ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
εσεις που ανηκετε ????
εγω στους ασεξουαλικους δευτερου τυπου λογω σωματικων και ψυχολογικων προβληματων ....εσεις ???
Εγώ ανήκω στους ασεξουαλικούς τρίτου τύπου γιατί όταν ήμουν στο λύκειο με στρίμωξε η χοντρή
ψιλικατζού της γειτονιάς που ήταν πεντέξι χρόνια μεγαλύτερη και 120+ κιλά, συγκαμένη, με αιμορροΐδες
και βρόμαγε η σέλα της σαν ψαροκασέλα και με ανάγκασε να κάτσει στη μούρη μου με τη βρομοκωλάρα της.
Να επισημάνω ότι κατά τη διάρκεια του βασανισμού μου από τη χοντρή έκλασε και δυο τρεις φορές
στη μούρη μου πράγμα που επιδείνωσε περαιτέρω τον ψυχικό τραυματισμό μου.
Από τότε δεν ξαναπλησίασα θηλυκό και όταν πήρε χαμπάρι η μάνα μου ότι δεν έχω νταραβέρια με
γκόμενες με τρεχε η φουκαριάρα στους παπάδες να με διαβάσουν για να μη γίνω γκέι (σημειώνω ότι οι
περισσότεροι παπάδες που με πήγε το γυάλιζαν το πόμολο), με πήγε σε ψυχολόγους, σε ξεματιάστρες
και χαρτορίχτρες αλλά εγώ έμεινα πιστός στην αρχική μου απόφαση να μην ξαναϋποστώ εκείνη την
τραυματική και δυσώδη εμπειρία της πρώτης νιότης μου και από τότε (όπως έλεγε σε ένα από τα
ποιηματάκια του ο τρελός της γειτονιάς μας) δε γμ κώλο που κλάνει και μνι που κατουρεί
τηνε παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή.
Από αυτό το δυσάρεστο συμβάν της νιότης μου απορρέει και το άκυρο που ρίχνω στη Μύθηρα
στις σεξουαλικές προκλήσεις που μου κάνει συνεχώς.