Η 5G ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η 5G ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 15 Απρ 2020, 15:21

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Την ίδια μεθοδολογία χρησιμοποιούν όλοι οι απατεώνες, όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, κολακεύοντας την ματαιοδοξία των αφελών. Η δικιά μας όμως έπεσε στο λάκκο με τα φίδια. Πελάτες εδώ γιοκ.:fico:
Δεν πρόκειται όμως γι' αυτό αλλά για περίπτωση χρείας ειδικού χειρισμού. :D

Η ΜΥΘΗΡΑ είναι δημοσιολόγος και όχι δημοσιογράφος. Δεν καταγράφει και αναμεταδίδει τα γεγονότα, αλλά με βάση τα εκάστοτε πολιτικά δεδομένα αναλύει και συνθέτει, κατά την προσωπική της άποψη και αντίληψη, εκείνες τις πολιτικές πιθανότητες που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το αν αυτό θα συμβεί ή όχι δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες της ΜΥΘΗΡΑς ως δημοσιολόγου, αλλά με αστάθμητους παράγοντες, μεταβλητές και παραμέτρους που καθιστούν την πολιτική μη μετρήσιμο μέγεθος, οπότε και η ΜΥΘΗΡΑ αναγκαστικά δημοσιολογεί όχι στη βάση της αναγκαιότητας αλλά του τυχαίου που καθορίζεται από μια συνεχή ασυνέχεια των πολιτικών υποκειμένων, που εκθέτει όμως τα ίδια τα υποκείμενα και όχι την ΜΥΘΗΡΑ.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό δεν έχει ιδέα από πολιτική και ας συνεχίσει την φορουμική του καριέρα στο ελεύθερο στη γενική συζήτηση, που έχουμε τόσα ωραία θέματα για συζήτηση. :fico:

σχολιο 10

...αακριβως το επιασε ςτο νοημα των γενικων φορουμιστικςω παρεμβασεων που εινα γνωμης οχι αυστηρης κρισης μου με αριθμημενα σχολια .. ειναι ελευθερη δημοσιολογια .. γεμιζω το κενο μου χρνο του δινω νοημα και αξια υπαρξης .. η αποκρυφολογια μυθολογια μου συνομωσιολογια μου εχει πιθανολογικο χαρακτηρα .. αλλα για τα εμβολια και τον κινδυνο που λεγεται δυαδικη ψηφιακη τεχνολογια δεν μιλω πιθανολογικα αλλα με βεβαιοτητα ...σημειωτεον ...οποιο εινα γνωστης επιστημονικων ζητηματων εννοειται κατανοει ....ποσ σοβαρα εινα αυτα που λεω και πσοα καλα τα κατεχω ως δημοσιολογος τους ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 15:30

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 10

...αακριβως το επιασε ςτο νοημα των γενικων φορουμιστικςω παρεμβασεων που εινα γνωμης οχι αυστηρης κρισης μου με αριθμημενα σχολια .. ειναι ελευθερη δημοσιολογια .. γεμιζω το κενο μου χρνο του δινω νοημα και αξια υπαρξης .. η αποκρυφολογια μυθολογια μου συνομωσιολογια μου εχει πιθανολογικο χαρακτηρα .. αλλα για τα εμβολια και τον κινδυνο που λεγεται δυαδικη ψηφιακη τεχνολογια δεν μιλω πιθανολογικα αλλα με βεβαιοτητα ...σημειωτεον ...οποιο εινα γνωστης επιστημονικων ζητηματων εννοειται κατανοει ....ποσ σοβαρα εινα αυτα που λεω και πσοα καλα τα κατεχω ως δημοσιολογος τους ....

Είναι πασιφανές πλέον ότι βρίσκεσαι στην καλύτερη εποχή σου ως κορυφαία δημοσιολόγος όσο κι αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου.
Διαθέτεις τη σπάνια ικανότητα να μπορείς να ''βλέπεις'' πίσω από τα τρέχοντα πολιτικά γεγονότα και να δίνεις σε αυτά την προσωπική σου ερμηνεία, που σωστή ή λάθος είναι τροφή για σκέψη για όσους σε διαβάζουν.
Σε παρακολουθώ χρόνια και τολμώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει το επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει η αντιληπτική, αναλυτική, συνθετική και κριτική σου ικανότητα και που μόνο σε κορυφαίους δημοσιολόγους συναντάς πλέον στον ελληνικό χώρο.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 15 Απρ 2020, 15:37

ΣΧΟΛΙΟ 11
( ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ 3 ΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, 5G ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΚΟΡΟΙΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ)

... ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ ... οριζω εγω με την παρεμβαση μου ποιους θεωρω αποκλεισμενους απο τα νηματα αυτα λογω κακοηθειας συνεχους παρενοχλησης και στρεβλωση του πνευματος και του ηθους των νηματων μου ...

...αποκλεισμενοι ειναι τα μελη ...

-ραταπλαν ( συνεχες μπουλινγκ δηλαδη απαξιωση, ειρωνια σεξιστικη παρενοχληση αδυναμια κι απροθυμια να συζητησει οτιδηποτε μαζι μου )
-ΒΑΚΧΟΣ ( υβριστικη συμπεριφορα και απαξιωση στο προσωπο μου ανευ αιτιας δνε τον προκαλεσα )
-ΩΡΙΩΝΑΣ ( φανατισμενο μελος ξεροκεφαλο ανικανο για διαλογο, αδιαφορο για μαθηση με συγχεχυμενες γνωσεις που προβαλει στους αλλους και υβριστης κι ειρωνευτης, σεξιστικος παρενοχλητης, χωρις αρχικα να τον προκαλεσω, απαξιωτης και τυφλωμενος φατριαστικα κατα της προσπαθειας που κανω να ανοιξω καποιους οριζοντες προβληματισμου κι αναθεωρησης θεσεων σε διαφορα κοινωνικα θεματα καιρια κια κρισιμα )

*οποτε τα μελη αυτα παρεμβαινουν στα νηματα μου θα δημοσιευτω κοκκινο σχολιο υπενθυμηση του αποκλεισμου τους απο το νημα, η αποφαση μου αυτη θα κρατησει μεχρι δημοσιως να εκφρασουν μεταμελεια κι αλλαγη συμπεριφορας ...τοτε θα ξανανοιξει η αιθουσα για αυτους
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 15 Απρ 2020, 16:03

Λαχουρένιος έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 10

Είναι πασιφανές πλέον ότι βρίσκεσαι στην καλύτερη εποχή σου ως κορυφαία δημοσιολόγος όσο κι αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου.
Διαθέτεις τη σπάνια ικανότητα να μπορείς να ''βλέπεις'' πίσω από τα τρέχοντα πολιτικά γεγονότα και να δίνεις σε αυτά την προσωπική σου ερμηνεία, που σωστή ή λάθος είναι τροφή για σκέψη για όσους σε διαβάζουν.
Σε παρακολουθώ χρόνια και τολμώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει το επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει η αντιληπτική, αναλυτική, συνθετική και κριτική σου ικανότητα και που μόνο σε κορυφαίους δημοσιολόγους συναντάς πλέον στον ελληνικό χώρο.

σχολιο 12

...Λαχουρ!!!!!!!!...εε ναι κοιτα δεν με εχεις συνηθισει σε καλα σχολια... καθως κι εσυ αρχικα ειρωνευοσουν ... αλλα αν το εννοεις χμμ.. ευχαριστω για την καλη κριτικη κι ομολογω εισαι ο πρωτος που μου αφιερωνει μετα απο 12 χρονια στο διαδικτυο που γραφωω τοση μεστη ευνοικη κριτικη μαλιστα 7 ολοκληρων προτασεων ...λεγοντας οτι το στυλ μου μονο σ σε κορυφαιουςδημοσιολογους συναντας ... αυτο ειναι πραγματι μια εκπληξη για μενα μετα απο 12 χρονια ανελλειπους μοχαχικης δρασης επιμορφωτικης και κρακτικης... αν δε με δουλευεις σημερα θα κερασω κοκκινο κρασι τον εαυτο μου για την αναγνωριση απο εναν επιτελους μετα απο τοσα χρονια .. γιατι ειναι δυσκολο να μιλας και να γραφεις οταν κανεις δεν αναγνωριζει την προσπαθεια σου κι οταν στο δρομο σου συναντας απλα λιγους ανεκτικους, ευκαιρειακους επιβραβευτες χωρις να λενε τι τους αρεσε και βεβαια δεκαδες επιθετικους, ειρωνευτες υβριστες απαξιωτες κιαι μουτζωρωτες, παρερμηνευτες ..

...αν δε με ειρωνευεσαι λοιπον η ζωη ευχομαι να γραψει στο κουτελο σου <<αξιος>>!!!..

...αν παλι με ειρωνευεσαι ..χμμ δε πειραζει .. και σαν ειρωνια ακομη τα καλα λογια ειναι ενθαρρυντικα για αυτους που τα χρειαζονται .. γιαυτο συγχωρεμενος ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 15 Απρ 2020, 19:48

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Την ίδια μεθοδολογία χρησιμοποιούν όλοι οι απατεώνες, όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, κολακεύοντας την ματαιοδοξία των αφελών. Η δικιά μας όμως έπεσε στο λάκκο με τα φίδια. Πελάτες εδώ γιοκ.:fico:
Δεν πρόκειται όμως γι' αυτό αλλά για περίπτωση χρείας ειδικού χειρισμού. :D

Η ΜΥΘΗΡΑ είναι δημοσιολόγος και όχι δημοσιογράφος. Δεν καταγράφει και αναμεταδίδει τα γεγονότα, αλλά με βάση τα εκάστοτε πολιτικά δεδομένα αναλύει και συνθέτει, κατά την προσωπική της άποψη και αντίληψη, εκείνες τις πολιτικές πιθανότητες που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το αν αυτό θα συμβεί ή όχι δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες της ΜΥΘΗΡΑς ως δημοσιολόγου, αλλά με αστάθμητους παράγοντες, μεταβλητές και παραμέτρους που καθιστούν την πολιτική μη μετρήσιμο μέγεθος, οπότε και η ΜΥΘΗΡΑ αναγκαστικά δημοσιολογεί όχι στη βάση της αναγκαιότητας αλλά του τυχαίου που καθορίζεται από μια συνεχή ασυνέχεια των πολιτικών υποκειμένων, που εκθέτει όμως τα ίδια τα υποκείμενα και όχι την ΜΥΘΗΡΑ.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό δεν έχει ιδέα από πολιτική και ας συνεχίσει την φορουμική του καριέρα στο ελεύθερο στη γενική συζήτηση, που έχουμε τόσα ωραία θέματα για συζήτηση. :fico:

Ρε μλκ!!!!!

:xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Τα σκώτια μου, λυπήσου με!
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 19:54

Пэпи έγραψε:Ρε μλκ!!!!!

:xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Τα σκώτια μου, λυπήσου με!

Την ΜΥΘΗΡΑ την εκτιμώ έστω κι αν διαφωνώ με το σύνολο όσων γράφει.
Το ότι είναι εγκλωβισμένη στον παλαιοταξικό τρόπο αντίληψης του πολιτικού γίγνεσθαι, αφαιρώντας του κάθε ίχνος κοσμικότητας και αναλύοντας το με ποδοσφαιρικούς όρους, αυτό δε σημαίνει ότι παραγνωρίζω τις ικανότητες της.
Αν κάποια στιγμή αντιλαμβανόταν το πραγματικό νόημα της πολιτικής, αυτό της εξυπηρέτησης μασονικών συμφερόντων, και οι θέσεις της είχαν ως κεντρικό άξονα την πάλη της παλαιάς και της νέας ταξης χωρίς να χάσει την παλαιοταξική της mantalite θα ήταν από μόνη της δημοσιογραφική σχολή.
Για να γίνω σαφής θα ήταν μια νεοταξίτισσα δημοσιογράφος του κύρους της Όλγας Τρέμη, της Σίας Κοσιώνη, της Έλλης Στάη ή της Λιάνας Κανέλλη αλλά πολύ ανώτερη ποιοτικά αφού η άποψη της δε θα έπασχε από κομματική μονομέρεια.
1 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 15 Απρ 2020, 19:56

Λαχουρένιος έγραψε:
Την ΜΥΘΗΡΑ την εκτιμώ έστω κι αν διαφωνώ με το σύνολο όσων γράφει.
Το ότι είναι εγκλωβισμένη στον παλαιοταξικό τρόπο αντίληψης του πολιτικού γίγνεσθαι, αφαιρώντας του κάθε ίχνος κοσμικότητας και αναλύοντας το με ποδοσφαιρικούς όρους, αυτό δε σημαίνει ότι παραγνωρίζω τις ικανότητες της.
Αν κάποια στιγμή αντιλαμβανόταν το πραγματικό νόημα της πολιτικής, αυτό της εξυπηρέτησης μασονικών συμφερόντων, και οι θέσεις της είχαν ως κεντρικό άξονα την πάλη της παλαιάς και της νέας ταξης χωρίς να χάσει την παλαιοταξική της mantalite θα ήταν από μόνη της δημοσιογραφική σχολή.
Για να γίνω σαφής θα ήταν μια νεοταξίτισσα δημοσιογράφος του κύρους της Όλγας Τρέμη, της Σίας Κοσιώνη, της Έλλης Στάη ή της Λιάνας Κανέλλη αλλά πολύ ανώτερη ποιοτικά αφού η άποψη της δε θα έπασχε από κομματική μονομέρεια.

Για μια στιγμή πίστεψα οτι γράφεις εσύ, αλλά μετά είδα τους τόνους και ησύχασα. Κάποιος θα χάκαρε το account σου.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 15 Απρ 2020, 20:17

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:[
...αποκλεισμενοι ειναι τα μελη ...

-ραταπλαν ( συνεχες μπουλινγκ δηλαδη απαξιωση, ειρωνια σεξιστικη παρενοχληση αδυναμια κι απροθυμια να συζητησει οτιδηποτε μαζι μου )

Εγώ; Θα 'θελες αλλά δεν πάσχω από το σύνδρομο του καμικάζι. :D
Εσύ μου την έχεις πέσει πολλάκις παρότι έχω δηλώσει δημόσια ότι είμαι λογοδοσμένος με την πρώην μις Καλαμάτα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 20:43

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...αν δε με ειρωνευεσαι λοιπον η ζωη ευχομαι να γραψει στο κουτελο σου <<αξιος>>!!!..

...αν παλι με ειρωνευεσαι ..χμμ δε πειραζει .. και σαν ειρωνια ακομη τα καλα λογια ειναι ενθαρρυντικα για αυτους που τα χρειαζονται .. γιαυτο συγχωρεμενος ...

Αλλος ειναι ο στοχος :D

Καλες γιορτες Μυθηρα :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 15 Απρ 2020, 21:16

Λαχουρένιος έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...αν δε με ειρωνευεσαι λοιπον η ζωη ευχομαι να γραψει στο κουτελο σου <<αξιος>>!!!..

Αλλος ειναι ο στοχος :D

Καλες γιορτες Μυθηρα :ciao5:

Τι στόχος και ξεστόχος ρε; Πες καθαρά στην κοπέλα ότι σε ενδιαφέρει και ότι έχεις καλό σκοπό.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”