Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Κοινωνικά θέματα.

Δηλώνω:

- καραντινικός
19
73%
- αντικαραντινικός
7
27%

Σύνολο ψήφων: 26

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2020, 01:07

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ο ηλικιακός μέσος όρος των νεκρών όλο και κατεβαίνει.
Αυτό σημαίνει ότι αν ο ιός αφηνόταν ανεξέλεγκτος, χωρίς καραντίνες και λοκντάουν, θα θέριζε κυριολεκτικά όλες τις ηλικίες αφού θα έβρισκε πρόσφορο έδαφος για συνεχείς και ισχυρότερες μεταλλάξεις.
Πράγμα που έτσι κι αλλιώς θα γίνει από το φθινόπωρο και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Μόνη μας ελπίδα πλέον το εμβόλιο.

Ισχυει. Η Σουηδια με αριστο συστημα υγειας εχει 2000 νεκρους μεχρι στιγμης. Εμεις με τα χαλια που εχει το ΕΣΥ θα ειχαμε τουλαχιστον 10.000 δηλαδη το 0,1% του πληθυσμου!

Να σου πω, με σχεδιασμό Μάνδρας ναι 10.000 ... με σχεδιασμό όμως Μάτι ίσως πλησιάζαμε τις ΗΠΑ (νομίζω το τελευταίο νούμερο νεκρών είναι 40.000)... Ευτυχώς δεν έχουμε κυβέρνηση αριστεράς, Άγιο είχαμε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Απρ 2020, 09:21

pluton έγραψε:Να σου πω, με σχεδιασμό Μάνδρας ναι 10.000 ... με σχεδιασμό όμως Μάτι ίσως πλησιάζαμε τις ΗΠΑ (νομίζω το τελευταίο νούμερο νεκρών είναι 40.000)... Ευτυχώς δεν έχουμε κυβέρνηση αριστεράς, Άγιο είχαμε.

Το ΕΣΥ το εκαναν πουτανα η ΝΔουλα και το ΠΑΣΟΚ. Αλλου αυτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Απρ 2020, 11:04

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ισχυει. Η Σουηδια με αριστο συστημα υγειας εχει 2000 νεκρους μεχρι στιγμης. Εμεις με τα χαλια που εχει το ΕΣΥ θα ειχαμε τουλαχιστον 10.000 δηλαδη το 0,1% του πληθυσμου!

Να σου πω, με σχεδιασμό Μάνδρας ναι 10.000 ... με σχεδιασμό όμως Μάτι ίσως πλησιάζαμε τις ΗΠΑ (νομίζω το τελευταίο νούμερο νεκρών είναι 40.000)... Ευτυχώς δεν έχουμε κυβέρνηση αριστεράς, Άγιο είχαμε.

Αν είχατε κυβέρνηση πραγματικής αριστεράς θα είχατε τελειώσει με την επιδημία σε ένα δεκαπενθήμερο και οι μόνοι νεκροί που θα υπήρχαν θα ήταν οι ασυνείδητοι (εννοώ τα αντικοινωνικά στοιχεία που ψηφίζουν δεξιά) που θα έσπαγαν την καραντίνα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Απρ 2020, 11:07

μεινετε μεσα με τα κεφαλια στις κουβερτες και θα περασει ο ιος χωρις να σας στριμωξει
εισαστε τα γιουσουφακια με τα μαλακα και τρυφερά κωλαρακια
υποταγμενα με ματια αποκομμενα απο την επεξεργασια και την ερμηνεια των γεγονοτων

μενετε σπιτι κλειδωστε τον αορατο και τον κανενα εξω απο την πορτα και θα ειστε ασφαλεις
σαν πειραματοζωα για το υποθετικο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2020, 12:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

Αν είχατε κυβέρνηση πραγματικής αριστεράς θα είχατε τελειώσει με την επιδημία σε ένα δεκαπενθήμερο και οι μόνοι νεκροί που θα υπήρχαν θα ήταν οι ασυνείδητοι (εννοώ τα αντικοινωνικά στοιχεία που ψηφίζουν δεξιά) που θα έσπαγαν την καραντίνα.

Την είδαμε την αριστερά πως σχεδίασε στην Μάντρα και το Μάτι την κρίση, αλλά αν θες είδαμε την αριστερά εν γένει πως κυβέρνησε όπου κυβέρνησε, στάχτη και μπούρμπερη, εξ άλλου γι αυτό και οι λαοί όταν ακούνε για κομμουνισμό τραβούν το πέτο τους.

Και να μη ξεχνάμε ότι και η Ασιατική γρίπη με τα εκατομμύρια θύματα αλλά και ο Κορονοιός είναι αποτελέσματα του κομμουνιστικού σχεδιασμού κρίσης. Οι Κινέζοι κομμουνιστές δεν ήταν σε θέση και στις δύο περιπτώσεις να περιορίσουν το φαινόμενο και έσπειραν τον όλεθρο.... δηλαδή με δύο λόγια εφάρμοσαν το σχέδιο που γνωρίζουν πολύ καλά "Σχέδιο Μάτι".
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Απρ 2020, 15:25

μεινετε σπιτι θα πεθανετε απο τον ιο. Αν ομως δεν πεθανετε απο τον ιο τοτε θα πεθανετε απο την πεινα, απο εκει δεν την γλιτωνετε με τιποτα :oleole: :oleole:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Απρ 2020, 15:47

pluton έγραψε:

να σου πω και εγω τι σκέπτομαι όταν διαβάζω αυτά που γράφεις εδώ ότι ο ιος σε πλησίασε χωρίς
να τον πάρεις ειδηση και σου μπλοκάρισε τις νευροτοξικες συνδέσεις του εγκεφάλου σου
και @μησε .τα νευρωνικά κυκλώματα τους αξονες το οπτικό και τον συναισθητικό φλοιό
αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή σου να συσχετίζεις ενα μολυσματικό ιο με μια τοπική φωτιά και με μια τοπική πλημμύρα που έτυχε και βούλωσε τρεις τσιμεντένιες σωλήνες σε μια περιοχή
συν ότι ευτελίζεις και το κίνημα όταν σε διαβάζουν.....εκτός του λαχου
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2020, 16:00

nemo έγραψε:
pluton έγραψε:

να σου πω και εγω τι σκέπτομαι όταν διαβάζω αυτά που γράφεις εδώ ότι ο ιος σε πλησίασε χωρίς
να τον πάρεις ειδηση και σου μπλοκάρισε τις νευροτοξικες συνδέσεις του εγκεφάλου σου
και @μησε .τα νευρωνικά κυκλώματα τους αξονες το οπτικό και τον συναισθητικό φλοιό
αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή σου να συσχετίζεις ενα μολυσματικό ιο με μια τοπική φωτιά και με μια τοπική πλημμύρα που έτυχε και βούλωσε τρεις τσιμεντένιες σωλήνες σε μια περιοχή

Δηλαδή εσύ τι πιστεύεις ότι άνθρωποι που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια βροχή και μια πυρκαγιά, μπορούν να αντιμετωπίσουν πιο σύνθετες καταστάσεις; Άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν πρόσθεση και αφαίρεση θα λύσουν ολοκληρώματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Απρ 2020, 16:28

pluton έγραψε:
nemo έγραψε:να σου πω και εγω τι σκέπτομαι όταν διαβάζω αυτά που γράφεις εδώ ότι ο ιος σε πλησίασε χωρίς

Δηλαδή εσύ τι πιστεύεις ότι άνθρωποι που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια βροχή και μια πυρκαγιά, μπορούν να αντιμετωπίσουν πιο σύνθετες καταστάσεις;

ειναι κουταμαρα και μονο που το σκεφτεσαι ..δεν ξερουμε πως θα το ειχε διαχειριστει
και με το αν δεν χεζουμε ουτε τρωμε μπορει να το αφηνε να εξελιχθει και να ειχαν ψοφησει
πιο πολλοι -και εγω .αυτο ομως μπορει να ηταν και για καλο του συνολου
ή να επαιρνε τα μετρα σαν τον κουλι ενα εχει σημασια -δεν το γνωριζουμε
και αφου δεν το γνωριζουμε δεν ειναι σωστο να υποθετουμε κατι με τον αερα μαλιστα μιας βεβαιοτητας
εξαλλου τιποτα δεν τελειωσε ακομη εγω ειμαι σιγουρος οτι στα τελος θα εχουμε τα θυματα που πρεπει
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Απρ 2020, 16:39

Είναι πολλοί.
Είναι ενωμένοι.
Είναι πσεκαζμενοι

FB_IMG_1587648928242.jpg

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”