Η Ελλάδα θα θέσει στην ΕΕ το θέμα συνεργασίας Facebook-Ellinika hoaxes

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Τα ellinikahoaxes κατεβασαν θέμα της Δημοκρατίας και αυτή απαντάει με μήνυση

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Μάιος 2020, 04:08

Παρτε το αποφαση.

Απο το πρωι μεχρι το βραδυ θα ασχολειστε μαζι μου και θα ζητατε να με φιμωσετε γιατι εχετε κομπλεξ και δεν γουσταρετε ελευθερες φωνες που να σας αμφισβητουν.

Καλα να παθετε που σας εγινα εμμονη.

Ο Γιαννοπουλος καθοταν και ξενυχτουσε τα βραδια για να βρισκει παλιες μου δημοσιευσεις.

Ο Λαχουρενιος εγραψε 30.000 ποστς υπερ της ΝΔ για να μου κανει αντιπολιτευση.

Και τωρα μπαινει στο κλαμπ και ο Διαδοχος.

Το πρωτο σταδιο παιδια ειναι η εμμονη, το δευτερο σταδιο ειναι το ψυχωσικο επεισοδιο. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Τα ellinikahoaxes κατεβασαν θέμα της Δημοκρατίας και αυτή απαντάει με μήνυση

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Μάιος 2020, 04:54

Προέλλην έγραψε:Έχει γράψει συγκεκριμένα σε άλλο νήμα τι επιδιώκει με το σπαμάρισμα.

Κατα τα λοιπά, δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνεις έναν απόφοιτο Χημικού ΑΠΘ, πραγματικό δημοσιολόγο με ειδικότητα την εκλαϊκευμένη επιστήμη, που δίνει διαλέξεις για το Ίδρυμα Μποδοσάκη, με κάποιον που ενώ έγραφε τέρατα για ανοσίες αγέλης, μέχρι προχθές δεν ήξερε τι είναι η ανοσία και τα αντισώματα.

Πάντως κυκλοφορούν και άλλοι εκεί έξω που κερδάνε και αυτοί σαν τον δικό μας: https://mariosdimopoulos.com/emvolia/ta ... -emvolion/

Κι εγω εχω δωσει διαλεξεις και μαλιστα σε περισσοτερα μαγαζια απο αυτον.

α) Στην Παλια Βουλη.

β) Στο Πολεμικο Μουσειο.

γ) Στη Στοα του Βιβλιου.

Και στο πανελ ομιλητων στο 2 και στο 3 υπηρχαν καθηγητες πανεπιστημιου (αμα θες στους αναφερω κιολας αλλα θα κλαιγεσαι μετα οτι διαφημιζω τον εαυτο μου :laugh1: ).

Απο κει και περα ο τυπος που μου αναφερεις δημοσιογραφος δεν ειναι, δεν γραφει σε εφημεριδες και περιοδικα.

Η Δημοκρατια εκανε καταγγελια πως κακως καποιοι του hoaxes βρισκονται σε δημοσιογραφικες ενωσεις αφου στις συγκεκριμενες για να εισαι μελος πρεπει να εχεις ασκησει επαγγελματικα τη δημοσιογραφια για χρονια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μάιος 2020, 07:19

Αρίστος έγραψε:Η λογοκρισια στο fb μπορει να επιβληθηκε για λογους πολιτικης ορθοτητας που ενθουσιαζουν ξυνισμενες γεροντοκορες σαν κι εσενα.

Στο διαδικτυο ομως ΔΕΝ υπαρχει λογοκρισια, ουτε στα ελληνικα φορα.

Δεν λεγεται πολιτικη ορθοτητα, προστασια της δημοσιας υγειας λεγεται. Δεν θα μπει σε κινδυνο η δημοσια υγεια για να κονομησεις εσυ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μάιος 2020, 07:27

Αρίστος έγραψε:Απο κει και περα ο τυπος που μου αναφερεις δημοσιογραφος δεν ειναι, δεν γραφει σε εφημεριδες και περιοδικα.

Η Δημοκρατια εκανε καταγγελια πως κακως καποιοι του hoaxes βρισκονται σε δημοσιογραφικες ενωσεις αφου στις συγκεκριμενες για να εισαι μελος πρεπει να εχεις ασκησει επαγγελματικα τη δημοσιογραφια για χρονια.

Αυτοι ειναι δημοσιογραφοι γιατι πληρωνονται για την δουλεια τους και ανηκουν σε δημοσιογραφικες ενωσεις, ενω για εσενα δεν ισχυει τιποτα απο τα δυο.

Θυμαμαι παλιοτερα που σε ρωταγε ο Γιαννοπουλος σε ποια ενωση ανηκεις και απεφευγες να απαντησεις επειδη δηθεν δεν ηθελες να μαθει ο ΓΓ τα προσωπικα σου στοιχεια. Θυμηθηκες ξαφνικα να προστατευσεις τα στοιχεια σου οταν εχεις δωσει ονομα, φωτογραφιες και αλλα στοιχεια παντου.

Φυσικα ο λογος που δεν ελεγες σε ποια ενωση ανηκεις ειναι πιο απλος: δεν ανηκεις σε καμια ενωση γιατι δεν εισαι επαγγελματιας δημοσιογραφος. Οποτε οτι και αν ειναι αυτοι στα ΕΗ, ειναι σιγουρα πιο ψηλα στον χωρο απο εσενα και ας ειναι πολυ νεοτεροι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Μάιος 2020, 10:54

Η Δημοκρατια κατηγγειλε ομως οτι ΚΑΚΩΣ βρισκονται στις συγκεκριμενες ενωσεις καθως δεν πληρουν τα κριτηρια.

Και οτι ο υπευθυνος του hoaxes ηταν ενας πρωην ναρκαλιευτης.

Δεν σε χαλασε που ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ το μυθο των ηρωων σου. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Μάιος 2020, 10:57

Κατα τα αλλα δεν καταλαβαινεις απλα ελληνικα.

Τωρα δεν ειμαι επαγγελματιας δημοσιογραφος.

Επι 17 χρονια ομως ημουνα γιατι πληρωνομουνα για τη δουλεια μου και τωρα μπορει να ξαναγινω.

Δεν με απασχολει ομως αυτο, αυτο που θελω να πετυχω ειναι να γινω συγγραφεας.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Μάιος 2020, 13:07

1. Το νήμα αυτό, που αφορά τη διαμάχη μιας εφημερίδας με μια ιστοσελίδα σχετικά με το δίκτυο 5G, δεν έχει κανένα λόγο να βρίσκεται στην ενότητα Πολιτική.

2. Τα νήματα που ανοίγονται για τα "ellinikahoaxes" θα συγχωνεύονται στο εξής (εφόσον περιλαμβάνουν κριτική εντός των ορίων του νόμου). Έχετε δικαίωμα να γράψετε κριτική για κάποια ιστοσελίδα, αλλά όχι να ανοίγονται 10 νήματα για το θέμα αυτό.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μάιος 2020, 13:13

Αρίστος έγραψε:Η Δημοκρατια κατηγγειλε ομως οτι ΚΑΚΩΣ βρισκονται στις συγκεκριμενες ενωσεις καθως δεν πληρουν τα κριτηρια.

Αυτο θα το κρινουν οι ενωσεις, οχι εσυ ή η Δημοκρατια. Μιλας για ανθρωπους που ειναι γραμμενοι σε ενωσεις ενω εσυ δεν εισαι καν σε ενωση.

Και οτι ο υπευθυνος του hoaxes ηταν ενας πρωην ναρκαλιευτης.

Δεν σε χαλασε που ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ το μυθο των ηρωων σου. :laugh1:

Και συ διαφημιστης. Και τι εγινε? Εμενα δεν με χαλαει αυτη η φαση καθολου. Απολαμβανω τις σφαλιαρες που σας ριχνουν τα ΕΗ και εχετε χασει πολυ παραδακι απο το σουτ που σας εριξαν απο το ΦΒ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μάιος 2020, 13:15

Αρίστος έγραψε:Κατα τα αλλα δεν καταλαβαινεις απλα ελληνικα.

Τωρα δεν ειμαι επαγγελματιας δημοσιογραφος.

Επι 17 χρονια ομως ημουνα γιατι πληρωνομουνα για τη δουλεια μου και τωρα μπορει να ξαναγινω.

Δεν με απασχολει ομως αυτο, αυτο που θελω να πετυχω ειναι να γινω συγγραφεας.

Προφανως ψευδεσαι γιατι αν ησουν 17 χρονια δημοσιογραφος τοτε θα ησουν πολυ πιο μεγαλο ονομα και δεν θα ησουν ακομα στο επιπεδο να ανεβαζεις κειμενα σε σελιδουλες στο τζαμπε λες και ησουν ασκουμενος. Οι καλοι επαγγελματιες πληρωνονται για την δουλεια τους.

Οποτε λιγο σεβασμος σε οσους ειναι οντως δημοσιογραφοι και οχι Made in China.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Οι fake δημοσιογράφοι των "Ellinika Hoaxes"

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Μάιος 2020, 17:13

Eρευνα της zougla που υποστηριζει με στοιχεια πως οι δημοσιογραφοι των ellinika hoaxes εχουν υποβαλει ψευδη στοιχεια για να γινουν μελη δημοσιογραφικων ενωσεων. :D

Οι fake δημοσιογράφοι των "Ellinika Hoaxes"

https://www.zougla.gr/media/article/i-f ... kon-hoaxes

Κλικ στο λινκ και διαβαστε.

Επισης ο υπευθυνος των hoaxes ηταν ναρκαλιευτης που μετα ανοιξε το ellinika hoaxes σαν blog. :laugh1:

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”