Δεν θα το περάσουμε έτσι στα ψιλά ένα τόσο συνταρακτικό γεγονός. Θα το φάτε στη μάπα μαζί μου.
Εκτός και αν όντως dying και δεν είμαι σε θέση να γράψω.

Προέλλην έγραψε:Eγώ δεν έχω καμιά απορία.
Η αποφυγή στενής προσωπικής επαφής με ψέκες, η ορθή χρήση FFP2 μάσκας και ο τριπλός εμβολιασμός, θωρακίζουν 100% εναντίον οποιασδήποτε μολυσματικής ασθένειας.
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να τηρούσε αυτά τα 3 υπεραπλά μέτρα προστασίας και να κόλλησε.

Adminović έγραψε:Εγώ αν ποτέ κολλήσω, θα ενημερώσω.
Αλλά δεν θα ασχοληθώ και ιδιαίτερα ούτε θα πάω νοσοκομείο.
Αν με δείτε και δεν ξαναγράψω σημαίνει ότι έπεσα ηρωικά στη μάχη.

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:Και πολύ καλά κάνεις, γιατί αν φοβάσαι μια φορά τα εμπόλια, να φοβάσαι 1.000.000x την επόμενη μέρα του να κολλήσεις την "γριπούλα"![]()
Ποτέ στην ζωή μου δεν πάω γυρεύοντας.
Ούτε φυσικά είμαι από αυτούς που φοράνε μάσκα όταν κάθονται έξω κάπου χωρίς κόσμο δίπλα τους.
Ξέρω τί μου γίνεται και ξέρω πώς να προστατευθω.
Οι φίλοι σου οι ψέκες που πίστεψαν ότι σώθηκαν με το μπολι είναι αυτοί που κολλάνε κυρίως γιατί δεν δίνουν τόσο σημασία στην προστασία από τη μετάδοση. Δηλαδή και κόβιντ και παρενέργειες από το μπολι. Τζακ ποτ.![]()
Εγώ λέω ότι το καλύτερο είναι να μην κολλήσεις τίποτα.

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:
Ποτέ στην ζωή μου δεν πάω γυρεύοντας.
Ούτε φυσικά είμαι από αυτούς που φοράνε μάσκα όταν κάθονται έξω κάπου χωρίς κόσμο δίπλα τους.
Ξέρω τί μου γίνεται και ξέρω πώς να προστατευθω.
Οι φίλοι σου οι ψέκες που πίστεψαν ότι σώθηκαν με το μπολι είναι αυτοί που κολλάνε κυρίως γιατί δεν δίνουν τόσο σημασία στην προστασία από τη μετάδοση. Δηλαδή και κόβιντ και παρενέργειες από το μπολι. Τζακ ποτ.![]()
Εγώ λέω ότι το καλύτερο είναι να μην κολλήσεις τίποτα.
Οι δικοι του φιλοι απλα κολλησαν, οι δικοι σου πεθαναν. Ο,τι προτιμαει κανεις

Adminović έγραψε:Ναι, καλά. Πολύ θα θέλατε να είναι έτσι, αλλά μάλλον το αντίστροφο συμβαίνει.![]()
Οι δύο πιο κοντινοί μου φίλοι κόλλησαν και οι δύο (εννοείται ανεμβολίαστοι και πως δεν πρόσεχαν καθόλου) και είχαν μαξ 38 πυρετό, κάτι λίγο βήχα, πονόλαιμο και κόπωση.
ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Ναι, καλά. Πολύ θα θέλατε να είναι έτσι, αλλά μάλλον το αντίστροφο συμβαίνει.![]()
Οι δύο πιο κοντινοί μου φίλοι κόλλησαν και οι δύο (εννοείται ανεμβολίαστοι και πως δεν πρόσεχαν καθόλου) και είχαν μαξ 38 πυρετό, κάτι λίγο βήχα, πονόλαιμο και κόπωση.
Το ''φιλοι'' ηταν μεταφορικο. Αναφερομουν στους αλλους αρνητες και αντιεμβολιαστες.
Καλα αν το παμε με προσωπικες στατιστικες, και εμενα οι περισσοτεροι μπολιασμενοι γνωστοι μου δεν παθανε τιποτα ουτε απο κοβιντ ουτε απο το μπολι ενω 3-4 εμφανισαν 38αρια οταν κολλησαν κοβιντ ή καποιες ασημαντες παρενεργειες οταν εμβολιαστηκαν (πχ δεκατα, ταχυκαρδιες).

Adminović έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Οι δικοι του φιλοι απλα κολλησαν, οι δικοι σου πεθαναν. Ο,τι προτιμαει κανεις
Ναι, καλά. Πολύ θα θέλατε να είναι έτσι, αλλά μάλλον το αντίστροφο συμβαίνει.![]()

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:
Ναι, καλά. Πολύ θα θέλατε να είναι έτσι, αλλά μάλλον το αντίστροφο συμβαίνει.![]()
Δεν το ξέρουμε αυτό. CT θώρακα έκαναν;