Adminović έγραψε:Κάτω τα χέρια από τον «ταμία» μας
Τέτοια φυράματα είναι όλοι οι φιλάνθρωποι ευεργέτες.

Adminović έγραψε:Κάτω τα χέρια από τον «ταμία» μας

Ραν ταν πλαν έγραψε:Adminović έγραψε:
Σε παρακαλώ να μην υποτιμάς τη σταδιοδρομία και το έργο του κ. Λούλη μας!!![]()
Δεν είναι απλά "αλευράς".
Ο άνθρωπας, που δωρίζει βίλες έναντι αμοιβής σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, είναι και ταμίας του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», είναι πρώην Γ.Γ. στο Υπουργείο Τουρισμού (που, όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε τα απαιτούμενα προσόντα και πτυχία, τον έδιωξαν για να τον ξαναπάρουν ως ειδικό σύμβουλο), ενώ έχει διατελέσει και διοικητής του Αγίου Όρους επί κυβερνήσεως του ντάντυ του Κούλη.
Είσαι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για να ασκήσεις κριτική στον κ. Λούλη μας.
Να δωρίσω κι εγώ τότε σε ορφανοτροφείο ένα χτήμα τριών στρεμμάτων που έχω μέσα σε κάτι ρουμάνια με αρκούδες και αντικειμενικής αξίας 500 ευρώ αν μου δώσουν 105 χιλιάρικα.

Ραν ταν πλαν έγραψε:'Ενας χουντοφασίστας αλευράς που έχει καμιά 400σαριά εργαζόμενους με μισθούς πείνας και παριστάνει το φιλάνθρωπο για να γλυτώνει φόρους από τις ''δωρεές'' στα φτωχά παιδάκια και όταν έχει κάμερες ή φωτογράφους στη γύρα τραβάει κάτι σταυροκοπήματα τρία τετραγωνικά το καθένα.
Κάτι σαν το γερολαδά του Καζαντζάκη ας πούμε και άλλο ένα από τα ινδάλματα του Πλούτωνα.

pluton έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ενώ οι ναζί είστε φιλάνθρωποι
Πάλι τους ναζί θυμήθηκες, ρίξε και κανένα Δωρικό χαιρετισμό, τον Μιχαλολιάκο αηντε άργησες.

pluton έγραψε:
Τον Λούλη εγώ τον έχω σε υπόληψη....

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:'Ενας χουντοφασίστας αλευράς που έχει καμιά 400σαριά εργαζόμενους με μισθούς πείνας και παριστάνει το φιλάνθρωπο για να γλυτώνει φόρους από τις ''δωρεές'' στα φτωχά παιδάκια και όταν έχει κάμερες ή φωτογράφους στη γύρα τραβάει κάτι σταυροκοπήματα τρία τετραγωνικά το καθένα.
Κάτι σαν το γερολαδά του Καζαντζάκη ας πούμε και άλλο ένα από τα ινδάλματα του Πλούτωνα.
Μάλιστα, μάλιστα, δεν το γνώριζα αυτό το παρασκήνιο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Να δωρίσω κι εγώ τότε σε ορφανοτροφείο ένα χτήμα τριών στρεμμάτων που έχω μέσα σε κάτι ρουμάνια με αρκούδες και αντικειμενικής αξίας 500 ευρώ αν μου δώσουν 105 χιλιάρικα.

Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:
Τον Λούλη εγώ τον έχω σε υπόληψη....
Ε ναι.
Ό,τι σκατά και το φτυάρι.
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του.
Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ.
Όμοιος τον όμοιο προτιμά και τα σκατά τα λάχανα.
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Και στην τελική δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.

Echelon έγραψε:Μακριά τα παιδιά σας από παππάδες και νεοδημοκράτες.