pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αραμπάδες και καρούλια μάνα αν αργήσω φάε. Μαλακίες του τράγου. Ποτέ δε συνέβη αυτό που περιγράφει ο ψεύτης.
Άκου πήγε λέει το θρασίμι και εξομολόγησε το Χαρίλαο στον Περισσό. Ουστ λέρα.
Από ποια πόρτα μπήκε μπορεί να μας πει; Και σε ποιο όροφο ήταν το γραφείο του Χαρίλαου;
Αλλά από τύπο με πονηρόφατσα σαν ποντικομαμή τι περιμένεις.
Να έχει χάρη που το ΚΚΕ δεν ασχολείται με σιχάματα του είδους του. Αλλιώς θα του είχε σκίσει τα βάρδουλα για συκοφάντηση νεκρού.
Και η επιθυμία του Φλωράκη να ταφεί στο χωριό του στον άι λια δεν έχει να κάνει με το θρησκευτικό του συναίσθημα αλλά, όπως είχε πει ο ίδιος, ήθελε να αγναντεύει τα μέρη που γύρναγε σαν παιδί.
Τώρα κάτι άγιες τράπεζες και παπάρια μάντολες άι λιάδες κλπ κι εγώ όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν στον άι λια στο χωριό μου εκεί που πήδηξα πιτσιρικάς τη Γιαννούλα του φούρναρη. Θα έχω γίνει θρήσκος;
Είπαμε να λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα αλλά όχι και να την ξεπετσιάσουμε.
Ότι είπε ο πάτερ Αθανάσιος είναι αλήθεια τον εξομολόγησε στον Περισσό στα γραφεία του ΚΚΕ, και αυτά τα είπε δημόσια (βέβαια δεν έκανε αποκάλυψη του περιεχομένου της εξομολόγησης)... αν παρακολουθήσεις αυτά που είπε θα δεις ότι κάνει λεπτομερή περιγραφή γεγονότων.
Αηντε ξυπνάτε δεν είναι ο μόνος, οι καλόγεροι του ΑΟ διηγούνται ξεκαρδιστικές ιστορίες των καθοδηγητών που ψάχνουν μετά δακρύων να βρουν την ψυχική τους ηρεμία κάτω από το καλυμμαύκι των πνευματικών μας.
Έχουμε γνώση το σόι πράμα είναι και οι καλόγεροι του αγίου όρους και ο πάτερ, τρομάρα του, Αθανάσιος και εσύ.
Σταμάτα να χέζεις όμως από το στόμα γιατί βρόμισες όλο το φόρουμ με τη μπόχα.