ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πολιτικά συστήματα, πολιτική επιστήμη, πολιτικές ιδεολογίες κλπ.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Απρ 2021, 10:50

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Η μούτζα στην περίπτωση της αλλού γι' αλλού φιλοσοφοβιοσοφοφίστριας της πλάκας είναι εύσημο.
Έχει βαρέσει ταβάνι η έπαρση της, τόσο που έχει το θράσος να εξισώνει τις αντιδιαστολικές παπάτζες της με κολοσσιαία πνευματικά έργα και την πολιτική μεγαλοφυΐα του Λένιν.

ελα ρε ενας τυχαιος επαναστατης ηταν που τον βοηθησε η συγκυρια των πολλων
μικροεπαναστατων να αναρριχηθεί στην εξουσια οπου και τα εκανε σκατουλια αφου ο σταλιν
καθιερωσε τον εαυτο του ...δεν θυμαμαι ηταν υπερ του ελευθερου εμποριου της παραγωγης ;
επισης πρωτοστατησε στην καταστροφη 40 χιλιαδων εκκλησεων και δεν ηταν ο μεγαλος
οραματιστης που λετε αφου επεσε και σε αυτο το λαθος ... η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου
πολυ καλως το ανεγνωσαν οι πρωτοι ..τελικως οι εκκλησίες επεζησαν αλλα χωρις το κκ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 27 Απρ 2021, 11:37

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Spark έγραψε: :laugh1:

Η μούτζα στην περίπτωση της αλλού γι' αλλού φιλοσοφοβιοσοφοφίστριας της πλάκας είναι εύσημο.
Έχει βαρέσει ταβάνι η έπαρση της, τόσο που έχει το θράσος να εξισώνει τις αντιδιαστολικές παπάτζες της με κολοσσιαία πνευματικά έργα και την πολιτική μεγαλοφυΐα του Λένιν.

Είσαστε για γέλια,
αυτοί που γράφουν εδω στο φορουμ του elefthero είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των 2 χεριών όπως οι παλάμες που έδειξε ο ραν, και νομίζουν πως ο κόσμος ενδιαφέρεται και διαβάζει τα κείμενα που γράφουν, και νομίζουν πως τα γραπτά τους έχουν σημασία,
όμως σας λέω πως τσάμπα τα γράφετε, η αναγνωσιμότητα είναι ελάχιστη.

αντί να καταλάβετε πως το elefthero το εγκαταλείπουν τα μέλη γιατί δεν βρίσκουν ενδιαφέρον, εσείς μουτζώνεστε,,

να κοιτάξτε στατιστικά σε άλλο φορουμ που έχει και λιγότερες δυνατότητες
Forum Υποστήριξης Statistics
Threads
36,436
Members
19,375
Active Members
5,064

και αφού δεν θέλετε να φέρετε κόσμο να κάνει γνωριμίες γράφετε εσείς κ εσείς..
εάν είχατε εφαρμόσει τις ανθρώπινες σχέσεις-γνωριμίες που είχα προτείνει το elefthero θα ήταν καλύτερο.
με αυτά έχασα το ενδιαφέρον μου και γράφω εδω ελάχιστα, ίσως να αποχωρήσω οριστικά.
αναρωτιέμαι γιατί το κρατάει ο Αλεξ, μήπως να το αναλάβει μόνη της η Μυθήρα
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Απρ 2021, 13:22

Spark έγραψε:Είσαστε για γέλια,
αυτοί που γράφουν εδω στο φορουμ του elefthero είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των 2 χεριών όπως οι παλάμες που έδειξε ο ραν, και νομίζουν πως ο κόσμος ενδιαφέρεται και διαβάζει τα κείμενα που γράφουν, και νομίζουν πως τα γραπτά τους έχουν σημασία,
όμως σας λέω πως τσάμπα τα γράφετε, η αναγνωσιμότητα είναι ελάχιστη.

Σε αυτό το σημείο κάνεις μέγα λάθος.
Ότι γραφτεί εδώ, με εξαίρεση τις παρόλες τις λαλημένης, επηρεάζει τα μάλα κάθε πλευρά του γίγνεσθαι σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολιτικά κόμματα και πολιτικοί, επιστήμονες επί παντός επιστητού, χοντροκώλες και μη, μανεκέν και τηλεοπτικές περσόνες, σελέμπριτις και ασημότητες διαβάζουν ''ελεύθερο'' και καθορίζουν την κάθε τους κίνηση σύμφωνα με ό,τι γραφτεί εδώ.

και αφού δεν θέλετε να φέρετε κόσμο να κάνει γνωριμίες γράφετε εσείς κ εσείς..
εάν είχατε εφαρμόσει τις ανθρώπινες σχέσεις-γνωριμίες που είχα προτείνει το elefthero θα ήταν καλύτερο.
με αυτά έχασα το ενδιαφέρον μου και γράφω εδω ελάχιστα, ίσως να αποχωρήσω οριστικά.
αναρωτιέμαι γιατί το κρατάει ο Αλεξ, μήπως να το αναλάβει μόνη της η Μυθήρα
:laugh1:

Για γνωριμίες, το έχουμε ξαναπεί, υπάρχει και το ''μπουρδέλα.κομ''.
Δε θα κάνουμε τώρα αθέμιτο συναγωνισμό σε άλλα φόρουμ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Απρ 2021, 13:25

Spark έγραψε:με αυτά έχασα το ενδιαφέρον μου και γράφω εδω ελάχιστα, ίσως να αποχωρήσω οριστικά.

Αν θυμάμαι καλά θα αποχωρήσεις και πάλι οριστικά για πέμπτη φορά;
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Απρ 2021, 14:07

Spark έγραψε:με αυτά έχασα το ενδιαφέρον μου και γράφω εδω ελάχιστα, ίσως να αποχωρήσω οριστικά.
αναρωτιέμαι γιατί το κρατάει ο Αλεξ, μήπως να το αναλάβει μόνη της η Μυθήρα[/b] :laugh1:

..αυτο θα ηταν μια καλη ιδεα ... αλλα δεν ξερω ντιπ απο φορουμιστικα θεματα ...επισης θελω ενα δικο μου φορουμ να το οργανωσω αυτοδιαχειριστικα ...και να το παραδώσω στα μελη ...μια πρωτη φορουμιστικη διαδικτυακη κοινοτητα αυτοκυβερνωμενη ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Απρ 2021, 14:31

δεχομαι να αναλαβω το φρουμ αν το εγκαταλειψουν οι αρχικοι διαχειριστες.. θα το κανω διαδικτυακη κοινοτα κατα ουσιαν ..οχι στα λογια ..

...με ψηφοφοριες για την διαχειριση .. με συλλογικες αποφασεις για καθε αλλαγη και για καθε αποκλεισμο ,, με κλειστα νηματα και αιθουσες συνομιλητων οπου οι ενοχλητικοι εκτος θεματος θα αποκλειονται ...

αλλα δνε ξερω απο φορουμ ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Απρ 2021, 17:09

μυθηρα αφου το ειπαμε το ο,001% τι ρυθμιστικό ρόλο θες να έχει;

επισης αν θες να λες οτι θες πρεπει να εχεις και τα κοτσια να αντεχεις τις κριτικες
καλες και ασχημες με τις ασχημες να προηγουνται πχ και εγω πηγα πριν απο λιγες μερες
να το παιξω "σοφιστης σε αριστερο τοιχο και ...την συνεχεια την ξερεις εφαγα τα μουτρα μου
κι μετα απο δυο τρεις μερες αντιπαραθεσων και με πολλα νευρα στο τελος εβαλα τα γελια
γιατι οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι και δεν σκεπτονται την συνεχεια μιας κινησης ή μιας πραξης
την επιπτωση και την αντιδραση κλπ ακριβως τα ιδια μυαλα εχουμε με το 43
αντε σημερα λογω εμπειριας να χασαμε την ουτοπια του κομμουνισμου
κατα αλλα ιδιοι ειμαστε στο τελος μου λεει ενας τι προτείνεις .
του λεω να ψηφισουμε το κκε να μας ανεβει ο μισθος 1500 να μας δωσει
και ενα σπιτι συγχρονως και στους λαθρο
και να φτιαξει και πολλα εργοστασια για να εχουμε δουλειες
και μου λεει οτι τον ειρωνευομαι και του γραφω γιατι ; και ακομη περιμενω απαντηση

ο καθενας λοιπον γραφει και εκφραζει μια αναγκη που πολλες φορες
δεν την κατανοει και ο ιδιος ραν νεμο μυθηρα σπρακ ολοι στα ιδια σκατα βραζουμε
να εχετε μια αρχη ακομη και η μεγαλυτερη ιδιοφυια του πλανητη καθίσει καινα μας μιλησει
παλι δεν θα καταλαβουμε τιποτα γιατι η οποια συνειδητοτητα που υπαρχει ειναι ελαχιστη
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Απρ 2021, 17:18

και να σας απαντησω γιατι συνεχιζω την συζητηση με την μυθηρα ή καποιους αλλους
γιατι σε αυτον τον διαλογο δεν γνωριζουμε τιποτα σχεδον και ψηλαφωντας κατι λεμε
σωστο ή λαθος ....γιατι λοιπον να ειναι εκνευριστική; κλπ κλπ

δηλαδη αμα καθησω να μιλησω πολιτικα ή να συζητησω με καποιον κκεκε που θα μου πει
οτι ολοι ολοι ολοι ολοι ολοι ολοι ολοι που εκτελεσε το κκε ηταν συνεργατες των γερμανων

και δεν βλεπει τιποτα αλλο απο την απολυτη γνωμη του και δεν καταλαβαινει οτι οι αρχηγοι
ηταν φυτευτοι και οτι πηγαν να το παιξουν σαν τον μαο και και και και
ειναι ιστορικα γεγονοτα πλεον και δεν χρειαζομαστε καμια ζυγαρια ακριβειας
για να βγαλουμε μια ακρη
νομιζετε οτι αυτος ο τυπος ειναι καλυτερος απο την μυθηρα; ή τον νεμο;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Απρ 2021, 19:10

nemo έγραψε:μυθηρα αφου το ειπαμε το ο,001% τι ρυθμιστικό ρόλο θες να έχει;

επισης αν θες να λες οτι θες πρεπει να εχεις και τα κοτσια να αντεχεις τις κριτικες
καλες και ασχημες με τις ασχημες να προηγουνται πχ και εγω πηγα πριν απο λιγες μερες
να το παιξω "σοφιστης σε αριστερο τοιχο και ...την συνεχεια την ξερεις εφαγα τα μουτρα μου
κι μετα απο δυο τρεις μερες αντιπαραθεσων και με πολλα νευρα στο τελος εβαλα τα γελια
γιατι οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι και δεν σκεπτονται την συνεχεια μιας κινησης ή μιας πραξης
την επιπτωση και την αντιδραση κλπ ακριβως τα ιδια μυαλα εχουμε με το 43
αντε σημερα λογω εμπειριας να χασαμε την ουτοπια του κομμουνισμου
κατα αλλα ιδιοι ειμαστε στο τελος μου λεει ενας τι προτείνεις .
του λεω να ψηφισουμε το κκε να μας ανεβει ο μισθος 1500 να μας δωσει
και ενα σπιτι συγχρονως και στους λαθρο
και να φτιαξει και πολλα εργοστασια για να εχουμε δουλειες
και μου λεει οτι τον ειρωνευομαι και του γραφω γιατι ; και ακομη περιμενω απαντηση

ο καθενας λοιπον γραφει και εκφραζει μια αναγκη που πολλες φορες
δεν την κατανοει και ο ιδιος ραν νεμο μυθηρα σπρακ ολοι στα ιδια σκατα βραζουμε
να εχετε μια αρχη ακομη και η μεγαλυτερη ιδιοφυια του πλανητη καθίσει καινα μας μιλησει
παλι δεν θα καταλαβουμε τιποτα γιατι η οποια συνειδητοτητα που υπαρχει ειναι ελαχιστη

σχολιο 106
..εγω παλι ως<< βιοσοφιστρια >>τετοια απολυτη θεση οτι ολοι στα ιδια σκατα βραζουμε ως συνειδητοτητες δεν θα την διατυπωνα νεμο ποτε ...

...οσον αφορα εμενα με τα δεκαδες θεματα μου και τις συλλογιστικες που εχω αναπτύξει ενας εμπειρος μονο συνειδητος βιοσοφικα προσανατολισμενος θα μπορουσε να εκτιμησει την αξια των λεγομενων μου ..χμμ.. εννοειται τα πολυτιμα πραγματα θελουν ειδικους εκτιμητες και κριτες ... ο απλος μεσο ανθρωπος δεν μπορει να τα εκτιμησει εκτος εκτος αν τα δει να κανουν θορυβο, παταγο, οχι σε ηπιες συνθηκες εργασιας και διανομης ιδεων ...αλλιως μεσος ανθρωπος δε θα ηταν ...

.. και ενας λογος που γραφω εδω μεσα ειναι για την ελπιδα να βρω αυτους που ειναι στο 1/1000 ..πχ στην Ελλαδα των 10.000.000 ποσο πιθανον ειναι να συναντηθουν δυο απο τα 10.000 ατομα που ειναι σπαρμενα σε ολες τις κατευθυνσεις τις γεωγραφικες στην χωρα ...δεν εινα και μικρη εεε ???
... μπορει και να εινα πολυ πολυ μικροτερα τα ποσοστα αλλα να φταινε και οι συνθηκες... γιαυτο δεν ειναι ευκολα εφικτο ...

..και καθολου συνετο να βαζεις στο τσουβαλι με τα σκατα ανομοιους ανθρωπους να μη εχεις διακριτικη ικανοτητα ...ειναι ενδειξη αγαρμπου βαρβαρου και σκοτεινου πνευματος ...χμμμ...νεμο..χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.. απο αυτα που για να αποσωβησουν ενα κακο προκαλουν πολλαπλασιο ... χμμμ..

.. προς αναζητηση λοιπον των ομοιων αμετανοητα ....κι επιμονα ...στο θεμα
< ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ> θα εξηγησω περισσότερα ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster