Τι ποσοστό είναι τα ψεκιά επί του πληθυσμού της Ελλάδας;

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Τι ποσοστό είναι τα ψεκιά επί του πληθυσμού της Ελλάδας;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Αύγ 2022, 18:03

Λαχουρένιος έγραψε:..δρακονιανοι...ψεκασμενοι...Μπιλ Γκειτς....μασονοι....ιλλουμινατι......αριθμο του αντιχριστου

Όταν τελειώσεις με το παραλήρημα, τα ξαναλέμε. Τσάο!
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Αύγ 2022, 19:11

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:..δρακονιανοι...ψεκασμενοι...Μπιλ Γκειτς....μασονοι....ιλλουμινατι......αριθμο του αντιχριστου

Όταν τελειώσεις με το παραλήρημα, τα ξαναλέμε. Τσάο!

ηρεμα με τον λαχου βρε -φοβαμαι για καμια αληθινοπληξια και μου παθει τιποτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 16 Αύγ 2022, 23:57

ψεκομπολ ψευτες
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2022, 14:57

Adminović έγραψε:Αγαπούλα....ο υπουργός ξέρεις.... αναφέρθηκε στο τί ακριβώς καταγράφει η υπηρεσία αυτή, που υπάγεται στο υπουργείο του.

Δεν μίλησε για κάποια άσχετη υπηρεσία. :pardon:

Δεν εχει αλλαξει κατι στους αριθμους του ΕΟΔΥ. Απλα λεει αερολογιες για να δικαιολογησει τα χαλια της αχρηστης κυβερνησης του. Μεχρι να αναθεωρηθουν (που αμφιβαλλω αν θα γινει ποτε) αυτα τα στοιχεια ειναι ο,τι πιο εγκυρο υπαρχει.

Εχμ..... ξέρεις.... αυτός που ισχυρίζεται κάτι πρέπει να το αποδείξει.

Δεν πρέπει εγώ να αποδείξω ότι οι επιπλέον θάνατοι δεν οφείλονται στο κόβιντ. Εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι οφείλονται στο κόβιντ (με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, όχι fake στατιστικά, υποθέσεις, μαγικές σφαίρες κοκ). :pardon:

Εγω υποστηριζω τον ισχυρισμο μου με βαση τα στοιχεια του ΕΟΔΥ και των αντιστοιχων οργανισμων αλλων χωρων. Δεν βγαζω πραγματα απο το μυαλο μου. Τα δικα σου στοιχεια που ειναι?

Στην λιστα που εβαλα με τις υπερβαλλουσες υπαρχουν αλλες 49 χωρες που εμφανιζουν την αντιστοιχη εικονα, δηλαδη εχουν υπερβαλλουσα θνησιμοτητα μεγαλυτερη απο τους θανατους κοβιντ οπως αυτοι καταγραφονται απο τους αντιστοιχους οργανισμους, πραγμα που σημαινει οτι ο ισχυρισμος σου οτι οι θανατοι κοβιντ ειναι πλαστοι δεν εχει καμια βαση.

Οποτε απο την μια εχουμε 50 χωρες (δυτικες ως επι το πλειστον) που εχουν καταγραψει η καθεμια επισημα ενα Χ αριθμο θανατων απο κοβιντ και εναν Ψ αριθμο παραπανω θανατων και απο την αλλη εχουμε τους δικους σου αβασιμους ισχυρισμους. Μαντεψε: δεν ειναι στραβος ο γυαλος.

Εσείς ξέρετε επακριβώς τί προκαλεί στο σώμα σας ένα σκεύασμα για το οποίο οι ίδιοι που το παράγουν δεν είναι απόλυτα σίγουροι και διαρκώς αναθεωρούν τις λίστες με τις παρενέργειες.

Υπάρχουν μεγαλύτεροι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στον κόσμο από εσάς; :laugh1:

Οχι δεν ξερω γιατι δεν ειναι το αντικειμενο μου. Ουτε εσυ ξερεις και πολυ περισσοτερο δεν ξερει το Πορδονιου και ο Τριανταφυλλοπουλος. Ξερουν ομως οι επιστημονες απο ολες τις χωρες του κοσμου που τα προτεινουν ανεπιφυλακτα.

Α ξεχασα, το τι λενε αυτοι δεν μετραει γιατι τους εχει εξαγορασει ο μασωνος Γκειτς :laugh1:

I have already explained this. Look at our previous conversation.

Καταλαβα, δεν εχεις τιποτα και απλα αερολογεις. Αν ειχες κατι θα μας το ειχες παρουσιασει εδω και 2,5 χρονια.

Adminović έγραψε:Όταν τελειώσεις με το παραλήρημα, τα ξαναλέμε. Τσάο!

Εσεις που τα λετε παραληρειτε οχι εγω. Μεχρι και υπαλληλο των φαρμακευτικων με εβγαλες :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Αύγ 2022, 16:10

Λαχουρένιος έγραψε:Μεχρι να αναθεωρηθουν (που αμφιβαλλω αν θα γινει ποτε) αυτα τα στοιχεια ειναι ο,τι πιο εγκυρο άκυρο υπαρχει.

Fixed. :yesyes:

Εγω υποστηριζω τον ισχυρισμο μου με βαση τα fake στοιχεια του ΕΟΔΥ και των αντιστοιχων οργανισμων αλλων χωρων όπου αναγράφονται ως θάνατοι από κορωνοϊό άνθρωποι που είχαν απλά θετικό τεστ κορωνοϊού. Δεν βγαζω πραγματα απο το μυαλο μου. Τα δικα σου στοιχεια που ειναι?

Δεν απέδειξες δηλαδή τον ισχυρισμό σου.

Case closed.

Οποτε απο την μια εχουμε 50 χωρες (δυτικες ως επι το πλειστον) που εχουν καταγραψει η καθεμια επισημα ενα Χ αριθμο θανατων απο κοβιντ και εναν Ψ αριθμο παραπανω θανατων και απο την αλλη εχουμε τους δικους σου αβασιμους ισχυρισμους. Μαντεψε: δεν ειναι στραβος ο γυαλος.

Εσύ μάντεψε: δεν είναι μόνο η Ελλάδα η χώρα όπου εφαρμόστηκαν λοκνταουν, εγκατάλειψη ασθενειών για χάρη του κοβιντ, μαζικοί εμβολιασμοί με αγνώστων παρενεργειών και αποτελεσματικότητας σκευάσματα κοκ.
Συνέβη κι αλλού. :pardon:

Και τώρα που έμαθες κάτι ακόμη που δεν ήξερες, κράτησε τις εικασίες σου (που για πολλοστή φορά να τονίσουμε ότι δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα) για τον εαυτό σου.

Ουτε εσυ ξερεις και πολυ περισσοτερο δεν ξερει το Πορδονιου και ο Τριανταφυλλοπουλος. Ξερουν ομως οι επιστημονες απο ολες τις χωρες του κοσμου που τα προτεινουν ανεπιφυλακτα.

Εγώ δεν είπα ότι ξέρω.
Εσείς βγαίνετε και λέτε -με σιγουριά κιόλας- ότι είναι ασφαλή τα σκευάσματα για τα οποία κάθε τόσο αναθεωρούνται οι λίστες των παρενεργειών. :xaxax:

Σε ό,τι αφορά "επιστήμονες" (του κώλου) που από τηλεοράσεως ή μέσω του διαδικτύου συμβουλεύουν άγνωστο αριθμό προσώπων να προβαίνει σε δυνητικά επικίνδυνες ιατρικές πράξεις (ακόμη και θανατηφόρες), να λένε ευχαριστώ στην -ανύπαρκτη- δικαιοσύνη που δεν τους έχει κλείσει μέσα για τις μαζικές παραβιάσεις του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

Εσεις που τα λετε παραληρειτε οχι εγω. Μεχρι και υπαλληλο των φαρμακευτικων με εβγαλες :laugh1:

Όλα τα ποστ σου έχουν το χαρακτήρα "εμβόλια ολέ, ομαδάρα, σκάστε κουφάλες μπζεκαζμένοι".
Μέχρι και παρατήρηση που γράφονται σχόλια που κριτικάρουν τα εμβόλια (αυτά που δειλά - δειλά οι ίδιοι οι ινστρουχτορές σας παραδέχονται ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικά) μας έκανες. :xaxax:

Το κάνεις από αγνή, καθαρή, ατόφια μαλακία ή είσαι επαγγελματίας εμβολιακός (κατά το επαγγελματίας Ολυμπιακός);; :hmmm

ΥΓ. Γράψε τώρα για δρακονιανούς, ιλλουμινάτι, ελωχίμ, Γκέιτς κλπ αφού έτσι κι αλλιώς δεν είσαι σε θέση να προβάλεις αντίλογο με επιχειρήματα. :thuuumbsup: :xaxax:

ΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Αύγ 2022, 09:01

Adminović έγραψε:Fixed. :yesyes:

Ναι, ειναι ακυρος ο ΕΟΔΥ και ο CDC ενω οι αερολογιες σου ειναι εγκυρες :laugh1:

Δεν απέδειξες δηλαδή τον ισχυρισμό σου.

Case closed.

Εχεις καποιο στοιχειο να που αντικρουει τα δικα μου? Οχι. Απλα κλεινεις τα ματια στην αληθεια σαν παιδακι για να μην αναγκαστεις να αλλαξεις αποψεις.

Εσύ μάντεψε: δεν είναι μόνο η Ελλάδα η χώρα όπου εφαρμόστηκαν λοκνταουν, εγκατάλειψη ασθενειών για χάρη του κοβιντ, μαζικοί εμβολιασμοί με αγνώστων παρενεργειών και αποτελεσματικότητας σκευάσματα κοκ.
Συνέβη κι αλλού. :pardon:

Και τώρα που έμαθες κάτι ακόμη που δεν ήξερες, κράτησε τις εικασίες σου (που για πολλοστή φορά να τονίσουμε ότι δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα) για τον εαυτό σου.

Δεν κανω εικασιες. Εβαλα επισημα στοιχεια απο τους αρμοδιους οργανισμους της Ελλαδας και αλλων 50 δυτικων χωρων.

Εικασιες, και μαλιστα ακρως ψεκασμενες, ειναι οτι πεθαναν 6,5 εκ. ατομα απο το '20 μεχρι σημερα οχι απο τον κοβιντ, αλλα απο τα εμβολια και τις καραντινες. Και μαλιστα οχι απλα πεθαναν απο τα εμβολια και τις καραντινες, αλλα οι αρμοδιοι οργανισμοι χρεωσαν αυτους τους θανατους στον κοβιντ επειδη ετσι ηθελαν οι μασωνοι... :laugh1:

Εγώ δεν είπα ότι ξέρω.
Εσείς βγαίνετε και λέτε -με σιγουριά κιόλας- ότι είναι ασφαλή τα σκευάσματα για τα οποία κάθε τόσο αναθεωρούνται οι λίστες των παρενεργειών. :xaxax:

Ε πως δεν ξερεις. Αφου τοσο καιρο μας τα εχεις κανει μπαλονια με τα εμβολια και εχεις ακρως απολυτες αποψεις.

Εγω δεν ξερω απολυτως τιποτα. Απλα ακολουθω ο,τι λεει η επιστημη. Εσυ ακολουθεις την γκλαβα σου και κατι ψεκασμενους απατεωνες.

Σε ό,τι αφορά "επιστήμονες" (του κώλου) που από τηλεοράσεως ή μέσω του διαδικτύου συμβουλεύουν άγνωστο αριθμό προσώπων να προβαίνει σε δυνητικά επικίνδυνες ιατρικές πράξεις (ακόμη και θανατηφόρες), να λένε ευχαριστώ στην -ανύπαρκτη- δικαιοσύνη που δεν τους έχει κλείσει μέσα για τις μαζικές παραβιάσεις του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

Δηλαδη ολοι οι επιστημονες παγκοσμιως ειναι επιστημονες του κωλου και πρεπει να μπουν φυλακη ενω ο Τραγκας και το Πορδονιου ξερουν καλυτερα. Σιμς λετζιτ :fico:

Όλα τα ποστ σου έχουν το χαρακτήρα "εμβόλια ολέ, ομαδάρα, σκάστε κουφάλες μπζεκαζμένοι".
Μέχρι και παρατήρηση που γράφονται σχόλια που κριτικάρουν τα εμβόλια (αυτά που δειλά - δειλά οι ίδιοι οι ινστρουχτορές σας παραδέχονται ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικά) μας έκανες. :xaxax:

Το κάνεις από αγνή, καθαρή, ατόφια μαλακία ή είσαι επαγγελματίας εμβολιακός (κατά το επαγγελματίας Ολυμπιακός);; :hmmm

ΥΓ. Γράψε τώρα για δρακονιανούς, ιλλουμινάτι, ελωχίμ, Γκέιτς κλπ αφού έτσι κι αλλιώς δεν είσαι σε θέση να προβάλεις αντίλογο με επιχειρήματα. :thuuumbsup: :xaxax:

ΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Tα ποστ μου ειναι τεκμηριωμενα οσο το δυνατον περισσοτερο σε επισημα στοιχεια. Ο μονος σου ''αντιλογος'' ειναι λες ''νια νια νια δεν ειναι αληθεια δεν ειναι αληθεια'' χωρις να προσπαθεις να αντικρουσεις τα δικα μου επιχειρηματα με δικα σου στοιχεια και γεγονοτα. Αρα η δικη σου σταση ειναι οπαδικη οχι η δικη μου, γιατι μιλαω με γεγονοτα και οχι με αφορισμους.

Δεν γραφονται απλως σχολια που κριτικαρουν τα εμβολια αλλα αισχρα ψευδη και ψευτικες ειδησεις του στυλ ''τα εμβολια προκαλουν ειτζ'' ή οτι τα εμβολια ευθυνονται για οποιονδηποτε θανατο συμβαινει στον κοσμο τα οποια διασπειρουν τον πανικο ειναι επικινδυνα για την δημοσια υγεια. Η πλειοψηφια των ποστ των ψεκασμενων ειναι τετοιας φυσης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Αύγ 2022, 09:04

Adminović έγραψε:Το κάνεις από αγνή, καθαρή, ατόφια μαλακία ή είσαι επαγγελματίας εμβολιακός (κατά το επαγγελματίας Ολυμπιακός);; :hmmm

Ειμαι επαγγελματιας εμβολιακος, οπως ειμαι και επαγγελματιας οπαδος της στρογγυλης γης, της βαρυτητας, της κλιματικης αλλαγης κοκ. Συγγνωμη που δεν ειμαι ψεκασμενος, τι να κανω.

Ετσι ελεγαν και οι θεουσες το 2000 για οσους ηταν υπερ των νεων ταυτοτητων, οτι ηταν επαγγελματιες μασωνοι... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Αύγ 2022, 11:05

Λαχουρένιος έγραψε:Ναι, ειναι ακυρος ο ΕΟΔΥ και ο CDC ενω οι αερολογιες σου ειναι εγκυρες :laugh1:

Άκυρος είσαι εσύ βασικά, που δεν καταλαβαίνεις ότι άλλα λένε τα στοιχεία και άλλα λες εσύ. :pardon:

Εχεις καποιο στοιχειο να που αντικρουει τα δικα μου? Οχι. Απλα κλεινεις τα ματια στην αληθεια σαν παιδακι για να μην αναγκαστεις να αλλαξεις αποψεις.

Δεν απέδειξα τον ισχυρισμό μου, αλλά εσύ θα έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν ισχύει ο ισχυρισμός μου.

LOL :laugh1: :laugh1:

Δεν κανω εικασιες. Εβαλα επισημα στοιχεια απο τους αρμοδιους οργανισμους της Ελλαδας και αλλων 50 δυτικων χωρων.

Τα οποία στοιχεία οι οργανισμοί που τα βγάζουν λένε ότι δεν αφορούν αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ και βέβαια μετά κάνεις και δικές σου υποθέσεις και θεωρίες, βασιζόμενος στα παραφουσκωμένα αυτά στοιχεία. :laugh1:

Ε πως δεν ξερεις. Αφου τοσο καιρο μας τα εχεις κανει μπαλονια με τα εμβολια και εχεις ακρως απολυτες αποψεις.

Εγω δεν ξερω απολυτως τιποτα. Απλα ακολουθω ο,τι λεει η επιστημη. Εσυ ακολουθεις την γκλαβα σου και κατι ψεκασμενους απατεωνες.

Λυπάμαι που χαλάω τη σούπα και το "εμβόλια ολε, ομαδάρα", αλλά έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω τις επιφυλάξεις μου για σκευάσματα που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες και που διαρκώς αναθεωρούνται οι λίστες με τις παρενέργειες τους. Εσείς, που τα ξέρετε όλα και ξέρετε μετά βεβαιότητος τί προκαλούν στο σώμα σας, να συνεχίσετε να τα κάνετε. :yesyes:

Καλύτερα η γκλάβα μου και οι γιατροί που με ξέρουν και ξέρουν το ιστορικό μου, πάρα οι κάθε λογής επικίνδυνοι τηλεμαϊντανοί τσαρλατάνοι, που όλη μέρα από τα κανάλια εντελώς ανεύθυνα δίνουν συμβουλές για δυνητικά επικίνδυνες ιατρικές πράξεις σε άγνωστο αριθμό προσώπων. :yesyes:

Tα ποστ μου ειναι τεκμηριωμενα οσο το δυνατον περισσοτερο σε επισημα στοιχεια. Ο μονος σου ''αντιλογος'' ειναι λες ''νια νια νια δεν ειναι αληθεια δεν ειναι αληθεια'' χωρις να προσπαθεις να αντικρουσεις τα δικα μου επιχειρηματα με δικα σου στοιχεια και γεγονοτα. Αρα η δικη σου σταση ειναι οπαδικη οχι η δικη μου, γιατι μιλαω με γεγονοτα και οχι με αφορισμους.

Τα ποστ σου, όταν σου καταδεικνύουν το πόσο έωλα και αβάσιμα είναι τα επιχειρήματα και οι ισχυρισμοί σου, καταλήγουν σε δρακονιανούς, ιλλουμινατι, Γκέιτς κοκ.

Μια αναδρομή να κάνεις, θα το διαπιστώσεις. :pardon:

Δεν γραφονται απλως σχολια που κριτικαρουν τα εμβολια αλλα αισχρα ψευδη και ψευτικες ειδησεις του στυλ ''τα εμβολια προκαλουν ειτζ'' ή οτι τα εμβολια ευθυνονται για οποιονδηποτε θανατο συμβαινει στον κοσμο τα οποια διασπειρουν τον πανικο ειναι επικινδυνα για την δημοσια υγεια. Η πλειοψηφια των ποστ των ψεκασμενων ειναι τετοιας φυσης.

Και για τα εμβόλια γράφονται πολλά fake από τους εμβολιάρηδες, όπως πχ ότι προστατεύουν από τη μετάδοση ή τη νόσηση.

Πολύ περισσότερο κινδυνεύει κάποιος από τέτοιες μαλακίες, που θα πάψει να προφυλάσσεται μετά τον εμβολιασμό και πιθανόν να κολλήσει και να αρρωστήσει βαριά ή να πεθάνει, πάρα από σαχλαμάρες περί έιτζ, ουρών κεράτων κλπ.

Λαχουρένιος έγραψε:Ειμαι επαγγελματιας εμβολιακος, οπως ειμαι και επαγγελματιας οπαδος της στρογγυλης γης, της βαρυτητας, της κλιματικης αλλαγης κοκ. Συγγνωμη που δεν ειμαι ψεκασμενος, τι να κανω.

Δηλαδή είσαι οπαδός της αρχιψεκασμένης θεωρίας ότι με τις ενέσεις, που καταχρηστικά χαρακτηρίζονται ως εμβόλια, δεν κολλάς, δεν μεταδίδεις, δεν αρρωσταίνεις κλπ, αλλά λες ότι οι άλλοι είναι ψεκασμενοι... :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :lololol: :kritiki:

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Αύγ 2022, 12:50

Adminović έγραψε:Δεν απέδειξα τον ισχυρισμό μου, αλλά εσύ θα έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν ισχύει ο ισχυρισμός μου.

LOL :laugh1: :laugh1:

Τον ισχυρισμο μου τον απεδειξα με την παραθεση στοιχειων απο 50 χωρες. Δεν εμφανισες αντιλογο και το μονο που εκανες να αρνεισαι πεισματικα την πραγματικοτητα.

Τα οποία στοιχεία οι οργανισμοί που τα βγάζουν λένε ότι δεν αφορούν αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ και βέβαια μετά κάνεις και δικές σου υποθέσεις και θεωρίες, βασιζόμενος στα παραφουσκωμένα αυτά στοιχεία. :laugh1:

Τα στοιχεια αφορουν τους θανατους απο κοβιντ. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. Δεν σου αρεσουν επειδη πιστευεις οτι ο κοβιντ ειναι ''γριπουλα'' αλλα δεν θα αλλαξουμε την πραγματικοτητα για να προσαρμοστει στις δικες σου αντιληψεις.

Λυπάμαι που χαλάω τη σούπα και το "εμβόλια ολε, ομαδάρα", αλλά έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω τις επιφυλάξεις μου για σκευάσματα που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες και που διαρκώς αναθεωρούνται οι λίστες με τις παρενέργειες τους. Εσείς, που τα ξέρετε όλα και ξέρετε μετά βεβαιότητος τί προκαλούν στο σώμα σας, να συνεχίσετε να τα κάνετε. :yesyes:

Καλύτερα η γκλάβα μου και οι γιατροί που με ξέρουν και ξέρουν το ιστορικό μου, πάρα οι κάθε λογής επικίνδυνοι τηλεμαϊντανοί τσαρλατάνοι, που όλη μέρα από τα κανάλια εντελώς ανεύθυνα δίνουν συμβουλές για δυνητικά επικίνδυνες ιατρικές πράξεις σε άγνωστο αριθμό προσώπων. :yesyes:

Καλα κανεις και εχεις επιφυλαξεις, αλλα δεν εχεις το παραμικρο στοιχειο για να υποστηριξεις αυτες τις επιφυλαξεις που εκφραζεις. Επισης εχεις καθε δικαιωμα να ακολουθεις την γκλαβα σου και οχι την επιστημη αλλα οταν κανεις ενα διαλογο δεν μπορεις να περιμενεις οτι οι αλλοι θα θεωρησουν την γκλαβα σου το ιδιο αξιοπιστη με την επιστημη και τα δεδομενα που υπαρχουν.

Τα ποστ σου, όταν σου καταδεικνύουν το πόσο έωλα και αβάσιμα είναι τα επιχειρήματα και οι ισχυρισμοί σου, καταλήγουν σε δρακονιανούς, ιλλουμινατι, Γκέιτς κοκ.

Μια αναδρομή να κάνεις, θα το διαπιστώσεις. :pardon:

Εσυ καταληγεις σε δρακονιανους και ιλλουμινατι οταν ο μονιμος αντιλογος απεναντι στην ιδια την πραγματικοτητα ειναι οτι εχουν συνεννοηθει ολα τα κρατη του κοσμου και βγαζουν ψευτικα στοιχεια για τον κοβιντ και τα εμβολια.

Και για τα εμβόλια γράφονται πολλά fake από τους εμβολιάρηδες, όπως πχ ότι προστατεύουν από τη μετάδοση ή τη νόσηση.

Πολύ περισσότερο κινδυνεύει κάποιος από τέτοιες μαλακίες, που θα πάψει να προφυλάσσεται μετά τον εμβολιασμό και πιθανόν να κολλήσει και να αρρωστήσει βαριά ή να πεθάνει, πάρα από σαχλαμάρες περί έιτζ, ουρών κεράτων κλπ.

Τα εμβολια τα συνιστα η ιατρικη. Τον μη εμβολιασμο τον συνιστουν οι διαφοροι κασιδιαρηδες και κλεομενηδες. Ποιος κινδυνευει περισσοτερο, αυτος που ακουει τους γιατρους ή που ακουει τους τσαρλατανους? :D

Αλλωστε οι θανατοι απο τα ιδια τα εμβολια ειναι απειροελαχιστοι μπροστα τους θανατους απο τον ιο.

Δηλαδή είσαι οπαδός της αρχιψεκασμένης θεωρίας ότι με τις ενέσεις, που καταχρηστικά χαρακτηρίζονται ως εμβόλια, δεν κολλάς, δεν μεταδίδεις, δεν αρρωσταίνεις κλπ, αλλά λες ότι οι άλλοι είναι ψεκασμενοι... :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :lololol: :kritiki:

Ουδεποτε εχω πει οτι τα εμβολια θα σε κανουν αθανατο ή ατρωτο.

Ειμαι ''οπαδος'' της επιστημονικης ''θεωριας'' οτι αν εμβολιαστεις εχεις καλυτερες πιθανοτητες να γλυτωσεις τον θανατο και την νοσηλεια απο εναν ανεμβολιαστο. Αυτο ειναι κοινος τοπος για την παγκοσμια ιατρικη κοινοτητα και ολα τα κρατη του κοσμου εμβολιαζουν τους πολιτες τους.

Οι θεωριες συνομωσιας των διαφορων ακροδεξιων και θρησκοληπτων χριστιανικων ομαδων απο τις οποιες αντλουν ''επιχειρηματα'' οι αρνητες δεν εχουν καμια σχεση με την επιστημη και εχουν οδηγησει εκατομυρια ανθρωπων στον ταφο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Αύγ 2022, 18:26

Λαχουρένιος έγραψε:Τον ισχυρισμο μου δεν τον απεδειξα με την παραθεση fake στοιχειων απο 50 χωρες.

Fixed. :yesyes:

Δεν εμφανισες αντιλογο και το μονο που εκανες να αρνεισαι πεισματικα την πραγματικοτητα.

Ναι, συγγνώμη που δεν κάθομαι να αποδεικνύω ότι δεν ισχύει η κάθε αβάσιμη μαλακία ή υπόθεση που γράφει ο καθένας στο νετ δίκην αξιώματος. :laugh1:

Τα στοιχεια αφορουν τους θανατους απο κοβιντ με θετικό τεστ κορωνοϊού. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.

Fixed.

Θα πάει μακριά η βαλίτσα με τα fake news; :-/

Καλα κανεις και εχεις επιφυλαξεις, αλλα δεν εχεις το παραμικρο στοιχειο για να υποστηριξεις αυτες τις επιφυλαξεις που εκφραζεις. Επισης εχεις καθε δικαιωμα να ακολουθεις την γκλαβα σου και οχι την επιστημη αλλα οταν κανεις ενα διαλογο δεν μπορεις να περιμενεις οτι οι αλλοι θα θεωρησουν την γκλαβα σου το ιδιο αξιοπιστη με την επιστημη και τα δεδομενα που υπαρχουν.

LOL :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ο άνθρωπος που του έλεγαν ότι δεν θα κολλήσει κόβιντ με τα """εμβόλια""" και τους πίστεψε και πήγε και τα έκανε και τώρα οι ίδιοι ακριβώς του λένε ότι με αυτά τα """εμβόλια""" θα κολλάει και θα μεταδίδει, έρχεται και κατηγορεί εμένα για αναξιοπιστία... :laugh1: :lololol:

Με τις χοντρομαλακίες που γράφετε, μόνες τους οι πέτρες θα σηκωθούν και θα σας πλακώσουν στο τέλος. :xaxax: :oleole:

Εσυ καταληγεις σε δρακονιανους και ιλλουμινατι οταν ο μονιμος αντιλογος απεναντι στην ιδια την πραγματικοτητα ειναι οτι εχουν συνεννοηθει ολα τα κρατη του κοσμου και βγαζουν ψευτικα στοιχεια για τον κοβιντ και τα εμβολια.

Ο μόνος που γράφει για δρακονιανούς ιλλουμινατι κλπ εσύ είσαι. Ουδείς άλλος.

Θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις ότι δήθεν οι άλλοι πιστεύουν σε τέτοιες μαλακίες, ενώ στην πραγματικότητα ο μόνος εδώ μέσα που έχει θεοποιήσει ψεκασμένες θεωρίες (όπως πχ ότι με τα """εμβόλια""" δεν κολλάς και δεν μεταδίδεις κόβιντ) είσαι ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ. :bigsmile45:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”