Κορίτσια έτσι θα είσασταν

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Κορίτσια έτσι θα είσασταν

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 25 Ιουν 2019, 01:02

Προέλλην έγραψε:Oι εποχές που σιωπούσατε τις φωνές τις πραγματικότητας, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Σήμερα, με ισχυρή, άρχουσα Ε.Ε., ο δυτικός πολιτισμός, η Αναγέννηση και ο Διαφωτισμός εν γένει, θα σας σοδομίζει.

Πραγματικό παραλήρημα :drunk344: συνοδευόμενο από μανία καταδίωξης. :hide22:

:runnn:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 25 Ιουν 2019, 01:07

European Commission against Racism and Intolerance (ECRI)

Third report on Greece

VULNERABLE GROUPS......................................................................... 20
- Roma...................................................................................................... 20
- Minority religious groups........................................................................ 21
- Macedonians and other minority groups ............................................... 22
- Muslim minority in Western Thrace ....................................................... 23

https://ec.europa.eu/migrant-integratio ... C494851FEE

Eτούτους τους πολιτισμένους, πήγες να τους γράψεις τις γραφικότητες σου; :asd03:

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

:yesyes:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Ιουν 2019, 08:45

Κάποιοι "δημοκράτες" έχετε ευαισθησίες για πηγές .... πηγή είναι το Κοράνι (στο σπίτι μου έχω κοράνι μόνο που τώρα δεν είμαι σπίτι μου)

Κοράνι 2:223 «Οι γυναίκες-σας είναι σαν ένα κομμάτι καλλιεργημένης γης για σας· έτσι, πλησιάστε τη γη- σας όποτε και όπως θέλετε».

Κοράνι 4:24 [Ο άνδρας επιτρέπεται να πάρει γυναίκες σκλάβες εκτός γάμου] «Και όλες οι παντρεμένες γυναίκες (σας απαγορεύονται) εκτός από εκείνες (τις αιχμάλωτες) που είναι του δεξιού χεριού-σας. Αυτό είναι εντολή του Αλλάχ προς εσάς».

Κοράνι 4:34 «Οι άντρες είναι οι συντηρητές των γυναικών γιατί ο Αλλάχ έκανε μερικούς ανώτερους από άλλους, και γιατί εκείνες ξοδεύουν από την περιουσία-τους·οι καλές γυναίκες είναι συνεπώς υπάκουες, που φυλάνε όσα δεν φαίνονται όπως ο Αλλάχ τα έχει φυλάξει· και (όσο για) εκείνες για τις οποίες φοβάστε μη σας εγκαταλείψουν, φοβερίστε-τις, και αφήστε-τις μόνες στους κοιτώνες και δείρετέ τις τότε να σας υπακούσουν, μη ζητήσετε κάποιον τρόπο εναντίον-τους·ασφαλώς ο Αλλάχ είναι Υψιστος, Μεγάλος.»

Θες και άλλα; Είναι πολύ εύκολο.

Στον Ισλαμισμό που δεν τολμάτε να βγάλετε κιχ διότι δεν σας παίρνει (το δημοκρατιλήκι σας όλο το εξαντλείται στον ανεκτικό Δυτικό πολιτισμό, όπως όλοι εξ άλλου οι θρασύδειλοι) η σκλαβιά είναι νόμιμη όπως και οι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΚΛΑΒΕΣ.

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2019, 08:55

pluton έγραψε:Στον Ισλαμισμό που δεν τολμάτε να βγάλετε κιχ διότι δεν σας παίρνει (το δημοκρατιλήκι σας όλο το εξαντλείται στον ανεκτικό Δυτικό πολιτισμό, όπως όλοι εξ άλλου οι θρασύδειλοι) η σκλαβιά είναι νόμιμη όπως και οι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΚΛΑΒΕΣ.

Διβάζουμε στο site «Ιδεολογική Βιβλιοθήκη Μετώπου Γυναικών» της Χρ. Αυγής:

«Εμείς οι Ελληνίδες, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, έχοντας βαθύτατη συναίσθηση της καταστροφής που επιφέρει το φεμινιστικό πνεύμα της εποχής μας, είμαστε ενάντια σε κάθε λογής διακηρύξεις για την ισότητα των δύο φύλων»2.

https://www.ksm.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%BB% ... %B5%CF%82/

Aνεκτικος δυτικος πολιτιζμος :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2019, 09:14

pluton έγραψε:Στις χριστιανικές χώρες είναι υπέρ του "να διαθέτει ο καθένας το σώμα του όπως του γουστάρει", αλλά τους είδες ποτέ να αντιδράσουν όταν για παράδειγμα πετούν από πολυκατοικία τους ομοφυλόφιλους στις ισλαμικές χώρες;

Αλλοι μπορει να ειναι υπερ. Εσυ σιγουρα δεν εισαι.

pluton έγραψε:Απαγορεύεται να πεις τους κίναιδους με κάποιες συγκεκριμένες λέξεις, σου επιβάλουν πως επιτρέπεται να τους αποκαλείς και πως φερμπότεν ( verboten).

viewtopic.php?f=5&t=9870&p=236630#p236630

pluton έγραψε:Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος έπρεπε να τον απαγχονίσουν που τόλμησε να προσβάλει τους κύναιδους, τους καταπύγων (εκ του κατά+πυγή, που σημαίνει πρωκτός).

viewtopic.php?f=5&t=9983&p=240132#p240132

pluton έγραψε:Έχει φτιάξει την εκλογική του πελατεία:

Διορισμοί στο Δημόσιο.
Οι καταπύγωντες ( δεν υπάρχει κίναιδος που να μη είναι ΣΥΡΙΖΑ).
Οι μωαμεθανοί της Θράκης.
Οι λαθρομετανάστες (Ελληνοποιημένοι).
Και ένα μικρό ποσοστό κλασικών ανεγκέφαλων αντιδεξιών.

Επειδή έχουμε πολλούς κίναιδους και ελληνοποιημένους θα πάρει ψήφους.

viewtopic.php?f=5&t=10016&p=245934#p245934
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Ιουν 2019, 09:22

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Στις χριστιανικές χώρες είναι υπέρ του "να διαθέτει ο καθένας το σώμα του όπως του γουστάρει", αλλά τους είδες ποτέ να αντιδράσουν όταν για παράδειγμα πετούν από πολυκατοικία τους ομοφυλόφιλους στις ισλαμικές χώρες;

Αλλοι μπορει να ειναι υπερ. Εσυ σιγουρα δεν εισαι.

pluton έγραψε:Απαγορεύεται να πεις τους κίναιδους με κάποιες συγκεκριμένες λέξεις, σου επιβάλουν πως επιτρέπεται να τους αποκαλείς και πως φερμπότεν ( verboten).

viewtopic.php?f=5&t=9870&p=236630#p236630

pluton έγραψε:Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος έπρεπε να τον απαγχονίσουν που τόλμησε να προσβάλει τους κύναιδους, τους καταπύγων (εκ του κατά+πυγή, που σημαίνει πρωκτός).

viewtopic.php?f=5&t=9983&p=240132#p240132

pluton έγραψε:Έχει φτιάξει την εκλογική του πελατεία:

Διορισμοί στο Δημόσιο.
Οι καταπύγωντες ( δεν υπάρχει κίναιδος που να μη είναι ΣΥΡΙΖΑ).
Οι μωαμεθανοί της Θράκης.
Οι λαθρομετανάστες (Ελληνοποιημένοι).
Και ένα μικρό ποσοστό κλασικών ανεγκέφαλων αντιδεξιών.

Επειδή έχουμε πολλούς κίναιδους και ελληνοποιημένους θα πάρει ψήφους.

viewtopic.php?f=5&t=10016&p=245934#p245934

Τι είναι αυτά που μου παραθέτεις;

Σαφώς εγώ είμαι εναντίον της βίας που υπάρχει εναντίον οιοδήποτε ανθρώπου, αυτή η ακραία βία εφαρμόζεται στον Ισλαμισμό, στον κομμουνισμό κλπ τέτοια αντιανθρωπιστικά καθεστώτα. Δεν εφαρμόζεται στον Χριστιανισμό (ίσως να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις .... αλλά είναι εξαιρέσεις όχι ο κανόνας).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2019, 09:27

pluton έγραψε:Τι είναι αυτά που μου παραθέτεις;

Παραθετω αποδειξεις του ρατσισμου που εχεις εκφρασει εναντιον των γκει για τους οποιους κατα τα αλλα νοιαζεσαι (σε αυτο το νημα και μονο)

Σαφώς εγώ είμαι εναντίον της βίας που υπάρχει εναντίον οιοδήποτε ανθρώπου, αυτή η ακραία βία εφαρμόζεται στον Ισλαμισμό, στον κομμουνισμό κλπ τέτοια αντιανθρωπιστικά καθεστώτα. Δεν εφαρμόζεται στον Χριστιανισμό (ίσως να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις .... αλλά είναι εξαιρέσεις όχι ο κανόνας).

Ναι, λες και δεν ειδε ολη η Ελλαδα το στελεχος σας, τον Κασιδιαρη, να σηκωνει χερι σε δυο γυναικες

Μας πουλατε και τρελα οτι νοιαζεστε για τους γκει και τις γυναικες που ολο τους βριζετε. Ορφανα του Χιτλερ
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Ιουν 2019, 10:00

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Τι είναι αυτά που μου παραθέτεις;

Παραθετω αποδειξεις του ρατσισμου που εχεις εκφρασει εναντιον των γκει για τους οποιους κατα τα αλλα νοιαζεσαι (σε αυτο το νημα και μονο)

Ναι, λες και δεν ειδε ολη η Ελλαδα το στελεχος σας, τον Κασιδιαρη, να σηκωνει χερι σε δυο γυναικες

Μας πουλατε και τρελα οτι νοιαζεστε για τους γκει και τις γυναικες που ολο τους βριζετε. Ορφανα του Χιτλερ

Δεν είμαι υπέρ των καταπυγών αλλά δεν θέλω και το κακό τους, απλά να μη θεωρούν ότι είναι και φυσιολογικό αυτό που κάνουν .... κουσούρι είναι.

Τώρα για την ΧΑ μίλα μόνος σου δεν με αφορά το ζήτημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2019, 10:09

pluton έγραψε:Δεν είμαι υπέρ των καταπυγών αλλά δεν θέλω και το κακό τους, απλά να μη θεωρούν ότι είναι και φυσιολογικό αυτό που κάνουν .... κουσούρι είναι.

Δε θες το κακο τους, απλα υπερασπιζοσουν τον Αμβροσιο που εκανε κυρηγμα μισους εναντιον τους και ανοιγες ομοφοβικα νηματα.

pluton έγραψε:Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς πρότεινε για πρωθυπουργό της χώρας την Άνα Μπρνάμπιτς.

H 41χρονη Μπρνάμπιτς, υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι «ομοφυλόφιλη».

Τους ενοχλούσε ο Μιλόσεβιτς..............

viewtopic.php?f=5&t=5397&p=86547#p86547

Τιτλος νηματος: Μας κυβερνάνε πούστηδες (αρσενικοί, θηλυκοί κλπ είδη). Γεια σου ρε Πλουτονα ανεκτικε :D

Ετσι, πουλα τρελα :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Ιουν 2019, 10:22

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Δεν είμαι υπέρ των καταπυγών αλλά δεν θέλω και το κακό τους, απλά να μη θεωρούν ότι είναι και φυσιολογικό αυτό που κάνουν .... κουσούρι είναι.

Δε θες το κακο τους, απλα υπερασπιζοσουν τον Αμβροσιο που εκανε κυρηγμα μισους εναντιον τους και ανοιγες ομοφοβικα νηματα.

pluton έγραψε:Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς πρότεινε για πρωθυπουργό της χώρας την Άνα Μπρνάμπιτς.

H 41χρονη Μπρνάμπιτς, υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι «ομοφυλόφιλη».

Τους ενοχλούσε ο Μιλόσεβιτς..............

viewtopic.php?f=5&t=5397&p=86547#p86547

Τιτλος νηματος: Μας κυβερνάνε πούστηδες (αρσενικοί, θηλυκοί κλπ είδη). Γεια σου ρε Πλουτονα ανεκτικε :D

Ετσι, πουλα τρελα :giggle02:

Για μένα καλώς ή κακώς είναι κουσούρι.... μέχρι εκεί όμως, για σας μπορεί να είναι και φυσιολογικό.... τι να κάνουμε;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”