Η Ελλάδα θα θέσει στην ΕΕ το θέμα συνεργασίας Facebook-Ellinika hoaxes
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Τα ellinikahoaxes κατεβασαν θέμα της Δημοκρατίας και αυτή απαντάει με μήνυση
Διαφημίζεις τον εαυτό σου, για επαγγελματικούς λόγους. Για τους ίδιους λόγους δυσφημείς κιόλας.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Τα ellinikahoaxes κατεβασαν θέμα της Δημοκρατίας και αυτή απαντάει με μήνυση
Περιμενω τοποθετηση του Adminovits.
Προκειται για διαφημιση ιστοσελιδων η για παρουσιαση αρθρων στα πλαισια της ελευθεριας της εκφρασης;
Αν ηθελα παντως να διαφημισω ιστοσελιδα θα την ειχα βαλει στην υπογραφη μου. Δεν το εχω κανει ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδικτυο ουτε καν στη σελιδα μου στο fb.
.
Προκειται για διαφημιση ιστοσελιδων η για παρουσιαση αρθρων στα πλαισια της ελευθεριας της εκφρασης;
Αν ηθελα παντως να διαφημισω ιστοσελιδα θα την ειχα βαλει στην υπογραφη μου. Δεν το εχω κανει ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδικτυο ουτε καν στη σελιδα μου στο fb.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Προέλλην

Όλοι παραθέτουν άρθρα και συζητούν ελεύθερα.
Ένας μόνο όμως κάνει διαφημιστική αλλά και δυσφημιστική καμπάνια προς ίδιον όφελος.
Ένας μόνο όμως κάνει διαφημιστική αλλά και δυσφημιστική καμπάνια προς ίδιον όφελος.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Την δε φερόμενη επαγγελματική σου δραστηριότητα, ο ίδιος την έχεις κάνει βούκινο, και μάλιστα με γαργαλιστικές λεπτομέρειες, κομπασμούς, εμπλέκοντας ονόματα άλλων, κλπ τραγελαφικά. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ποιός κρύβεται πίσω απο την περσόνα σου, αυτά που γράφεις εδώ μέσα ανώνυμα σχολιάζονται.
Απο εκεί και πέρα, όπως ο ίδιος εξάλλου έχεις δηλώσει, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ιστιοσελίδα κατέδειξε δημόσια παραπληροφόρησή σου, σου έχει στοιχίσει ποικιλοτρόπως. Επίσης, όπως ο ίδιος έχεις δηλώσει, αν δεν απατώμαι, έχεις επιδοθεί σε πόλεμο εναντίον της συγκεκριμένης ιστιοσελίδας.
Λίγο όμως ενδιαφέρουν όλα αυτά. Εδώ το θέμα είναι ότι προσπαθείς να κάνεις το elefthero βήμα για την εκστρατεία σου αυτή, κάτι που για όλους εμάς που εδώ μέσα έχουμε έναν καφενέ να συζητάμε και να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας, φαντάζει απαράδεκτο. Επίσης, δεν θα το κάνουμε εδώ μέσα σαν το άλλο φόρουμ που έκλεισε νύχτα απο τα πολλά εξώδικα.
Καλα, @@ επαγγελματικη δραστηριοτητα ειναι αφου δεν βγαζει φραγκο. Αυτη ειναι η προθεση του ομως.
Εγω χεστηκα το τι λεει για τα ΕΗ, αν ενοχληθουν ας του κανουν μηνυση. Εμενα με νοιαζει να σταματησει να διαδιδει μαλακιες που μπορει να στοιχισουν ζωες. Απο το ΦΒ εφαγε ποδι, αλλα η διαχειριση στο Ελευθερο εχει ολιγωρησει.
Λογω φορτου εργασιας απο προχθες δεν εχω προλαβει να αναφερω τα fake news που εχει αμολησει, αλλα δεν ξερω και αν ο Αντμιν εχει χρονο να το ερευνησει. Επισης οι δυο μοντ (λογω υποχρεωσεων φυσικα) εχουν πολυ καιρο να μπουν.
Επισης μπραβο στα παιδια του ΕΗ που εδωσαν πουλο σε αυτον τον ψευτη και σε αλλους αντιστοιχους που αυτην την περιοδο παιζουν με τις ζωες μας.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Επιπλεον η Δημοκρατια σε εσωτερικο ρεπορταζ της κατηγορει τα hoaxes οτι εχουν στο προσωπικο τους εντελως αγνωστους δημοσιογραφους οι οποιοι δεν αμοιβονται σε καθημερινες εφημεριδες.
Ουτε εσυ αμοιβεσαι σε καθημερινες εφημεριδες, ουτε γενικως και την εχεις δει δημοσιογραφαρα. Τι με αυτο?
Ενω πεταει σποντες και για τον υπευθυνο των hoaxes που ηταν....ναρκαλιευτης.![]()
Και συ δεν εισαι δημοσιογραφος αλλα διαφημιστης. Το ιδιο ασχετος με το χωρο με το να ησουν ναρκαλιευτης ή καντηλαναυτης εισαι.
0 .
-
Προέλλην

Μια χαρά τον αποναρκοθέτησαν.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εν τω μεταξυ ο Αρχοντης, που ηταν εκεινος που ανελαβε προσωπικα το debunking του Αριστου, εχει σχετικες σπουδες με το αντικειμενο στο ΑΠΘ και ειναι μελος καποιας ενωσης δημοσιογραφων. Ο Αριστος απ'οσο γνωριζω δεν εχει ουτε σπουδες ουτε ειναι γραμμενος καπου. Τους κοροιδευει ολους αυτους δεν ειναι καν επαγγελματιας δημοσιογραφος. Αυτοι μπορει να μην ειναι ονοματα, αλλα τουλαχιστον ανηκουν στον χωρο.
0 .
-
Προέλλην

Έχει γράψει συγκεκριμένα σε άλλο νήμα τι επιδιώκει με το σπαμάρισμα.
Κατα τα λοιπά, δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνεις έναν απόφοιτο Χημικού ΑΠΘ, πραγματικό δημοσιολόγο με ειδικότητα την εκλαϊκευμένη επιστήμη, που δίνει διαλέξεις για το Ίδρυμα Μποδοσάκη, με κάποιον που ενώ έγραφε τέρατα για ανοσίες αγέλης, μέχρι προχθές δεν ήξερε τι είναι η ανοσία και τα αντισώματα.
Πάντως κυκλοφορούν και άλλοι εκεί έξω που κερδάνε και αυτοί σαν τον δικό μας: https://mariosdimopoulos.com/emvolia/ta ... -emvolion/
Κατα τα λοιπά, δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνεις έναν απόφοιτο Χημικού ΑΠΘ, πραγματικό δημοσιολόγο με ειδικότητα την εκλαϊκευμένη επιστήμη, που δίνει διαλέξεις για το Ίδρυμα Μποδοσάκη, με κάποιον που ενώ έγραφε τέρατα για ανοσίες αγέλης, μέχρι προχθές δεν ήξερε τι είναι η ανοσία και τα αντισώματα.
Πάντως κυκλοφορούν και άλλοι εκεί έξω που κερδάνε και αυτοί σαν τον δικό μας: https://mariosdimopoulos.com/emvolia/ta ... -emvolion/
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
denplirono
- Extreme poster

εγω δεν το διαβασα το νημα, ομως επειδη τωρα βαριεμαι, ο,τι και να λεει ο Προελλην, εγω ειμαι γνησίως αντίθετος 

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:
Εγω χεστηκα το τι λεει για τα ΕΗ, αν ενοχληθουν ας του κανουν μηνυση. Εμενα με νοιαζει να σταματησει να διαδιδει μαλακιες που μπορει να στοιχισουν ζωες. Απο το ΦΒ εφαγε ποδι, αλλα η διαχειριση στο Ελευθερο εχει ολιγωρησει.
Το βασικο σου προβλημα ειναι να βρεις μια δικαιολογια για να με φιμωσεις γιατι μια ζωη τρομπονιαζω την παρεουλα.
Αποδειξη; Οτι απο το πρωι μεχρι το βραδυ ασχολειστε μαζι μου.
Τωρα ριχνεις κλαμα στον Adminovits να επεμβει για να κανει τι;
Η λογοκρισια στο fb μπορει να επιβληθηκε για λογους πολιτικης ορθοτητας που ενθουσιαζουν ξυνισμενες γεροντοκορες σαν κι εσενα.
Στο διαδικτυο ομως ΔΕΝ υπαρχει λογοκρισια, ουτε στα ελληνικα φορα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.