Λαχουρένιος έγραψε:..δρακονιανοι...ψεκασμενοι...Μπιλ Γκειτς....μασονοι....ιλλουμινατι......αριθμο του αντιχριστου
Όταν τελειώσεις με το παραλήρημα, τα ξαναλέμε. Τσάο!

Λαχουρένιος έγραψε:..δρακονιανοι...ψεκασμενοι...Μπιλ Γκειτς....μασονοι....ιλλουμινατι......αριθμο του αντιχριστου

Adminović έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:..δρακονιανοι...ψεκασμενοι...Μπιλ Γκειτς....μασονοι....ιλλουμινατι......αριθμο του αντιχριστου
Όταν τελειώσεις με το παραλήρημα, τα ξαναλέμε. Τσάο!

Adminović έγραψε:Αγαπούλα....ο υπουργός ξέρεις.... αναφέρθηκε στο τί ακριβώς καταγράφει η υπηρεσία αυτή, που υπάγεται στο υπουργείο του.
Δεν μίλησε για κάποια άσχετη υπηρεσία.![]()
Εχμ..... ξέρεις.... αυτός που ισχυρίζεται κάτι πρέπει να το αποδείξει.
Δεν πρέπει εγώ να αποδείξω ότι οι επιπλέον θάνατοι δεν οφείλονται στο κόβιντ. Εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι οφείλονται στο κόβιντ (με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, όχι fake στατιστικά, υποθέσεις, μαγικές σφαίρες κοκ).![]()
Εσείς ξέρετε επακριβώς τί προκαλεί στο σώμα σας ένα σκεύασμα για το οποίο οι ίδιοι που το παράγουν δεν είναι απόλυτα σίγουροι και διαρκώς αναθεωρούν τις λίστες με τις παρενέργειες.
Υπάρχουν μεγαλύτεροι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στον κόσμο από εσάς;![]()
I have already explained this. Look at our previous conversation.
Adminović έγραψε:Όταν τελειώσεις με το παραλήρημα, τα ξαναλέμε. Τσάο!
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:Μεχρι να αναθεωρηθουν (που αμφιβαλλω αν θα γινει ποτε) αυτα τα στοιχεια ειναι ο,τι πιο εγκυρο άκυρο υπαρχει.
Εγω υποστηριζω τον ισχυρισμο μου με βαση τα fake στοιχεια του ΕΟΔΥ και των αντιστοιχων οργανισμων αλλων χωρων όπου αναγράφονται ως θάνατοι από κορωνοϊό άνθρωποι που είχαν απλά θετικό τεστ κορωνοϊού. Δεν βγαζω πραγματα απο το μυαλο μου. Τα δικα σου στοιχεια που ειναι?
Οποτε απο την μια εχουμε 50 χωρες (δυτικες ως επι το πλειστον) που εχουν καταγραψει η καθεμια επισημα ενα Χ αριθμο θανατων απο κοβιντ και εναν Ψ αριθμο παραπανω θανατων και απο την αλλη εχουμε τους δικους σου αβασιμους ισχυρισμους. Μαντεψε: δεν ειναι στραβος ο γυαλος.
Ουτε εσυ ξερεις και πολυ περισσοτερο δεν ξερει το Πορδονιου και ο Τριανταφυλλοπουλος. Ξερουν ομως οι επιστημονες απο ολες τις χωρες του κοσμου που τα προτεινουν ανεπιφυλακτα.
Εσεις που τα λετε παραληρειτε οχι εγω. Μεχρι και υπαλληλο των φαρμακευτικων με εβγαλες

Adminović έγραψε:Fixed.![]()
Δεν απέδειξες δηλαδή τον ισχυρισμό σου.
Case closed.
Εσύ μάντεψε: δεν είναι μόνο η Ελλάδα η χώρα όπου εφαρμόστηκαν λοκνταουν, εγκατάλειψη ασθενειών για χάρη του κοβιντ, μαζικοί εμβολιασμοί με αγνώστων παρενεργειών και αποτελεσματικότητας σκευάσματα κοκ.
Συνέβη κι αλλού.![]()
Και τώρα που έμαθες κάτι ακόμη που δεν ήξερες, κράτησε τις εικασίες σου (που για πολλοστή φορά να τονίσουμε ότι δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα) για τον εαυτό σου.
Εγώ δεν είπα ότι ξέρω.
Εσείς βγαίνετε και λέτε -με σιγουριά κιόλας- ότι είναι ασφαλή τα σκευάσματα για τα οποία κάθε τόσο αναθεωρούνται οι λίστες των παρενεργειών.![]()
Σε ό,τι αφορά "επιστήμονες" (του κώλου) που από τηλεοράσεως ή μέσω του διαδικτύου συμβουλεύουν άγνωστο αριθμό προσώπων να προβαίνει σε δυνητικά επικίνδυνες ιατρικές πράξεις (ακόμη και θανατηφόρες), να λένε ευχαριστώ στην -ανύπαρκτη- δικαιοσύνη που δεν τους έχει κλείσει μέσα για τις μαζικές παραβιάσεις του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

Όλα τα ποστ σου έχουν το χαρακτήρα "εμβόλια ολέ, ομαδάρα, σκάστε κουφάλες μπζεκαζμένοι".
Μέχρι και παρατήρηση που γράφονται σχόλια που κριτικάρουν τα εμβόλια (αυτά που δειλά - δειλά οι ίδιοι οι ινστρουχτορές σας παραδέχονται ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικά) μας έκανες.![]()
Το κάνεις από αγνή, καθαρή, ατόφια μαλακία ή είσαι επαγγελματίας εμβολιακός (κατά το επαγγελματίας Ολυμπιακός);;![]()
ΥΓ. Γράψε τώρα για δρακονιανούς, ιλλουμινάτι, ελωχίμ, Γκέιτς κλπ αφού έτσι κι αλλιώς δεν είσαι σε θέση να προβάλεις αντίλογο με επιχειρήματα.![]()
![]()
ΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Adminović έγραψε:Το κάνεις από αγνή, καθαρή, ατόφια μαλακία ή είσαι επαγγελματίας εμβολιακός (κατά το επαγγελματίας Ολυμπιακός);;![]()

Λαχουρένιος έγραψε:Ναι, ειναι ακυρος ο ΕΟΔΥ και ο CDC ενω οι αερολογιες σου ειναι εγκυρες![]()
Εχεις καποιο στοιχειο να που αντικρουει τα δικα μου? Οχι. Απλα κλεινεις τα ματια στην αληθεια σαν παιδακι για να μην αναγκαστεις να αλλαξεις αποψεις.
Δεν κανω εικασιες. Εβαλα επισημα στοιχεια απο τους αρμοδιους οργανισμους της Ελλαδας και αλλων 50 δυτικων χωρων.
Ε πως δεν ξερεις. Αφου τοσο καιρο μας τα εχεις κανει μπαλονια με τα εμβολια και εχεις ακρως απολυτες αποψεις.
Εγω δεν ξερω απολυτως τιποτα. Απλα ακολουθω ο,τι λεει η επιστημη. Εσυ ακολουθεις την γκλαβα σου και κατι ψεκασμενους απατεωνες.
Tα ποστ μου ειναι τεκμηριωμενα οσο το δυνατον περισσοτερο σε επισημα στοιχεια. Ο μονος σου ''αντιλογος'' ειναι λες ''νια νια νια δεν ειναι αληθεια δεν ειναι αληθεια'' χωρις να προσπαθεις να αντικρουσεις τα δικα μου επιχειρηματα με δικα σου στοιχεια και γεγονοτα. Αρα η δικη σου σταση ειναι οπαδικη οχι η δικη μου, γιατι μιλαω με γεγονοτα και οχι με αφορισμους.
Δεν γραφονται απλως σχολια που κριτικαρουν τα εμβολια αλλα αισχρα ψευδη και ψευτικες ειδησεις του στυλ ''τα εμβολια προκαλουν ειτζ'' ή οτι τα εμβολια ευθυνονται για οποιονδηποτε θανατο συμβαινει στον κοσμο τα οποια διασπειρουν τον πανικο ειναι επικινδυνα για την δημοσια υγεια. Η πλειοψηφια των ποστ των ψεκασμενων ειναι τετοιας φυσης.
Λαχουρένιος έγραψε:Ειμαι επαγγελματιας εμβολιακος, οπως ειμαι και επαγγελματιας οπαδος της στρογγυλης γης, της βαρυτητας, της κλιματικης αλλαγης κοκ. Συγγνωμη που δεν ειμαι ψεκασμενος, τι να κανω.

Adminović έγραψε:Δεν απέδειξα τον ισχυρισμό μου, αλλά εσύ θα έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν ισχύει ο ισχυρισμός μου.
LOL![]()
![]()
Τα οποία στοιχεία οι οργανισμοί που τα βγάζουν λένε ότι δεν αφορούν αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ και βέβαια μετά κάνεις και δικές σου υποθέσεις και θεωρίες, βασιζόμενος στα παραφουσκωμένα αυτά στοιχεία.![]()
Λυπάμαι που χαλάω τη σούπα και το "εμβόλια ολε, ομαδάρα", αλλά έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω τις επιφυλάξεις μου για σκευάσματα που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες και που διαρκώς αναθεωρούνται οι λίστες με τις παρενέργειες τους. Εσείς, που τα ξέρετε όλα και ξέρετε μετά βεβαιότητος τί προκαλούν στο σώμα σας, να συνεχίσετε να τα κάνετε.![]()
Καλύτερα η γκλάβα μου και οι γιατροί που με ξέρουν και ξέρουν το ιστορικό μου, πάρα οι κάθε λογής επικίνδυνοι τηλεμαϊντανοί τσαρλατάνοι, που όλη μέρα από τα κανάλια εντελώς ανεύθυνα δίνουν συμβουλές για δυνητικά επικίνδυνες ιατρικές πράξεις σε άγνωστο αριθμό προσώπων.![]()
Τα ποστ σου, όταν σου καταδεικνύουν το πόσο έωλα και αβάσιμα είναι τα επιχειρήματα και οι ισχυρισμοί σου, καταλήγουν σε δρακονιανούς, ιλλουμινατι, Γκέιτς κοκ.
Μια αναδρομή να κάνεις, θα το διαπιστώσεις.![]()
Και για τα εμβόλια γράφονται πολλά fake από τους εμβολιάρηδες, όπως πχ ότι προστατεύουν από τη μετάδοση ή τη νόσηση.
Πολύ περισσότερο κινδυνεύει κάποιος από τέτοιες μαλακίες, που θα πάψει να προφυλάσσεται μετά τον εμβολιασμό και πιθανόν να κολλήσει και να αρρωστήσει βαριά ή να πεθάνει, πάρα από σαχλαμάρες περί έιτζ, ουρών κεράτων κλπ.
Δηλαδή είσαι οπαδός της αρχιψεκασμένης θεωρίας ότι με τις ενέσεις, που καταχρηστικά χαρακτηρίζονται ως εμβόλια, δεν κολλάς, δεν μεταδίδεις, δεν αρρωσταίνεις κλπ, αλλά λες ότι οι άλλοι είναι ψεκασμενοι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Λαχουρένιος έγραψε:Τον ισχυρισμο μου δεν τον απεδειξα με την παραθεση fake στοιχειων απο 50 χωρες.
Δεν εμφανισες αντιλογο και το μονο που εκανες να αρνεισαι πεισματικα την πραγματικοτητα.
Τα στοιχεια αφορουν τους θανατους απο κοβιντ με θετικό τεστ κορωνοϊού. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.
Καλα κανεις και εχεις επιφυλαξεις, αλλα δεν εχεις το παραμικρο στοιχειο για να υποστηριξεις αυτες τις επιφυλαξεις που εκφραζεις. Επισης εχεις καθε δικαιωμα να ακολουθεις την γκλαβα σου και οχι την επιστημη αλλα οταν κανεις ενα διαλογο δεν μπορεις να περιμενεις οτι οι αλλοι θα θεωρησουν την γκλαβα σου το ιδιο αξιοπιστη με την επιστημη και τα δεδομενα που υπαρχουν.
Εσυ καταληγεις σε δρακονιανους και ιλλουμινατι οταν ο μονιμος αντιλογος απεναντι στην ιδια την πραγματικοτητα ειναι οτι εχουν συνεννοηθει ολα τα κρατη του κοσμου και βγαζουν ψευτικα στοιχεια για τον κοβιντ και τα εμβολια.