αυτος ακριβως ειναι ο δρομος προς την αναγεννηση και την ολοκληρωση του ανθρωπινου γενους

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:λαθος
αυτος ακριβως ειναι ο δρομος προς την αναγεννηση και την ολοκληρωση του ανθρωπινου γενους

scouser έγραψε:Για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτός θα επιζήσει και θα συνεχίσει μάλιστα να διαπρέπει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, καθώς και σε ορισμένους φάρους όπου μεταλαμπαδεύτηκε, όπως πχ το Ισραήλ, η Αυστραλία ή η Νότια Κορέα. Εντάξει, η παρηκμασμένη γριά πόρνη Ευρώπη είναι βέβαια τελειωμένη, σε 10 χρόνια μάξιμουμ η άποψη των Βραζιλιάνων θα έχει πιθανότατα μεγαλύτερη σημασία για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά και ποιός χέστηκε; Καλό ψόφο, θα έλεγα. Καλά, για τους ελ δεν το συζητάμε, αυτοί είναι πιο καμμένοι και από το δάσος του Σεϊχ Σου μετά τη μεγάλη πυρκαγιά. Η στοργική αγκαλιά της αναγεννημένης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους περιμένει σε μερικά χρόνια.
.gif)

scouser έγραψε:H δυτική Ευρώπη συμφωνούμε πως αργοψοφάει. Για εμένα προσωπικά, καλά ξεκουμπίδια, αφού την επέλεξε την αυτοκτονία της, δεν της την επέβαλλε κανείς. Εσύ πάλι δεν νομίζω πως έχεις κανένα ιδιαίτερο λόγο να ειρωνεύεσαι και να χαίρεσαι πάντως. Δεν νομίζω γενικά πως έχεις καταλάβει καλά για που οδεύει το πράγμα στον πλανήτη. Έχετε να φάτε τόσο εθνικισμό και συντηρητισμό στα χρόνια που θα έρθουν, που θα λέτε Ευρωπαίοι και θα κλαίτε, τόσο τα κνιτάκια όσο και οι frivolous ροζούληδες.

scouser έγραψε:Για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτός θα επιζήσει και θα συνεχίσει μάλιστα να διαπρέπει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, καθώς και σε ορισμένους φάρους όπου μεταλαμπαδεύτηκε, όπως πχ το Ισραήλ, η Αυστραλία ή η Νότια Κορέα. Εντάξει, η παρηκμασμένη γριά πόρνη Ευρώπη είναι βέβαια τελειωμένη, σε 10 χρόνια μάξιμουμ η άποψη των Βραζιλιάνων θα έχει πιθανότατα μεγαλύτερη σημασία για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά και ποιός χέστηκε; Καλό ψόφο, θα έλεγα. Καλά, για τους ελ δεν το συζητάμε, αυτοί είναι πιο καμμένοι και από το δάσος του Σεϊχ Σου μετά τη μεγάλη πυρκαγιά. Η στοργική αγκαλιά της αναγεννημένης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους περιμένει σε μερικά χρόνια.

Διάδοχος έγραψε:scouser έγραψε:Για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτός θα επιζήσει και θα συνεχίσει μάλιστα να διαπρέπει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, καθώς και σε ορισμένους φάρους όπου μεταλαμπαδεύτηκε, όπως πχ το Ισραήλ, η Αυστραλία ή η Νότια Κορέα. Εντάξει, η παρηκμασμένη γριά πόρνη Ευρώπη είναι βέβαια τελειωμένη, σε 10 χρόνια μάξιμουμ η άποψη των Βραζιλιάνων θα έχει πιθανότατα μεγαλύτερη σημασία για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά και ποιός χέστηκε; Καλό ψόφο, θα έλεγα. Καλά, για τους ελ δεν το συζητάμε, αυτοί είναι πιο καμμένοι και από το δάσος του Σεϊχ Σου μετά τη μεγάλη πυρκαγιά. Η στοργική αγκαλιά της αναγεννημένης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους περιμένει σε μερικά χρόνια.
Eνώ ας πούμε η αγκαλιά του αναγεννημένου γερμανικού λέμπενσραουμ προσφέρει αποδεδειγμένα καλύτερη προοπτική

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:scouser έγραψε:H δυτική Ευρώπη συμφωνούμε πως αργοψοφάει. Για εμένα προσωπικά, καλά ξεκουμπίδια, αφού την επέλεξε την αυτοκτονία της, δεν της την επέβαλλε κανείς. Εσύ πάλι δεν νομίζω πως έχεις κανένα ιδιαίτερο λόγο να ειρωνεύεσαι και να χαίρεσαι πάντως. Δεν νομίζω γενικά πως έχεις καταλάβει καλά για που οδεύει το πράγμα στον πλανήτη. Έχετε να φάτε τόσο εθνικισμό και συντηρητισμό στα χρόνια που θα έρθουν, που θα λέτε Ευρωπαίοι και θα κλαίτε, τόσο τα κνιτάκια όσο και οι frivolous ροζούληδες.
Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι θα συμβεί κάτι που θα πολλαπλασιάσει τους αγράμματους που θα παραμυθιάζονται με εθνικισμούς και παρεμφερείς μπούρδες που λειτουργούσαν αποτελεσματικά πριν 100 χρόνια στο να γίνονται κάποιοι πρόθυμα κιμάς στα παιχνίδια διεκδίκησης φυσικών πόρων? Αυτές οι σαχλαμάρες πλέον είναι απλά αποκούμπι του περιθωρίου του πρώτου κόσμου . Να φαντασιώνεται ο χαμάλης ότι κάποια μέρα θα πάρει την Μπόλη και θα βιάζει Τουρκάλες που μοιάζουν στη γειτόνισσα που δεν καταδέχεται ούτε να τον φτύσει ,οπότε με αυτό τον τρόπο η γειτόνισσα γλυτώνει το δικό της βιασμό.

Διάδοχος έγραψε:scouser έγραψε:Για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτός θα επιζήσει και θα συνεχίσει μάλιστα να διαπρέπει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, καθώς και σε ορισμένους φάρους όπου μεταλαμπαδεύτηκε, όπως πχ το Ισραήλ, η Αυστραλία ή η Νότια Κορέα. Εντάξει, η παρηκμασμένη γριά πόρνη Ευρώπη είναι βέβαια τελειωμένη, σε 10 χρόνια μάξιμουμ η άποψη των Βραζιλιάνων θα έχει πιθανότατα μεγαλύτερη σημασία για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά και ποιός χέστηκε; Καλό ψόφο, θα έλεγα. Καλά, για τους ελ δεν το συζητάμε, αυτοί είναι πιο καμμένοι και από το δάσος του Σεϊχ Σου μετά τη μεγάλη πυρκαγιά. Η στοργική αγκαλιά της αναγεννημένης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους περιμένει σε μερικά χρόνια.
Eνώ ας πούμε η αγκαλιά του αναγεννημένου γερμανικού λέμπενσραουμ προσφέρει αποδεδειγμένα καλύτερη προοπτική

scouser έγραψε:Διάδοχος έγραψε:Eνώ ας πούμε η αγκαλιά του αναγεννημένου γερμανικού λέμπενσραουμ προσφέρει αποδεδειγμένα καλύτερη προοπτική
Αναλογως πως το βλεπει κανεις. Ειναι αληθες οτι υπο τη σκεπη της νεας ΟΑ, θα γλιτωσουμε τουλαχιστον απο τα πραιντ, τις αμβλωσεις για ψιλλου πηδημα, τους κομμουνιστες, τους ροζουληδες και αλλα αντιπαθητικα φαινομενα που εξασφαλιζει το λεμπενσραουμ. Αλλα απο την αλλη, δεν σιχαινομαι (ακομα) τους συμπολιτες μου τοσο πολυ που να βαζω την προσωπικη μου αισθητικη πανω απο το γενικο καλο του κοινωνικου συνολου.