Οι πολυαγαπημένοι μας ιθαγενείς

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Oι πολυαγαπημένοι μας μετανάστες

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Ιαν 2021, 11:10

Adminović έγραψε:ΠΑΑΑΑΑΛΙ ΚΟΥΒΑ;;; :tourtaface:

pluton έγραψε:Να δεις ότι ο ξυλοδαρμός στο ΜΕΤΡΟ θα αποκαλυφτεί ότι τον έκαναν "μετανάστες".

"Δεν φταίνε τα παιδιά, αλλά ο εκφασισμος της κοινωνίας".
Λιάνα Κανέλλη.

:D :D

Περιμένετε και θα πάμε να κόψουμε τα αυτιά μας με αυτά που ακούμε... Κάτσε να μάθουμε την εθνικότητά τους.

:D

tsakas έγραψε:κατι ακούγεται για βορειοαφρικανους και η αστυνομια υποστηριζει πως εχει τα προσωπα τους από τις καμερες,αλλα θα μαθουμε ααμα συλληφθουν

Τώρα εδώ που τα λέμε ο τσάκας μπορεί και να έχει πέσει μέσα, αν είναι τίποτα αυγά τα παιδιά.... :elladara: :neonaziaris: :Laie_28_z:

Ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια οι δύο δράστες της άγριας επίθεσης στο Μετρό που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Πρόκειται για δύο Έλληνες, 15 και 17 ετών από το Περιστέρι. Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός ειδικού φρουρού που ήταν γείτονας των δυο νεαρών και προσφέρθηκε να τους βοηθήσει και να τους ενημερώνει για να μην τους συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

[....]

Μέσω αυτής της παρακολούθησης των κινητών το τελευταίο 48ωρο είχε καταγραφεί συνομιλία στενού συγγενούς των δύο ανήλικων παιδιών με νεαρό ειδικό φρουρό που ήταν γείτονας και οικοενειακός γνωστός, όπου τον ενημέρωσε για την εμπλοκή των δύο νεαρών στην επίθεση και φέρεται να συζήτησαν για τον τρόπο «χειρισμού» της υπόθεσης, χωρίς ο αστυνομικός φρουρός να ενημερώσει την υπηρεσία του για την πληροφόρηση που είχε από τη γυναίκα.

Οι δύο δράστες, 15 και 17 ετών, ζούσαν με τη μητέρα τους, που είναι υπάλληλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και δεν φέρεται να είχαν ποινικό μητρώο.

Αυτό αν είναι αλήθεια με αφήνει άφωνο.... τελικά όλα μπορούν να συμβούν, αυτό είναι είδηση, όπως είναι γνωστό είδηση είναι ένας άνθρωπος δάγκωσε ένα σκύλο και όχι ένας σκύλος δάγκωσε έναν άνθρωπο.

Η κα Λιάνη επιμένει τώρα σ αυτό;

"Δεν φταίνε τα παιδιά, αλλά ο εκφασισμος της κοινωνίας".
Λιάνα Κανέλλη.

Oxford Bazaar

ErzlIBHXIAApTBx.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιαν 2021, 12:14

pluton έγραψε:Αυτό αν είναι αλήθεια με αφήνει άφωνο.... τελικά όλα μπορούν να συμβούν, αυτό είναι είδηση, όπως είναι γνωστό είδηση είναι ένας άνθρωπος δάγκωσε ένα σκύλο και όχι ένας σκύλος δάγκωσε έναν άνθρωπο.

Ειδηση δεν ειναι ενας ελληνας να συμμετεχει σε ξυλοδαρμους, ειδηση θα ηταν ενας ναζι οπως εσυ να μην διαδιδει fake news .

Δεν σας βγηκε το παραμυθι με τους δυο ''αλγερινους'' που αποδειχθηκαν ελληνακια και πουλας τρελιτσα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Ιαν 2021, 12:57

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ο τρόπος που έδρασαν πάντως δεν μου θυμίζει μετανάστες. Μάλλον Έλληνες ή ελληνοποιημένους θυμίζει. Έτσι λέει η εμπειρία μου του παρελθόντος όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια σκηνικά.

Τελικα οντως δεν ηταν ξενοι, αλλα τι διαφορα εχει το ξυλικι που ριχνουν αυτοι απο το δικο μας? :dunno:

Κι εμένα για ΕΛς μου κάνανε ή το πολύ-πολύ νομιμ(οποιημεν)οι μετανάστες που να ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα.
Ο παράνομος μετανάστης πάντα έχει το φόβο της αστυνομίας, οπότε δεν πάει να κάνει τέτοια επίθεση μέσα στο μετρό για μια παρατήρηση. ;)

pluton έγραψε:Αυτό αν είναι αλήθεια με αφήνει άφωνο.... τελικά όλα μπορούν να συμβούν, αυτό είναι είδηση, όπως είναι γνωστό είδηση είναι ένας άνθρωπος δάγκωσε ένα σκύλο και όχι ένας σκύλος δάγκωσε έναν άνθρωπο.

1/10
Μπορείς και καλύτερο damage control. :yesyes:
Θα μπορούσες πχ να πεις για τις βιαιοπραγίες των κοθμοθνιστών, που τώρα τους έπιασε ο πόνος για την επίθεση στο σταθμάρχη. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Οι πολυαγαπημένοι μας ιθαγενείς

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Ιαν 2021, 16:03

Αυτα τα περιστατικά βιας ειναι απευθείαν αποτελέσματα του λοκνταουν - κλειστών σχολείων, γυμναστήριων, γηπέδων κοκ.
Θέλατε λοκνταουνς; Φάτε τωρα το ξυλο σας και μη παραπονιέστε. Ειναι μονο η αρχή :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 16 Ιαν 2021, 19:25

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ο τρόπος που έδρασαν πάντως δεν μου θυμίζει μετανάστες. Μάλλον Έλληνες ή ελληνοποιημένους θυμίζει. Έτσι λέει η εμπειρία μου του παρελθόντος όταν είχα βρεθεί σε παρόμοια σκηνικά.

Τελικα οντως δεν ηταν ξενοι, αλλα τι διαφορα εχει το ξυλικι που ριχνουν αυτοι απο το δικο μας? :dunno:

Εθνικότητα : Έλληνες ή/και Βορειοηπειρώτες ή/και Αλβανοί. Σπανίως Ρωσοπόντιοι.
Ηλικίες : 13-17 ετών . Με μια χαμένη τάξη στην 1η δημοτικού και μια στο Γυμνάσιο ( συνήθως ).
Φύλο : Αρσενικά κυρίως. Στην παρέα μπορεί να υπάρχουν και 2-3 κορίτσια που οι συμμαθήτριές τους πιστεύουν πως "σίγουρα το έχουν κάνει", και μάλλον έχουν δίκιο.
Σωματοδομή : Λιγνοί , αλλά με νεύρο.
Στόχος ( των γονιών τους :asd03: ) να βγάλουν κουτσά στραβά το Γυμνάσιο για να πάνε Τεχνικό ( και όχι Γενικό Λύκειο ) ή και να σταματήσουν στο Γυμνάσιο τα σχολικά τους χρόνια. Στόχος δικός τους το απόλυτο μηδέν.
Σκοπός της ζωής τους ένας και μοναδικός. Να τους φοβούνται κυρίως οι συνομήλικοί τους. Αλλά αν βρεθεί και κανένας μεμονωμένος μπάρμπας να τους την μπει , δεν κωλώνουν.
Τρόπος δράσης : Ομαδικός. Ποτέ μεμονωμένος.
Μέθοδος : Βρίζω , πειράζω , ενοχλώ , προκαλώ , ρωτάω "Τι κοιτάς ρε μαλάκα ;" , στα λεωφορεία ζωγραφίζω τα καθίσματα , πατώ τα πόδια μου επάνω, κολλάω τσίχλες στα μαλλιά των γυναικών.
Στιγμή εκδήλωσης βίαιης συμπεριφοράς : Όταν ο άλλος αντιδράσει. Επειδή είμαι παιδί, ο ενήλικος που θα πέσει θύμα μου - αλλά και ο συνομήλικός μου που δεν είναι της δικής μου πάστας - δεν θα δώσει μεγάλη σημασία και αυτό θα είναι το μειονέκτημά του. Θα του επιτεθώ τόσο βίαια και με τέτοια σφοδρότητα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ στην ζωή του. Αυτός 5 δευτερόλεπτα πιο πριν θα σκεφτόταν ο,τιδήποτε ( παιδιά , οικογένεια , δουλειά , μπάλα , φίλους , πολιτικά κ.λπ. ) , αλλά εγώ όλη την μέρα κοιτάζω που θα εκδηλώσω την βίαιη συμπεριφορά μου αν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή.
Βία : Αιφνιδιαστικά - πάντα χτυπώ πρώτος - απανωτά χτυπήματα μέχρι να κουραστώ. Μπουνιές στα μάτια και στην μύτη. Κλωτσίδια. Γονατιές. Κουτουλιές στην μύτη συνήθως στους συνομηλίκους μου.

Αυτά με έχει διδάξει η εμπειρία μου. Με το που είδα το σκηνικό ήμουν σε θέση να μαντέψω εύστοχα. Θες η "αύρα" , θες πως έχω δει πολλά παρόμοια ( αλλά λίγα με το θύμα να είναι ενήλικος ), δεν ξέρω πως να το πω χωρίς να επικαλεστώ λίγη ... μεταφυσική . :laugh1:

Οι λαθρομετανάστες δεν δρουν έτσι. Συνήθως έχουν κάποιον σκοπό , π.χ. να σε κλέψουν , να σε εμποδίσουν να επέμβεις σε κάτι κ.λπ. Πολλές φορές έχουν όπλα ( μαχαίρια , πετούν μπουκάλια ) και αφού σε ξαπλώσουν δεν συνεχίζουν να σε βαράνε.
2 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 16 Ιαν 2021, 20:08

https://www.kathimerini.gr/society/5612 ... s-drastes/

Τα δύο ανήλικα αδέλφια, 15 και 17 ετών φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι επιτέθηκαν στον σταθμάρχη επειδή προκλήθηκαν απ’ αυτόν.

Σε βάρος των δύο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, καθώς και απείθεια, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

υγ. για αναρχομπαχαλα τα κοβω
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Ιαν 2021, 21:40

Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση για το ποιοι ήταν, αυτά τα καλόπαιδα τα συναντάς πάρα πολύ συχνά στα σχολεία μας. Είναι εκείνα που ανήκουν στους οργανωμένους οπαδούς των τοπικών ομάδων και πάνε στο γήπεδο για βεντέτα σκοτωμό και βία.
Μάλλον έχετε απομακρυνθεί από το τι σημαίνει δεκαπεντάχρονο στην εποχή μας. Τα παιδιά έχουν αγριέψει τόσο πολύ που μόνο η βία είναι τρόπος επιβολής γι αυτά και πάνω σε αυτά. Μπορώ να θυμηθώ πολλά περιστατικά που δεν έχουν σχέση με σχολική ζωή κι όμως το σχολείο προσπαθεί να τα "καταπιεί.."
Τι σας κάνει εντύπωση;
σε αυτή την κοινωνία που δεν έχεις αύριο αυτό θα εισπράξεις απο τα νέα παιδιά που σου λέει βγαίνω έξω και θα τα γαμ@σω όλα.
Ξέρουν τους νόμους και σου λέει ανήλικος; μια χαρά, μέχρι να πω 18 κάνω ότι θέλω και δεν πάω φυλακή.
Εδω πετάγανε μολόφ μέσα στο σχολείο , τι συζητάμε;
Οι ίδιοι οι μπάτσοι δεν πατάνε μέσα γιατί φοβούνται. Πέρυσι έτυχα μπροστά σε περιστατικό που ένα τσογλανάκι μαθητής και καλά ..πέταξε μια μολότοφ σε μοτοσυκλέτα της αστυνομίας που περνούσε απ έξω από το σχολείο και ο αστυνομικός έφυγε τρέχοντας.
Που ζείτε ρε;
επειδή το πρόβλημα το έχετε κουκουλώσει;
Όταν καταστρέφετε τα ιδανικά και το μέλλον των νέων αυτά συμβαίνουν
Για να καταλάβετε τι σημαίνει να είσαι καθηγητής σε σχολείο μαλάκες που κράζετε
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Ιαν 2021, 22:26

vallon έγραψε:Όταν καταστρέφετε τα ιδανικά και το μέλλον των νέων αυτά συμβαίνουν

Αυτο. Το κρατος (και η κοινωνια) πεταξαν τους νεους σε καδο αχρηστων και μετα αναρωτιομαστε γιατι συμβαινουν ολα αυτα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Ιαν 2021, 01:37

ВладимирВладимирович έγραψε:
vallon έγραψε:Όταν καταστρέφετε τα ιδανικά και το μέλλον των νέων αυτά συμβαίνουν

Αυτο. Το κρατος (και η κοινωνια) πεταξαν τους νεους σε καδο αχρηστων και μετα αναρωτιομαστε γιατι συμβαινουν ολα αυτα.

όχι φίλε δεν αναρωτιόμαστε, απλά βάζουμε το κεφάλι στην άμμο και κάνουμε ότι όλα είναι καλά
τα ξέρουν όλα αυτά οι προύχοντες και φοβούνται γι αυτό τα κουκουλώνουν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιαν 2021, 09:08

Adminović έγραψε:1/10
Μπορείς και καλύτερο damage control. :yesyes:
Θα μπορούσες πχ να πεις για τις βιαιοπραγίες των κοθμοθνιστών, που τώρα τους έπιασε ο πόνος για την επίθεση στο σταθμάρχη. :fico:

Το εκανε ο Τσακας :fico:

tsakas έγραψε:υγ. για αναρχομπαχαλα τα κοβω

Kνιτες ηταν
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”