Oι πολυαγαπημένοι μας μετανάστες

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Oι πολυαγαπημένοι μας μετανάστες

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Ιαν 2020, 18:51

tsakas έγραψε:https://kourdistoportocali.com/read-thi ... ka-diktya/

οποια πετρα να σηκωσεις αλβανικη μαφια θα βρεις δεν είναι μονο στην ελλαδα το 70% της διακινησης της ηρωινης στην ευρωπη οφείλεται στην αλβανικη μαφια

Όπως είπε και αυτός ο κολοσσός, που εγώ δεν θέλω να τον ξέρω.

Φοίβος Δεληβοριάς: Προς το καλύτερο, λόγω μεταναστών, αλλοίωση πληθυσμού!

Εικόνα

Να του στείλουμε να φιλοξενήσει μερικούς μαχαιροβγάλτες, λαθρέμπορους, βαποράκια, βιαστές, προαγωγούς κλπ λαθρομετανάστες να βελτιωθεί και αυτός και η οικογένειά του.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Ιαν 2020, 19:10

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη

Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή προσωπικού του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων ( Ν. 2960/2001 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας»).

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του, εξήντα (60) πακέτα τσιγάρων των είκοσι (20) τεμαχίων έκαστο, το σύνολο των οποίων δεν έφερε την ένσημη ταινία ασφάλειας – γνησιότητας και εκατόν τέσσερις (104) ενεργοποιημένες κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Επιπροσθέτως, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των διακοσίων πενήντα πέντε ευρώ και εξήντα πέντε λεπτών (255,65€)

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr

http://www.hcg.gr/node/22391
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιαν 2020, 21:00

pluton έγραψε:Όπως είπε και αυτός ο κολοσσός, που εγώ δεν θέλω να τον ξέρω.

Και ο Μητσοτακης τα ιδια λεει μονο που εκει κανεις μοκο γιατι σου κοβει μισθο :D

οι πρόσφυγες μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Ετσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και για το πως οι πρόσφυγες μπορεί να απορροφηθούν στη χώρα μας, για το που πρέπει να πάνε και πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες

https://www.iefimerida.gr/politiki/kent ... tanasteysi

Κοκοκοκο οι πατριωτες μπροστα στον Μητσοτακη. Στον Δεληβορια βγαζουν ολη τους την μαγκια :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Ιαν 2020, 21:07

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Όπως είπε και αυτός ο κολοσσός, που εγώ δεν θέλω να τον ξέρω.

Και ο Μητσοτακης τα ιδια λεει μονο που εκει κανεις μοκο γιατι σου κοβει μισθο :D

οι πρόσφυγες μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Ετσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και για το πως οι πρόσφυγες μπορεί να απορροφηθούν στη χώρα μας, για το που πρέπει να πάνε και πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες

https://www.iefimerida.gr/politiki/kent ... tanasteysi

Κοκοκοκο οι πατριωτες μπροστα στον Μητσοτακη. Στον Δεληβορια βγαζουν ολη τους την μαγκια :laugh1:

Όποιος και αν τα λέει τα ίδια λέω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιαν 2020, 21:12

pluton έγραψε:Όποιος και αν τα λέει τα ίδια λέω.

Δεν τα λες, τα λες μονο για τους αλλους επειδη ετσι σε συμφερει.

Στον Μητσοτακη εισαι καπως ετσι :D

Εικόνα

Ναι κυριε Μητσοτακη, καλα τα λετε κυριε Μητσοτακη, σας παει πολυ η γραβατα κυριε Κυριακο :D
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Ιαν 2020, 21:31

Δεν βλέπω κάτι κακό, στο να έχει ο κ. Μητσοτάκης για πουτανάκια τα ακροδεξιά σαν το πλούτο με τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι, όπως είχε ο ΣΥΡ τους αγανάδες δραχμητζήδες και γκοουμπακμερκελάδες.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Φεβ 2020, 08:29

Προέλλην έγραψε:Δεν βλέπω κάτι κακό, στο να έχει ο κ. Μητσοτάκης για πουτανάκια τα ακροδεξιά σαν το πλούτο με τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι, όπως είχε ο ΣΥΡ τους αγανάδες δραχμητζήδες και γκοουμπακμερκελάδες.

Δεν μεμφομαι τον κ. Μητσοτακη που πραγματι προσφερει κοινωνικο εργο μαντρωνοντας ολα αυτα τα αντικοινωνικα στοιχεια, αλλα την υποκρισια των ακροδεξιωνε.
0 .

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 01 Φεβ 2020, 13:15

δεν υπαρχει ακροδεκσια στην ελλαδα

απλα αριστερα κααι κκε ότι δεν συμφωνει μαζι τους το λε ν ακροδεκσια

εδώ πολλα συντροφια λενε τη νδ ακροδεκσια γιατι χρειαζονται ένα μπαμπουλα

για να δικαιολογουν τη μιζερη υπαρξη τους

τι να πουν και τα syntrofia
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Φεβ 2020, 14:35

tsakas έγραψε:δεν υπαρχει ακροδεκσια στην ελλαδα

απλα αριστερα κααι κκε ότι δεν συμφωνει μαζι τους το λε ν ακροδεκσια

Ναι ΟΚ

Εικόνα

εδώ πολλα συντροφια λενε τη νδ ακροδεκσια γιατι χρειαζονται ένα μπαμπουλα

για να δικαιολογουν τη μιζερη υπαρξη τους

τι να πουν και τα syntrofia

Δεν λεμε την ΝΔ ακροδεξια, εσας λεμε ακροδεξιους. Την ΝΔ την ψηφιζετε οχι για το προγραμμα της που στα κοινωνικα και εθνικα ζητηματα ειναι πιο κοντα στις ιδεες τις δικες μου ή του Προελληνα, αλλα για την κονομα.

O φυσικος σας χωρος ειναι η ΧΑ, αλλα ο κυρ Νικος εκτος βουλης δεν μπορει να προσφερει εξυπηρετησεις :pardon:
1 .

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 01 Φεβ 2020, 16:37

ο φυσικος χωρος μπλα μπλα μπλα συνελληνα γαμτα

τα συντροφια χρειαζονται το αντιπαλο δεος για να δικαιολογουν την υπαρξη τους που τελειωσε οριστικα και αμετακλήτως το 1991

ΥΠΑΡΚΤΟς ΤΕΡΜΑ κουμουνισμος τερμα ο νεοφιλελεφτερισμος σας ηρθε σωτηρας

εκτος την ασυδοτη αγορα περιλαμβανει πολυπολιτισμο και πολυφυλετισμο

σαυτα τα συντροφια είναι εκπαιδευμενα από κουνια

,αλλα και τα ψωμια του νεοφιλελεφτερισμου λιγοστευουν αμερικανοι και αγγλοι που τον ξεκινησαν τον παρατουν και μενει η γερμανια πτου δηλ
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”