Περίεργο όμως, εμένα ποτέ δεν μου ανέφερε κάτι σχετικό...

Adminović έγραψε:Αν είναι το αφεντικούλι πίσω από τα ellinika hoaxes, εννοείται ότι στηρίζω!

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Τα κεφάλαια του Σωρρος είναι κακά.
Τα κεφάλαια του R Kennedy jr, που χρηματοδοτεί αντιεμβολιαστικό εκστρατειες στο Facebook και στον πραγματικό κόσμο, είναι καλά.
Σαν να μην καταλαβαίνει τι της γίνεται, η μάγισσα που στοκάρει με άργιλο την μούρη της

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:Αν είναι το αφεντικούλι πίσω από τα ellinika hoaxes, εννοείται ότι στηρίζω!
Όπως θα είδες σε μία χώρα μπορεί να υπάρχουν και άνω του ενός fact-checker.
Πες στο αφεντικό να μπεί και το elefthero στο IFCN

Παυλος Γ. έγραψε:Αρα, το Ιδρυμα Γκέιτς δινει 382 χιλ. δολαρια στο Πόυντερ.
Το Πόυντερ χορηγει τους Ελληνικους Χοακες.
Οι Χοακες αναλαμβανουν ν' αποδομησουν, οποιοδηποτε αφηγημα εις βαρος του Γκέιτς.
Δεν αναφερω την αληλλεγγυη Ιδρυματος Γκέιτς, και Ζουκεμπεργκ.
Ουτε την αψεγαδιαστη συνεργασια, Τεντρος-Φαουτσι-Κλιντον-Γκέιτς-Ροκφελερ-Κινας.
![]()
![]()

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Παυλος Γ. έγραψε:Αρα, το Ιδρυμα Γκέιτς δινει 382 χιλ. δολαρια στο Πόυντερ.
Το Πόυντερ χορηγει τους Ελληνικους Χοακες.
Οι Χοακες αναλαμβανουν ν' αποδομησουν, οποιοδηποτε αφηγημα εις βαρος του Γκέιτς.
Δεν αναφερω την αληλλεγγυη Ιδρυματος Γκέιτς, και Ζουκεμπεργκ.
Ουτε την αψεγαδιαστη συνεργασια, Τεντρος-Φαουτσι-Κλιντον-Γκέιτς-Ροκφελερ-Κινας.
![]()
![]()
Και ποιο είναι το πρόβλημα με το να ασχολούνται τα hoaxes με όποιον γράφει ψέματα; Ο Αρίστος έγραψε ψέματα και πιάστηκε.
Εμείς από εδώ ήδη είχαμε αποδομήσει τις μυθοπλασίες των άρθρων του. Πολύ πριν από τα hoaxes.
Μηπως κι εμείς τα παίρνουμε;
Ελα ρε μεγαλε τώρα. Μιλάμε για έναν πραγματικό hoaxer. Ποιο είναι το πρόβλημά σου;

Παυλος Γ. έγραψε:Ο Αριστος μπορει να γραφει ο,τι θελει. Να πουλαει παπατζες, φιδια και δεν ξερωγω τι.