Μετανάστες και πολιτική.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Re: Μετανάστες και πολιτική.

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 19 Μαρ 2018, 13:27

Heritage86 έγραψε:Εσύ ερμή, που είσαι κυνηγός κεφαλών μεταναστών στο πιο πολιτισμένο και πιο κρυφό,πόσα παιδιά εχεις στην ηλικία των 30+ ετών;

Καθόλου κρυφό και καθόλου πολιτισμένο, γράφω ακριβώς αυτο που σκέφτομαι.
Τωρα το άλλο με τα παιδιά που λες δε το πιάνω, για σπάστο λίγο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 19 Μαρ 2018, 14:14

Επίσης είναι και το άλλο.
Προσπαθώντας να μπω στη θέση των οικογενειών που περνάνε τη θάλασσα...έχω φύγει απο μια χώρα που έχει πόλεμο κι έχω πάει σε μια άλλη(Τουρκία) που δεν έχει πόλεμο. Έχω το παιδί μου 'η τα παιδιά μου και τον άντρα μου και θέλω να πάω στην Ευρώπη. Για ποιόν λόγο να θέσω τα παιδιά μου σε κίνδυνο βάζοντάς τα σε μια βάρκα και να περάσω απ τη θάλασσα (που πολλοί την τρέμουν) και να μην πάω απο ξηράς κι ας είναι πιο μακριά; Τα παράλια της Τουρκίας δε βομβαρδίζονται...δε βιάζομαι, δε με κυνηγάει κανείς.
Ποιός μου φταίει αν πνιγούν τα παιδιά μου; Η Ευρώπη; Ο πόλεμος; Η Τουρκία; Η θάλασσα;
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 19 Μαρ 2018, 14:41

Juno έγραψε:
waldorf έγραψε:Και ενώ έχεις όρεξη να συμμετάσχεις σε μιά κουβέντα...να`σου και πετάγεται ο Στάμος!
Τι να κάνεις;
Να απαντήσεις;
Σε τί;
Σε ακατανόητα κείμενα;

Να συμμετάσχεις και αν θέλεις, να πεις μια ιδέα ποιος πληρώνει 2.000 με 5.000 $ (αυτά τα ποσά έχουν ομολογήσει οι ίδιοι ότι έδωσαν) το κεφάλι για τα ασυνόδευτα παιδιά.
Θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου και απάντηση δεν θα έχω πάρει.

απλως λενε ψεμματα. :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 19 Μαρ 2018, 14:43

Ίφιδα έγραψε:Επίσης είναι και το άλλο.
Προσπαθώντας να μπω στη θέση των οικογενειών που περνάνε τη θάλασσα...έχω φύγει απο μια χώρα που έχει πόλεμο κι έχω πάει σε μια άλλη(Τουρκία) που δεν έχει πόλεμο. Έχω το παιδί μου 'η τα παιδιά μου και τον άντρα μου και θέλω να πάω στην Ευρώπη. Για ποιόν λόγο να θέσω τα παιδιά μου σε κίνδυνο βάζοντάς τα σε μια βάρκα και να περάσω απ τη θάλασσα (που πολλοί την τρέμουν) και να μην πάω απο ξηράς κι ας είναι πιο μακριά; Τα παράλια της Τουρκίας δε βομβαρδίζονται...δε βιάζομαι, δε με κυνηγάει κανείς.
Ποιός μου φταίει αν πνιγούν τα παιδιά μου; Η Ευρώπη; Ο πόλεμος; Η Τουρκία; Η θάλασσα;

Είναι πιο εύκολο απο θάλασσα. Δλδ αν σε μαζέψει πλοίο και είσαι ναυαγός, νομίζω ισχύουν κάποιες ειδικές συνθήκες.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 19 Μαρ 2018, 14:45

Προχθές ανέβασα είδηση όπου οδηγός του κτέλ βρήκε τσαντάκι Αφγανού με 5μιση χιλιάδες ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία.

Δε μπορεί να λένε όλοι ψέμματα.

Όχι ρε Ερμή πώς είναι πιό εύκολο να περάσεις απο θάλασσα; Με ποιά λογική; Επίσης όσοι πάνε απο θάλασσα και καταλήγουν στα νησία εμπίμπτουν και στη συμφωνία Ε.Ε -Τουρκίας για επαναπροώθηση σε περίπτωση που δε πάρουν το άσυλο, κάτι που δεν ισχύει αν περάσεις απ τον Εβρο π.χ
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 19 Μαρ 2018, 14:47

Κι ακόμα κι έτσι να είναι και να θεωρείται πιο εύκολο να περάσεις απο θάλασσα...εσύ αν είχες παιδιά θα διάλεγες το ευκολότερο ή το ασφαλέστερο;
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 19 Μαρ 2018, 14:51

Ίφιδα έγραψε:Προχθές ανέβασα είδηση όπου οδηγός του κτέλ βρήκε τσαντάκι Αφγανού με 5μιση χιλιάδες ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία.

εναι η μονη εξηγηση που στεκει, λογικα. πιθανον να μη λενε ολοι ψεμματα, να υπαρχουν κατι ελαχιστοι που ειναι τοσο κοροιδα ωστε να δωσουν 5κ το κεφαλι, αλλα μου φαινεται απιθανο.

με τοσα λεφτα, στις χωρες τους,(η εστω στη διπλανη χωρα αν στη δικη τους εχει πολεμο) παιρνεις ενα κοστουμι και ενα αεροπορικο εισιτηριο και πας σαν κυριος οπου θες. δεν στεκει να πας να σκυλοπνιγεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 19 Μαρ 2018, 14:55

γιατί να λένε ψέμματα για το ποσό που δίνουν στους διακινητές; Τί εχουν να κερδίσουν;
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 19 Μαρ 2018, 15:07

asevastos έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:Προχθές ανέβασα είδηση όπου οδηγός του κτέλ βρήκε τσαντάκι Αφγανού με 5μιση χιλιάδες ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία.

εναι η μονη εξηγηση που στεκει, λογικα. πιθανον να μη λενε ολοι ψεμματα, να υπαρχουν κατι ελαχιστοι που ειναι τοσο κοροιδα ωστε να δωσουν 5κ το κεφαλι, αλλα μου φαινεται απιθανο.

με τοσα λεφτα, στις χωρες τους,(η εστω στη διπλανη χωρα αν στη δικη τους εχει πολεμο) παιρνεις ενα κοστουμι και ενα αεροπορικο εισιτηριο και πας σαν κυριος οπου θες. δεν στεκει να πας να σκυλοπνιγεις.

Βγάζουν οι ευρωπαϊκές χώρες τουριστικές βίζες σε Πακιστανούς και Αφγανούς εύκολα;

Τα ποσά που αναφέρονται είναι φυσιολογικά και το ύψος τους δεν είναι απαγορευτικό για έναν Πακιστανό ή Αφγανό. Ρίξτε λίγο γκούγκλiνγκ και διαβάστε ιστορίες τους, λένε πως τα βρίσκουν. Πουλάνε όλη τους την περιουσία, όλη η οικογένεια (καμιά 20αριά άτομα) τσοντάρει λεφτά, άλλοι χρεώνονται σε κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 19 Μαρ 2018, 15:14

Ποιος ας πούμε μπορεί να καλύψει όλες αυτές τις προδιαγραφές: http://www.visachannels.com/germany-vis ... -pakistan/

και να πείσει στο τέλος τον υπάλληλο που διαβάζει την αίτηση ότι έρχεται για το Οκτώμπερφεστ και όχι για να κατσικωθεί;

Οι χώρες προέλευσης των μεταναστών είναι χώρες σε μπλακ λιστ για έκδοση βίζας. Μόνο αν είσαι κανένας πρίγκηπας μπορείς να βγάλεις βίζα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Κοινωνία”