Αγαμία στην Ελλάδα

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αγαμία στην Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 16 Μαρ 2025, 11:35

Προέλλην έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:να επισημανω οτι ως ασεξουαλικοτητα δεν οριζουμε μοναχα την αποχη απο την γεννητισια πραξη με ετερο συντροφο . ..αλλα γενικα την αποσυρση καθε ενδιαφεροντος ηδονης απο τα σεξουαλικα οργανα ..

Aπ τώρα Μύθηρα μας βάζεις σε πολύ βαθιά νερά.

Ένας μύστης μπάρμπας που είχε δισκάδικο απ όπου αγοράζαμε δίσκους όταν είμεθα μικροί, μας είχε πει κάποτε ότι «μία πετυχημένη μα...κία ισοδυναμεί με δέκα ...μήσια».

ααακριβως !!!....η αυτοικανοποιηση με μαλαξεις με βοηθημα τα η χωρις κι ομως ειναι σεξουαλικη ζωη ,,,οποιος αυτοικανοοιειται δεν λεγεται ασεξουαλικος ....αν ομως δεν υπαρχουν φαντασιωσεις η οι ηδονιζουσες φαντασιωσεις δεν εχουν παρα μονο ιδεες χυδιαιες βιαιοτητας στα γενετησια οργανα ξεσχισματος χτυπηματος τρυπηματος ( γυναικειες και αντρικες φαντασιωσεις αυνανιζομενων ) κτλ ΚΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΥΦΕΡΑ ΔΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑΣ τοτε ο αυνανιζομενος ειναι δυσεξουαλικος και ανεραστος ....

ξαναθετω επιταπητος τους ορους ...για να τους σκεφτουμε ...περιμενω την δικ σας γνωμη πανω σε αυτους τους ορους ...

ασεξουαλικος... ανεραστος... δυσεξουαλικος ..χμμ...μοναχικος η συντροφικος ...

...απο την αλλη ενας ασεξουαλικος με τον τροπο που το ορισαμε αυτο ...χμμ...μπορει να είναι εραστης/τρια η ερωμενος/η κι ομως κι ομως η ηδονη του να απορρεει απο την φαντασιωση μια γενικης ΤΡΥΦΕΡΗΣ επαφης σωματικης η ψυχικης ....ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟ

εχω κι αλλες αναλυσεις αντεχετε??? αλλα εσεις δε μου ειπατε που ανηκετε????εγω συμπληρωνω ...μοναχικη δυσεξουαλικη ανεραστη για μεγαλο μερος της ζωης μου //// και ασεξουαλικη εραστρια και ερωμενη παραλληλα...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Μαρ 2025, 13:59

σωστη η μηθηρα ολοσωστη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 18 Μαρ 2025, 19:56

υπαρχουν λοιπον....σεξουαλικοτατοι της μοναχικης σεξουαλικοτητας ....δυσεξουαλικοι η μη ....

και της συντροφικης σεξουαλικοτητας επισης δυσεξουαλικοι η μη ....

....υπαρχουν σεξουαλικοι εραστες-ερωμενοι και μη εραστες - ερωμενοι..

υπαρχουν ασεξουαλικοι εραστες -ερωμενοι η μη εραστες- ερωμένοι

σας μπερδεψα ??θα επανερθω με διευκρινησεις ....

....μοναχικοι ανθρωποι που δεν σκεφτονται διολου τη γεννητησια ικανοποιηση τους αλλα νιωθουν μια εραστικη ερωμενικη ελξη προς καθε τη ζωντανο γυρω τους ...

η σεξουαλικοτητα ειναι κατι που η ανθρωπότητα με την εξελιξη θα αφησει πισω της κι οσοι επιδιδονται σ αυτη θα χαρακτηριζονται μη εξελιγμενοι και κατωτερο ειδος ...όπως και η αναπαραγωγή ..γιαυτο το ανθρωπινο ειδος τεινει προς τον αμφιφυλο χαρακτηρα οπου η διακριση θηλυκυ η αρσενικου δεν ειναι δυνατη ... :koulouri:

...άγγελοι...χμμμμ...αδιακριτου φυλου ...χμμ
δεν ξεχναμε οι αγγελοι ειναι ανελιγμενα πληρωματα ανθρωποψυχων ....ειναι η ανθρωπινη μοιρα και πεπρωμενο μας

Εικόνα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Μαρ 2025, 10:50

Εντάξει καταλάβαμε. Έχει πιάσει το πράμα σου νυχτερίδες κι αράχνες.
Κι εγώ όπως καταλαβαίνεις, λόγω του ψυχολογικού τραύματος που μου άφησε η
συγκαμένη χοντρή με τις αιμορροΐδες που έκλασε στη μούρη μου, δε δύναμαι να σε
εξυπηρετήσω.
Και μάλλον δύσκολο να βρεις γκόμενο στο ελεύθερο γιατί από σαβουρογάμηδες πάσχει.
Δε βαράς την πόρτα στο δίπλα μαγαζί;
Εκεί έχει γράψει ιστορία το σαβουρογαμιλίκι και από όσο ξέρω έχουν βολευτεί από γκόμενο
όλες οι διαθέσιμες τεκνατζούδες και φακλάνες από όλη την ελληνική επικράτεια.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 22 Μαρ 2025, 18:48

ας δουμε το σωστο λαθος καποιων δηλωσεων για να εμπεδωσουμε τους ορους που διακριναμε...

...<οι ασεξουαλικοι ειναι μοναχικοι>

λαθος .....οσοι ζουν με συντροφο βεβαια συνηθως επιχειρουν σεξουαλική πραξη αρα δεν λεγονται ασεξουαλικοι μπορει ομως να εχουμε σπανιες περιπτωσεις που να εχουν υψηλου επιπεδου ερωτικη σχεση αποτραβηγμενη απο το σεξ -γεννητησια επαφη

...<οι μοναχικοι ασεξουαλικοι ειναι ανεραστοι >

λαθος ,,,μπορει ενα μοναχικος ασεξουαλικος που δηλαδη δεν εχει εστιασμενο ηδονικο ενδιαφερον στην γεννητησια περιοχη να εχει ερωτικες ελξεις και απολαυσεις γενικες μεσω των αλλων κέντρων του ,,, ερωτευμενος με τη φυση ...τα νερα.. τα πουλια ..τη θαλασσα ....το Θεο...χμμμ

...ασεξουαλικοτητα λοιπον μοναχικη ή συντροφικη δεν σημαινει γενικα ανεραστια .....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Κοινωνία”