Spark έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν κατέχεις την τέχνη του δροσερού χεριού τα λουλούδια όχι μόνο ανθίζουν αλλά σαλτάρουν κιόλας σαν να τα χτυπάνε δέκα χιλιάδες βολτ.

χα χα χα
.gif)
μπορεις να κανεις καριερα ως γελωτοποιός.
σοβαρά τωρα εάν πεις τα βιοσοφικά μηνύματα σε κοπέλα εχεις πιθανότητα να την κανεις να γελάει.
πες της: μαναρα μου να σου πω βιοσοφικά να πάθεις, έχω και δροσερή μύτη να βαλω στο λουλούδι σου να ανθίσει...
σχολιο 2βρε κοκκονοι μου αφτσε τις μυτες σας σε αγραναπαυση και δεστε τιο θελω να περασω γμε τα βιοσφικαμου μηνυμα ..
για να σα ςπω την αληθεια μου αυτα ηταν αναρτημενα στο p h o r u m και αποθηκευμενα στο PC μου .. τα αναρτω και εδω γιατι θελω να δινω συνδεσμους κια να τα ξανα ανaδιανεμω σε κατι συζητησει που εκτυλισσονται σε τοιχους ομαδων σε κοινωνικα δικτυα ..
...το
elefthero ειναι ιδανικη φωλιτσα για τα θεματα μου ..ησυχη χωρις να με πολεμουν διαχειριστες ...χωρις πολλα περισσεια σχολια ...δεν ελπιζω να βρω συνομιλητες σε αυτο το φορουμ πανω στα μηνυματα αυτα και αλλα θεματα που ανοιγω ..εχω χασει καθε ελπιδα να υπαρξει ανθρωπος που να ενδιαφερθει να ρωτησει κατι επι της ουσιας των μηνυματων των απλα τα αναρτω για να υπαρχουν καπου διευθετημενα και να μπορω να τα διακινω στο διαδικτυο ...ομωςδνε χω παραπονο καποι εχουν ενδιαφερθει για καποια θεματα μου εδω μεσα κι αυτο ειναι ενθαρυντικο ... τους το αντποδιδω κι εγω με ενδιαφερον για τα δικα τους θεματα ...
γενικα οι διαχειριστε εινα ευφυη παιδια ...αν και συχνα κακομουτσουνα κι ανταγωνιστικα
...το μονο αρνητικο παντως εδω μεσα ειναι κατι πρησμενες παρεμβασεις μυταραδων... καλαματιανων διασκεδαστικες κατα βαθος ..ειναι αληθεια οτι τα κατεβατα μου μοιραια θα πρηξουν μερικες μυτουλες ..χιχι..επισης αγορια προσοχη με τα λουλουδια ,, μερικα ειναι σαρκοβορα και τρωνε μυτες ...χεχε ...για το καλο σας προσεξτε ...