σχολιο 18
....διαβαστε τα βιοσοφικα μηνυματα τα μεγαλο εμβομαδιατικα.. τα επαναφερω κι εινα επικαιρ οσο ποτε καθως συναδουν με την 5G φυλακιση μας ...
viewtopic.php?f=6&t=10544&p=291783#p291783
Η 5G ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

Re: Η 5G ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Προέλλην έγραψε:Θέλω να πω, Μύθηρα, πιστεύεις ότι οι κεραίες 5G εκπέμπουν πάνω απο τα ορισμένα ασφαλή όρια ή ότι τα όρια που έχουν οριστεί δεν είναι ασφαλή;
Διαφορετικά, το ότι η ΗΜ ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην υγεία, έτσι γενικά, ακόμη και με αναφορές στις μπάντες, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ως διατύπωση.
σχολιο 15
...στο σχολιο 14 εκανα λεπτομερη διακριση και επισημανση των κρισιμων σημειων γπου μα ςαφορουν για τις συχνοτητες ...
.. τεοιες διακρισεις τοσο αναλυτικες δεν θα βρεις σε κανενα αναρτημα στο διαδικτυο ..
και οι κεραιες 5G δεν εχουν ακομη εγκατασταθει ... μονο σ εδυο πολεις στην χωρα μας στα Τρικαλα και στου Ζωγραφου στην Αθηνα .. στην Καλαματα μετ αο την νατιδρση των κατποικων ανεσταλει η εγκατασταση τους ...
οι κεραιες γενικα ολων των συστηματων , 2G, 3G, 4G εκπεμπουν αλλοτε εντος των οριων και ποτε εκτος των οριων ...δες σελ 9 του λινκ που εδωσα στο σχολιο 14...
Nαι ρε συ Μύθηρα, αλλά, τόσο οι κεραίες, όσο και οι πομποί, είναι εξαρτήματα που υπακούουν στα θεσμοθετημένα στάνταρντς ασφαλείας, τα οποία έχουν καταρτήσει επιστημονικές επιτροπές. Όχι σε τίποτε υπόγεια, αλλά με απόλυτη διαφάνεια και βρίσκονται υπό τον διαρκή έλεγχο της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας. Ας πούμε, αν δημοσιευτούν μελέτες σε επιστημονικό περιοδικό, οι οποίες στοιχειοθετούν κίνδυνο, τότε θα αναθεωρηθούν.
Θέλω να πω, χωρίς όπως λες να έχεις δεί τα νούμερα, δεν είναι λίγο βιαστικό να προβαίνεις σε όχι τόσο βάσιμα συμπεράσματα;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:. αλλα ειπαμε γραφω για τα παιδια του μελλοντος ...αυτα ειναι οι αληθινοι αναγνωστες μου ...
Ποια παιδιά;
Θα μείνει και κανένα να διαβάσει τις εγκληματικές ασυναρτησίες σου αν ακολουθήσουν οι αφελείς γονείς τους τις συμβουλές σου για μη εμβολιασμό;
Σαν τις μύγες θα πεθαίνουν τα φουκαριάρικα από μια γρατζουνιά όπως το μεσαίωνα τότε που τα θέριζε ο τέτανος.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Προέλλην έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
σχολιο 15
...στο σχολιο 14 εκανα λεπτομερη διακριση και επισημανση των κρισιμων σημειων γπου μα ςαφορουν για τις συχνοτητες ...
.. τεοιες διακρισεις τοσο αναλυτικες δεν θα βρεις σε κανενα αναρτημα στο διαδικτυο ..
και οι κεραιες 5G δεν εχουν ακομη εγκατασταθει ... μονο σ εδυο πολεις στην χωρα μας στα Τρικαλα και στου Ζωγραφου στην Αθηνα .. στην Καλαματα μετ αο την νατιδρση των κατποικων ανεσταλει η εγκατασταση τους ...
οι κεραιες γενικα ολων των συστηματων , 2G, 3G, 4G εκπεμπουν αλλοτε εντος των οριων και ποτε εκτος των οριων ...δες σελ 9 του λινκ που εδωσα στο σχολιο 14...
Nαι ρε συ Μύθηρα, αλλά, τόσο οι κεραίες, όσο και οι πομποί, είναι εξαρτήματα που υπακούουν στα θεσμοθετημένα στάνταρντς ασφαλείας, τα οποία έχουν καταρτήσει επιστημονικές επιτροπές. Όχι σε τίποτε υπόγεια, αλλά με απόλυτη διαφάνεια και βρίσκονται υπό τον διαρκή έλεγχο της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας. Ας πούμε, αν δημοσιευτούν μελέτες σε επιστημονικό περιοδικό, οι οποίες στοιχειοθετούν κίνδυνο, τότε θα αναθεωρηθούν.
Θέλω να πω, χωρίς όπως λες να έχεις δεί τα νούμερα, δεν είναι λίγο βιαστικό να προβαίνεις σε όχι τόσο βάσιμα συμπεράσματα;
Έλα ρε που μασάς από τις δήθεν ευαισθησίες γυναίκας που ζητάει να πεθαίνουν ανεμβόλιαστα παιδιά επειδή έτσι της είπαν οι φωνές στο κεφάλι της.
Αυτή είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στην καλύτερη και στη χειρότερη επαγγελματίας που προωθεί προϊόντα απατεώνων όπως λέει ο Ωρίωνας.
0 .
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

σχολιο 19
...ραταπλανε .. εισαι ανεπιθυμητος στα θεματα μου τα εχουμε πει αυτα .. με ειρωνευεσαι παραποιεις τα λεγομενα μου κατα επαναληψη την κριτικη με αποκαλειςεγκληματια φευ οτι θελω αν σκτωσω παιδια αλλα αντι αλλων.. βγες εκτος αιθουσας ποσε φορες θα στο πω καταντησες ζητιανος στα νηματα μου .. εισαι παρεισακτος στα θεματα που ανοιγω .. ...τσιπα δεν εχεις
...ραταπλανε .. εισαι ανεπιθυμητος στα θεματα μου τα εχουμε πει αυτα .. με ειρωνευεσαι παραποιεις τα λεγομενα μου κατα επαναληψη την κριτικη με αποκαλειςεγκληματια φευ οτι θελω αν σκτωσω παιδια αλλα αντι αλλων.. βγες εκτος αιθουσας ποσε φορες θα στο πω καταντησες ζητιανος στα νηματα μου .. εισαι παρεισακτος στα θεματα που ανοιγω .. ...τσιπα δεν εχεις
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ποια παιδιά;
Θα μείνει και κανένα να διαβάσει τις εγκληματικές ασυναρτησίες σου αν ακολουθήσουν οι αφελείς γονείς τους τις συμβουλές σου για μη εμβολιασμό;
Σαν τις μύγες θα πεθαίνουν τα φουκαριάρικα από μια γρατζουνιά όπως το μεσαίωνα τότε που τα θέριζε ο τέτανος.
Χειροτερα λεει ο Αριστος και τον χειροκροτας ομως.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 19
Επιλογή επισκεπτών μόνο στο σπίτι σου. Εδώ θα υποστείς αυστηρή κριτική των εγκληματικών σου απόψεων.
Και όταν αποκτήσεις δικά σου παιδιά, γιατί μάλλον δεν έχεις, μην τα εμβολιάζεις.
Παίξε με τις ζωές των δικών σου παιδιών και ποντάρησε στην ανευθυνότητα σου την υγεία τους.
Αυτό βέβαια, τη βλακεία σου εννοώ, δε σε καθιστά αθώα στα μάτια του νόμου εάν και εφόσον κινδυνεύσει η ζωή τους και θα πληρώσεις το τίμημα.
Τα δικά μας παιδιά να τα αφήσεις ήσυχα. Δεν θα αφήσουμε την υγεία και τη ζωή τους σε χέρια τσαρλατάνων όπως είσαι εσύ και οι όμοιοι σου.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Ποια παιδιά;
Αλλά μάλλον δεν έχεις δικά σου και γι' αυτό θέλεις να πεθάνουν των άλλων.
Έλα ρε που συγκρίνεις την εγκληματία με τον Αρίστο. Πού προέτρεψε ο Αρίστος σε μη εμβολιασμό;
Είπαμε να λέμε καμιά μαλακία έτσι για την πλάκα μας αλλά εδώ δεν πρόκειται για παιχνίδι αλλά για εγκληματική προτροπή των γονιών σε ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά που στοχεύει σε θανάτους παιδιών.
0 .
-
ΩRIΩNAS7
Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Έλα ρε που συγκρίνεις την εγκληματία με τον Αρίστο. Πού προέτρεψε ο Αρίστος σε μη εμβολιασμό;
Είπαμε να λέμε καμιά μαλακία έτσι για την πλάκα μας αλλά εδώ δεν πρόκειται για παιχνίδι αλλά για εγκληματική προτροπή των γονιών σε ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά που στοχεύει σε θανάτους παιδιών.
Δεν λέει τα ίδια, αλλά την σιγοντάρει όσο διακριτικά μπορεί.
Κάτσε να μάθει ότι ο Τραμπ υποστηρίζει τον μύθο ότι τα εμβόλια προκαλούν και καλά αυτισμό και θα δεις για πότε αλλάζει ρητορική κι αυτός.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ναι αλλα με προφυλαξεις ειναι η δικη μου θεση.
viewtopic.php?f=6&t=11724&start=150#p291925
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.