pluton έγραψε:Φίλε μου μην εκνευρίζεσαι, δεν σε κρίνω, έχω μεγάλη ανεκτικότητα στους ,,ιδιαίτερους,, δικαίωμα σου να έχεις τις ,,ιδιαίτερες,, απόψεις σου και να ζηλεύεις τον Μίχο... Ελπίζω να μείνεις στις φαντασιώσεις και στις ζηλιες σου και να μη θελήσεις να τις πραγματοποιήσεις.
Δεν εχω τετοιες ''ιδιαιτεροτητες'' κρετινε. Εσυ εισαι ''ιδιαιτερος'' που καθεσαι και ξεπλενεις τον καθε βιαστη και παιδεραστη.
Ο Λιγνάδης δεν δικάστηκε σαν παιδεραστής αλλά σαν βιαστής, διάβασε αυτά που γράφει ο κος Κούγιας και θα καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα αθωώθηκε, εξ άλλου πριν βγει τελεσίδικη απόφαση είναι αθώος. Αυτά μπορεί να είναι ψιλά γράμματα για το χοντροκομμένο μονολιθικό κομμουνιστικό μυαλό σου, αλλά ρώτησε και τον αντμιν που είναι δικηγόρος και θα σε πληροφορήσει.... Τόσο χοντροκομμένο δίκαιο σαν αυτό που υπερασπίζεσαι εφάρμοζαν μόνο οι μακελαρηδες της ΟΠΛΑ.
Ο Λιγναδης καταδικαστηκε για τον βιασμο δυο ανηλικων εφηβων. Η κοινωνια τετοιους ανωμαλους τους λεει παιδεραστες. Εσυ αν θες πες τους και ηρωες.
Η άποψη μου είναι να δικαστεί και αν είναι ένοχος, διότι αυτή την στιγμή είναι απλά κατηγορούμενος και αθώος, να του επιβληθεί η μέγιστη ποινή....
ΑΛΛΑ χωρίς λιτζαρισματα, χωρίς συγκεντρώσεις αγανακτησμενων, χωρίς οικογενειακή και κοινωνική συνευθυνη, χωρίς τον μεσαίωνα της αριστεράς.
Να λειτουργήσει η δικαιοσύνη και ο νόμος. Και εμπόδιο είναι η αριστερή καφριλα.
Κανεις δεν απλωσε χερι ουτε στον Λιγναδη ουτε στον Μιχο αν και θα τους αξιζε, οποτε δεν ειχαμε ουτε λιτζαρισματα ουτε λαικα δικαστηρια.Το μελημα σου δεν ειναι η δικαιοσυνη. Αν σε ενοιαζε το δικαιο δε θα υποστηριζες τον καθε δολοφονο και τον καθε βιαστη.
Εσενα σε καιει που οι κατηγορουμενοι ολων αυτων των υποθεσεων βιασμου και παιδεραστιας ανηκουν στον χωρο της ΝΔ και προσπαθεις να τους βγαλεις λαδι για να μην αμαυρωθει το ονομα του κωλο-κομματος σου. Εισαι τοσο πολυ πορωμενος με τα κομματικα που δεν σε ενδιαφερει τιποτα αλλο. Μεχρι και νταβατζηδες 12χρονων εφτασες να υποστηριζεις.