσιον χορ που καυλώνει να κουρδίζει τους άλλους και να τεστάρει τα όρια

άρα

η συνταγή για ΓΓ και φυσικά για προέλλην είναι μια
αφου πάτε σε διαγωνισμό του ποιος θα γράψει την μεγαλύτερη χαζομάρα
επιλέγεις , αν θα τον ακολουθήσεις στο βούρκο που του αρέσει να κυλιέται

κοίτα τώρα νήμα που άνοιξε

να μας πείσει ότι καλή είναι η παιδεραστία.!!!!!!!!!!!!!!!!!
ότι δεν τρέχει τίποτα ρε σεις και ο γεωργιάδης καλό παιδί ήταν και ο λιγνάδης
εντάξει γούσταραν λιγάκι παιδικά κωλαράκια , αλλά οκ , ας κάνουμε τα στραβά μάτια

ε τώρα θα καθόμαστε να μιλάμε σοβαρά;
:D

Θα μπορούσα να το γυρίσω κι εγώ με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους σοφιστείας και να τον κολλήσω στον τοίχο εξάγοντας το συμπέρασμα ότι είναι παιδέρας, αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ με τα μούτρα του - ήδη, και πολύ...
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 25 Οκτ 2022, 15:56

Γιάννης έγραψε:[

Που ξερεις ποσο χρονων ειμαι;

Άστο, κάνει μπαμ. Εξάλλου, σου εξήγησα ήδη ότι όσο και να είσαι δεν έχει σημασία, δεν κάνει απολύτως καμμία διαφορά.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Νοέμ 2025, 19:11

Ευκαιρία στους προοδευτικούς να συμπαρασταθούν στην 55χρονη δασκάλα που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από 6χρονο.

Τον δράστη τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Δεν ξέρω αν η αστυνομία τον έπιασε και αν τον έστειλε με το αυτόφωρο στον εισαγγελέα.

https://www.facebook.com/share/p/16PnYtTJ7R/

Ελπίζω οι συνδικαλιστές να δώσουν την δέουσα προσοχή στην σεξουαλική κακοποίηση του σιτεμενου προσωπικού των σχολείων, θα πρέπει να είναι βασική διεκδίκηση στις κινητοποιήσεις του κλάδου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 22 Νοέμ 2025, 23:09

Λουτράκι: «Ίσως να είχα εμπάθεια με το παιδάκι, αλλά με θώπευσε», λέει η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή

...

Κακοποίηση από τον πρώην σύζυγο

Η 55χρονη γυναίκα προχώρησε και σε μια εξομολόγηση για τα 30 χρόνια κακοποίησης από τον πρώην σύζυγό της. «Κακοποιητής, χειραγωγός, ναρκισσιστής. Έζησα ότι πιο φρικτό μπορεί να ζήσει άνθρωπος. Τον φοβόμουνα και υπέφερα πάρα πολύ», είπε, περιγράφοντας τη φρίκη της καθημερινής της ζωής μαζί του. Χώρισε πέρσι και κατήγγειλε το πρώην σύζυγό της για την κακοποίησή της.

«Έκανα καταγγελία και έφτασαν 7 άτομα να μας χωρίσουν. Έβριζε, βλαστημούσε και καταριόταν εμένα και τα παιδιά μου. Όλα αυτά τα χρόνια με έσωσε ο Ιησούς Χριστός, γιατί πριν 5 χρόνια δεν πίστευα στο Θεό», αποκάλυψε η ίδια, τονίζοντας την απόγνωση που βίωνε.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... no-mathiti
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » Χθες, 14:23

εχει προβληματα και επρεπε να απομακρυνθει απο την διδασκαλια
ακομη και το μικρο την ακουμπησε στο στηθος επιτηδες αυτη θαεπρεπε να το διαχειρσθει
νορμαλ ...θεραπεια με ισχυρα καταπραυντικα

ειδα και μια τριανταχρονη στο χ ομορφη μεν αλλα περα για περα αλλου

να λεει σε γυναικες να συνδεθουν με το αιμα της περιοδου να το μυρισουν και να το γευθουν
και αλλα παλαβα ..λυπαμαι τον φουκαρα που θα την πατησει μαζι της
μιλαμε οτι ο κοσμος εχει αρρωστησει ...
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » Χθες, 16:11

Αυτή στο Λουτράκι έχω αρχίσει να την λυπάμαι, από εδώ και πέρα όλο λάθη θα κάνει θα την περιλάβουν και αυτοί οι ξεδιάντροποι οι δημοσιογράφοι.... Σκατα είναι φανερό η γυναίκα δεν είναι καλά....

Αλλά εδώ μπαίνει το ουσιώδες ζήτημα η κυβέρνηση πως δεν κατάλαβε και μήπως τελικά ο Μητσοτάκης μαζί με τον Άδωνη..... απορώ πως ο υπουργός Παιδείας δεν έχει δώσει ακόμα παραίτηση.... Κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Πάντως μαζί με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών πρέπει να υπάρχει και ψυχολογικός έλεγχος, λέω τώρα.....
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Κοινωνία”