νεμομονο δυο λεξεις φτανουν να γκρεμισει το οικοδομημα που εχει φτιαξει
να μου φερει τον μετρητη της λογικης επαρκειας να αρχισω να μετραω τους γυρω μου
ποιος θα κρινει την ποσοτητα της λογικης επαρκειας ;
αυτα τα λενε οι εφηβοι ή η τελειως ασχετοι με την φιλοσοσφια
...ο μετρητης υπαρχει....οταν ο αλλος σου λεει ..θελω <<ενα πολιτευμα οπου ενας θα κανει ο κουμαντο και θα επιβληθει >>και μετα σωνει και καλα θελει να τον παρουμε στα σοβαρα σε μια συζητηση για τη δημοκρατια ...
κια καθεται σαν το ζητιανο να γυροφερνει ενα νημα συζητησης που η νηματοθετρια τον εχει αποκλεισει ...μα ποσο πια ξετσιπωσια ελλειψη τσιπας ...να ενας μετρητης παραλογισιας ...
παραλογης και ξετσιπωτης εμμονης ... θα μπορουσες απλα να ζητησεις συγνωμη οτι παραλογιστηκες και εκ παραδρομης μιλησες ετσι για τη δημοκρατια ...
...αλλος μετρητης ειναι οταν καταθετεις κατι που εχεις χυσει μοχθο ψυχης...κι να ερχεται ο καφροτσαμπουρνας κια σου λεει μονοκοπανιας <<τι παπαριες ειναι αυτες που γραφεις >>
...αλλος μετρητης εινα οταν σου λεει αλλος στην υπογραφη του
<< το απολυτο ενα που σιχαινεται είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου>>
ή οτι << ελπιζει σε περισσοτερους θανατους ....>>
...δεν σε απεκλεισα αλλα μονο οταν εκφραστηκες ετσι παραλογισμενα και ακραια,, αλλα που να καταλαβεις απο μετρητες λογικης ενας ακραια και βαθια παραλογισμενος ...αλλα και κρυψινους ...δεν το εκδηλωνει παρα μονο σε στιγμες ...
τα λογια και τα εργα ειναι ο μετρητης ....
...παραλογισιες ολοι κανουμε ως ατελη οντα που εξελισσονται ομως προς την εντελειότητα ( οχι ολα ) ...αλλα ειπαμε, υπαρχουν ορια ανοχης ...γιαυτο μιλαμε
για επαρκεια λογικης οχι για την τελεια λογικη ...
...και νεμο σου ξαναλεω σε θεωρω
οχι αναξιο συνομιλητη μου απλα αλλα ...
επικινδυνα ακραιο ατομο ...και μολυσματικο με ιδεες θανατηφορες ( εχεις εκφραστει ετσι ) σε περιμενει σκοτος μετα θανατο ...αν δεν συνελθεις και δεν λογικευτεις ...( γιαυτο κι ελπιζεις τον θανατο των αλλων κρινοντας απο το θανατο της ψυχης σου ... ..τα λογια αυτα δνε τα ξεστομιζει κανεις τυχαια αλλα μονο αν δυναμει μπορει να προκαλεσει μαζικους θανατους ως επαρμα σκοταδιστικο )
...οσο για την
ανυπαρξια επαγωγικων συνδεσεων του εγκεφαλου μου .. αυτο ενας ξετσιπωτος σκοταδιστης που επιθυμει νταηλικι θανατηφορο ως πολιτικη λυση...δνε μπορει να το κρινει ...
...κοιτα
το σκουπιδαριο του δικου σου εγκεφαλου μαζεψε την ασυναρτησια της σκεψης σου που ενα θεμα δικο σου ποτε δεν εισουν ικανος να ανοιξεις ...κι ασε την επαγωγικοτητα του δικου μου πνευματος να την κρινουν ευπρεπεις ανθρωποι με φως μεσα τους οχι με συναισθηματικο σκοτος...και νοητικο χαος ...
... σε θεματα σοβαρα μου δεν θελω επαφη ...μονος σου περιθωριοποιηθηκες ....
...μπορει να σε κρινω αυστηρα... αλλα σε αυτο συνεβαλλαν κι αλλοι που διαβαζουν και που με παρατηρησαν γιατι αφηνω ενα ακραιο σκοταδιστη να χαλαει το νημα ...κι οτι η παρουσια και συζητηση ενος μοναρχιστη φατριαστη με στιγματιζει κι εμενα ... αυτοι με επεισαν οτι πρεπει να σε αποκλεισω ...
...εγω ομως παντα αφηνω μια πιθανοτητα να υπερβαλλω με αυτη την αυστηροτητα και γιαυτο δε την θεωρω τελεσιδικη ...δεδομενου της καλης συνυπαρξης μας σε αλλα θεματα μεχρι τωρα ...
...αλλα χωρις συγνωμη για τις υβρεις σου και την υβριν κατα της δημοκρατιας δεν κανω πισω ....
...ισχυρο ανδρα να επιβαλλεται δεν ηθελες?? αυτο δεν ειπες οτι μας λειπει ??῞..παρε λοιπον αντρογυναικα ισχυρογνωμωνα με μποτα αγιοβασιλειατικη και τροπους μπουλντοζας για να μαθεις !!!!...