Αφου δεν ειναι ευκολο, κατσε και διαβασε, γιατι φαινεται οτι εισαι ενας αγραμματος που παπαγαλιζει 2-3 ατακες που του πε καποιος γυμνασμενος καραφλος χιμπατζης σε ενα υπογειο
Γιατι αυτο και δεν εχουν συνοχη και νοημα αυτα που λες
Καθοριζουμε Ελληνα
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Ar_tel_quessir
- Rookie poster

Re: Καθοριζουμε Ελληνα
Δύσκολη ερώτηση. Δύσκολη διότι από την μία πιστεύω πως είναι θεμιτό να διαφυλάξουμε την ευρωπαϊκή φυλετική μας υπόσταση στην μεγάλη εικόνα, αλλά από την άλλη υπάρχουν και πάντα υπήρχαν άτομα μικτής καταγωγής τα οποία δεν θα ήθελα να αποκλείσω, και για αυτόν τον λόγο είμαι αρκετά ελαστικός σε αυτό το θέμα. Ειδικά όσον αφορά το εξωτερικό όπου είναι συχνό το φαινόμενο της μίξης θα μπορούσα να θεωρήσω Έλληνα κάθε πολίτη που έχει ελληνική καταγωγή και αισθάνεται την επιθυμία να αποκαλεί τον εαυτό του Έλληνα.
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Να έχει γεννηθεί από Έλληνες γονείς φυσικά. Τα ήθη και τα έθιμα δεν κάνουν τον Έλληνα, είναι στοιχείο του.
Και ο κάθε αριστεροσιωνιστής θα μπορούσε να ερμηνεύσει τα ήθη και τα έθιμα όπως τον συμφέρει, καθυβρίζοντας τον Χριστιανισμό ως ξένη ανθελληνική θρησκεία.
Και ο κάθε αριστεροσιωνιστής θα μπορούσε να ερμηνεύσει τα ήθη και τα έθιμα όπως τον συμφέρει, καθυβρίζοντας τον Χριστιανισμό ως ξένη ανθελληνική θρησκεία.
0 .
..
-
nemo
- Supreme poster

Ar_tel_quessir έγραψε:Δύσκολη ερώτηση. Δύσκολη διότι από την μία πιστεύω πως είναι θεμιτό να διαφυλάξουμε την ευρωπαϊκή φυλετική μας υπόσταση στην μεγάλη εικόνα, αλλά από την άλλη υπάρχουν και πάντα υπήρχαν άτομα μικτής καταγωγής τα οποία δεν θα ήθελα να αποκλείσω, και για αυτόν τον λόγο είμαι αρκετά ελαστικός σε αυτό το θέμα. Ειδικά όσον αφορά το εξωτερικό όπου είναι συχνό το φαινόμενο της μίξης θα μπορούσα να θεωρήσω Έλληνα κάθε πολίτη που έχει ελληνική καταγωγή και αισθάνεται την επιθυμία να αποκαλεί τον εαυτό του Έλληνα.
να σε βοηθησω ...αν εγω παω να ζησω με τους εσκιμωους και μαθω τα ηθη και τα εθιμα την γλωσσα
αυτο θα με κανει εσκιμωο; αν βεβαια επιζησω απο το κρυο

0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Δεν γίνεται. Τα ήθη και τα έθιμα πηγάζουν από το πνεύμα του ανθρώπου. Έλληνας ποτέ δεν μπορεί να δεχθεί ξένα έθιμα και να γίνει εβραίος ή εσκιμώος, δεν γίνεται. Το ίδιο και ξένοι, ακόμα και οι πιο φιλέλληνες όπως ο Λόρδος Βύρωνας και ο Χίτλερ δεν μπορούν να γίνουν 100% έλληνες.
0 .
..