Τι ποσοστό είναι τα ψεκιά επί του πληθυσμού της Ελλάδας;

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τι ποσοστό είναι τα ψεκιά επί του πληθυσμού της Ελλάδας;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Αύγ 2022, 19:38

Adminović έγραψε:Εγώ θέλω ένα γκάλοπ μεταξύ των μπολιασθέντων (με εξαίρεση όσους εκβιάστηκαν για να υποστούν το βασανιστήριο του εμβολιασμού και της μετατροπής τους σε πειραματόζωα παρά τη θέληση τους), όπου θα καταγράφεται πόσοι (και πόσες φορές έκαστος) από τους μπολιασθέντες πέρασαν κόβιντ και να βαθμολογήσουν από 1 έως 10 ποσό καλά θεωρούν ότι τους προστάτεψαν αυτά τα σκευάσματα από το κόβιντ. :laugh1: :laugh1:

Δεν έχω κολλήσει τίποτα μέχρι στιγμής και έχω έρθει άπειρες φορές σε επαφή με κρούσματα.
Εκτός και αν έχω κολλήσει και το πέρασα αναίμακτα.
Δεν έχω καταλάβει πώς δεν έχω λαβωθεί ακόμα όταν όλοι οι γύρω μου κολλάνε ο ένας μετά τον άλλον.
Φαντάζομαι την ίδια απορία έχετε όλοι όσοι δεν έχετε κολλήσει ακόμα εδώ και 2,5 - 3 χρόνια.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Αύγ 2022, 19:42

Eγώ δεν έχω καμιά απορία.

Η αποφυγή στενής προσωπικής επαφής με ψέκες, η ορθή χρήση FFP2 μάσκας και ο τριπλός εμβολιασμός, θωρακίζουν 100% εναντίον οποιασδήποτε μολυσματικής ασθένειας.

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να τηρούσε αυτά τα 3 υπεραπλά μέτρα προστασίας και να κόλλησε.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Αύγ 2022, 19:59

Κι εγώ με 0 εμβόλια, τηρώντας απλώς τους κανόνες προστασίας, δεν κόλλησα τίποτα αυτά τα 2,5 χρόνια (εκτός αν κόλλησα και το πέρασα πολύ ελαφρά). :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Αύγ 2022, 20:10

Προέλλην έγραψε:Eγώ δεν έχω καμιά απορία.

Η αποφυγή στενής προσωπικής επαφής με ψέκες, η ορθή χρήση FFP2 μάσκας και ο τριπλός εμβολιασμός, θωρακίζουν 100% εναντίον οποιασδήποτε μολυσματικής ασθένειας.

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να τηρούσε αυτά τα 3 υπεραπλά μέτρα προστασίας και να κόλλησε.

Δεν είναι έτσι προέλληνα. Όσο σχολαστικός και να είσαι πάλι μπορεί να σε πετύχει ο ιός σε μια στιγμή απροσεξίας.
Κι εγώ είμαι προσεκτική (αν και τώρα έχω χαλαρώσει λίγο).Μάσκα εξακολουθώ να φοράω σε κλειστούς χώρους.
Μια φορά την ξέχασα σε ένα φαρμακείο και μου την είπε ο φαρμακοποιός "μασκούλα δε φοράμε;"
:laugh1: :laugh1:
Γμτ
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 10 Αύγ 2022, 20:16

οσους ψεκομπολ ξερω το εχουν περασει τουλάχιστον 2 φορες ,εξαιρεση 1 που δεν εχει κολλησει (διπλοεμβολιασμενος) ,η φιλεναδα τριπλοεμβολιασμενη το ξαναπερασε και δεν μπορει να συνερθει ,εγω ξυνω τα @@ μου και παρακολουθω τους ψεκομπολ να ψοφανε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Αύγ 2022, 20:54

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Eγώ δεν έχω καμιά απορία.

Δεν είναι έτσι προέλληνα. Όσο σχολαστικός και να είσαι πάλι μπορεί να σε πετύχει ο ιός σε μια στιγμή απροσεξίας.
Κι εγώ είμαι προσεκτική (αν και τώρα έχω χαλαρώσει λίγο).Μάσκα εξακολουθώ να φοράω σε κλειστούς χώρους.
Μια φορά την ξέχασα σε ένα φαρμακείο και μου την είπε ο φαρμακοποιός "μασκούλα δε φοράμε;"
:laugh1: :laugh1:
Γμτ

Η FFP2 κάνει δουλειά. Έχω βρεθεί σχεδόν 10 φορές με κόσμο σε μικρά δωμάτια meeting, πάνω από ώρα, να φοράω μάσκα μόνο εγώ, και να βγαίνουν άτομα που πήραν μέρος κάργα άρρωστα με κοβίντ την ίδια ή την αμέσως επόμενη μέρα, χωρίς να με κολλήσουν.

Απλά τώρα, αν κατεβάζεις την μάσκα να πίνεις καφεδάκια και νεράκια, και μετά αναρωτιέσαι, μα πως κόλλησα, μα αφού μάσκα, ε.

Τα ίδια και οι γιατροί που χειρίζονται κορονιάρηδες. Μια μασκούλα FFP2 φοράνε, αλλά δεν κολλάνε οι περισσότεροι, κι ας αρπάζουν χλεμπόνια κορονιάρηδων στο πρόσωπο.

Απο κει και πέρα, και το εμπόλιο, βοηθάει το ανοσόποιητικό να εξαφανίσει στο φτερό μικρό ιικό φορτίο.

Μέσω αφής, δύκολα θα κολλήσεις, πρέπει να πιάσεις χλεμπόνια κορονιάρη και να βάλεις στην μύτη, μάτι, στόμα σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, πλένουμε πάντα τα χέρια μας όταν πιάνουμε μη ασφαλείς επιφάνειες.

Πίστεψέ το ή όχι, έχω να αρρωστήσω απο το παραμικρό εδώ και πάνω απο 10 χρόνια. Γιατί ακόμη και προ κορόνα έπλενα τα χέρια μου και όταν έβλεπα χλεμπονιάρη δεν τον πλησίαζα. Τελευταία φορά κόλλησα γρίπη όταν ακόμη δεν είχα δικό μου γραφείο και το μοιραζόμουν με άλλον, και ήρθε άρρωστος στην δουλειά.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Αύγ 2022, 21:20

Προέλλην έγραψε:Η FFP2 κάνει δουλειά.

FFP3 ρε γατάκι. :D
Έχω βρεθεί πολλές φορές σε κλειστούς χώρους, με ανθρώπους που κόλλησαν κλπ, εγώ ποτέ τίποτα.

0 εμβόλια λέμε και δεν έχω κολλήσει (ή έστω δεν το κατάλαβα).

Από την άλλη ξέρω ένα σωρό μαλάκες τριπλομπολιασμένους, που δεν πρόσεχαν ιδιαίτερα (τα μπόλια προστατεύουν :xaxax: ), και κόλλησαν (ορισμένοι το πέρασαν και αρκετά βαριά).
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Αύγ 2022, 21:30

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Η FFP2 κάνει δουλειά.

FFP3 ρε γατάκι. :D
Έχω βρεθεί πολλές φορές σε κλειστούς χώρους, με ανθρώπους που κόλλησαν κλπ, εγώ ποτέ τίποτα.

0 εμβόλια λέμε και δεν έχω κολλήσει (ή έστω δεν το κατάλαβα).

Από την άλλη ξέρω ένα σωρό μαλάκες τριπλομπολιασμένους, που δεν πρόσεχαν ιδιαίτερα (τα μπόλια προστατεύουν :xaxax: ), και κόλλησαν (ορισμένοι το πέρασαν και αρκετά βαριά).

FFP3 δεν προσφέρει κάτι σημαντικά παραπάνω απο FFP2. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπράβο σου, τουλάχιστον δεν είναι αρνητής του ιού :D

Και πολύ καλά κάνεις, γιατί αν φοβάσαι μια φορά τα εμπόλια, να φοβάσαι 1.000.000x την επόμενη μέρα του να κολλήσεις την "γριπούλα" :asd03:

Long Covid: Είναι η επόμενη μεγάλη απειλή για τη δημόσια υγεία;

https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni ... os-simera/
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Αύγ 2022, 21:39

Προέλλην έγραψε:Και πολύ καλά κάνεις, γιατί αν φοβάσαι μια φορά τα εμπόλια, να φοβάσαι 1.000.000x την επόμενη μέρα του να κολλήσεις την "γριπούλα" :asd03:

Ποτέ στην ζωή μου δεν πάω γυρεύοντας.
Ούτε φυσικά είμαι από αυτούς που φοράνε μάσκα όταν κάθονται έξω κάπου χωρίς κόσμο δίπλα τους.
Ξέρω τί μου γίνεται και ξέρω πώς να προστατευθω.

Οι φίλοι σου οι ψέκες που πίστεψαν ότι σώθηκαν με το μπολι είναι αυτοί που κολλάνε κυρίως γιατί δεν δίνουν τόσο σημασία στην προστασία από τη μετάδοση. Δηλαδή και κόβιντ και παρενέργειες από το μπολι. Τζακ ποτ. :LoL:

Εγώ λέω ότι το καλύτερο είναι να μην κολλήσεις τίποτα. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Αύγ 2022, 22:03

Προέλλην έγραψε:Η FFP2 κάνει δουλειά. Έχω βρεθεί σχεδόν 10 φορές με κόσμο σε μικρά δωμάτια meeting, πάνω από ώρα, να φοράω μάσκα μόνο εγώ, και να βγαίνουν άτομα που πήραν μέρος κάργα άρρωστα με κοβίντ την ίδια ή την αμέσως επόμενη μέρα, χωρίς να με κολλήσουν.

Απλά τώρα, αν κατεβάζεις την μάσκα να πίνεις καφεδάκια και νεράκια, και μετά αναρωτιέσαι, μα πως κόλλησα, μα αφού μάσκα, ε.

Τα ίδια και οι γιατροί που χειρίζονται κορονιάρηδες. Μια μασκούλα FFP2 φοράνε, αλλά δεν κολλάνε οι περισσότεροι, κι ας αρπάζουν χλεμπόνια κορονιάρηδων στο πρόσωπο.

Απο κει και πέρα, και το εμπόλιο, βοηθάει το ανοσόποιητικό να εξαφανίσει στο φτερό μικρό ιικό φορτίο.

Μέσω αφής, δύκολα θα κολλήσεις, πρέπει να πιάσεις χλεμπόνια κορονιάρη και να βάλεις στην μύτη, μάτι, στόμα σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, πλένουμε πάντα τα χέρια μας όταν πιάνουμε μη ασφαλείς επιφάνειες.

Πίστεψέ το ή όχι, έχω να αρρωστήσω απο το παραμικρό εδώ και πάνω απο 10 χρόνια. Γιατί ακόμη και προ κορόνα έπλενα τα χέρια μου και όταν έβλεπα χλεμπονιάρη δεν τον πλησίαζα. Τελευταία φορά κόλλησα γρίπη όταν ακόμη δεν είχα δικό μου γραφείο και το μοιραζόμουν με άλλον, και ήρθε άρρωστος στην δουλειά.

Εγώ σε αντίθεση με αυτό που λέει ο αντμίν ποτέ δεν μάγκεψα επειδή έκανα το εμβόλιο ότι δεν κολλάει. Ούτε πίστεψα ποτέ ότι ξεμπερδέψαμε με τον ιό.
Προσέχω όπως πρόσεχα (σε χαμηλότερη ένταση ίσως) αλλά είναι και θέμα τύχης ρε προέλληνα λίγο. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να πέσουμε κι εμείς ηρωικά στο πεδίο της μάχης.
:D

πσ: Καλά πάντως άλλοι τι γκαντέμηδες είναι και κολλάνε και δυο και τρεις φορές κι εμείς ούτε μία;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”