Τραγωδία στην Ξάνθη: Αγωνία για τα δύο διασωληνωμένα κορίτσια - Στο μικροσκόπιο η εγκατάσταση αερίου
Κορυφώνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών που εισέπνευσαν υγραέριο μέσα στο σπίτι τους στο Μαγικό της Ξάνθης στο οποίο πέθανε ο 16χρονος αδερφός τους.
Την ίδια στιγμή οι αρχές με εντολή της εισαγγελίας Ξάνθης, βάζουν στο μικροσκόπιο την εγκατάσταση του αερίου από την οποία πιθανολογείται ότι προκλήθηκε η διαρροή που προκάλεσε τον θάνατο του ανήλικου παιδιού και την σοβαρή κατάσταση των δύο αδελφών του.
Ολόκληρη η κοινωνία της Ξάνθης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την τραγωδία που έπληξε την πολυμελή οικογένεια στο χωριό Μαγικό.
Η 47χρονη μητέρα της οικογένειας ήταν αυτή που νωρίς το πρωί της Παρασκευής (29/11), κατεβαίνοντας να ξυπνήσει τα παιδιά της για να πάνε σχολείο τα αντίκρυσε σε λιπόθυμη κατάσταση.
Αμέσως σήμανε συναγερμός με την μητέρα να καλεί αμέσως την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, και την πυροσβεστική η οποία μπήκε στο εσωτερικό της μονοκατοικίας της οικογένειας με ειδική στολή.
Παρότι τα τέσσερα παιδιά που ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση, διακομίστηκαν αμέσως στο νοσοκομείο της Ξάνθης, δυστυχώς για το 16χρονο αγόρι της οικογένειας η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Ο ανήλικος κατέληξε λίγη ώρες αργότερα στο νοσοκομείο Ξάνθης.
Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν αρχικά και οι τρεις αδελφές με την 20χρονη να νοσηλεύεται στην παθολογική μαζί με την μητέρα της ενώ για τα άλλα δύο κορίτσια η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
https://www.cnn.gr/ellada/story/451033/ ... asi-aeriou
Nα δούμε τι Τεχνικό ή ΙΕΚ έβγαλαν οι εγκαταστάτες.

