Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Κοινωνικά θέματα.

Δηλώνω:

- καραντινικός
19
73%
- αντικαραντινικός
7
27%

Σύνολο ψήφων: 26

ΩRIΩNAS7

Re: Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 27 Μαρ 2020, 22:41

itteithe έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Εικόνα

Seriously? Μα δεν βλέπεις τι γράφεται εδώ μέσα, που είμαστε το απειροελάχιστο και μηδαμινό fraction του web?

Δεν θέλω να το παίξω ρετρό, αλλά απ' οτι φαίνεται μόνο το ραδιόφωνο μας έμεινε παιδιά.

Καταρχάς το υπογραμμισμένο δείχνει ότι έχεις "φίλτρο". Αρα αξιολογείς. Δεν σημαίνει πως ότι διαβάζεις θα το δέχεσαι αμαχητί. Εντάξει, υπάρχουν και αυτοί που τα καταπίνουν αμάσητα. Αυτό όμως είναι τόσο ένα ιδιοσυγκρασιακό, όσο και νοητικό θέμα. Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτούς, ούτως ή άλλως. Ρε συ άσχετο, αλλά με όλη αυτήν την γελοία συνομοσιογία θυμήθηκα τα 1-2 χρόνια πριν το 12. Τοτε που είχε πιαστεί ένα μεγάλο μέρος του κοσμου ότι έρχεται η συντέλεια, γιατί το λένε κάτι ημερολόγια των Μάγιας και κάτι τέτοια :LoL:
Και τότε όλοι μυρωδιάδες έβλεπαν παντού οιωνούς, κρυμμένα μηνύματα, παρεμρηνία φυσικών φαινομένων, ενδείξεις που τις θεωρούσαν αποδείξεις και άλλα τέτοια.

Για το ραδιόφωνο δεν θα διαφωνήσω, γιατί κι εγώ το εμπιστεύομαι. Έχει ένα επίπεδο.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Μαρ 2020, 23:56

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Άκου, όλο το μυστικό είναι να πάψει να αποτελεί ρουτίνα σου. Δηλαδή μετά το φαγητό, στον υπολογιστή, σε ταινίες κλπ

Μου φαίνεται απίστευτο αυτό ότι θα το καταφέρω αυτό.
Όλο το μυαλό και το σώμα μου κάνει αυθόρμητα την κίνηση να πάω να ανάψω τσιγάρο και τελευταία στιγμή θυμάμαι ότι δεν καπνίζω και μου ρχεται να βάλω τα κλάματα.
Είναι ήδη στρεσογόνος περίοδος και το τσιγάρο ήταν κάτι που λειτουργούσε αγχολυτικά για μένα.
Τώρα εμ έχω όλα τα άλλα έχω να κόψω και το τσιγάρο.
Δες καιρό που διάλεξα.
I was not ready for that.
:crybaby:

ΩRIΩNAS7 έγραψε: Το ότι το παλεύεις μπροστά από τον υπολογιστή είναι ότι καλύτερο. Αν νικήσεις αυτό, έχεις κερδίσει.

Στο ορκίζομαι αισθάνομαι σαν τον Μιχαλόπουλο που χτυπιέται

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Θα ξέρεις ότι κερδίζεις κ οτι ο οργανισμός σου επανέρχεται μόλις αρχίσει να σου μυρίζει το τσιγάρο άσχημα, να νιώθεις εντονα τη τσιγαριλα στους άλλους και φυσικά μόλις φύγουν τα φλεματα και πάψεις να ξυπνάς με στόμα τσαρούχι.
Εγω αυτά τα παρατηρησα μετά τον πρώτο μηνα.
Βεβαια τώρα μου έγινε κόλλημα η τσίχλα. Αν δεν έχω τσίχλα τσαντιζομαι.
Α και τώρα που είπα τσαντιζομαι, για κάνα μήνα θα έχεις νεύρα. Τρέλα νεύρα :LoL:

Δε νομίζω ότι θα πάψω ποτέ να θέλω το τσιγάρο. Μου αρέσει. Απλά αν καταφέρω και το κόψω θα είμαι μια καταπιεσμένη πρώην καπνίστρια.
Βαρέθηκα ήδη τις τσίχλες.
Θέλω τσιγάροοοοοοοοο

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Θα τα καταφέρεις μπιζελακι. Μην μασας...ή μάλλον μάσα :LoL:

Ευχαριστώ, εσύ πόσο καιρό έχει που το κοψες;
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Μαρ 2020, 01:22

Επιπτωσεις της καραντινας:
https://twitter.com/TruthAbtChina/statu ... 7536058368
Φανταστειται τι μπαχαλο μπορει να γινει στην Ελλαδα οταν οι πεινασμενοι ανεργοι θα βγουν στους δρομους ...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 28 Μαρ 2020, 02:15

ВладимирВладимирович έγραψε:Επιπτωσεις της καραντινας:
https://twitter.com/TruthAbtChina/statu ... 7536058368
Φανταστειται τι μπαχαλο μπορει να γινει στην Ελλαδα οταν οι πεινασμενοι ανεργοι θα βγουν στους δρομους ...

Μάλλον μπάτσοι και η γνωστή μαλάκια τους την ξεκίνησαν όλη την φαση

0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Μαρ 2020, 02:30

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:νατα νατα μας...
ειπα και εγω, μεχρι την καραντινα δεν θα ελεγαν τιποτα, αλλα δεν κρατιουνται...
θα ειναι τεραστιων διαστασεων το τιμτιριρα που εχει να πεσει...

ΠΕΣ Τ.Θεοδωρικάκος: «Δεν υπάρχει κανείς που να φαντάζεται ότι η ζωή μας μετά τον κορωνοϊό θα είναι η ίδια»
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... fantazetai

Γιατί εσύ τι νόμισες, ότι αρχές καλοκαιριού φεύγει ο ιός και μετά όλα όπως πρώτα; :hmhmhm:

φυσικα...φευγει ο ιος ερχεται νεο μνημονιο κατα τα λοιπα business as usual που λεει και ο πλανηταρχης
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Μαρ 2020, 02:59

jhghjkhgk.png

Ετσι διαλυονται οι χωρες...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 28 Μαρ 2020, 03:07

ВладимирВладимирович έγραψε:jhghjkhgk.png

Ετσι διαλυονται οι χωρες...

Ποιο ηταν τον ζόρι των μπάτσων δεν κατάλαβα. Γιατί τσαντίστηκαν με τους "συναδέλφους" τους;
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 28 Μαρ 2020, 03:09

bizeli έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Άκου, όλο το μυστικό είναι να πάψει να αποτελεί ρουτίνα σου. Δηλαδή μετά το φαγητό, στον υπολογιστή, σε ταινίες κλπ

Μου φαίνεται απίστευτο αυτό ότι θα το καταφέρω αυτό.
Όλο το μυαλό και το σώμα μου κάνει αυθόρμητα την κίνηση να πάω να ανάψω τσιγάρο και τελευταία στιγμή θυμάμαι ότι δεν καπνίζω και μου ρχεται να βάλω τα κλάματα.
Είναι ήδη στρεσογόνος περίοδος και το τσιγάρο ήταν κάτι που λειτουργούσε αγχολυτικά για μένα.
Τώρα εμ έχω όλα τα άλλα έχω να κόψω και το τσιγάρο.
Δες καιρό που διάλεξα.
I was not ready for that.

ΩRIΩNAS7 έγραψε: Το ότι το παλεύεις μπροστά από τον υπολογιστή είναι ότι καλύτερο. Αν νικήσεις αυτό, έχεις κερδίσει.

Στο ορκίζομαι αισθάνομαι σαν τον Μιχαλόπουλο που χτυπιέται

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Θα ξέρεις ότι κερδίζεις κ οτι ο οργανισμός σου επανέρχεται μόλις αρχίσει να σου μυρίζει το τσιγάρο άσχημα, να νιώθεις εντονα τη τσιγαριλα στους άλλους και φυσικά μόλις φύγουν τα φλεματα και πάψεις να ξυπνάς με στόμα τσαρούχι.
Εγω αυτά τα παρατηρησα μετά τον πρώτο μηνα.
Βεβαια τώρα μου έγινε κόλλημα η τσίχλα. Αν δεν έχω τσίχλα τσαντιζομαι.
Α και τώρα που είπα τσαντιζομαι, για κάνα μήνα θα έχεις νεύρα. Τρέλα νεύρα :LoL:

Δε νομίζω ότι θα πάψω ποτέ να θέλω το τσιγάρο. Μου αρέσει. Απλά αν καταφέρω και το κόψω θα είμαι μια καταπιεσμένη πρώην καπνίστρια.
Βαρέθηκα ήδη τις τσίχλες.
Θέλω τσιγάροοοοοοοοο

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Θα τα καταφέρεις μπιζελακι. Μην μασας...ή μάλλον μάσα :LoL:

Ευχαριστώ, εσύ πόσο καιρό έχει που το κοψες;

Το βίντεο όλα τα λεφτά :LoL:

Εγω είναι καθαρός 1 χρόνο και έναν μήνα. Πέρασα και την δοκιμασία του ποτού (ξέρεις πως πάει ξενύχτι, αλκοόλ και τσιγάρο), οπότε εκεί ήξερα πως νίκησα.
Αφου ξεκίνησες θα τα καταφέρεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Μαρ 2020, 03:18

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ποιο ηταν τον ζόρι των μπάτσων δεν κατάλαβα. Γιατί τσαντίστηκαν με τους "συναδέλφους" τους;

Δεν ηθελαν να μπουν στην πολη τους οι κατοικοι της Χουβει αφου νομιζουν οτι ειναι μολυσμενοι με κορονοιο.
Οι Χουβεικοι καλεσαν τους δικους τους μπατσους κι εγινε της πτανας...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 28 Μαρ 2020, 03:27

ВладимирВладимирович έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ποιο ηταν τον ζόρι των μπάτσων δεν κατάλαβα. Γιατί τσαντίστηκαν με τους "συναδέλφους" τους;

Δεν ηθελαν να μπουν στην πολη τους οι κατοικοι της Χουβει αφου νομιζουν οτι ειναι μολυσμενοι με κορονοιο.
Οι Χουβεικοι καλεσαν τους δικους τους μπατσους κι εγινε της πτανας...

Ναι. Αυτό είναι οι προφανές. Οι χουβεϊκοί μπάτσοι γιατί αντεδρασαν έτσι δεν καταλαβαίνω.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”