Λαχουρένιος έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Όλη η ακροδεξιά πλεμπα μαζεύτηκε για να υπερασπιστεί τις μεσαιωνικες μάγισσες με τα μαύρα μάξι φορέματα.
Αναμενόμενο.
Η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν πιστευουν οντως στον θεο, απλως παριστανουν τους χριστιανους γιατι θελουν να υπαρχει μια δυνατη εκκλησια ως αναχωμα στον κομμουνισμο. Χρησιμοποιουν καθαρα εργαλειακα την θρησκεια δηλαδη.
Αυτό το κάνουν οι ταγοί τους που έχουν κοινά οικονομικά συμφέροντα με κάθε αντιλαϊκή εξουσία.
Το τραγικό είναι ότι όλοι αυτοί οι υπερθρησκευόμενοι αποτελούν τον κοινωνικό ψοφοδεή κατιμά και όλοι ανεξαιρέτως,
ό,τι κι αν ψηφίζουν, είναι ενεργοί ή εν δυνάμει φασίστες.
Κοιτάτε γύρω σας ποιοι αντιπροσωπεύουν το χριστεπώνυμο πλήρωμα αν κι έχουμε κι εδώ μέσα ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Οι μισάνθρωποι, οι υποκριτές, οι ψεύτες, οι φασίστες και ό,τι χειρότερο υπάρχει στον πάτο, και είναι αυτοί που αποτελούν το εκκλησίασμα που κοψοχεριάζεται στο σταυροκόπημα για να κάνουν μόστρα την πίστη τους και την καλοσύνη τους.
Αυτοί που πετάνε ένα εικοσάλεπτο στο ζητιάνο στα σκαλιά της εκκλησίας και θεωρούν ότι έχουν εκπληρώσει το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία βοηθώντας, αυτοί οι άξιοι, τον άχρηστο που δεν κατάφερε τίποτα στη ζωή του.
Αυτοί είναι που τηρούν νηστείες, κοινωνούν κάθε Κυριακή και εξομολογούνται παραμύθια στους παπάδες για να κερδίσουν θέση στον παράδεισο οι αχρείοι φιλοτομαριστές.
Αυτοί που είναι οι μόνοι από τους οποίους μπορείς να ακούσεις τη χυδαία εγωκεντρική σιχαμάρα
''γιατί θεέ μου σε εμένα'' όταν αρρωσταίνουν, υπονοώντας ότι θα χανόταν ο κόσμος θεέ μου αν έστελνες τον καρκίνο στο παιδί του άθεου γείτονα και όχι σε 'μένα τον πιστό σου που έχω ανάψει χιλιόμετρα κεριά στη χάρη σου;
Είναι αυτοί που αν έλειπαν από τον κόσμο αυτός θα ήταν πολύ καλύτερος.